Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. aenaosss

    aenaosss Regular Member

    Επειδή το νήμα είναι η "αποθέωση"του άκρατου εγωισμού του "παρτάκια", ως.....αιρετικός, ένα απλό, άπλούστατο ερώτημα: Ποιος αναρωτήθηκε τι θα απαντούσε σε ένα παιδί παρένθετης μητέρας, μεγάλο πια, στο ερώτημα: Με ποιο δικαίωμα, επειδή ΕΣΥ (αναφερόμενο στο γονιό) θέλοντας να ξεφύγεις απ τη μοναξιά σου και να καλυψεις τις ΔΙΚΕΣ
    σου ανάγκες κατέφυγες σ αυτό τον τρόπο;
    ΚΑΝΕΙΣ δεν ασχολείται με τις όποιες σκέψεις, προβληματισμούς και αντιδράσεις -ενδεχομένως- του εργαστηριακού παράγωγου ( κάτι σαν...υβρίδιο ντομάτας, καρπουζιού δηλαδή)
     
    Last edited: 6 Απριλίου 2024
  2. Iagos

    Iagos Contributor

    Elias is living wih HIV the last seven years and is an open activist bringing awareness about it. He talks about the social stigma towards the people with HIV altough nowdays it is a controlled situation through antiretroviral therapy and can not be contagious.


     
  3. Iagos

    Iagos Contributor

    Ομαδικούς βιασμούς κατ’ εξακολούθηση σε φυλακές της Αιγύπτου κατήγγειλε η Κύπρια εργάτρια του σεξ transgender Τίνα Λιασή.

    Η Τίνα Λιασή συνελήφθη στην Αίγυπτο τον Ιανουάριο του 2020 με την κατηγορία της «υποκίνησης και προώθησης διαδικτυακών συζητήσεων έκλυσης ηθών». Παρέμεινε κρατούμενη για πάνω από έναν χρόνο και μίλησε για όσα έζησε σε συνέντευξη που παραχώρηση στον κυπριακό τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

    Τελικά, πριν από μερικές μέρες, μετά από έντονα διαβήματα, μεταφέρθηκε στην Κύπρο για συνέχιση της 3ετούς ποινής φυλάκισής της, η οποία της επιβλήθηκε για… «προσβολή του αιγυπτιακού λαού».

    Η συνέντευξη παραχωρήθηκε στις Κεντρικές Φυλακές Κύπρου όπου η Τίνα Λιασή βρίσκεται για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής της, μετά από έναν μεγάλο αγώνα της οικογένειας της και οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Πέρα από εκείνη μιλούν η μητέρα της αλλά και μία δεσμοφύλακας που συμμετείχε στη μεταφορά της από την Αίγυπτο. Στις αιγυπτιακές φυλακές έμεινε για 377 ημέρες.

    Σε πάρα πολλές περιπτώσεις, όπως εκμυστηρεύτηκε στην εκπομπή, όπου εξιστόρησε τη ζωή της από τη στιγμή που γεννήθηκε, βίωσε τον απόλυτο εξευτελισμό, μόνο και μόνο επειδή είναι τρανσέξουαλ, σε σημείο που αποφάσισε να θέσει τέλος στη ζωή της.

    «Γεννήθηκα αγόρι, αλλά πάντα είχα δυσφορία μέσα μου με την αντρική μου εμφάνιση. Εγώ ως επαγγελματίας του σεξ είμαι δακτυλοδεικτούμενη. Όλοι οι πελάτες μου είναι σε πολύ υψηλές θέσεις. Αυτό που θέλω να πω στα μικρά παιδιά είναι να μη φοβούνται. Να μιλάνε».

    Στο πλευρό της στέκεται διαρκώς η μητέρα της, η οποία τη μεγάλωσε μόνη, καθώς από τα 6 χρόνια της η Τίνα (τότε Βαλεντίνος) έχασε τον πατέρα της ξαφνικά. Μια μάνα που σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκε «τι θα πει ο κόσμος» και παραμένει δίπλα στο παιδί της στηρίζοντάς το με όλη τη δύναμη της καρδιάς και της ψυχής της.

     
  4. sapfw

    sapfw Hard to handle Contributor

    Τι λες;
    ΤΙ ΛΕΣ;;;


    Αρχές δεκαετίας του '80, τα παιδιά που γεννιόντουσαν με εξωσωματική γονιμοποίηση τα έλεγαν "τα παιδιά του σωλήνα"... Μέχρι τώρα δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου κάποιος ανάλογος προβληματισμός από "εργαστηριακό παράγωγο"... Από την άλλη, χρυσές δουλειές κάνουν οι ψυχολόγοι από παιδιά που η σύλληψη τους έγινε υπό "ΚΣ"
     
  5. aenaosss

    aenaosss Regular Member

    Ξαναδιάβασε την ανάρτησή μου, αλλιώς έλα με τον....κηδεμόνα σου  
     
    Last edited: 7 Απριλίου 2024
  6. Iagos

    Iagos Contributor

    @aenaosss όχι, δεν ανεφέρθηκες στην
    Παρέθεσες ένα επιχείρημα που χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον την περίοδο της δημόσιας συζήτησης για τον νόμο που αφορούσε την ισότητα στον γάμο από τον ομοφοβικό και ακροδεξιό -εσμό της χώρας.

    Η παρένθετη κύηση είναι νόμος του ελληνικού κράτους από το 2002.

    Εξαιτίας αυτού του νόμου εκατοντάδες ετερόφυλα ζευγάρια έχουν αποκτήσει παιδιά με αυτό τον τρόπο.

    Με την επέκταση του νόμου που αναγνωρίζει την ισότητα στον γάμο, αποτελεί διάκριση κάποιοι νόμιμα παντρεμένοι να μπορούν να αποκτήσουν παιδιά μέσω παρένθετης και κάποιοι όχι.

    Επίσης να σε ενημερώσω ότι η παρένθετη κύηση είναι μια εμπορική μπίζνα στην Ελλάδα εξαιτίας της τροποποίησης του νόμου τον Ιούνιο του 2014.

    Ποιός έφερε την τροπολογία;

    Ένας υποκριτής που ενώ από τη μια άνοιξε την αγορά από την άλλη σε ένα ομοφοβικό παραλήρημα στο Κοινοβούλιο πρόσφατα, μιλούσε για την απειλή που φέρνει ο νόμος για την ισότητα στα θεμέλια του οικοδομήματος "Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια".

    Αν λοιπόν καίγεσαι να θέσεις το ερώτημα
    τράβα βρες ένα παιδί που γεννήθηκε μετά το 2002 που ισχύει ο νόμος για την παρένθετη κύηση και ρώτησε το.

    Ή επειδή είναι παιδί ετερόφυλου ζευγαριού δεν πιάνει....

    @aenaosss όσο και να λυσάτε στην Ελλάδα πλέον έχει αναγνωριστεί η ισότητα στο γάμο.

    Χωνέψτε το....

    Iagos

     
    Last edited: 7 Απριλίου 2024
  7. aenaosss

    aenaosss Regular Member

    Άλλον βλέπω να λυσσάει, μια χαρά χαλαρός είμαι.
    Παντού μπίζναείναι.
    Απάντηση όμως δεν είδα, ούτε πρόκειται, αφού δεν έχεις. 
     
    Last edited: 7 Απριλίου 2024
  8. Iagos

    Iagos Contributor

    Οταν βρίσκεται ο κατάλληλος μπατριώτης Καλαματιανός στην κατάλληλη θέση τότε τροποποιεί τον νόμο και από πράξη αλτρουισμού όπως έλεγε με σαφήνεια ο νόμος του 2002 τον μετατρέπει σε
    και ανοίγει την αγορά.

    Επειδή βλέπω ότι δυσκολεύεσαι να στα βάλω σε μια σειρά.

    1. Στην Ελλάδα υπάρχει νόμος από το 2002 που επιτρέπει την παρένθετη κύηση.

    2. Στην Ελλάδα υπάρχει πρόσφατος νόμος που ορίζει την ισότητα στο γάμο.

    3. Ισότητα στο γάμο σημαίνει ότι το όλα τα παντρεμένα ζευγάρια ανεξαρτήτου σεξουαλικού προσανατολισμού μπορούν να αποκτήσουν παιδί μέσω παρένθετης κύησης. Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει διακριση.

    Ως εκ τούτου ακόμα και αν δεν επιτρέπεται εντός της χώρας παρένθετη κυοφορία σε ΛΟΑΤΚΙ ζευγάρια ενώ αναγνωρίζεται η απόκτηση παιδιού μέσω παρένθετης κύησης από τρίτες χώρες, αυτό θα καταπέσει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο επειδή ακριβώς δημιουργεί διακριση.

    Μελετήσε το και θα το καταλάβεις.
     
  9. sapfw

    sapfw Hard to handle Contributor

    Κλασσική καφρίλα, όταν δεν μπορείς να υποστηρίξεις την μπούρδα που ξεστόμισες προσβάλεις το άτομο που αντιδρά σε αυτήν...
     
  10. Iagos

    Iagos Contributor

    Όταν η παρένθετη κύηση έπαιζε στα life style μεσημεριανάδικα με εγκώμια και ζήτω και αχ τι σπουδαία πράξηηηηη και βαχ τι καταπληκτικόοοοο και οάουυυυ
    και μπράβοοοοο...





    Όταν ήρθε η ώρα για τη δυνατότητα να αποκτήσουν παιδιά τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα όλο το ομοφοβικό και ακροδεξιό συνάφι εγείρει αστεία επιχειρήματα.

    Υποκρισία...

    Πείτε το καθαρά ρε μάγκες "δεν γουστάρουμε οι πούστηδες να έχουν παιδιά".

    Μην κρυβεστε.

    Φαίνεστε...
     
  11. de7

    de7 s

    Η Λυδία είναι τρανς κοπέλα και φοιτήτρια στη Ρόδο. Είχε απολυθεί από την πρώτη της δουλειά σε σουβλατζίδικο, επειδή ο ιδιοκτήτης του είχε μάθει για την απόφασή της να προχωρήσει με τη μετάβαση φύλου. Το ελληνικό γραφείο του VICE την συνάντησε και έμαθε την ιστορία της. Ένα στα τρία τρανς άτομα, σύμφωνα με πανευρωπαϊκή έρευνα, δήλωσαν ότι έχουν δεχτεί διακρίσεις ενώ αναζητούν εργασία. Το γεγονός αυτό τα καθιστά ευάλωτα σε κάθε είδους κακοποίηση και περιθωριοποίηση, και τελικά δεν τα αφήνει να έχουν πολλές επιλογές για να μπορούν να ζήσουν με αξιοπρέπεια.


     
  12. aenaosss

    aenaosss Regular Member

    Επειδή η ...πώρωσή σου έχει χτυπήσει κόκκινο... Πού διάβασες τη λέξη εξωσωματική;;;;;; Ανέφερα τη λέξη "παρένθετη" και , αν για σένα είναι ταυτόσημεςτότε να σουζητήσω συγγνώμη