Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. Lady_in_Red

    Lady_in_Red Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    οκ anasia καταληξαμε λοιπον οτι εσύ δεν είσαι bi... άρα εξαιρείσαι του μικρού απίθανου κανόνος που έχω εγω στο κεφάλι μου.... Δεν είπα ότι είναι νόμος αυτό που ισχυρίζομαι. Πάντου αποδεικνύεται περίτρανα ότι δεν υπάρχει μία μορφη για τίποτα και για κανέναν... Ίσως λέω ίσως, για μένα πλειοψηφικά να συμβαίνει αυτό.... Για την Syrah δεν συμβαίνει.... Ώραίο δεν είναι αυτό!!! Αναγνωριζόμαστε, πετάμε τα δήθεν και λέμε τις προσωπικές μας αλήθειες, γινόμαστε πρσωπικότητες βρε αδερφέ και όχι γραμματοσειρες....
     
    Last edited: 6 Μαρτίου 2008
  2. latexduck

    latexduck Contributor

     
    Αν δεν σου αρέσουν τα αστεία μου μπορείς να με κάνεις ignore, ο φανατισμός σου να υποστηρίξεις ότι επειδή είσαι λεσβία είναι φυσιολογικό πιστεύω σε βγάζει ήδη εκτός θέματος. Ηρέμισε, απόλαυσε την σχέση που έχεις με την ....... όσο κρατήσει και σκέψου ότι στο τέλος θα πρέπει να κάνεις παιδιά και οικογένεια.
     
  3. Syrah

    Syrah Contributor

    Καταδικασμένες είναι οι παράλογες απαιτήσεις εξ αρχής Demoness. Έγραψα με σαφήνεια ότι, απαίτηση ίσων δικαιωμάτων πρέπει κατ εμέ να γίνει, όχι όμως απαίτηση για αποδοχή της ομοφυλοφιλίας ως καθόλα φυσιολογικής σεξουαλικής συμπεριφοράς. Δεν είναι καθόλα φυσιολογική. Ανάλογα με τα κριτήρια του παρατηρητή μπορεί να είναι ή να μην είναι. Σας έγραψα ενδεικτικά τρία κριτήρια και πώς θα προέκυπτε η αξιολόγηση της ομοφυλοφιλίας βάσει αυτών. Στον απλό συλλογισμό πως απαιτείται η συνεργασία και των δύο φύλων για τη διαιώνιση ενός είδους λόγου χάρη, είναι παράλογο το να εξανίστανται οι ομοφυλόφιλοι. Πρόκειται για μία αλήθεια - θεμέλιο λίθο στην ανάπτυξη του ζωικού βασιλείου, και η επίθεση εναντίον της, προσωπικά πιστεύω ότι θα είχε -από διπλωματικής πλευράς- παταγώδη, και προβλεπόμενη, αποτυχία.

    Αναφέρθηκες στην τακτική της απαίτησης πολλών για την επίτευξη των λίγων. Νομίζω πως έτσι διαπραγματεύονται οι πανικόβλητοι. Ούτε οι Αφρικάνοι κέρδισαν την ελευθερία τους επειδή αιτήθηκαν θρόνους, ούτε οι γυναίκες τα πολιτικά τους δικαιώματα επειδή απειλούσαν με κατάληψη της εξουσίας. Κατά τη δική μου θέαση, και όπως δηλαδή μου αποδεικνύει η δική μου μικρή πορεία στη ζωή, είναι προτιμότερο να ζητώ ό,τι μπορώ να τεκμηριώσω ότι δικαιούμαι. Η υπερβολή δεν βοηθά στις διαπραγματεύσεις, μπορεί να δημιουργεί βραχυπρόθεσμα το αίσθημα της πίεσης στο συνομιλητή μας, αλλά επί της ουσίας, μας αφαιρεί κάθε διαπραγματευικό πλεονέκτημα, δίνοντάς του το δικαίωμα να μας αξιολογήσει δικαίως ως μη προσκείμενους στην πραγματικότητα: Οι φεμινίστριες που αξίωναν συνθήκες owk έλαβαν μόνο τον τίτλο των υστερικών, συμπλεγματικών και αιθεροβάμονων και οι υπάλληλοι που ζήτησαν αύξηση 300%, έλαβαν μόνο την απόλυσή τους.

    Και εννοείται πως είμαι κατά της προβολής του BDSM ή των προσπαθειών επιβολής της αποδοχής του στους Vanilla καθώς ούτε οι σεξουαλικες μου προτιμήσεις αφορούν τους υπόλοιπους, ούτε η σεξουαλική μου ταυτότητα χρειάζεται την αναγνώριση και αποδοχή τους.

    Για να δοκιμάσουμε κάτι δεν χρειαζόμαστε περισσότερα κίνητρα πλην αυτού του συλλογισμού; Προσωπικά αν δεν θέλω εξ αρχής να δοκιμάσω κόπρανα (π.χ. αν δεν με προκαταβάλει θετικά η θέα ή η μυρωδιά τους), ο μόνος τρόπος για να πεισθώ να τα δοκιμάσω είναι να μου εξηγήσει κάποιος τους λόγους για τους οφείλω να το κάνω (π.χ. διότι βοηθούν στην πέψη). Αν "πρέπει" οπωσδηποτε αλλάζει το πράγμα...

    Δεν μπορείς να επικοινωνήσεις αυτό που σκεπτόσουν όταν έγραψες τη φράση που απομόνωσα, επειδή εν τω μεταξύ η ανάπτυξη του νήματος προχώρησε στη Σελίδα 3; Αν δεν θέλεις να το συζητήσεις, ή μετάνιωσες γι αυτό που έγραψες και δεν θέλεις να το στηρίξεις με επιχειρήματα, δεν θα επιμείνω, μα φρονώ πως η δικαιολογία που παραθέτεις δεν είναι πολύ σημαντική. Δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη, ούτως ή αλλιώς.

    ΥΓ. Όταν γράφεις ότι "για τη Syrah συμβαίνει" τί εννοείς;
     
  4. Vermilion

    Vermilion Regular Member

    Πολύ ψάξιμο για το τίποτα. Καθένας έχει τη γνώμη του και καθένας -ως ενήλικας- έχει προσανατολίσει σεξουαλικά τον εαυτό του. Οπότε βιο-κοινωνιολογικές θεωρίες επί θεωριών, για ορμόνες και οτιδήποτε άλλο, προσωπικά τις ακούω αβέρτα.
    Προσωπικά έχω ένα σωρό παραξενιές, ταμπού και προκαταλήψεις, το σεξουαλικό κομμάτι όμως της ζωής του καθενός νομίζω όμως ότι ανήκει στη σφαίρα του αυστηρά ιδιωτικού και δε θεωρώ ότι έχω δικαίωμα να κρίνω τις επιλογές, τα κίνητρα και τη σεξουαλική έκφραση των άλλων, όσο δεν έχουν οι άλλοι να κρίνουν εμένα. Από κει και μετά πηγαίνει με κοινή λογική το όλο ζήτημα, και η άποψη καθενός είναι σεβαστή ακόμα κι αν δε συμφωνώ μαζί του.
     
  5. thanasis

    thanasis Contributor

    Οι απόψεις της Vermilion συνοψίζουν τις δικές μου απόλυτα!  
     
  6. Emma

    Emma Contributor

    Συμφωνώ σε αρκετά σημεία μαζί σου, αλλά όχι απόλυτα.
    Και εξηγώ:
    Τί εστί "φυσιολογική σεξουαλική συμπεριφορά"; Αυτή μόνο που αποσκοπεί στην διαιώνιση του είδους; Αυτό καταλαβαίνω απ' τα λεγόμενα σου και βάσει των παραδειγμάτων που χρησιμοποίησες. Σύμφωνα με αυτό λοιπόν, ούτε τα φιλιά είναι φυσιολογική σεξουαλική συμπεριφορά, ούτε ο στοματικός έρωτας (και ας μη μιλήσω καν για πρωκτικό ε; ) καθώς ούτε και η εκσπερμάτωση οπουδήποτε εκτός του γυναικείου κόλπου. Πράγματα τα οποία βάζουν αυτομάτως τους αμφιφυλόφιλους στην ίδια κατηγορία με τους ομοφυλόφιλους, αν το δούμε από αυτή την πλευρά.

    Όσον αφορά τα περί "διαπραγματεύσεων", συμφωνώ μεν ότι απαιτώντας δεν έχεις και πολλές ελπίδες να καταφέρεις κάτι, απ' την άλλη, δε, νομίζω ότι απαίτηση είναι η "θέση" μερικών μόνο. Οι περισσότεροι θέλουν απλά να μην κατακρίνονται οι επιλογές τους στο θέμα "ερωτικός/σεξουαλικός σύντροφος" και να μην δέχονται συμπεριφορές που τους καθιστούν ως "ανώμαλους", "ελαττωματικούς" και λοιπά τέτοια "όμορφα", μιας και ξανά, αν θες να το πάρουμε με μέτρα πλειοψηφίας ως φυσιολογικό/επικρατέστερο, αν οι λευκοί/μαύροι/κίτρινοι/<insert statistically correct analogy here> είναι η πλειοψηφία, αυτό καθιστά τους υπολοίπους διαφορετικού χρώματος "ελαττωματικούς";
    Τέλος, και σχετικά με την υπερβολή στο θέμα της διαπραγμάτευσης, έχω να πω το εξής: "Aim for the stars and maybe you'll reach the sky". Άλλωστε, αυτή είναι μια συνήθης τακτική των δικηγόρων ανά τω κόσμω για να επιτύχουν closely σε αυτό που ζητάνε και όχι substantially less.
     
    Last edited: 6 Μαρτίου 2008
  7. latexduck

    latexduck Contributor


    Φυσικά και είναι όλα αυτά φυσιολογικά για να ερεθιστεί ο παρτενέρ και να γίνει η εισχώρηση πιο ομαλά και να ολοκληρωθεί καλύτερα η πράξη ώστε να τεκνοποιήσει η παρτενέρ. Δεν είμαστε ρομπότ να βάλουμε ένα σωλήνα σε μία τρύπα και να γίνει η αναπαραγωγή... Συγνώμη αν αυτό που θα πώ μπορεί να σε προσβάλει αλλά όλα είναι τόσο μα τόσο αρμονικά και δεν θέλουν πολύ σκέψη να καταλάβεις τι χρειάζεται το καθένα...
    Όχι απλά θα απολάμβαναν κοινωνικού αποκλεισμού και δεν είναι μόνο το χρώμα αλλά και η εθνικότητα που δημιουργεί ρατσισμό.
    Συγνώμη που απαντάω πάλι στην θέση της Syrah αλλά δεν άντεξα!  
     
  8. Emma

    Emma Contributor

    Στο μέλλον να αντέχεις. Θα παρακαλούσα να μην ξανασυμβεί το παραπάνω. Δεν επιθυμώ ανταλλαγή απόψεων μαζί σου. Ευχαριστώ.
     
  9. latexduck

    latexduck Contributor

    Ας αφήσουμε τις προσωπικές διαφορές για έξω από το forum , δεν γίνετε να διαλέξεις συνομιλητή εδώ, μια συζήτηση κάνουμε...
     
  10. Elysium

    Elysium Contributor

    Για το χρώμα του δέρματος επιδρούν (κυρίως) οι κλιματολογικές συνθήκες και φυσικά καμία σχέση δεν έχουν με τη σεξουαλική συμπεριφορά (ως μέτρο σύγκρισης). Επομένως είναι απόλυτα normal να γεννηθεί κάποιος με το αντίστοιχο χρώμα που συνηθίζουν να δίνουν οι κλιματολογικές συνθήκες του τόπου που γεννήθηκε αλλά και η φυλή από την οποία κατάγεται.
    Ανώμαλο σε αυτήν την περίπτωση θα ήταν ίσως να γεννηθεί κάποιος, π.χ. με λευκό χρώμα σε αφρικανική χώρα.

    Ανώμαλος βέβαια δε σημαίνει κατ' ανάγκη ελαττωματικός.
     
  11. Emma

    Emma Contributor

    Πάμε άλλη μία:

    Στο μέλλον να αντέχεις. Θα παρακαλούσα να μην ξανασυμβεί το παραπάνω. Δεν επιθυμώ ανταλλαγή απόψεων μαζί σου. Ευχαριστώ.

    Περαιτέρω, α) δεν απευθυνόμουν σε σένα και β) είναι η ΔΕΥΤΕΡΗ φορά που το κάνεις στο ΙΔΙΟ νήμα. Σταμάτα λοιπόν να φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν/ω! Πόσο πιο απλά να στο πω;!
     
    Last edited: 6 Μαρτίου 2008
  12. Emma

    Emma Contributor

    @Lost Boy, παράδειγμα ήταν. Βάλε οποιοδήποτε άλλο ανάλογο θες στη θέση του. Το point μου το έπιασες