Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Αντί να σκεφτόμαστε τι θα αφήσουμε να δει το παιδί μας και τι όχι, θα ήταν προτιμότερο να σκεφτόμαστε με ποιόν τρόπο η συμπεριφορά μας μπορεί να ενοχλεί τους άλλους και να ξεκινήσουμε τις αλλαγές από εκεί. Για να μην χρειάζεται να σκέφτονται και οι άλλοι πώς θα προστατέψουν τα παιδιά τους από τις δικές μας ανάρμοστες πράξεις.

    Γενική η παρατήρηση και δεν αφορά κανέναν προσωπικά.
     
  2. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Το πρόβλημα μας, για εμένα, ουσιαστικά αυτό είναι. Κλείνουμε συνέχεια τα μάτια μας. Μιλάμε για τα ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά και δεν κάνουμε κανέναν αγώνα για να βελτιωθούν αυτά, μιλάμε για την υιοθεσία και δεν γνωρίζουμε κάν το πόσο δύσκολο είναι να υιοθετήσει ένα ζευγάρι και αντί να αγωνιστούμε για να φτιάξεί το σύστημα και να ευνοηθούν αυτά τα παιδιά, συζητάμε για την υιοθεσία μέσω ομοφυλοφιλικών ζευγαριών που είναι παράπλευρο θέμα. Ειδικά από την στιγμή που δεν έχει επιτραπεί ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων, κακώς για εμένα που δεν επιτρέπεται.

    Θα κατουρήσει ο άλλος στο μετρό, σε δημόσιο δρόμο, στην παραλία και θα γυρίσουμε από την άλλη, ''έλα μωρέ αυτό γίνεται, σιγά'' ''θα ασχοληθώ εγώ'' κτλ


    και κάτι τελευταίο
    Σου δόθηκαν εξηγήσεις κι εδώ και σε προσωπικό μήνυμα, επίσης εκεί που είναι η διατύπωση η αρχική έδωσα επεξήγηση, πιστεύω δεν υπάρχει λόγος ούτε να το συνεχίζεις, ούτε να αποπροσανατολίζεται η κουβέντα.
     
  3. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Πράγματι δόθηκαν εξηγήσεις διότι κατάλαβες ότι η λέξη δεν "κόλλαγε" με αυτό που ήθελες να πεις κι έγραψα ότι αφού έδωσες διευκρίνηση είναι εντάξει.
    Επειδή όμως έγινε συνέχεια από μέλος όσον αφορά την αμφισβήτηση της σημασίας της λέξεως, απήντησα. Δεν έχεις λόγο πιστεύω να μπαίνεις σφήνα αφού εσύ ξεκαθάρισες τη θέση σου.
     
  4. DadaOne

    DadaOne New Member

    Σε αυτό το σημείο να αναφέρω ότι μιλάμε για ζωές ανθρώπων και οχι για κάποια ιδεολογία έτσι. Γιατί αν μπει κάποιος και διαβάσει μόνο αυτά τα quote θα νομίζει ότι διαφονούμε για το αν ο Chomsky είχε δίκιο που είπε τον Lacan τσαρλατάνο. Όταν εναντιώνεσαι σε επίπεδο απόψεων με έναν ομοφυλόφιλο γιατί μπορεί να είναι π.χ. δεξιός ή μπορεί να μην είναι φιλόζωος ή μπορεί 1002 και εσυ είσαι απέναντι its ok. Όταν εναντιώνεσαι απέναντί του επειδή είναι ομοφυλόφιλός είσαι ομοφοφικός. Φαντάζομαι το καταλαβένετε αυτο(?). Το λινκ που παρθέσατε δεν μου επιτρέπει το αντιβαιρους μου να το ανοίξω, είναι εκπαιδευμένο. Επίσης επειδή είδα την λεξούλα υποκρισία να κυκλοφορεί αρκετά εδω γύρω, δεν χρειαζόμαστε τους στρειτ να μας πουν πως θα είμαστε καλύτερες αδερφές ευχαριστούμε πολύ. Τα καταφέρνουμε και μόνοι μας.
     
  5. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    @dark explorer πολύ λάδι και από τηγανίτα τίποτα!

    Μην εκνευρίζεσαι οι δικές σου απαντήσεις είναι ετεροχρονισμένες.

    Σταματούν τα off topic από εμένα.
     
  6. DadaOne

    DadaOne New Member

    αααα να μην ξεχάσω οι λέξεις πονάνε, οι λέξεις έχουν σημασία, οι λέξεις προκαλούν βια.
     
  7. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Θεωρώ ότι ο εκνευρισμός είναι ένα συναίσθημα που δεν κρύβεται συνήθως. Και είναι εμφανές το ποιος τον έχει.
    Τα γραπτά είναι εδώ όπως συνηθίζω να λέω...
     
  8. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art


    Για να μην αιωρείται λοιπόν όπως λέτε η λέξη υποκρισία πάνω από εσάς, θα μου πείτε σας παρακάλω που στο κείμενο μου εξεφρασα κάτι εναντιον των ομοφυλόφιλων επειδή είναι ομοφυλόφιλοι;

    Επίσης οι εκφράσεις αδερφές στρ8 και τα λοιπά οδηγούν σε κοινωνικές διακρίσεις δεν νομίζετε ότι χρησιμοποιούνται ασκόπως σε αυτή τη συζήτηση;

    Τέλος να ευχαριστήσω που κάνατε τον κόπο να διαβάσετε την δεύτερη απάντηση μου σίγουρα θα έπρεπε να κάνετε το ίδιο και στην πρώτη για να έχετε μία σφαιρική άποψη για τις ιδέες που εκφράζονται αλλίως μην συμμετάσχετε σε έναν διάλογο που αποδοκιμάζεται τις απόψεις των συνομιλητών σας χωρίς καν να τις έχετε αφουγκραστεί.
     
  9. seduced mind

    seduced mind Guest

    Του μαγκα η μάνα κλαίει, του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ....
     
  10. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    σαφώς, αλλά μετά να μην διαμαρτυρόμαστε γιατί η κοινωνία είναι έτσι, είναι αλλιώς.
    Όταν στρίβουμε το κεφάλι μας από την άλλη!!
     
  11. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    @DadaOne να σας ρωτήσω κάτι λοιπόν. Όταν κάποιος σας πει δεν θέλω οι ομοφυλόφιλοι να υιοθετήσουν παιδιά, γιατί στην πιο light εκδοχή του να σας πει γιατί είναι εναντίον της φύσης ειδικά όταν το ζευγάρι είναι από άνδρες.
    Αυτή η άποψη του, τον κατατάσσει κατ΄ εσάς στους ομοφοβικούς;
     
  12. seduced mind

    seduced mind Guest

    Εγώ δεν διαμαρτύρομαι.... Συμβαδίζω και εξελίσσομαι χωρίς να ακολουθώ αυτά που κατά την προσωπική μου άποψη θεωρούνται ακραία...