Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. aethereal

    aethereal Guest

    εκεινη δε μιλουσε ποτε για αγορια
    παντα χαρακτηριζε τα "κοριτσιστικα"παιχνιδια βαρετα και ανουσια(συμφωνουσα μαζι της ωστοσο οσον αφορα τη διαφημιση της εκτενεστατης προικας της μπαρμπι)
    παιζαμε πλειστασιον,σκακι,θεατρικα μονοπρακτα
    οταν σε καποια ομολογουμενως δραματικη στιγμη στο λυκειο μου εκμυστηρευτηκε τον ερωτα της,δεν ηρθε καμια εκπληξη.το θεωρησα φυσικη αναμενομενη εξελιξη
    δε μπορω να πω το ιδιο και για τη φιλια μας,η οποια μετα την απροθυμια μου να προχωρησω μαζι της σεξουαλικα,"αποχρωματιστηκε" σε μια αναμνηση αποξηραμενου φ(υλ)λου..
     
  2. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Colour Youth, Κοινότητα Lgbtq Νέων Αθήνας.

    Σε μια χώρα όπου δεν υπάρχει καμία θεσμική αναγνώριση των ομοφύλων ζευγαριών και δεν αναγνωρίζεται το δικαίωμα στην τεκνοθεσία στην LGBTQI κοινότητα, θεωρούμε το λιγότερο ανεύθυνες τις δηλώσεις του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δήλωσε σχετικά με την τεκνοθεσία: Είναι δύσκολο θέμα, χρειάζεται διάλογος, υπάρχουν αντιθέσεις και στην επιστημονική κοινότητα, δε θα το συμπεριλάβουμε στις προγραμματικές μας δηλώσεις”.
    Γνώστες και μέλη της επιστημονικής κοινότητας έχουν δείξει ότι τα παιδιά των LGBTQΙ γονέων αναπτύσσονται το ίδιο υγιή με τα παιδιά των ετερόφυλων ζευγαριών και των μονογονεϊκών οικογενειών. Τα επιχειρήματα αυτά μπορούν κάλλιστα να ισοπεδωθούν όταν κοιτάξει κάποιος τις χώρες στις οποίες οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα στην τεκνοθεσία ανεξάρτητα από την ταυτότητα φύλου τους και τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Επιπροσθέτως, σε έρευνες που τονίζουν το αντίθετο σπάνια γίνεται αναφορά στις προκαταλήψεις που μπορεί να κουβαλάει ο ερευνητής/η ερευνήτρια και να τις αφήνει να επηρεάζουν το έργο της/του.
    Στην ίδια εκπομπή ‪#‎asktsipras‬, ετέθη επίσης ερώτηση για την νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου, αλλά καμία απάντηση δεν δόθηκε.

    Ακολουθεί βίντεο με την ομιλία του Zach, παιδιού με 2 ομόφυλους γονείς, που το 2011 έβγαλε τον ακόλουθο λόγο στις ΗΠΑ δείχνοντας ότι χαρακτηριστικά όπως ο σεξουαλικός προσανατολισμός και η ταυτότητα φύλου των γονιών του δεν τον επηρέασαν:


     
  3. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

    Κάθε άποψη και κάθε προτίμηση είναι απολύτως σεβαστή. Ποτέ δεν με ενόχλησε και δεν με ενοχλεί η σεξουαλική προτίμηση ενός ανθρώπου, από τη στιγμή που δεν προκαλεί και με σέβεται όσο κι εγώ. Σαφώς και το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του είναι δική του και μόνο επιλογή, γιατί το ζητούμενο είναι να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας και να περνάμε όμορφα, να είμαστε ευτυχισμένοι με τις όποιες επιλογές μας.

    Σε προσωπικό επίπεδο ποτέ μου δεν ένιωσα έλξη για άτομα του ιδίου φύλου. Και τολμώ να πω ότι δεν θα συμβεί ποτέ, δεν θέλω ούτε να δοκιμάσω... όσο κι αν λέμε ότι πρέπει να δοκιμάσουμε, πριν απορρίψουμε κάτι. Αυτό όμως δεν έχει σχέση με το πως αντιμετωπίζω την ομοφυλοφιλία. Και δεν ξέρω αν είναι αδυναμία ή δύναμη τελικά να μπορούμε οι άνθρωποι να εκφραζόμαστε ελεύθερα, να λέμε αυτό, που θέλουμε, πάντα κόσμια, δίχως να το κρατάμε μέσα μας και να μας πνίγει...

    Δεν ξέρω ποια μπορεί να είναι τα βαθύτερα αίτια της ομοφυλοφιλίας, καθώς ο Δημιουργός έπλασε τον άνδρα για τη γυναίκα και το αντίθετο. Όμως θα το θέσω και λίγο διαφορετικά για όσους ίσως είναι κατά αυτής. Αν "αύριο" έρθει το παιδί τους και τους πει ότι νιώθει έλξη για το ίδιο φύλο, τι θα κάνουν; Θα το αποκληρώσουν, θα το διώξουν, θα πάψουν να το αγαπούν μήπως; Σίγουρα θα στενοχωρεθούν, ενδεχομένως και να σοκαριστούν. Όμως στην πορεία εκτιμώ ότι θα ζήσουν αποδεχόμενοι την ιδέα αυτή και κυρίως το παιδί τους.

    Μοναδική μου ένσταση-αντίρρηση, και σε αυτό υψώνω τείχος, είναι το θέμα της υιοθεσίας, αν και εδώ ίσως ξεφεύγουμε λιγάκι. Ναι, να παντρευτούν δύο άνθρωποι του ιδίου φύλου, όχι με παπά και με κουμπάρο, βεβαίως, αλλά να δώσουν κι αυτοί όρκους αιώνης πίστης και αγάπης, αν το θέλουν. Όμως την υιοθεσία δεν μπορώ να την (απο)δεχτώ, γιατί δεν ξέρω πως μπορεί να μεγαλώσει και να γαλουχηθεί ένα παιδί με 2 μπαμπάδες ή 2 μαμάδες. Και σταματάω εδώ τα περί πιθανής υιοθεσίας ζητώντας συγνώμη αν πλατύασα και ξέφυγα από το θέμα.
     
  4. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Υπαρχουν και αλλοι που εχουν στον ευκαρυωτικο τυπο και τα δυο χρωμοσωματα. Αυτοι που κατατασσονται; Επισης τι ειναι γκευ, στρ8 τι;
     
  5. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    στο βιντεακι απο πανω ακριβως απο το ποστ σου μιλαει ενας νεος ανδρας οπου μεγαλωσε με 2 πατερες και ω θαυμα δεν επηρεαστηκε η σεξουαλικοτητα του..
    Επισης και η ανιψια μου (που ειναι τεκνο της ξαδερφης μου απο εξωσωματικη) μια χαρα κοπελα γινεται οσο μεγαλωνει καλυτερα απο τα παιδια του ξαδερφου μου με την τσιτσιλιανα που του χει βαλει τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι  
     
  6. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    να σου πώ, κι εγώ είμαι κατά της υιοθεσίας από ομοφυλόφιλους... αυτό που περιγράφεις όμως δεν είναι υιοθεσία.
     
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    '' Άκου αφύσικη συμπεριφορά''

     
  8. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Ο ανδρας στο βιντεο απο οσο θυμαμαι ητο υιοθετημενος....!
     
  9. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    δεν έχω δεί το βίντεο, δεν με ενδιαφέρει. Εγώ τοποθετήθηκα σε σχέση με αυτό που ανέφερες για την ξαδέρφη σου.
     
  10. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Ποια η διαφορα του να υιοθετησει ενα παιδι ενας ομοφυλοφυλος και ποια του να το κυοφορησει είτε το ένα μέλος, με εξωσωματική/δωρητή σπέρματος είτε μια παρένθετη μητέρα; αυτό μας νοιάζει το αν το παιδί θα είναι δικό τους από βιολογικής απόψεως ή άλλου ζεύγους; εκεί έγκυται το πρόβλημα;
     
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Τι πρόβλημα θα μπορούσε να δημιουργηθεί αν ένα κορίτσι/αγόρι να μεγαλώσει με δυο /μαμάδες/ μπαμπάδες ;
    Πόσοι άντρες είναι αυθεντικά και ιδανικά αντρικά πρότυπα και πόσες γυναίκες αντίστοιχα ιδανικά γυναικεία;

    p.s: Δε ζούμε σε μια ''φιλελεύθερη κοινωνία'' γιατί εμείς επιλέγουμε να κάνουμε κριτική στους άλλους και όχι στον εαυτό μας, αυτό πονάει, έτσι;

    Απλά ζούμε στο ''ελλαδιστάν'' και οι γνώσεις μας σχετικά με τους γκέι είναι όσες έχει η γιαγιά μου για την πυρηνική φυσική.
     
  12. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    το ελλαδιστάν μάλλον είναι ένα μέρος που ζουν κάποιοι που δεν ανέχονται διαφορετική άποψη από τους άλλους και γι αυτό έχουν συγκεκριμένες μεθόδους για να την φιμώνουν, από φωνές, ειρωνείες, λογοκρισίες κτλ αλλά αυτό είναι εκτός θέματος.

    Έχω μία συγκεκριμένη άποψη γι αυτό το θέμα, η οποία με το καιρό εξελίσσεται, δεν ζητώ από κανέναν να την συμμεριστεί.
    Η βιολογικότητα των γονιών θεωρώ ότι είναι απαραίτητη τουλάχιστον από τον έναν από τους δύο γονείς για αυτό θεωρώ ότι όταν ένα ετερόφυλο ζευγάρι επιλέγει να κάνει παιδί μέσω δωρεάς σπέρματος ή ωαρίων είναι μια χαρά για εμένα.
    Από εκεί και πέρα ένα ζευγάρι γυναίκας/γυναίκας όταν επιλέγει μέσω δωρεάς σπέρματος, ισχύει ότι και παραπάνω για εμένα, γιατί θεωρώ θεμελιώδη λίθο στην ανάπτυξη του παιδιού την μητέρα (φυσικά υπάρχουν περιπτώσεις κακών μανάδων, ή πεθαμένων, αυτές τις θεωρώ ακραίες και δεν τις εξετάζω εδώ). Ακόμα και υιοθεσία σε αυτές τις δύο περιπτώσεις είναι εντάξει μαζί μου.

    Αλλά η υιοθεσία από άνδρα/άνδρα με βρίσκει εντελώς αντίθετο, είναι καθαρά εγωιστικό να έχουν παιδί και τίποτα άλλο.