Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ονόματα που Σ/σας εμπνέουν

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Sempre_Staccato, στις 5 Ιουνίου 2005.

  1. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    ΧΜΜ μικρε ολοι οι αντρες Dom και ολες οι γυναικες sub? 
     
  2. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Αφού τώρα με ξέρεις, πάντα είμαι του κλασσικού straight στυλ...  
     
  3. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    δεν θα σχωλιασω γιατι ξερεις τις αντιληψεις μου μη φαμε και ξηλο στο τελος!!!
     
  4. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    για Masters:Αλέξανδρος,Χριστόφορος,Κωνσταντίνος και γενικά μεγάλα ονόματα και "βαρειά".Επίσης, Έλενα,Άλκηστη και Δανάη κυρίως.
     
  5. JohnT4

    JohnT4 Regular Member

    Απάντηση: Ονόματα που Σ/σας εμπνέουν

    Το Γεωργία..... σε τί εμπνέει?
     
    Ή το... Ειρήνη???
     
  6. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    το Γεωργία πάντως σε τπτ!!μισώ το όνομά μου! 
    (προτιμώ το Γωγώ)
     
  7. Zondag

    Zondag Regular Member

    Για male dom μου αρέσει το Παύλος και το Αλέξανδρος. Για γυναίκες sub τα Αλίκη, Σοφία,και Χαρά. Για γυναίκες dom τα Άρτεμις, Αθηνά, Ισμήνη.
     
  8. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

    δεν λεω καποια ονοματα δινουν ενα αλλο αερα, ειτε που "ανεβαζει" ειτε που "κατεβάζει"... αλλα ο ανθρωπος μετραει στην ουσια!
    Αλλά στο θέμα του ποιά ονόματα μας παραπέμπουν σε κάποιο ρόλο έχει να κάνει με το τι μας ερχεται πρώτα στο μυαλό όταν το ακούμε...
    Όσον αφορά το δικό μου... πιστεύω πως ταιριάζει μια χαρά με το τι ειμαι... (Αγγελική κ Mistress μπααα)
     
  9. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Μερικα ονοματα με βαση το στατους :

    Παντρεμενη Βανιλλα για αρπαχτες : Νταρντανοβα Πηγαδομουνοβα
    Σκλαβα λεπτη για μονιμη σχεση : Φνελλη (Μυτιληνιο.. προκυπτει απο το νεαρο ηλικιακα θυληκο "μνελλη(Μυτιληνη)=μουνακι(υπολοιπη χωρα)" + το Φ που σημαινει ειναι τοσο λεπτη που της κανεις Φου και πεφτει)
    Σκλαβα με εχτρα καμπυλες για εισαγωγη στο BDSM : Μπιτονα (Μυτηλινιο επισης = ευχρηστο σκευος μεταφορας υγρων σε μεγαλες ποσοτητες )
    Αφεντρα για γαμο : ............. (βρειτε πρωτα μια τετοια και θα σας βρω εγω ονομα)
    Αφεντρα για σχεση : Μπαρμπαρελλα (οχι δεν θα σας το αναλυσω .. φανταστειτε το μονοι σας)
    Κυριαρχος για γαμο : Αντωνης , Κωστας , Γιωργος , Θανασσης , Πετρος , Βασιλης , Γιαννης κτλ συνηθει αντρικα ονοματα ...
    Κυριαρχος για φιλοσοφικες αναζητησεις : ... *Βλεπε καταλογο μελων του BDSM forum
    Παιδι για υοθετηση : isnogood , Mistress Kits κτλ .......
     
  10. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Μαξιμος, Διομηδης, Δαμιανος, Ηρακλης, Αλεξανδρος.
     
  11. tsouknida

    tsouknida Regular Member

    Απάντηση: Ονόματα που Σ/σας εμπνέουν

    Αττιλας!κ Πετρος ή Πεδρο...Μα πανω απο ολα Σταυρουλίνι μου!!!!
     
  12. camera_obscura

    camera_obscura Regular Member

    Ας κάνω λοιπόν τον Ψαθά του bdsm.

    Αφροδίτη: mistress κι όχι απλώς επειδή φορά γούνες. Γι’ αυτήν γράφτηκε ο ορφικός ύμνος «είμαι εγώ γυναίκα φίνα, ντερπεντέρισσα, και τους άντρες σαν τα ζάρια τους μπεγλέρισα». Αν αναζητάτε έμπνευση για τιμωρίες, ανατρέξτε στο βιογραφικό της. Η Κυρία ήταν θεά λέμε!

    Ελένη: επιτρέψτε μου να πω τσούλα. Κυρά κι αφέντρα την είχε ο άρχοντας κι εκείνη το ‘σκασε με τον good looking πιτσιρικά. Μετά πέρασε 10 χρόνια να κοιτάζει απ’ το παραθύρι της τα παλικάρια να σφάζονται για πάρτη της δίχως να παίξει ούτε βλέφαρο. Κι αν το έπαιξε λίγο, αυτό ήταν για τον Έκτορα (μιλάμε για άντρα με όρχεις κι όχι για χλεχλέ!), αλλά ποιος τα βάζει με μιαν Ανδρομάχη... Μετά η κυρία επέστρεψε στο φτωχικό της σα να μην τρέχει τίποτα. Δεν είναι νομίζω τυχαίο που είναι από τα λίγα γυναικεία ονόματα που επιδέχονται υπερθετικού: «Βρε την Ελενάρα!»

    Κλεοπάτρα: female switch, πράγμα αυταπόδεικτο από το ίδιο το όνομα. Από τη μια το κλέος (δόξα) κι από την άλλη η Πάτρα με τον Διακονιάρη της. Κοιτάζεται κάθε πρωί στον καθρέφτη κι αναρωτιέται αν πρέπει να πάει στον Φουστάνο ή αν πράγματι το μέγεθος της μύτης μπορεί να είναι ενδεικτικό και για το μέγεθος του strap-on. Το ότι ξυρίζει το κεφάλι της και φορά περούκες τη βοηθά να πραγματοποιεί ευκολότερα φαντασιώσεις στις οποίες η ίδια είναι είτε υποταγμένη σκυλίτσα, είτε τεύτονας kinky dom. Κάποτε έπεσε πάνω σ’ έναν pervert Λατίνο, ο οποίος δεν μασούσε τίποτα. Μια φαντασίωση αυτή; Δέκα αυτός. Με τούτα και με τ’ άλλα, οι δύο τους δημιούργησαν το παρακλάδι του bdsm που λέγεται «στάχτη και μπούρμπερη» και που σήμερα εκφράζεται συμβολικά με την θραύση της μισής τουλάχιστον οικοσκευής κάθε φορά που μαλώνεις με το ταίρι σου.

    Μαρία: natural born slave. Εδώ αυτή δέχτηκε να γίνει η πρώτη παρένθετη μητέρα στην ιστορία για τον παρθενογεννημένο του Κυρίου της. Όπως είναι φυσικό, της αρέσουν τα toys σε σχήμα κρίνου. Επιπλέον, το να ακούς στο δρόμο το όνομά σου και μαζί σου να γυρνάει το κεφάλι ο μισός γυναικείος πληθυσμός, είναι όσο να ‘ναι μια άσκηση ταπεινότητας. All times classic όνομα για υπηρέτρια σε ελληνικές ταινίες, ή για καταφρονεμένη ορφανή σε βραζιλιάνικο. Τις νύχτες η Μαρία ονειρεύεται είτε έναν Αναξίμανδρο είτε έναν Χοσέ Αρμάνδο να την ταξιδέψει στα πέλαγα της αναίσχυντης διακόρευσης.

    Άκης: male slave μιας κάποιας ηλικίας. Η μαμά του ήταν κατά βάθος Domme που δεν μπόρεσε να εκδηλωθεί. Όταν ο άντρας της τής επέβαλλε το όνομα του μπαμπά του για το βλαστάρι τους, εκείνη σκέφτηκε «Καλά, θα σε φτιάξω εγώ...», και από την επομένη κιόλας της βάφτισης άρχισε να φωνάζει τον Περίανδρο Άκη. Ότι δεν μπορούσε να κάνει η μαμά στον σύζυγο το έκανε στον γιο. Σήκω Άκη, κάτσε Άκη. Στα 16 του ο πατέρας του τον πήγε στις πουτάνες για να γίνει άντρας, απ’ όπου ο Άκης έφυγε ντροπιασμένος ενώ η τσατσά πίσω του έκλεινε πονηρά το μάτι στον πατέρα εννοώντας «όλα πήγαν καλά Μπάμπη μου». Ο Άκης στα 18 έκανε την επανάστασή του και δήλωσε ορθά κοφτά ότι αντί να αναλάβει τη μάντρα οικοδομικών υλικών του μπαμπά θα σπουδάσει θεατρολογία στο Παρίσι. Ο μπαμπάς κόντεψε να γίνει παιδοκτόνος, αλλά η μαμά τον απείλησε ότι αν δεν αφήσει το παιδί να κάνει αυτό που θέλει, θα τον παρατήσει σύξυλο να τρώει ετοιματζίδικα. Στο Παρίσι ο Άκης γνώρισε στο μετρό τη Zazie και την ερωτεύτηκε at first sight. Εκείνη τον φώναζε με τα υπέροχα γαλλικά της “a qui?” πράγμα που έστελνε τον Α-κή στον έβδομο ουρανό της libido. Ας μη συνεχίσουμε όμως αυτήν την όμορφη ιστορία γιατί πάμε για μυθιστόρημα...

    Αλέξανδρος: μαθητευόμενος dom με ψυχικά τραύματα. Υπάρχουν πολλοί που είναι σε μόνιμο ανταγωνισμό με τον μπαμπά τους, αλλά δεν κάνουν ίσωμα όλη τη Μέση Ανατολή (τώρα που το σκέφτομαι, κι ο Γιωργάρας ο Μπους άξιος επίγονός του είναι...) Λοιπόν, ο Αλέξανδρος, ευάερος, ευήλιος, με άριστη ανατροφή και με τους καλύτερους δασκάλους, δεν ήταν μόνο φιλόδοξος, ήταν και κομμάτι ομοφοβικός. Έτσι συνέλαβε ένα άκρως μαξιμαλιστικό σχέδιο: θα κατακτούσε όχι απλώς όποιο θηλυκό βρισκόταν στον δρόμο του, αλλά και όλη την Οικουμένη, προκειμένου να πείσει την Ιστορία ότι δεν είναι gay. Αντίπαλο δέος του ο Διογένης, χαρακτηριστικό όνομα για μέντορα.

    Θανάσης: male switch. Παράδειγμα: «Σάκη φέρε μου τις παντόφλες μου μπουσουλώντας μη σε πάρει ο διάολος!» ή «Αθανάσιε, προσκυνώ τη χάρη Σας». Ο Θανάσης πάει κι έρχεται με χαρακτηριστική άνεση μεταξύ οικόσιτου κουταβιού και αμείλικτου highlander με ανεξάντλητες ζωές. Όλα τα λεφτά είναι στο άλφα το στερητικό.

    Μήτσος: όταν γνωρίσετε έναν Μήτσο, μπορείτε με βεβαιότητα να βγάλετε το συμπέρασμα ότι δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με το bdsm. Παιδί που σέβεται και τιμά τη λαϊκή καταγωγή του, άμα λάχει να ακούσει τίποτα για εκπαιδεύσεις υποτακτικών και τα τοιαύτα, αναφωνεί: «δεν μπλέκουμε την βούρτσα με την πούτσα!». Είναι της παραδοσιακής σχολής που λέει ότι καλό είναι να δέρνεις τη γυναίκα σου άπαξ ημερησίως, καθώς ακόμα κι αν δεν γνωρίζεις εσύ τον λόγο, τον γνωρίζει μια χαρά εκείνη. Κατά βάθος εξασκεί ένα προληπτικό bdsm, δυστυχώς με καταστροφικά αποτελέσματα, καθώς πολύ σύντομα η σκλάβα του γίνεται η χοντρή του Ζαχαρία κι αρχίζει να τον στραγγαλίζει με το γάντι: «ανεπρόκοπε μόνο να με γκαστρώνεις και να με καταχερίζεις ξέρεις, τώρα πώς θα ταΐσεις 10 στόματα, ε;». Τηρουμένων των αναλογιών, στην ίδια κατηγορία εμπίπτουν τα ονόματα Τάσος, Γκόλφω, Σώτος, Φώντας, Τούλα.

    Παύλος: male pervert με nickname Saul. Αγαπά να μισεί. Μισεί ότι αγαπά. Χαρακτηριστικός τύπος παλιού αριστερού με σπουδές οικονομικών στη Μόσχα, που μετεστράφη σε νεο-ορθόδοξο και διαδηλώνει εναντίον των αμβλώσεων. Μπαίνει συχνά πυκνά στα chat με το nick – παραλλαγή «Cembalo-alalazon» και αναζητά υποψήφιες για σκληρή εκπαίδευση στον χριστιανισμό. Σεξουαλικά το highlight του είναι τα προχώ σαδομαζοχιστικά sessions με goth πινελιές.

    Πλάτωνας: ιδανικός dom. Δάσκαλος με δέλτα κεφαλαίο, καλλιεργημένος, ευρυμαθής, ευφάνταστος, τελειοθήρας, τρυφηλός, bon vivant. Δυστυχώς, οι καταχρήσεις τον οδήγησαν σύντομα στην ανικανότητα και έτσι εισήγαγε την θεωρία περί μη σεξουαλικών σχέσεων σε μια D/s σχέση, γνωστή και ως «πλατωνικός έρως».


    Ελπίζω να τα εισπράττετε όλ’ αυτά με χιούμορ και να μην θίγεστε όσοι από εσάς τυγχάνει να φέρετε κάποιο από τα παραπάνω ονόματα. Άλλωστε περιποιήθηκα δεόντως και το δικό μου ονοματάκι. Επίσης, να σας ενημερώσω ότι όλα τα παραπάνω ήταν κατά βάθος διαφημιστική στρατηγική, καθώς έχω ένα πολύ ασυνήθιστο φετίχ που λέγεται «ονοματολαγνεία». Ξεχάστε τους ονειροκρίτες, εγκαταλείψτε την καφεμαντεία, άστε τσιγγάνες τα χαρτιά, μη δίνετε σημασία στα ζώδια. Πες τε μου το όνομά σας να σας πω ποιος / ποια είστε, ποια είναι η κλίση σας και που οδεύει το ριζικό σας! Δεκτά και nicks! Εχεμύθεια, διακριτικότητα, αποτελεσματικότητα!