Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ονόματα που Σ/σας εμπνέουν

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Sempre_Staccato, στις 5 Ιουνίου 2005.

  1. female

    female Contributor



    • Αρχίδαμος ;
    • Αναξίμανδρος ;
    • Αναξαγόρας ;
    • Αναξιμένης ;
    • Ή μήπως, Μάκης ;

    Πολλά και δύσκολα ερωτήματα...

     
  2. Afentis_Epi8ymiwn

    Afentis_Epi8ymiwn Regular Member

    Απάντηση: Ονόματα που Σ/σας εμπνέουν

    Αστραδένη
     
  3. camera_obscura

    camera_obscura Regular Member

    Maley: Μου είναι αδύνατο να «χτίσω» γύρω από ένα όνομα που θυμίζει επώνυμο λατινογενούς γλώσσας. It’ could refer practically to anybody. Ως εκ τούτου, το μόνο που μπορώ να πω ότι μπορείτε να καταστείτε με ευκολία ο Κανένας. Ωστόσο, δίνω μια μικρή πιθανότητα να έχετε κάποια σχέση με τον προστάτη των θαλασσών και των ναυτικών.

    Eri: Ανήκετε στην κατηγορία ονομάτων που με αναγκάζει να ανατρέξω στο οικογενειακό σας περιβάλλον και στα παιδικά σας χρόνια. Μα αλήθεια, πες τε μου, δεν είναι κάπως αντιφατικό οι γονείς να επιλέγουν ένα Όνομα ενώπιον θεών, ανθρώπων και γραφειοκρατίας, και άλλο όνομα για καθημερινή χρήση; Δεν σας κρύβω ότι ποτέ δεν τα πήγαινα ιδιαίτερα καλά με τα χαϊδευτικά. Εάν σας βάφτισαν Ερασμία, θα σας πω μια σκληρή αλήθεια: οι γονείς σας αγαπούσαν περισσότερο τη γιαγιά από εσάς. Εάν σας βάφτισαν Εριφύλλη, η σκληρή αλήθεια γίνεται ακόμα σκληρότερη: οι γονείς σας δεν ήταν σε θέση να υποστηρίξουν το πολύ σας και σας περιόρισαν στο λίγο. Ωστόσο μια Έρη δεν παύει να είναι αέρινη, χαριτωμένη και νεανική. Αυτή η υγρασία του ρο ανάμεσα στα δυο της φωνήεντα, για αρκετούς την καθιστά και sexy. Μια Έρη δε συμπαθεί ιδιαίτερα την ιστορία, είναι ένα παιδί του καιρού της. Τέλος, μια Έρη είναι πάντα κάπως μόνη, ανάδελφη. Γλυκό όνομα για sub και θα έλεγα καμιά σχέση με λεσβιασμό, εκτός ίσως από περιορισμένη passtime παθητική ενασχόληση.

    soutzoukakia: Εξαιρετικά ενδιαφέρον nick. Υποθέτω όχι αυτοβούλως επιλεγμένο, αλλά έμπνευση του Αφέντη σας. Έχετε καλές σχέσεις με τα οικοκυρικά αλλά και με το χιούμορ, και καθώς ένας τέτοιος συνδυασμός είναι μάλλον ασυνήθιστος (στο ψυχαναγκαστικό σύμπαν της νοικοκυροσύνης η μόνη γνωστή πλάκα είναι ίσως η πλάκα κουβερτούρα), αυτό σας καθιστά αξιοπρόσεκτη. Ακόμη, σας φαντάζομαι κάπως εύσωμη, με την έννοια των πιασιμάτων και ουχί της παχυσαρκίας. Επίσης, δε θα απέκλεια μια θετική σχέση με την κοπρολαγνεία. Εκείνο όμως που είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον σε εσάς είναι το ουδέτερο και ο πληθυντικός σας. Εκτιμώ ότι ο Αφέντης σας είναι λάτρης της αποπροσωποποίησης. Όσο πιο πολύ μετατρέπεστε σε λαχταριστό αντικείμενο, τόσο πιο τρυφερός γίνεται μαζί σας. Μάλιστα, μια ξαφνική επιφοίτηση μου λέει ότι μια από τις κορυφαίες του φαντασιώσεις είναι η υποταγή μονοζυγωτικών διδύμων. Και εδώ ακριβώς κρύβεται η ευφυής σύλληψη της προσφώνησης: αποκαλύπτει πολύ περισσότερα πράγματα για εκείνον που σας αποκαλεί έτσι, παρά για σας την ίδια. Μας παρουσιάζεστε δηλαδή «δι' εσόπτρου εν αινίγματι». Keep calling!

    Apollyon: Σας ευχαριστώ για το αντίδωρο και σας εύχομαι να διάγετε απολαυστικό βίο κάθε εποχή στην κόλαση.
     
  4. Emma

    Emma Contributor

    What's in a name? Σπάνια το χρησιμοποιώ όταν του απευθύνομαι άλλωστε και στις περιπτώσεις αυτές είναι είτε με κάποια χαιδευτική κατάληξη, όταν είμαι στις καλές μου, ή αυστηρά και χωρίς να συνοδεύεται από προσφωνήσεις τύπου "αγάπη μου" κ.τ.λ., όταν έχω νεύρα.

    Αν η ερώτηση ήταν για αγαπημένα ονόματα, ίσως παρέθετα κανα δυό...
     
    Last edited: 16 Δεκεμβρίου 2008
  5. female

    female Contributor




    Προσυπογράφω τόσο όσον αφορά την απολαυστικότατη και ευφυέστατη συγγραφέα όσο και το ρητορικό ερώτημα.


     
    Last edited by a moderator: 16 Δεκεμβρίου 2008
  6. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

    camera obscura, απλα τα σεβη μου... οντως απολαυστικοτατη (κ αν δεν βαριεσε ριξε μια αναλυση στο Αγγελικη... ή Angelique το οποιο εχω ακουσει μακραν περισσοτερες φορες οταν μου απευθυνουν τον λογο   )

    Επισης..

    Τον Rimbaud αν μη τι αλλο τον ειχα φαει καλα στην μαπα στην Γαλλικη Λογοτεχνια αλλα σε Original Version συνεπως θελω λιγο χρονο ωστε να εντοπισω το ακριβες αποσπασμα...
     
  7. spartaristo marouli

    spartaristo marouli Regular Member

    Απάντηση: RE: Ονόματα που Σ/σας εμπνέουν

    Αγαπημένο όνομα "ΟΡΕΣΤΗΣ"      
     
  8. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    βασικα .. ο Ορεστης ειναι ιστορικα υπευθυνος για το περασμα στην πατριαρχια ....
     
  9. soutzoukakia

    soutzoukakia His precious

    Απάντηση: Re: Ονόματα που Σ/σας εμπνέουν

    Ευχαριστω πολυ για την αναλυση   Την απολαυσα  
    Δεν ξερω αν θα αλλαζε κατι αν ελεγα οτι το nick ηταν εντελως αυτοβουλα επιλεγμενο.  
     
  10. blindfold

    blindfold Contributor

    εγώ φέτος το Μάϊο γνώριζα κοπέλες μόνο με το όνομα Ειρήνη... δεν ξέρω δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι έχω προτιμήσεις σε ονόματα ,προτιμώ τα αργόσυρτα Κωνσταντίνα,Κολοκυθοπαρτουζίτσα ,κλπ.
     
  11. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    blind τι σχεση εχει τωρα το Κωνσταντινα με το Κολοκυθοπαρτουζίτσα μονο εσυ μπορεις να μου το εξηγησεις.Θα ηθελα πραγματικα να το ακουσω την επομενη φορα απο κοντα  
     
  12. sklavos1977

    sklavos1977 Regular Member

    αννα.βενια.κουλα.ζωη.βανα.τζουλια.αρτεμις.