Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οπτική Γωνία Κυρίαρχου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 21 Μαρτίου 2011.

  1. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Οπτική Γωνία Κυρίαρχου

    @Stalker and Uther
    Γιατί φοβάστε το γέλιο και νιώθετε την ανάγκη να οικοδομήσετε ολόκληρη θεώρία περί μη ανοιχτόμυαλου, περί μη σκλάβας και μη κατανόησης, επειδή γέλασα με κάτι που βρήκα αστείο. Και τί έγινε που γέλασα. Τι ανασφάλεια είναι αυτή.  
    Βρήκα αστείο το σημείωμα. Δικαίωμά μου να γελάσω, δικαίωμά μου να το πώ. Την επίκριση και τις μπηχτές δεν καταλαβαίνω.Σιγά τα ωά.

    Κατά τα λοιπά συμφωνώ με τον Βοτρίν.
     
  2. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Οπτική Γωνία Κυρίαρχου

    Καλημέρα και χρόνια πολλά  

    Ομολογώ,

    κι εγώ χαμογέλασα με την περί τιμωρίας αποστροφή και εμένα ήταν η εικόνα που έφερα στο νου μου αυτό που με έκανε να χαμογελάσω . Αλλά ευχαριστήθηκα γιατί ήταν από τις φορές που και γελούσα και με διέγειρε σεξουαλικά αυτό που διάβαζα και για μένα είναι πάντα κάτι το ιδιαίτερο όταν συνδυάζεται κάβλα με χιούμορ.

    Όσο για το άλλο θέμα που έθεσε η elfcat, είμαι συνολικά υπέρ του "τα εν οίκω μη εν δήμω", για τον πολύ απλό λόγο ότι είναι αδύνατο οι τρίτοι να αποδομήσουν στ αλήθεια τους κώδικες που εν μέρει τους παρουσιάζονται. Είναι αδύνατο από το μέρος να συλλάβουν το όλο ώστε να έχουν άποψη. Τυχόν προσπάθεια διαμόρφωσης άποψης γελοιοποιεί τον τρίτο και δεν φταίει κιόλας, γιατί προ(σ)κλήθηκε για να έχει άποψη.

    Online mentoring και τα ρέστα είμαι φαίνεται εγωίστρια για να δεχτώ, έχω κλείσει απ αυτήν την άποψη, και δεν θέλω να περιμαζεύω ψηφίδες και σκουπιδάκια απο δώ και από κει. Το νετ έξω από το χωριό μου εδώ πέρα, το έχω είτε για γνωριμίες μεταξύ ίσων είτε για τις ειδικού χαρακτήρα κάβλες μου. Ξεκαθαρίζω σε κάθε περίπτωση, να ξέρει και ο άλλος.

    Όμορφη η χειρονομία της dora_salonica, δεν έχω κανένα θέμα, μόνο που η οπτική γωνία Κυρίαρχου από τη ματιά της υποτακτικής είναι ιατ εμέ de facto ακυρωμένη... 
     
    Last edited by a moderator: 25 Μαρτίου 2011
  3. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Οπτική Γωνία Κυρίαρχου

    Αγαπητή elfcat
    To γέλιο μακραίνει τη ζωή και κάνει ωραίες ρυτίδες.Γέλα όσο θες.
    Το πρόβλημα είναι όταν το αστείο διατυπώνεται χωρίς την εισαγωγή της αυτοσάτυρας. Εν ολίγοις, Δεν είναι αστείο να σηκώνουμε το δάχτυλο, να δείχνουμε κάποιον και να γελάμε. Κάπως έτσι διάβασα το ποστ σου και κάπως έτσι αντέδρασα. Νομίζω θα αναγνωρίζεις και το δικό μου δικαίωμα να πω αυτό που σκέφτομαι για αυτά που διαβάζω.
     
  4. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Οπτική Γωνία Κυρίαρχου

    Σε ποιον σηκώθηκε το δάκτυλό μου. Οταν έγραφες το ποστ σου, είχα διευκρινήσει τουλάχιστον 2 φορές ότι το γέλιο μου είχε να κάνει με το σημείωμα ούτε με τον Κ. (να ναι καλά όπου κι αν βρίσκεται) και σίγουρα όχι με τη Δώρα, ή όποια άλλη σκλάβα θα ήταν στη θέση της.
    Το γέλιο είναι ό,τι αυθόρμητο και παιδικό μας απομένει. Δε χρειάζεται εισαγωγές, ούτε διευκρινήσεις. Είναι απλά γέλιο.  

    Φυσικά και έχεις δικαίωμα να διαβάζεις με τον δικό σου τρόπο, αυτό που γράφω. Αλλιμονο.  (Θα προτιμούσα, αν γινόταν να με ρωτούσες όμως πριν συμπεράνεις) 

    Αφήνω το νήμα να κυλήσει
    Καλημέρα  
     
  5. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: re: Οπτική Γωνία Κυρίαρχου


    Να υποθεσω ακολουθησες την προτροπη του μεντορα σου ,
    θα ειχε νομιζω πολυ ενδιαφερον να μας ελεγες αν η "focus" πετυχε το στοχο της ,
    αν σε βοηθησε να ξεμπερδευτεις την συγκεκριμενη στιγμη ,
    αν ενιωσες καλυτερα,
    αν βελτιωθηκες
    και αν ηθελες να μας ελεγε κατι για τα συναισθηματα και τις σκεψεις σου κατα την διαρκεια της ασκησεως .
     
  6. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Ευχαριστώ για τα θετικά σχόλια. (@assassina, το bottom πάρτο with a pinch of salt, έχουν γυρίσματα οι καιροί...)

    Όταν έγραφα αυτό, εσένα είχα στο νου μου και πρόσφατες οξυδερκείς τοποθετήσεις σου, τις οποίες πολλοί (κακώς και βολικότατα για τους ίδιους) επέλεξαν να αγνοήσουν ή να στρεβλώσουν. Το παρόν νήμα δεν είναι μόνο προσωπική εξομολόγηση, αλλά και επικοινωνία ανάμεσα σε άτομα που έχουν πολλά κοινά. 

    Κατ' εμέ, όχι επειδή είναι νεκρός. Αλλά επιλέγω να πάρω το σχόλιο θετικά και νομίζω πως έτσι ειπώθηκε.

    Είμαι switch.

    Ναι, την ακολούθησα και μάλιστα το έχω κάνει άλλες δύο φορές από τότε, αν και πρέπει να ομολογήσω ότι χωρίς την (έστω και νοητή) ματιά του Άλλου επάνω μου, χάνει την μισή της δύναμη.

    Όταν το έκανα, άδειασα εντελώς από ανησυχίες και τις αρνητικές μου σκέψεις, ότι ποτέ δεν θα βρω Αφέντη με τον χαρακτήρα πούχω και ότι κανένας δεν μπορεί να με αντέξει και ότι κανένας δεν επιθυμεί να φορτωθεί έναν άλλο άνθρωπο στην πλάτη του και ότι όλοι βρίσκονται εδώ πέρα μόνο για ένα πεταχτό τσαλαβούτημα και ότι ματαιοπονώ. Μέσα στα πρώτα 5 λεπτά, οι σκέψεις αυτές είχαν χαθεί, γιατί σκεφτόμουν τί ψύχρα είχε στο δωμάτιο και πόσο έχω ανατριχιάσει και πόσο ευάλωτη είμαι και πόσο ανοιχτή στα πιο ευαίσθητα σημεία που συνήθως κρατάμε καλά κρυμμένα και ότι αν κάποιος ερχόταν εκείνη τη στιγμή εκεί μέσα, μάλλον θα έβαζε τα δάχτυλά του μέσα μου, μπρος και πίσω κι εγώ δεν θα κουνιόμουν καθόλου από τη θέση μου. Από σκέψεις μπερδεψούρικες και κατά πάσα πιθανότητα αναληθείς, χώθηκα σιγά σιγά μέσα σε μία άλλη αίσθηση, ότι είμαι απλά ζεστό κρεατάκι που ανατριχιάζει και επιθυμεί το άγγιγμα ή την ματιά. Άδειασα εντελώς από σκέψεις. Ένιωσα μία πολύ γλυκιά γαλήνη να με κατακλύζει, όλα ήταν εντάξει, ήμουν μια χαρά όπως ήμουν, ούτε εγωίστρια, ούτε υπέροχη, ούτε λίγη, ούτε πεταμένη, ούτε τίποτα. Ήμουν εκεί όπου έπρεπε να είμαι, είχα τη θέση μου μέσα στο σύμπαν. Μετά τα 20 λεπτά, όταν σηκώθηκα ήμουν ήρεμη σαν προβατίνα. Παρέμεινα ήρεμη για όλη την υπόλοιπη ημέρα.

    Ευχαριστώ για την ερώτηση. Μπαμ στο κέντρο του θέματος.
     
  7. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Re: Οπτική Γωνία Κυρίαρχου

    εγω σ ευχαριστω Δωρα  
     
  8. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Re: Οπτική Γωνία Κυρίαρχου

    Το ίδιο ισχύει και για τα switch. Μόνον Κυρίαρχος μπορεί να αντιληφθεί τί σημαίνει το μυστήριο της στάσης χαλλλαράααααα με τον κώλο τουρλωμένο προς την πόρτα της κάμαρας  

    φιλάκια
     
    Last edited by a moderator: 25 Μαρτίου 2011
  9. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Οπτική Γωνία Κυρίαρχου

    Όχι βέβαια. Είναι προφανές ότι το αντιλαμβάνεσαι κι εσύ... 

    Φιλούδια
     
  10. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    "Οι switch, όπως ξέρουμε όλοι μας, ανήκουν στο φάσμα εκείνο όπου συναντούμε τους Top και bottom. Όχι σε εκείνο των Dom και sub."
     
  11. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    "Σε έναν ιδανικό κόσμο, μία σκλάβα δεν θα έμενε ποτέ αδέσποτη. Θα έπρεπε να της βρουν ένα νέο σπιτικό αντί να την απελευθερώσουν. Δυστυχώς όμως αυτό είναι κάτι που συμβαίνει.
    Βλέπω την σκλάβα ως ιδιοκτησία. Αν είναι αδέσποτη, δεν πιστεύω ότι είναι στην πραγματικότητα ένα 'ελεύθερο' άτομο, με την βανίλλα έννοια του όρου. Πιστεύω ότι πρέπει να βλέπει τον εαυτό της ως ιδιοκτησία που ακόμη δεν την έχουν παραλάβει. Έχει την υποχρέωση να φροντίζει τον εαυτό της όσο μπορεί καλύτερα και να διατηρηθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μέχρι να εμφανιστεί ο νέος ιδιοκτήτης της."
     
  12. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    "Οι κανόνες πρέπει να είναι ξεκάθαροι και μονοσήμαντοι. Επίσης πρέπει να επιβάλλονται. Η παράβαση κάποιου κανόνα πρέπει πάντα να έχει κάποια συνέπεια. Νομίζω πως ένα λάθος που κάνουν συχνά οι άπειροι Αφέντες είναι ότι θέτουν κανόνες που δεν τους ενδιαφέρουν στ' αλήθεια. Αυτό σημαίνει ότι ξεχνούν να τσεκάρουν ή δεν το προσέχουν αν υπάρξει παράβαση κάποιου κανόνα.

    Οι κανόνες, κατά την άποψή μου, είναι ένα εκπαιδευτικό εργαλείο. Εκπαίδευση είναι το να διδάσκω ένα κορίτσι πώς να με ικανοποιεί με συγκεκριμένο τρόπο. Μία σκλάβα που έχει εκπαιδευτεί από κάποιον άλλον, για μένα είναι ανεκπαίδευτη.

    Οι κανόνες, τα πρωτόκολλα και οι τελετουργίες δίνουν επίσημη μορφή σε αυτή την εκπαίδευση."