Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οπτική Γωνία Κυρίαρχου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 21 Μαρτίου 2011.

  1. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    "Μου αρέσει να ‘παίζω’ με το μυαλό μιας σκλάβας όπως και με το σώμα της. Τα περισσότερα από αυτά που κάνω σ' αυτήν ή με αυτήν, είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να επιτύχουν ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα πάνω στη σκλάβα...σωματικό, συναισθηματικό ή ψυχολογικό."
     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    "Το πιο νοσηρό κομμάτι όταν ο Αφέντης παραμελεί τη σκλάβα του, είναι ότι η σκλάβα θα βρει έναν τρόπο να κατηγορήσει τον εαυτό της γι' αυτό. Για ότι κακό συμβαίνει, με κάποιο τρόπο η σκλάβα επωμίζεται την ευθύνη. ΄Δεν είμαι αρκετά απολαυστική / όμορφη / υποτακτική΄, θα σκεφτεί. Αυτό αποτελεί απευθείας επίθεση στην αυτοεκτίμηση της σκλάβας. Η αυτοεκτίμηση είναι πάρα πολύ εύθραυστη στις περισσότερες σκλάβες όπως και στους σκλάβους..."
     
  3. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    "Ο έλεγχος του οργασμού είναι ένα πολύ βαθύ επίπεδο ελέγχου. Στην πιο απλή και αρχική του μορφή, δεν επιτρέπεται ποτέ σε μία σκλάβα να έρθει σε οργασμό χωρίς άδεια. Ο οργασμός της δεν είναι κάτι που μπορεί να έχει ανά πάσα στιγμή για τη δική της ευχαρίστηση. Πρέπει να μάθει ότι ο μόνος δρόμος προς την απόλαυση είναι μέσα από μένα. Θεωρώ έναν οργασμό χωρίς άδεια ως κλοπή και το αντιμετωπίζω καταλλήλως.

    Το δεύτερο επίπεδο αυτού του ελέγχου είναι ότι η σκλάβα χάνει την ικανότητα να έρχεται σε οργασμό χωρίς άδεια. Αυτό φυσικά απαιτεί αρκετή δουλειά και εξάσκηση.

    Στο τελικό στάδιο η σκλάβα μπορεί να διεγερθεί και να οδηγηθεί στον οργασμό ανταποκρινόμενη σε λεκτικά ερεθίσματα και χωρίς κανένα άγγιγμα. Και αυτό απαιτεί πάρα πολλή δουλειά και εξάσκηση επίσης."
     
  4. katerina

    katerina Regular Member

    Απάντηση: Re: Οπτική Γωνία Κυρίαρχου

    Τέλειο!!!  
     
  5. Angels Guardian

    Angels Guardian Regular Member

    Απάντηση: Re: Οπτική Γωνία Κυρίαρχου

    Μπράβο σε αυτόν που είπε τα παραπάνω. Είναι από τα καλύτερα που έχω δει μέσα στο forum τον λίγο καιρό που είμαι μέλος.
     
  6. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    "Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι σχεδόν κανένας σ' αυτό το σάιτ δεν εννοεί αυτά που λέει. Τί απέγιναν οι καλοί τρόποι, η τιμή και η ειλικρίνεια, που κάποτε βρίσκονταν στην καρδιά του Lifestyle;"

    (Αναφερόμενος σε άλλο σάιτ, αν και πιστεύω ότι ταιριάζει γάντι και στο δικό μας...)
     
  7. KloKlo

    KloKlo Regular Member

    Απάντηση: Re: Οπτική Γωνία Κυρίαρχου

    Πες μου Δώρα ότι αυτό στο έχει πει ο Κύριος μου....  
     
  8. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Οπτική Γωνία Κυρίαρχου

    Μου το είπε κάποιος Άγγλος Μάστερ, ο Sir Adrian, ο οποίος ήταν Μέντοράς μου για κάποιο χρονικό διάστημα και με βοήθησε πάρα πολύ να κατανοήσω κάποια πράγματα που γίνονταν τότε, μετά από ένα release το οποίο δεν μπορούσα να χειριστώ ικανοποιητικά. Οι υποτακτικές και οι σκλάβες στο χώρο μας δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως χαζές, προβληματικές ή πεταμένες, ούτε ως κρέας προς εκμετάλλευση. Οι ιδιαιτερότητες της ψυχοσύνθεσής τους, οι οποίες πηγάζουν από την ερωτική τους ταυτότητα, τις οδηγούν κάποιες φορές σε προβληματικές συμπεριφορές, ίσως αυτοκαταστροφικές, ίσως συναισθηματικά ασταθείς συμπεριφορές. Χρειάζονται επομένως καθοδήγηση, βοήθεια, ίσως συναισθηματική στήριξη, μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος σύντροφος και γι αυτές. Αυτή είναι η δουλειά του Μέντορα, που είναι συνήθως κάποιος με τη χαρακτηριστική ανιδιοτέλεια ενός χορτάτου Μάστερ - διότι ο Μάστερ δεν μπορεί παρά να είναι χορτάτος από επιδερμικές απολαύσεις, αν και είναι πάντα διψασμένος για την δική του ευκαιρία να προσφέρει αυτό στο οποίο είναι καλός, άριστος θα έλεγα. Ή μπορεί να είναι κάποια σκλάβα ή υποτακτική, επίσης παλαιότερη στο χώρο, η οποία μπορεί να προσφέρει μία συμβουλή, όταν της ζητηθεί. Ή ακόμη και κάποιος Dom θα μπορούσε να είναι, κάποιος ο οποίος χαίρει εκτίμησης και εμπιστοσύνης, καθώς είναι αποδεδειγμένα έντιμος, αξιοπρεπής και κυρίως καθόλου λιγούρης.

    Εγώ έτσι τα είδα τα πράγματα και έτσι τα έζησα.
     
    Last edited: 3 Απριλίου 2011
  9. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    "Δεν συμφωνώ με την καθημερινή χρήση του πόνου σε μεγάλες ποσότητες. Ο πόνος είναι ένα πολύπλοκο θέμα και έχει πολλές χρήσεις. Σίγουρα είναι σημαντικό κάποιες φορές να οδηγήσουμε τη σκλάβα πέρα από τη ζώνη άνεσής της. Να της δείξουμε ότι δεν της πέφτει λόγος τί θα της συμβεί και να την αναγκάσουμε να το αντέξει.

    Όμως, εάν αυτό γίνει καθημερινή ρουτίνα, πολλές από τις χρήσεις του πόνου θα ακυρωθούν. Είναι απίστευτο πόσο οι άνθρωποι έχουν την ικανότητα να 'συνηθίζουν'. Δεν θα ήθελα να ρισκάρω την απώλεια της έντασης ενός γερού μαστιγώματος μέσα από την υπερβολική εξοικείωση. Θέλω το μυαλό σου να θυμάται ξεκάθαρα αυτό το χώρο όπου ξέρεις με βεβαιότητα πως θα έκανες κυριολεκτικά τα πάντα για να αποφύγεις το επόμενο χτύπημα αλλά ξέρεις ότι δεν έχεις άλλη επιλογή από το να το υποστείς. Θέλω αυτός ο τρόμος να υπάρχει πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Όταν ανακοινώνω ότι θα δεχθείς ένα τέτοιο μαστίγωμα, θέλω να βλέπω αυτόν τον τρόμο να ζωγραφίζεται στο πρόσωπό σου. Όταν έρθει η στιγμή και πρέπει να πάρεις τη θέση σου για το μαστίγωμα, θέλω να βλέπω το σώμα σου να συσπάται και να τρέμει με προσμονή και φόβο."
     
  10. Απάντηση: Re: Οπτική Γωνία Κυρίαρχου

    Εξαιρετικό!... Ως (ολίγον έως πολύ) μαζοχάκι υ, συμφωνώ απόλυτα...
     
  11. Eri

    Eri

    Re: Απάντηση: Οπτική Γωνία Κυρίαρχου


    Δεν ξερω αν η σταση απανταει στο ερωτημα του αν εισαι σκλαβα, λιγο παραλλαγμενη παντως, ντυμενη ας πουμε, οτνα πονας στην περιοδο κ αποφευγεις τα χαπια, μια χαρα καλο σου κανουν 20 λεπτα ετσι.....
     
  12. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Οπτική Γωνία Κυρίαρχου

    Δεν υπάρχει τίποτε που να απαντάει στο ερώτημα αν είσαι σκλάβα, διότι το ερώτημα είναι άκυρο. Οι σκλάβες δεν αναρωτιούνται αν είναι σκλάβες - αλλά το πιο σημαντικό είναι, ότι δεν αναρωτιούνται ούτε οι γύρω τους...