Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οπτική Γωνία Κυρίαρχου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 21 Μαρτίου 2011.

  1. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    "Ο εξευτελισμός είναι κάτι πολύ προσωπικό. Αυτό που κάποια βρίσκει βαθύτατα εξευτελιστικό, για κάποια άλλη μπορεί να είναι αδιάφορο. Είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο στα χέρια ενός Κυρίαρχου, αλλά είναι επίσης ένα εργαλείο όπου ελλοχεύουν μεγάλοι κίνδυνοι. Ως Μάστερ, αυτό που θέλω να διδάξω σε μία σκλάβα μου είναι πως αποτελεί ιδιοκτησία στην κατοχή μου, δεν είναι ένα άτομο, ένα ανθρώπινο πλάσμα με δικαιώματα κλπ. Το να της κάνω κάτι ή να την αναγκάσω να κάνει κάτι, που η ίδια βρίσκει πολύ ταπεινωτικό, είναι ένας καλός τρόπος να της δείξω αυτό ακριβώς. Αλλά (και εδώ ακριβώς βρίσκεται ο κίνδυνος) είναι εύκολο να ξεφύγουμε και να σπάσει εντελώς το πνεύμα της ή να αρνηθεί να υπακούσει. Το βασικό σημείο για τον Κυρίαρχο είναι να βρει με κάθε ξεχωριστή σκλάβα πού βρίσκεται αυτή η ισορροπία. Αν το πετύχει, η σκλάβα θα νιώσει αμέσως πολύ πιο υποταγμένη."
     
  2. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Οπτική Γωνία Κυρίαρχου

    Να προσθέσω μία πληροφορία΄; Θα την προσθέσω... Ο καλλιτέχνης και στους δύο πίνακες εμφανίζει 2 ιδανικά της δημιουργίας. Η κατανόηση της εξέλιξης // και η αποδόμηση του χωροχρόνου όπως τον αντιλαμβανόμαστε σε linear μορφή είναι αναπόφευκτη όταν αντιλαμβάνεσαι πλήρως οπτικά την ύλη. Δεν ξέρω αν προσθέτει αυτό κάτι στο νήμα.