Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οριγκάμι με μουνόχειλα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 11 Δεκεμβρίου 2009.

  1. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Σε πολλούς Dom αρέσει να τεντώνουν τα εσωτερικά χείλη του αιδοίου των υποτακτικών τους, θέλοντας να τα κάνουν πιο μακριά. Μερικές φορές χρησιμοποιούν σφιγκτήρες με βάρη στην εκπαίδευση. Μπορεί να είναι πολύ διεγερτικό να είναι κάποια δεμένη από τα χείλη του αιδοίου της! Να ένα ενδιαφέρον άρθρο για την επιμήκυνση των χειλέων του αιδοίου:

    Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΧΕΙΛΕΩΝ ΤΟΥ ΑΙΔΟΙΟΥ

    Η επιμήκυνση των χειλέων του αιδοίου είναι μία γυναικεία πρακτική που χρονολογείται από αρχαίες εποχές και που ασκούν γυναίκες στην εποχή μας, κατά την οποία οι γυναίκες τραβούν την επιμήκυνση των χειλέων του αιδοίου τους στα όρια της φαντασίας. Όταν το μέγεθος των γυναικείων χειλέων έρχεται στο επίκεντρο, γίνεται ένα εκπληκτικό θέαμα που θα ταρακουνήσει τον εσωτερικό σας κόσμο, ένα θέαμα που δεν θα ξεχάσετε εύκολα.

    Η επιμήκυνση των χειλέων είναι μία αρχαία πρακτική την οποία ασκούσαν σε μέρη της Αφρικής, στη νήσο Καρολίνα και σε άλλα μέρη του κόσμου. Ο κύριος σκοπός του ήταν να τεντώσει τα εσωτερικά χείλη έτσι ώστε να τραβούν την προσοχή στο γυναικείο κορμί εκθέτοντας τα μακριά εσωτερικά χείλη του αιδοίου στα αρσενικά μέλη της φυλής.

    Φαντασθείτε ότι κοιτάζετε απευθείας στο αιδοίο μίας νέας γυναίκας που βρίσκεται στο άνθος της εφηβείας της και βλέπετε ένα εκπληκτικό θέαμα, κάτι που δεν είδατε ποτέ ξανά. Τα υπερβολικά μακριά εσωτερικά της μουνόχειλα είναι τεντωμένα πλήρως καθώς τα τραβάει γερά αλλά με έναν θηλυκό τρόπο.

    Βλέπετε τα εσωτερικά της μουνόχειλα να φτάνουν μέχρι το χαμηλότερο μέρος των γραμμωμένων μηρών της, φτάνοντας σχεδόν μέχρι τα γόνατά της. Τότε, προς τέρψη σας, γυρίζει αργά, δείχνοντάς σας τα μεταξένια μακριά μουνόχειλά της από πίσω, με την πλάτη γυρισμένη προς εσάς. Έχετε τώρα μία νέα απόλαυση καθώς κοιτάζετε τα εσωτερικά της μουνόχειλα και τα κωλομέρια της, καθώς αφήνεστε στην μαγεία της Επιμήκυνσης των Χειλέων.

    Το μέγεθος των εσωτερικών χειλέων ποικίλλει πολύ από γυναίκα σε γυναίκα. Μερικές γυναίκες έχουν μικροσκοπικά έως σχεδόν ανύπαρκτα εσωτερικά μουνόχειλα. Ενώ από την άλλη, μπορεί να υπάρχουν γυναίκες με εξαιρετικά μακριά εσωτερικά μουνόχειλα. Το μήκος των εσωτερικών μουνόχειλων μπορεί να κυμαίνεται από δύο χιλιοστά μέχρι 25 εκατοστά ή και περισσότερο, αν επιμηκυνθούν σωστά. Οι γυναίκες σε κάποιες φυλές αναλάμβαναν μόνες τους να μεγαλώσουν το μήκος των εσωτερικών μουνόχειλων σε απίστευτα μεγέθη. Έτσι υποστηρίζουν Ευρωπαίοι που είδαν γυναίκες με τεράστια μουνόχειλα να κρέμονται ανάμεσα στα πόδια τους. Οι γυναίκες πήγαιναν σε ομάδες να μακρύνουν τα χείλη τους ή τα χείλη άλλων γυναικών. Ήταν μία ατομική ή μία ομαδική δραστηριότητα, καθώς και οι γέροντες της φυλής επίσης συμμετείχαν στην διαδικασία τεντώματος των μουνόχειλων των νέων κοριτσιών.

    Τα μακρουλά χείλη θεωρούνται κάτι εξαιρετικό σε πολλά μέρη του κόσμου και αποτελούν τις ιδιαίτερες προτιμήσεις ανδρών και γυναικών. Βρίσκουν γοητευτικά τα χείλη που κρέμονται πολύ πιο χαμηλά από τον κόλπο και θεωρούνται ιδεώδη για την σεξουαλική ικανοποίηση του ατόμου ή του ζεύγους. Δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε ότι κάποια γυναίκα, σε κάποιο μέρος του κόσμου, τεντώνει τα εσωτερικά της μουνόχειλα αυτή τη στιγμή. Τεντώνει, τραβάει και μαλάζει τα εσωτερικά μουνόχειλά της μακριά από τον κόλπο της, παρατηρώντας το μέγιστο μήκος που μπορεί να επιτύχει. Το τέντωμα των μουνόχειλων πάντα θα ασκείται από κάποιον σε κάποια απομακρυσμένη ή και αστική περιοχή, είναι συνηθισμένο οι γυναίκες να αγγίζουν, να τεντώνουν και να μαλάζουν τα μουνόχειλά τους, απλά μερικές γυναίκες πηγαίνουν πιο πέρα και το τραβάνε στα άκρα.

    Τα εσωτερικά μουνόχειλα μπορούν να γίνουν αντικείμενα πολλαπλών χειρισμών σε διάφορες μορφές και σχήματα, όταν έχουν επιμηκυνθεί στο μέγιστο μήκος που μπορούν. Σκεφτείτε το σαν ένα είδος οριγκάμι των χειλέων, όταν έχετε μακριά εσωτερικά μουνόχειλα μπορείτε να δημιουργήσετε ποικίλες μορφές ή σχήματα που μιμούνται έντομα, ζώα, λουλούδια κλπ. Το οριγκάμι των γυναικείων γεννητικών οργάνων μπορούν να είναι μία ωραία ατραξιόν για τους θεατές. Οι γυναίκες δημιουργούσαν σχήματα και μορφές με τα μουνόχειλά τους κατά τη διάρκεια των αιώνων. Ποιο νεαρό κορίτσι δεν προσπάθησε να κάνει τα μουνόχειλά της να μοιάσουν με ένα λουλούδι ή με τα φτερά μιας πεταλούδας; Στο παρελθόν αλλά και στο παρόν, οι γυναίκες πάντα επιδεικνύονταν, είτε σε μία ομάδα είτε στους συντρόφους τους, χρησιμοποιώντας τα εσωτερικά χείλη του αιδοίου τους.

    Δεν είναι υπερβολικό να πιστέψουμε τα εκπληκτικά και φανταστικά πράγματα που οι γυναίκες μπορούν να καταφέρουν με τα γεννητικά τους όργανα. Τα μουνόχειλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουμε απίστευτες μορφές που μοιάζουν με κοινά πράγματα που όλοι μας γνωρίζουμε στη ζωή μας. Τα γυναικεία γεννητικά όργανα δεν είναι διόλου κοινά ή βαρετά, όπως πιστεύουν μερικοί άνθρωποι. Λίγη σκέψη και φαντασία είναι όλο κι όλο αυτό που χρειάζεται όταν ασκούμε οριγκάμι των χειλέων. Με εξάσκηση οι γυναίκες μπορούν εύκολα να δώσουν σχήμα στα μουνόχειλά τους σε κουρτίνες, φύλλα, λουλούδια, νυχτερίδες, δράκους, ότι μπορείτε να φανταστείτε, είναι εφικτό και ποτέ δεν θα ξαναδείτε τα μουνόχειλα με τον ίδιο τρόπο.

    Μπορείτε να αυξήσετε και το μέγεθος των εξωτερικών μουνόχειλων στο μέγιστο, όπου κάθε μουνόχειλο είναι μεγάλο και στρογγυλό σαν να είστε συνεχώς σε διέγερση. Νέες μέθοδοι μας επιτρέπουν την αύξηση του αιδοίου, πράγμα που το κάνει εύκολο να πραγματοποιήσουμε αυτό που γινόταν στο παρελθόν και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά, καθώς το αιδοίο διπλασιάζεται ή τριπλασιάζεται σε μέγεθος. Με το πέρασμα των χρόνων, το αιδοίο μειώνεται σε μέγεθος και τα εξωτερικά μουνόχειλα γίνονται μικρότερα και λιγότερο εντυπωσιακά μέχρι του σημείου να μην είναι αξιοπρόσεκτα. Μερικά αιδοία ξεφουσκώνουν και άλλα παίρνουν την μορφή ενός κοίλου αιδοίου, πράγμα που δεν είναι πολύ γοητευτικό και είναι σημείο παρακμής του αιδοίου και το αιδοίο χάνει τότε την δύναμη της ελκυστικότητάς του και της ομορφιάς του.

    Η απώλεια του σχήματος του αιδοίου μπορεί επίσης να συμβεί σε νέες γυναίκες λόγω της καθιστικής ζωής ή της μειωμένης φυσικής δραστηριότητας και τότε τα μουνόχειλα φαίνονται πιο επίπεδα. Υπερβολικές αυξομειώσεις βάρους επίσης μπορεί να αλλάξουν το σχήμα του αιδοίου καθώς λιπώδης ιστός προστίθεται και αφαιρείται. Υπάρχουν τρόποι να βελτιώσετε το σχήμα του αιδοίου σας χωρίς να καταφύγετε στην πλαστική χειρουργική. Χρειάζεστε μόνο λίγα λεπτά κάθε μέρα ακολουθώντας έναν από τους διάφορους οδηγούς που δημιουργήσαμε και που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διατηρήσετε το σχήμα του μουνιού σας ως έχει. Αυτό είναι τέλειο για νεότερες γυναίκες για να αποφύγουν την απώλεια των καμπυλών στα μουνόχειλά τους και για πιο ώριμες γυναίκες για να αποκτήσουν πάλι το σχήμα που έχασαν.

    Πώς δουλεύει η Επιμήκυνση των Χειλέων. Αυτές οι ασκήσεις γίνονταν σε αρχαίους καιρούς, αυτό που κάναμε ήταν να τις μεταφέρουμε στην σημερινή. Εκμοντερνίσαμε τις διαδικασίες και εξελίξαμε νέες μεθόδους για την επιμήκυνση των χειλέων και αυτό μπορείτε να το κάνετε στο σπίτι σας, μόνες σας ή με την βοήθεια του συντρόφου σας.

    Για περισσότερες πληροφορίες και για κάποια ενδιαφέροντα ιστορικά στοιχεία, επισκεφτείτε Labia Stretching | Stretching the limits of what the human body can accomplish! .

    Πηγή: Labia Stretching


     
     
    Last edited: 11 Δεκεμβρίου 2009
  2. smasher

    smasher Regular Member

    Απάντηση: Οριγκάμι με μουνόχειλα

    Πολύ ενδιαφέρον!

    Άν μπορείς να μεταφράσεις το σχετικό άρθρο της αγγλικής Βικιπαίδειας, το θεματάκι αυτό θα προσελκύσει σίγουρα πολλούς αναγνώστες.

    Το γεννετικό οριγκάμι αποτελεί μια από τις διασημότερες ατραξιόν που περιλαμβάνονται στο αυστραλιανό show Puppetry of the Penis.

    For more details, please click on this Wiki link:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Puppetry_of_the_Penis
     
  3. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Ευχαριστώ για το λινκ @smasher. Θα το μεταφράσω, λίγο αργότερα.
     
  4. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Οριγκάμι με μουνόχειλα

    τι καθεσαι και σκεφτεσαι ωρη? ηρεμησε..αραξε..το κερατο μου..
     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    [Βρήκα και την ακόλουθη προσωπική μαρτυρία και την μετέφρασα.]

    Έψαχνα στο διαδίκτυο σήμερα και μόλις ανακάλυψα ότι η επιμήκυνση των εσωτερικών μουνόχειλων θεωρείται Ακρωτηριασμός των Γεννητικών Οργάνων τύπου IV (από πού ήρθα εγώ; ). Φυσικά όταν πέρασε το αρχικό μου σοκ του στυλ «Ω Θεέ μου! Είμαι ακρωτηριασμένη!!!» …είχα μερικά λεπτά για να σκεφτώ και έφτασα σε κάποιο συμπέρασμα για το θέμα. Οι ερευνητές σφάλλουν.

    Ιστορία και Σχολιασμός:
    Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω λέγοντας ότι οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται εδώ πολύ πιθανόν να ενοχλήσουν / ταράξουν πολλά άτομα από τη Ζάμπια καθώς δυσκολευόμαστε να μιλούμε για τη σεξουαλικότητά μας ή για το σεξ δημοσίως. Τα σεξουαλικά θέματα που σχετίζονται με τελετουργίες / παραδόσεις συζητούνται ιδιωτικά με φίλους μας ή σε παραδοσιακές τελετές στις οποίες δεν έχουν πρόσβαση και τα δύο φύλα.

    Ο λόγος που νιώθω την έντονη ανάγκη να μιλήσω για το θέμα αυτό είναι ότι εμείς που είμαστε από τη Ζάμπια κάποιες φορές έχουμε την τάση να δεχόμαστε τα Δυτικά πρότυπα ως τη νόρμα, απορρίπτοντας τον δικό μας πολιτισμό χωρίς να το ψάξουμε πολύ πέρα από το γεγονός ότι μοιάζει με πρωτόγονο. Συχνά ξεχνούμε πως όταν οι ανθρωπολόγοι έρχονται από άλλες χώρες να μας «μελετήσουν», πρώτα πρώτα δεν γνωρίζουν καλά τη γλώσσα και οι ντόπιοι δεν αισθάνονται άνετα να τους εξηγήσουν τα πάντα ή δυσκολεύονται να μεταφράσουν κάποια πράγματα στα αγγλικά. Ιδού η απόδειξη στο Chisungu: Η τελετή μύησης ενός κοριτσιού Bemba της Ζάμπια από την Audrey Richards.

    Ναι, υπάρχουν πολλά αντιφατικά πράγματα και παραδοσιακές διδαχές που γίνονται με τον ίδιο τρόπο για αιώνες και δεν έχουμε ιδέα γιατί γίνονται έτσι πέρα από το ότι πέρασε σε μας από τους προγόνους μας με αυτό τον τρόπο. Θα μπορούσατε να πείτε το ίδιο για πολλές θρησκευτικές πρακτικές επίσης. Δυστυχώς, η ιστορία μας δεν έχει γραφτεί όπως η θρησκεία μας, αλλά περνάει μέσα σε μύθους ή σε ιστορίες που είναι μερικώς αληθινές, μέσα από τον χορό και το τραγούδι ή στον ρομαντικό τρόπο που οι γηραιότεροι βλέπουν το παρελθόν.

    Παραδοσιακά, τα νέα κορίτσια στη Ζάμπια (και σε άλλες Αφρικανικές χώρες, τη Ζιμπάμπουε, την Ουγκάντα, το Κονγκό κλπ…) διδάσκονται στην εφηβεία τους να μακραίνουν τα εσωτερικά χείλη του αιδοίου τους για να αυξάνουν την σεξουαλική ευχαρίστηση του άντρα και της γυναίκας.

    Θυμάμαι που μου τα είπε αυτά μία υπηρέτρια στο σπίτι μας όταν ήμουν 10 ή 11 ετών. Μόλις είχαμε γυρίσει σπίτι από ένα κουραστικό παιχνίδι τύπου μπέηζμπωλ που παίζουμε στη Ζάμπια. Πλησίασε τις ξαδέλφες μου και μένα και μας πληροφόρησε με σοβαρότητα ότι αν δεν τραβούσαμε τα εσωτερικά μας μουνόχειλα θα μέναμε ανύπαντρες και δεν θα κάναμε παιδιά. Αυτό ήταν αρκετό για να μας τρομάξει ώστε να καθίσουμε κάτω μαζί της σε μία από τις πολλές μας συνεδρίες στο μπάνιο.

    Όχι. Ποτέ δεν τα κατάφερα να τα μακρύνω στο επιθυμητό / συνιστώμενο μήκος, γιατί βαρέθηκα κι εγώ και οι ξαδέλφες μου και αποφάσισα να πάει στο διάολο η όλη φάση και να μην παντρευτώ ποτέ. Όπως αποδείχτηκε, ΜΠΟΡΕΙΣ να παντρευτείς χωρίς να τροποποιήσεις τα χείλη σου και...γουάου! Μπορείς να κάνεις και παιδιά!!!...λολ.

    Εις υπεράσπιση:
    Ο ακρωτηριασμός είναι μία πράξη ή φυσικός τραυματισμός που αφαιρεί από την εμφάνιση ή λειτουργία του (ανθρώπινου) σωματος, συνήθως χωρίς να προκαλεί τον θάνατο. Έτσι τεχνικά – το σωματικό κομμάτι τροποποιείται όταν μακραίνουμε τα χείλη του αιδοίου, αλλά δεν τροποποιούμε τίποτε από την αίσθηση εκεί κάτω. Λένε επίσης ότι οι γυναίκες που έχουν μακρύνει τα χείλη τους παθαίνουν περισσότερες ουρολοιμώξεις ή κολπικές μολύνσεις. Ίσως να αληθεύει για κάποιες...αλλά δεν ισχύει για μένα ούτε για τις γυναίκες που γνωρίζω, κι έτσι δεν μπορώ ούτε να το επιβεβαιώσω ούτε να το αρνηθώ.

    Η αλήθεια είναι ότι ο ακρωτηριασμός έχει αρνητικές συνέπειες. Για μένα, το κόψιμο της κλειτορίδας και άλλων μελών του γυναικείου σώματος είναι ένας τρόπος να κρατούν την γυναίκα υποταγμένη και να καταπατούν τα σεξουαλικά δικαιώματα της γυναίκας. Αν χρησιμοποιήσουμε τον αρχικό ορισμό που δίνεται ανωτέρω, τότε θα ήταν σαν να υποθέτουμε ότι μία γυναίκα που υποβάλλεται σε υστερεκτομή υπόκειται επίσης σε ακρωτηριασμό...πράγμα που δεν είναι αλήθεια γιατί η εγχείρηση δεν γίνεται με αρνητικό σκοπό ή ότι οι γυναίκες που επιλέγουν να προβούν σε περιτομή της καλύπτρας της κλειτορίδας για να αυξήσουν την σεξουαλική τους ευχαρίστηση ή σε πλαστική χειρουργική των χειλέων του αιδοίου για να βελτιώσουν την εμφάνιση των γεννητικών τους οργάνων, ακρωτηριάζουν τον εαυτό τους, έτσι; Βλέπετε ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν ο δυτικός κόσμος προβαίνει σε εκτιμήσεις κάποιου πολιτισμού.

    Έτσι, επειδή η επιμήκυνση των χειλέων του αιδοίου γίνεται για θετικούς λόγους (απόλαυση), θα έπρεπε άραγε να θεωρείται FGM (ακρωτηριασμός γυναικείων γεννητικών οργάνων); Τα μόνα εργαλεία που χρησιμοποιούνται είναι τα δάχτυλα, φυτικά έλαια, κοτσάνια από μάνγκο (αλήθεια!), ή μανταλάκια για ρούχα σε πιο σοβαρές περιπτώσεις. Φυσικά, όπως γίνεται με όλα, μερικές γυναίκες κακοποιούνται στην πορεία, όπως αυτές που τις στέλνουν πίσω στα σπίτια τους αν δεν έχουν μακριά μουνόχειλα ή αυτές που κακοποιούνται σε τελετές μύησης (στις οποίες δεν θα υπεισέλθω σήμερα).

    Αυτό που θέλω να πω είναι ότι απλά δεν βλέπω πώς κάποιος που πιστεύει ότι η lobola [είδος προίκας] είναι η αγοραπωλησία γυναικών, ενώ ενθαρρύνει την αγορά ακριβών δαχτυλιδιών με διαμάντια, μπορεί να μου πει ότι είμαι ακρωτηριασμένη.

    Είμαι περήφανη που έχω μακρύνει τα εσωτερικά μου μουνόχειλα και αυτό δεν μου έχει προκαλέσει κανένα ψυχικό ή σωματικό πρόβλημα.

    Είμαι η Manena – και εγκρίνω αυτό το μήνυμα.

    Πηγή: Manena: Elongation of Labia Minora- Zambia
     
    Last edited: 12 Δεκεμβρίου 2009