Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οταν η γυναίκα σου δεν γνωρίζει τίποτα για την παθητικότητα σου και οτι κάνεις το κάνεις κρυφά...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος icleanshoes, στις 2 Αυγούστου 2009.

  1. icleanshoes

    icleanshoes New Member

    Είναι δύσκολο μετά απο τόσα χρόνια μέσα σε ενα γάμο να πείς στη γυναίκα σου πως αισθάνεσαι σαν δουλάκι και σου αρέσει να εισαι μια υπηρέτρια... πολύ δύσκολο και μάλλον αδύνατον... τι λέτε και εσείς;
     
  2. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    η γυναίκα σου σε γενικές γραμμές τι τυπος ειναι ? εχει ας πουμε πουριτανιστικες ιδεες γενικα ? και πως ας πουμε θεωρει πως ειναι η μεχρι τωρα ερωτικη σας ζωη, ειναι δηλαδη καλυμενη και ευτιχισμενη ή θα τηνενδιέφερε να δοκιμάσει και κάτι καινούργιο ?
     
  3. icleanshoes

    icleanshoes New Member

    συντηριτική δυστυχώς...και δεν την ενδιαφέρουν τα καινούργια.. και το καινούργιο να εχει ανδρα υπηρέτρια δε νομίζω ουτε κατά διάνοια....
     
  4. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    ναι αλλα περνάει καλά ? θεωρείς πως είναι ευτιχισμένη ? έχετε παιδιά ? αν ναι τι ηλικίες είναι ?
     
  5. icleanshoes

    icleanshoes New Member

    οχι παιδιά, όσο για το ευτυχισμένη έτσι και έτσι... περίπου όπως και εγώ όταν δεν κάνω τα κρυφά μου...
     
  6. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    βάση αυτών που λες εγώ θα έκανα μια προσπάθεια. όχι όμως κατευθείαν στα βαθειά. θα ξεκίναγα με μια γενική συζήτηση για το πως θα καλυτερεύατε την σεξουαλική σας ζωή. να αγοράζατε κάποια παιχνίδια. αν ανταποκρινόταν θετικά το επόμενο βήμα θα ήταν να αρχίζεις να ανοίγεσαι περισσότερο με πλάγιους τρόπους πχ οτι σου αρέσει το role play, αναλογα πάλι με τις αντιδράσεις και το πόσο αργά η γρήγορα προχωράει το πράγμα ίσως σιγα σιγα να φτάνατε και στα πιο βαθειά. τώρα αν δεις πως δεν δείχνει ενδιαφέρον δυσκολέυει το πράγμα.

    μην το λάβεις σαν συμβουλή απλά σαν άποψη
     
  7. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Οταν η γυναίκα σου δεν γνωρίζει τίποτα για την παθητικότητα σου και οτι κάνεις το κάνεις κρυφά...

    καλο ειναι φιλε μου, αφου δεν υπαρχουν παιδια να την χωρισεις (και εφοσον δεν μπαινουν αλλα πραγματα στη μεση που δεν ξερουμε)..σε ποσοστο 99.9999% θα αρνηθει να σε δει σε αλλο ρολο..αν μας ελεγες για κανενα μαστιγιο θα σουλεγα προχωρα και δεν ξερεις τι μπορει να βγει..αλλα να σε δει σε τετοιο ρολο μου φανταζει αδυνατο..παλι αν θες προσπαθησε αλλα κοιταξε να μην γινεις ρομπα..γιατι θα τα πει και στο δικηγορο..και..και..και...5 τετραγωνα θα το μαθουν + και οι συγγενεις στο χωριο..αστο σου λεω..
     
  8. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Να της βαλεις να δει τον μαζοχουλη και τη σαδουλα. Κοψε αντιδρασεις. Αν λεει "πωπω τι ανωμαλιες ειναι αυτα "κλπ πες της "δεν θα γουσταρες να παιξουμε λιγακι ετσι; Οκ μη με σαπισεις στο ξυλο αλλα θα εχει πλακα;" Και παλι κοψε αντιδρασεις. Αν ειναι κατι που θες να το κανεις λοιπον αληθινα με τη γυναικα σου, και δεν νιωθεις την αναγκη να το κανεις με καποια αλλη ,αλλα αυτη σου λεει πως αυτα ειναι ανωμαλιες, πολυ απλα, βρες μια αφεντρα και βγαλε τα ματακια σου
     
  9. Kaveiros

    Kaveiros Regular Member

    Απάντηση: Οταν η γυναίκα σου δεν γνωρίζει τίποτα για την παθητικότητα σου και οτι κάνεις το κάνεις κρυφά...

    Επρεπε να περασουν τοσα χρονια για να μπεις σε διαδικασια να της το πεις;
    Αν σου αρκει η μετριοτητα μην αλλαξεις τιποτα,αν εχεις απαιτησεις για τον
    εαυτο σου καλιο αργα παρα ποτε!
     
  10. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Υπάρχει λόγος τότε να είσαστε παντρεμένοι εφόσον άλλα πράγματα θες εσύ απο την σύντροφο σου?Ζεις διπλή ζωή παρουσιάζοντας κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είσαι λεγοντάς της ψέμματα έμμεσα.
    Για να διορθωθείλοιπόν αυτό ή της το παρουσιάζεις ή χωρίζεις.Μην βασανίζεσαι παραπάνω είναι κρίμα και για τους δυο σας
     
  11. DiDi

    DiDi Regular Member

    Θα συμφωνήσω με τον Apollyon...

    Δεν είναι κακό να συζητήσεις με τη γυναίκα σου τα θέλω σου.. Θα παίξει ρόλο το πως θα το παρουσιάσεις.. Μικρά μικρά βηματάκια.. χωρίς πίεση και άγχος! Ποτέ δεν ξέρεις.. Μπορεί να είναι συντηριτική αλλά θα έχεις τον τρόπο σου να την κάνεις να καταλάβει.. Εξάλλου γυναίκα σου είναι και όχι μια άγνωστη. Το κρυφό ξέρεις.. δεν παραμένει για πάντα κρυφό.. οπότε καλύτερα να ξέρει και να διαλέξει το αν θα της αρέσει παρά να μάθει από "τρίτους" και τότε τη χάσεις για πάντα..
     
  12. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Δεν ειναι ευκολο αυτο που του λετε ρε παιδια. Αλλο να εισαι ξεκαθαρος απο την αρχη και να χτιζεις μια σχεση πανω σε αυτο που εισαι , κι αλλο να εχει χτιστει ηδη η σχεση και να μην μπορεις να περασεις καποια θελω σου. Εδω μιλαμε για εναν ανθρωπο παντρεμενο που εχει και καποια διαστροφη. Αν σου ερχοταν Didi ο δικος σου και σου ελεγε οτι θελει να κανει την υπηρετρια, παρολο που εισαι και ανοιχτομυαλη και εχεις διαβασει και ζησει και δυο πραγματακια φανταζομαι παραπανω απο τις κοινες θνητες εκει εξω, ε, καπως θα σου φαινοταν. Τι βαζουμε πιο πανω λοιπον στη ζωη μας. Τη διαστροφη μας η το γαμο μας; Υπαρχει ο γαμος, μπορει να υπαρχει και μια ευτυχισμενη (εν μερη) ζωη ομως δεν μπορει να ζησει το φετιχ του. Με ευκολια του ειπατε να χωρισει. Αντε και χωριζει. Και ντυνεται δυο τρεις τεσσερις δεκα φορες υπηρετρια και απομυθοποιειται ολο αυτο. Και μετα τι θα κανει που θα του λειπει η γυναικα του; Θα παει να ξαναζητησει το χερι της απο τον πεθερο του; Εγω επιμενω. Ας το ξεκινησεις φιλε λιγο πιο απλα, με καποιες αφορμες (κανενα dvd) και πιο light. Οχι κατευθειαν "θελω να γινω δουλακι και υπηρετρια και να μου φερεσαι σαν να ειμαι η τσουλα σου ξεσχιζοντας με με ενα τεραστιο στραπόνι.."! Βαλε την στο κλιμα σιγα σιγα. Μπορει το να της δωσεις το δικαιωμα να κυριαρχισει πανω σου, να της αρεσει . κανε την να δει τα καλα της υποθεσης. Το να της κανεις της δουλειες του σπιτιου και να την χαλαρωσεις κανοντας της ενα γλυφομουνι νομιζω οτι ειναι δελαστικο. Αν παλι δεν δεις φως, εγω σου προτεινω να το ζησεις με μια γυναικα που μπορει και θελει να σου το προσφερει και μετα να παρεις αποφασεις.