Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές"

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 18 Απριλίου 2007.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Βρίσκω κατάλληλο και εκτενές, να καταθέσω όλο αυτό για αυτούς τους κενόδοξους θεατρίνους της ζωής μας.

    Όλες οι αρετές των ανθρώπων, χωρίζονται σε δύο τάξεις: Στις πνευματικές και αόρατες. Eκείνες δηλαδή που βιώνονται και καλλιεργούνται από τον άνθρωπο εσωτερικά, και στις εξωτερικές και ορατές, εκείνες που εκδηλώνονται και φαίνονται με τις πράξεις τους.
    Οι Φαρισαίοι (υποκριτές), σαν κενόδοξοι και σαρκικοί, δεν έδιναν καμιά σημασία στις εσωτερικές αρετές, κάνοντας μόνο εξωτερικά καλά έργα, και μάλιστα επιδεικτικά, για να φαίνονται ενάρετοι στους ανθρώπους. Γι’ αυτό και ξεσκεπάστηκαν και καταδικάστηκαν και ταλανίστηκαν σκληρά.

    Φαρισαίοι (υποκριτές) είναι αυτοί που φροντίζουν ιδιαίτερα το περιτύλιγμα και αμελούν το περιεχόμενο. Αυτοί που κοιτούν τους "τύπους" και όχι την ουσία.
    Μεγαλύτεροι από αυτούς είναι οι υπηρέτες τους. Γιατί, όποιος ύψωσε τον εαυτό του θα έρθει η ώρα να ταπεινωθεί και όποιος ταπείνωσε τον εαυτό του θα υψωθεί. Γι’ αυτό οι στερημένοι και οι πόρνες έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να μπουν πριν από αυτούς στη "βασιλεία" (κόσμο) Του BDSM.

    Αλίμονο σας Φαρισαίοι υποκριτές!

    Αλίμονο σ’ εσάς δάσκαλοι των Νόμων του BDSM, Φαρισαίοι υποκριτές, που κατατρώτε την ψυχική περιουσία των πιστών υποστηρικτών του και για τα μάτια του κόσμου παρασυρεστε και κάνετε τα μεγάλα λάθη. Γι’ αυτό και επισύρετε την βαρύτερη τιμωρία πάνω σας που είναι η αδιαφορία και η περιφρόνηση.

    Και ο "Θεός" του BDSM λέει: "Ο λαός αυτός εδώ με πλησιάζει με το στόμα του και με τιμάει με τα χείλη του, η καρδιά του όμως βρίσκεται πολύ μακριά από Εμέ.
    Τι να τις Εγώ κάνω τις πολλές θυσίες σας τα λόγια τα μεγάλα στις προσευχές σας?
    Το θυμίαμά σας μου φαίνεται σιχαμερό και βρομερό. Δεν ανέχομαι τις γιορτές της πρωτομηνιάς και τα καλωσορίσματα. Ούτε και τα Σάββατα με τα event και τις μεγάλες ημέρες του εξιλασμού μέσα από τα sessions. Όταν υψώνετε τα χέρια σας σε προσευχή, θα αποστρέψω τα μάτια μου από σας"

    Γιατί ο "Θεός" του BDSM αποστρέφεται εκείνα που πρόσταξε ο ίδιος να τελούνται απαρασάλευτα?
    Γιατί δεν δέχεται πράξεις ευσέβειας, με τις οποίες απονέμεται τιμή και προσκύνηση στο όνομά Του?
    Καταδικάζει, αυτές τις πράξεις?
    ... Όχι, δεν τις καταδικάζει. Τις δέχεται κι αυτές, και μάλιστα ευάρεστα, όταν όμως συνοδεύονται και από τις εσωτερικές αρετές μέσα από την ανηθικότητα στην οποία ζούμε, από δικαιοσύνη μέσα από την ανισότητα των ρόλων, ανοιχτό αλλά καθαρό μυαλό και σύνεση μαζί με την λογικη που ξεχάσαμε και την συναίνεση.

    Έτσι αιτιολογείται και η αποδοκιμασία του Φαρισαίου υποκριτή εκείνου, που με τόση αφροσύνη λέει στην προσευχή του:
    "Θεέ του BDSM, σ’ ευχαριστώ που δεν είμαι σαν τους άλλους ανθρώπους λιγούρης, πεινασμενος, άρπαγας, άδικος, ή και σαν αυτόν τον στερημένο που διψά για να σε βρει. Εγώ μαστιγώνομαι και μαστιγώνω δύο φορές την εβδομάδα και δίνω απλόχερα στο ναό σου τις σκέψεις μου που είναι το δέκατο απ’ όλα όσα ζω!"

    Βλέπεις εδώ στην προσευχή του τα τρία μεγάλα κακά?
    Την έπαρση "δεν είμαι σαν τους άλλους ανθρώπους" την περιφρόνηση του πλησίον "ή και σαν αυτόν τον στερημένο που διψά για να σε βρει" και την αυτοδικαίωση, την αυτάρκεια, την ψευδαίσθηση δηλαδή πως είναι δίκαιος και σωστός, πράγμα για το οποίο ευχαριστεί το "Θεό"του BDSM, αντί να ζητάει το έλεός και την εύνοιά Του.

    Γι αυτό λέω συνοδοιπόροι:
    Αλίμονο σ’ εσάς δάσκαλοι των Νόμων του BDSM, Φαρισαίοι υποκριτές, που φράζετε τον δρόμο προς την ελευθερία των ψυχών στους ανθρώπους που διψούν γι αυτήν. Kι εσείς, βέβαια γελιέστε να νομίζετε ότι είσαστε ελεύθεροι. Διότι ελεύθεροι δεν υπήρξατε ποτέ, οι πράξεις σας το δείχνουν. Μα κι εκείνους που θέλουν και έχουν τα εχέγγυα να ζήσουν ελεύθεροι δεν τους αφήνετε!

    Αλίμονο σ’ εσάς δάσκαλοι των Νόμων του BDSM, Φαρισαίοι υποκριτές που διασχίζετε τις θάλασσες και τη στεριά για να κάνετε ένα προσήλυτο άτομο σ΄ αυτό, κι όταν γίνει, τον κάνετε γιο ή κόρη της γέεννας (κόλασης) δυο φορές χειρότερο από σας!

    Αλίμονο σ’ εσάς, τυφλοί καθοδηγητές του BDSM, που λέτε ότι όποιος ορκιστεί και συμπεριληφθεί στο ναό του, ο όρκος του δεν πιάνει, αλλά όποιος ορκιστεί στο χρυσό που είναι τα πρωτόκολλα του ναού, δεσμεύεται!

    Ανόητοι και τυφλοί! Επιτέλους, τι είναι μεγαλύτερο σας?
    Ο χρυσός που είναι τα πρωτόκολλα του ναού, ή ο ναός που αγιάζει το χρυσό?

    Είστε τυφλοί οδηγοί εσείς που διυλίζετε το κουνούπι αλλά καταπίνετε την καμήλα!

    Αλίμονο σ’ εσάς δάσκαλοι του BDSM, Φαρισαίοι υποκριτές, που καθαρίζετε το έξω μέρος του ποτηριού και της πιατέλας, όμως μέσα είναι γεμάτα από προϊόντα έπαρσης, αρπαγής, αχαριστίας, ίντριγκας και πλεονεξίας!

    Φαρισαίε ΒDSMτζή τυφλέ! Καθάρισε πρώτα το μέσα του ποτηριού και της πιατέλας, για να γίνει καθαρό και το έξω, για να μπορέσουμε να το αγγίξουμε χωρίς να δηλητηριαστούμε.

    Αλίμονο σ’ εσάς δάσκαλοι των Νόμων του BDSM, Φαρισαίοι υποκριτές, που μοιάζετε εξωτερικά με τάφους ασβεστωμένους, οι οποίοι απ’ έξω φαίνονται ωραίοι, μα από μέσα είναι γεμάτοι από κόκαλα νεκρών και κάθε είδους ακαθαρσία.
    Tο ίδιο κι εσείς, εξωτερικά φαίνεστε δίκαιοι στους ανθρώπους, μα από μέσα είστε γεμάτοι από υποκρισία.


    Με απλά λόγια, λοιπόν, για να το καταλάβετε καλύτερα, σας λέω μεταφορικά, πως :
    • Aπέναντι στο "Θεό" του BDSM, πρέπει να έχετε καρδιά παιδιού, που θέλει να καθοδηγηθεί και να μάθει.
    • Απέναντι στους νεοεισαχθέντες, τους άμαθους και στερημένους που είναι πλησίον σας, καρδιά μάνας και πατέρα, για να τους προστατέψετε από τις ίδιες τους τις λανθασμένες σκέψεις, τις κολασμένες επιθυμίες και τα επίκτητα πάθη.
    • Τέλος απέναντι στον εαυτό σας και μόνο πρέπει να έχετε καρδιά δικαστή.
     
  2. Kaizer

    Kaizer New Member

    Έχει το βδσμ θεό?Γαμώτο τίποτα δε ξέρω πια.
     
  3. hermis

    hermis Regular Member

    Απάντηση: "Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές"



    Έχω την τιμή και την χαρά να τα ζω και να τα μαθένω δίπλα σου Έυα...

    Έτσι η ψυχή μας ξυπνάει , ζει original και έτσι μαθένουμε να Σεβόμαστε αυτόν που βλέπουμε , που ζούμε, και που είμαστε.

    Με τιμή και εκτίμηση

    hermis
     
  4. blindfold

    blindfold Contributor

    πολύ επίθεση βγάζει αυτό το κείμενο ...