Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ουροποσία: Ευεργετικές και ζημιογόνες συνέπειες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 10 Σεπτεμβρίου 2008.

  1. Syrah

    Syrah Contributor

    Τι είναι τα ούρα:

    Τα ούρα είναι συνήθως κίτρινα ή άχρωμα, ανάλογα με την υγεία και τη διατροφή κάποιου. Συνήθως έχουν οσμή παρόμοια με της αμμωνίας, λόγω των αζωτούχων ενώσεων που αποβάλλονται και αποτελούν περίπου το 5% του υγρού (το υπόλοιπο 95% είναι νερό). Ωστόσο, ορισμένες τροφές μπορεί να επηρεάσουν την οσμή τους. [...]

    Τα ούρα είναι ένα ελαφρώς όξινο υγρό που μεταφέρει απόβλητα από τα νεφρά στον έξω κόσμο. Τα νεφρά έχουν εκατομμύρια νεφρώνες που φιλτράρουν τις τοξίνες, τα απόβλητα, το απορροφημένο νερό και τα μεταλλικά άλατα από την κυκλοφορία του αίματος. Τα νεφρά ρυθμίζουν την οξύτητα του αίματος εκκρίνοντας παραπάνω αλκαλικά άλατα όταν χρειάζεται. Το βασικό συστατικό των αζωτούχων αποβλήτων των ούρων είναι η ουρία, ένα προϊόν πρωτεϊνικής αποσύνθεσης. Η ουρία είναι, μεταξύ άλλων, διουρητική. Η μέση ημερήσια παραγωγή ούρων ενός ενήλικα είναι από 1 έως 2 λίτρα. Η ουροδόχος κύστη, όπου τα ούρα αποθηκεύονται μέχρι την έκκριση, χωράει κατά μέσο όρο περίπου 0,4 με 0,6 λίτρα υγρού, παρόλο που η μέση ποσότητα απέκκρισης είναι περίπου το μισό αυτής. Εκτός από ουρικό οξύ, αμμωνία και κρεατίνη, τα ούρα περιέχουν πολλές άλλες απόβλητες ενώσεις σε ελάχιστες ποσότητες.[...]


    Πιθανές ευεργετικές συνέπειες από την κατάποση ούρων:

    1.Μια [...] μάλλον αντιεπιστημονική αντίληψη που φαίνεται να είναι αποδεκτή από τους ουρόφιλους είναι ότι τα ούρα στην πραγματικότητα είναι αίμα, αφού είναι το υποπροϊόν από το φιλτράρισμα του αίματος από τα νεφρά. - Όμως εάν χρειαστείτε μετάγγιση αίματος, τα ούρα δεν θα είναι εξίσου αποτελεσματικά.

    2. Ένας [...] παραπλανητικός ισχυρισμός που γίνεται από τους ουρόφιλους είναι ότι το αμνιακό υγρό δεν είναι τίποτα άλλο από ούρα: εμβρυϊκά ούρα. Αφού κάνουν καλό στο έμβρυο, θα πρέπει να κάνουν καλό σε όλους μας.

    3. Η Martha Cristy (http://catalog.ebay.com/Your-Own-Pe...80963209115_W0QQ_fclsZ1QQ_pidZ1158510QQ_tabZ2) αναφέρει ότι: "[...] το αμνιακό υγρό που περιβάλλει τα ανθρώπινα βρέφη στη μήτρα αποτελείται κυρίως από ούρα. Μάλιστα, το βρέφος «εισπνέει» συνεχώς αμνιακό υγρό γεμάτο από ούρα και, χωρίς αυτό το υγρό, οι πνεύμονες δεν αναπτύσσονται. Οι γιατροί επίσης πιστεύουν ότι η απαλότητα του βρεφικού δέρματος και η ικανότητα των εντός-μήτρας βρεφών να θεραπεύονται γρήγορα χωρίς σημάδια μετά την προ-γεννητική εγχείρηση, οφείλεται στις θεραπευτικές ιδιότητες του γεμάτου με ούρα αμνιακού υγρού[...]"

    4. Περισσότεροι από 3 εκατομμύρια κινέζοι πίνουν τα ούρα τους πιστεύοντας ότι κάνει καλό στην υγεία τους, σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Xinhua. Η ουροθεραπεία αναφέρεται σε μια από τις πολλαπλές χρήσεις των ούρων να προλαμβάνουν ή να θεραπεύουν την αρρώστια, να ενισχύουν την ομορφιά ή να καθαρίζουν τα έντερα. Οι περισσότεροι πιστοί πίνουν τα ενδιάμεσα από τα πρωινά τους ούρα[...] Λέγεται για πολλές σύγχρονες Γιαπωνέζες ότι κάνουν μπάνιο σε ούρα. Οι πραγματικά τολμηροί χρησιμοποιούν τα ούρα τους ως κλύσμα. Τα ούρα δεν αποτελούν ακριβώς το πρωινό των πρωταθλητών, αλλά είναι το ελιξίριο επιλογής για έναν αριθμό αγίων στην Ινδία, όπου η πόση ούρων γίνεται εδώ και χιλιάδες χρόνια. Επίσης τα ούρα είναι το προτιμώμενο τονωτικό για έναν αυξανόμενο αριθμό φυσιοθεραπευτών και άλλων οπαδών των «φυσικών θεραπειών». [...]

    5. Πολλοί υποστηρικτές ισχυρίζονται ότι τα ούρα είναι πανάκεια. Δεν υπάρχει πρακτικά τίποτα που να μην θεραπεύουν. Λέγεται ότι τα ούρα είναι αποτελεσματικά για τη γρίπη, το κοινό κρυολόγημα, τα σπασμένα κόκαλα, τον πονόδοντο, το ξηρό δέρμα, την ψωρίαση και όλα τα άλλα δερματικά προβλήματα. Λέγεται ότι αποτρέπει τα γηρατειά και ότι βοηθάει στο AIDS , τις αλλεργίες, το δάγκωμα από φίδια και ζώα, το άσθμα, την καρδιοπάθεια, την υπέρταση, τα εγκαύματα, τον καρκίνο, την χημική δηλητηρίαση, την ανεμοβλογιά, την εντερίτιδα, τη δυσκοιλιότητα και την πνευμονία. Λέγεται ότι τα ούρα είναι αποτελεσματικά για τη δυσεντερία, το οίδημα, το έκζεμα, τον ερεθισμό των ματιών, την κούραση, τον πυρετό, τη γονόρροια, την αρθρίτιδα, την αιματουρία, την ευλογιά, την ανοσολογικές διαταραχές, τις λοιμώξεις, τα προβλήματα γονιμότητας, τη φαλάκρα, την αϋπνία, τον ίκτερο, την ηπατίτιδα, το σάρκωμα Kaposi , τη λέπρα, τις διαταραχές των λεμφαγγείων, την κνίδωση, την πρωινή ναυτία, το hangover , την παχυσαρκία, τα θηλώματα, τα παράσιτα, το πεπτικό έλκος, τους ρευματισμούς, τα εκ γενετής σημάδια, την καρδιακή προσβολή, την υπεραιμία, το λουμπάγκο, τον τύφο, τη γαστρίτιδα, την κατάθλιψη, τον έρπητα στόματος, τη φυματίωση, τον τέτανο, την ασθένεια του Parkinson , την μυκητίαση των ποδιών, τον διαβήτη και άλλες ενδοκρινολογικές ασθένειες. Κάποιοι ενθουσιώδεις βλέπουν την ουροθεραπεία ως μια θεϊκή εκδήλωση κοσμικής ευφυΐας. Χρησιμοποιούν τα ούρα για να απελευθερώσουν το kundalini τους, στέλνοντάς το κατευθείαν στο τρίτο μάτι, αποκτώντας στιγμιαία διαφώτιση.


    Ζημιογόνες συνέπειες από την κατάποση ούρων:

    Ταυτόχρονα η Κινέζικη Ένωση Ουροθεραπείας προειδοποιεί ότι: τα συνηθισμένα συμπτώματα περιλαμβάνουν διάρροια, φαγούρα, πόνο, κούραση, πόνο στους ώμους, πυρετό κλπ. Αυτά τα συμπτώματα εμφανίζονται πιο συχνά σε ασθενείς που υποφέρουν από μακροχρόνιες ή πιο σοβαρές ασθένειες, και τα συμπτώματα μπορεί να επαναληφθούν αρκετές φορές. Κάθε επεισόδιο μπορεί να διαρκέσει 3-7 ημέρες, αλλά κάποιες φορές μπορεί να διαρκέσει ένα μήνα ή ακόμα χειρότερα πάνω από 6 μήνες.


    Πηγές:
    http://www.skepdic.gr/
    http://www.all-natural.com/

    ΥΓ. Οποιαδήποτε πληροφορία αναφορικά με ενδεχόμενες βλαβερές ή θετικές συνέπειες από την κατάποση των ούρων, με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής από την οποία αντλήθηκε, είναι ευπρόσδεκτη.
     
  2. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    οποτε εις αναμονη για τις νεες αντιγηραντικες αντιρυτιδικες κρεμες Lancome με ουρα και τυφλα να χει το botox.
     
  3. Syrah

    Syrah Contributor

    Και την παχυσαρκία Κωνσταντίνε...
     
  4. MasteR_PieR

    MasteR_PieR Regular Member

    Απάντηση: Ουροποσία: Ευεργετικές και ζημιογόνες συνέπειες

    Ξέρω! Θα με πεις πάλι υπερβολικό και οτι ψάχνω την ευκαιρία να σου τη πω, αλλα δεν πειράζει. Εγώ θα το πώ.
    Μα είναι δυνατόν ν'αναμοχλεύουμε θέματα που έχουν χιλιοειπωθεί βρε αγαπητή και συμπαθέστατη syrah?'Ημαρτον!! Είπαμε ενημέρωση αλλά έτσι όπως πάει, θα παραμορφωθούμε απο την πλύση εγκεφάλου που προσπαθείς να μας κάνεις.   
     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Πολύ καλή η ενημέρωση, αγαπητή Syrah. Ευχαριστούμε!

    Μετά από προσωπικές μου έρευνες, θα ήθελα να πω ότι ο καθένας μπορεί να αλλάξει την γεύση των ούρων του, ανάλογα με το τί θα φάει και θα πιει, λίγο πριν ουρήσει. Αν για παράδειγμα δεν φάει τίποτε και πιει μόνο ένα φλυτζάνι τσάι, τα ούρα του θα έχουν γεύση από τσάι. Αν πιει μόνο αλκοόλ, η γεύση θα είναι έντονη και πικρή.

    Όσον αφορά την κατανάλωση τροφής, τα πράγματα περιπλέκονται (αν και δεν έχω ολοκληρώσει ακόμη τις έρευνές μου σε αυτόν τον τομέα, διότι ο Seduction αρνείται να φάει οτιδήποτε πέρα από δύο ή τρία πρόχειρα σάντουιτς). 

    Το βέβαιο είναι ότι ένα ποτήρι γεμάτο με ούρα, αν καθήσει αρκετή ώρα, επιτρέπει στα πιο βαριά και όξινα συστατικά να κατακαθήσουν σαν οίζημα. Το άνω μέρος των ούρων έτσι γίνεται ελαφρύ και άγευστο, ως επί το πλείστον, σαν νεράκι ένα πράμα, ενώ καθώς προχωρούμε στην κατάποση των ούρων η γεύση γίνεται όλο και πιο "βαριά".

    Η κατάποση των φρέσκων ούρων, κατ' ευθείαν από την πηγή τους, παρέχει το added bonus της χλιαρής έως ζεστής θερμοκρασίας του σώματος. Η αίσθηση της βιωματικής γνώσης της θερμοκρασίας των σωθικών του συντρόφου μας υπερβαίνει πάσα στατιστική και επιστημονική ενημέρωση.
     
  6. Syrah

    Syrah Contributor

     
     
  7. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Ουροποσία: Ευεργετικές και ζημιογόνες συνέπειες

    Σε περίπτωση που πλύση κριθεί τελικώς ως επιβεβλημένη και υποχρεωτική γιά όλους, παρακαλώ γιά το δικό μου εγκέφαλο, να μην χρησιμοποιηθούν ούρα ως απορρυπαντικό. Δεν έχω πεισθεί γιά τις ευεργετικές ιδιότητες...

    Εάν κάποια μέρα τα σάντουιτς περιέχουν παστουρμά, προτείνω τα αποτελέσματα των παρατηρήσεων να προωθηθούν άμεσα στους "MythBusters", νομίζω ότι πρόκειται να γυρίσουν ένα σχετικό επεισόδιο...
     
    Last edited: 11 Σεπτεμβρίου 2008
  8. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Ουροποσία: Ευεργετικές και ζημιογόνες συνέπειες

    Θα το εκλάμβανα ως σκληρή τιμωρία. Ουδέποτε πάντως ήμουν τόσο απειθής ώστε να το αξίζω αυτό.

    ΥΓ. Είμαι λάτρης του παστουρμά... 
     
  9. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Τέτοια άρθρα χρειάζονται σε αυτό το φόρουμ. Μπράβο Syrah.
     
  10. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Ουροποσία: Ευεργετικές και ζημιογόνες συνέπειες

    "Τρία εκατομμύρια Κινέζοι πίνουν τα ούρα τους".
    Σταγόνα στον ωκεανό.
    Αναλογικά, τόσοι είναι και οι ουροπότες στην Πλατεία Κολωνακίου, κάθε Σάββατο πρωί.
     
  11. female

    female Contributor




    Τι γίνεται αν ο παραγωγός των ούρων πάσχει από γρίπη, ηπατίτιδα, ουρολοίμωξη, AIDS, ή οποιαδήποτε άλλη ασθένεια; Μήπως πρέπει να αποκλείεται, πριν την πόση, κάθε πιθανότητα μετάδοσης ασθένειας;

    Τι γίνεται αν παίρνει κάποια ειδικά φάρμακα;



     
  12. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Ουροποσία: Ευεργετικές και ζημιογόνες συνέπειες

    Για να εκμηδενίσεις τις πιθανότητες μετάδοσης ασθενείας, μία ασφαλής μέθοδος υπάρχει. Να πεθάνεις.