Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος tough, στις 9 Ιουλίου 2007.

  1. tough

    tough New Member

    καλησπερα σε ολους...

    θα ηθελα να σας καταθεσω καποιους προβληματισμους που εχω γενικα, στο να εισαι "διαφορετικος" απο τους γυρω σου, και το πως σε κανει να νιωθεις το γεγονος οτι θα πρεπει να εχεις διπλη ζωη.

    και τι εννοω:

    Κατ αρχας σαν γενικη εικονα, θεωρω ολα τα ενεργα μελη αυτου του site, οτι ανηκουμε σε μια ξεχωριστη κατηγορια ανθρωπων, ασχετα με τις προσωπικες προτιμησεις του καθε ενος, οσο ακραιες και αν ειναι. Καποιοι απο εμας σιγουρα θα εχουν οικογενεια, συζηγο (ο/η οποιος/α μπορει να γνωριζει για την αλλη πλευρα του εαυτου μας, μπορει και οχι) και σιγουρα θα εχουν και παιδια (ανηλικα και μη)

    Αληθεια υπαρχουν καθολου στιγμες που νιωθετε τυψεις η ενοχες για αυτα που σας αρεσει να κανετε? πχ οταν βρισκεστε με τα μικρα παιδια σας, σε μια τρυφερη οικογενειακη στιγμη, η με τον/την συζηγο σας που τυχον δεν γνωριζει, η ακομα την στιγμη που θα βρεθειτε με τους γονεις σας, η με αλλα πολυ συγγενικα και αγαπημενα προσωπα...

    Εχετε σκεφτει ποτε πως θα νιωθατε, η τι θα κανατε, αν ξαφνικα με καποιο τροπο μαθαιναν για τα "περιεργα" γουστα σας?

    Σας εχει τυχει ποτε να βρεθειτε μεσα σε εκλησια σε καποια τελετη, και να νιωσετε καπως αβολα μπροστα στην εικονα του Θεου? (οσοι απο εσας πιστευεται στο Θεο...)

    Προς Θεου μην θεωρησετε οτι υπαρχει ιχνος ειρωνιας σε αυτα που γραφω, μιας και οι προβληματισμοι αυτοι αφορανε και εμενα, απλα θα ηθελα πολυ να διαβαζα τη γνωμη σας, και να κατανοησουμε ολοι, το πως το βιωνει αυτο ο καθε ενας απο εμας
     
  2. Kits

    Kits Contributor

    Λιγο πολυ ολοι εχουμε περασει απο ενα τετοιο σταδιο... Αλλοι το περασαν νεοτεροι αλλοι μαγαλυτεροι.
    Εκει που κατεληξα εγω για μενα ειναι πως Αυτος ειμαι και σε οποιον αρεσω!!!

    Μπορει σε καποιους να φαινεται και να ακουγεται εγωιστικο αλλα αμα δεν ζησουμε με τα ''θελω '' μας τωρα, ποτε θα το κανουμε???
    Καλο ειναι να ζουμε για εμας και μεσα απο εμας να ζουνε και οι αλλοι , παρα να ζουμε παντα για τους αλλους.....
    Αν τα εχεις καλα με τον εαυτο σου και αισθανεσαι σιγουρος τοτε δεν φοβασαι τιποτα!!!




    Υ.Γ. και γιατι εμεις να ειμαστε διαφορετικοι απο τους αλλους και οχι οι αλλοι απο εμας????
    ( αυτο ειναι αλλη κουβεντα που τα εχουμε πει πολλες φορες σχετικα με την κοινωνια τον περιγυρο κτλ κτλ )
    εσυ κοιτα απλα το ποτηρι μισοαδειο....
     
    Last edited: 9 Ιουλίου 2007
  3. Guest05

    Guest05 Guest

  4. tough

    tough New Member

    Απάντηση: Ο ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ

    εν μερη συμφωνω μαζι σου kits, αν και μαλλον κρινοντας απο την ηλικια σου, θα εισαι ακομα ελευθερος. Σαφως ζωντας ετσι, μονο για την παρτη σου, εχεις απο ελαχιστους εως μηδαμηνους φραγμους...

    ...ΟΜΩΣ...

    πιστευω υπαρχει τεραστια διαφορα μεταξυ των 2 αυτων κατηγοριων (ελευθεροι - παντρεμενοι με οικογενεια). Πολυ θα ηθελα να ακουγαμε αποψεις απο ολους μας
     
  5. Striker

    Striker Regular Member


    Γιατι θεωρεις αυτονοητο οτι καποιος πρεπει να εχει διπλη ζωη? Οπως το βλεπω απο ενα τετοιο γεγονος προκυπτουν και οι προβληματισμοι που αναφερεις παρακατω. Εαν για καποιο λογο δεν εχεις δωσει λυση στο να κανεις την ζωη που επιθυμεις που να περιλαμβανει και τις υποχρωσεις που αναφερεις, γιατι δεν ανοιγεις ενα θεμα με πιο πρακτικες ερωτησεις της καθημερινοτητας? Ετσι ωστε να παρεις ιδεες για να κανεις την ζωη που θελεις να εχεις καθημερινοτητα σου και να μην φανταζει η διπλη ζωη και οι συνεπειες της ως η μοναδικη και αναγκαια λυση.
     
  6. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Ο ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ

    Ποιος είναι γενικά ο πρωτος εαυτός;ο παντρεμένος ή ο κατα συνθήκη άλλος;
     
  7. Kits

    Kits Contributor

    Re: Απάντηση: Ο ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ

    Γι αυτο και ειπα παραπανω αλλως απορει μικρος και αλλος μεγαλος.... εχεις δικιο ειμαι ακομα ελευθερος ( και με τα μυαλα που εχω θα ειμαι για πολυυυυυυυ ακομα ελευθερος) αλλα οταν επιλεξω το κατι παραπανω ( πχ γαμος) θα φροντισω να μην χρειαζετε να κρυβομαι και θα εχω διπλα μου αυτο που πραγματικα θελω εγω και οχι αυτο που θελει η κοινωνια.


    Υ.Γ. Μην το παρεις προσωπικα δεν θιγω εσενα....
     
  8. tough

    tough New Member

    Απάντηση: Ο ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ

    Οταν δημιουργεις οικογενεια, εχεις καποιες προτεραιοτητες. Κυριως το η τα παιδια σου, που αφου τα εκανες εχεις υποχρεωση να τα μεγαλωσεις σωστα.

    Αν μεσα σε αυτη τη φαση της ζωης σου ανακαλυψεις οτι σου αρεσουν καποια "αλλα κολπα" τοτε αναγκαζεσαι να εχεις διπλη ζωη. Δεν γινεται διαφορετικα. Ειναι μια καπως στριμοκολη κατασταση που απλα μαθαινεις να ζεις με αυτη. Σε καμοια περιπτωση δεν χαλας το σπιτι σου, για να ζεις ελευθερα τις απαγορευμενες ηδονες σου, ουτε ομως συμβιβαζεσαι με το απλο, βαρετο σεξ...
     
  9. tough

    tough New Member

    Απάντηση: Re: Ο ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ

    δεν νομιζω να καταλαβα τι θες να πεις....μπορεις να γινεις πιο σαφης?
     
  10. Striker

    Striker Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Ο ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ

    Λεω οτι δεν ειναι κατι καινουριο αυτο που σε απασχολει, εχει απασχολησει πολλους lifestylers και εχουν εφαρμοσει λυσεις ωστε να κανουν την ζωη που επιθυμουν. Αν και εδω μεσα δεν θα βρεις αναφορες σε τετοια θεματα, τα ξενα sites και group boards εχουν αρκετες πληροφοριες. Και φυσικα προσωπικες εμεπειριες των οποιων lifestylers εχουν μεινει εδω που μπορουν να σου δωσουν ιδεες.

    Λεω λοιπον οτι οπως επειδη τα νηπια δεν κανει να βλεπουν σεξουαλικες σκηνες δεν σημαινει οτι οι γονεις κοβουν το sex οταν κανουν παιδια, ετσι και σε αυτην την περιπτωση αρκει να ειναι συμφωνοι και οι δυο και ολα γινονται με καποια προσπαθεια φυσικα. Αλλα κανεις πρεπει να γινει πιο συγκεκριμενος νομιζω. Πχ...

    Πως πραγματοποιω session οταν τα παιδια ειναι σπιτι.
    Πως επιτυγχανεται το 24/7 οταν εχει κανεις οικογενεια.
    Πως ειναι σωστο να με υπηρετουν παρουσια τριτων ασχετων με τον χωρο, ειδικοτερα οταν υπαρχει βαθμος συγγενειας.

    Και τα λοιπα...αυτο εννοω λεγοντας πιο συγκεκριμενα ερωτηματα.
    Ωστε να παρεις ιδεες και να δοκιμασεις οπως θεωρεις εσυ καλυτερα παντα μιας και θα αφορα την δικη σου ζωη.