Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο Δημοσιος Εξευτελισμος του...Κυρίαρχου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 3 Οκτωβρίου 2008.

  1. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Ο Δημοσιος Εξευτελισμος του...Κυρίαρχου

    Έυα, δεν είμαι σκληρός - εκτός κι αν χρειαστεί.
    Κοινή λογική έχω και αποστρέφομαι τις part time ιδιότητες: Κυρίαρχος με τη δουλίτσα αλλά έντρομος απέναντι στον μπάτσο, μαθήτρια το πρωί, το βράδι πόρνη.
    Επίσης, όπως ξέρεις, πάντα πρέσβευα ότι μέτρο αποτίμησης του 'κανονικού', στάθμισης της πραγματικής και πιθανόν ανεκδήλωτης ισχύος, είναι η 'κατάσταση έκτακτης ανάγκης'.
    Η κρίσιμη υπαρξιακά ώρα, όταν είτε ζείς είτε πεθαίνεις, όταν σκοτώνεις ή σκοτώνεσαι, δηλαδή ο πόλεμος. Οι αξίες και οι ηδονές ένα μέτρο έχουνε στο ζύγι: Τα κουφάρια όσων έπεσαν για να τις υπερασπιστούν.
    Άρα, ο πορδόμάγκας που κάνει τον 'κυρίαρχο' στον καθρέφτη ή τη μαμά του ή την αγαπητικιά του είναι, φρονώ, αξιοδάκρυτος.
    Αν είναι κι επιδειξιμανής αξίζει κλωτσοπατινάδα.
    Και γι' αυτό, εγώ, σαρκάζω τα φιλελευθερα φληναφήματα περί ανοχής, σεβασμού της διαφορετικότητας, συναίνεσης και τα αποδέλοιπα. Χρήμα χωρίς αντίκρυσμα.
    Άλλωστε, για τρείς δεν μίλησα; Είσαι η μία εξ αυτών - γνωρίζεις γιατί - κι ας πρήζεις, ως φημολογείται, τα ούμπαλα του κόσμου με τα κυκλοθυμικά σου.
     
    Last edited: 5 Οκτωβρίου 2008
  2. SensualTorturer

    SensualTorturer Regular Member

    ξέρετε εσείς!
     
  3. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Απάντηση: Ο Δημοσιος Εξευτελισμος του...Κυρίαρχου

    Απρόβλεπτο…  

    Mε συγκίνησες …  
    Με έκανες να ντρέπομαι..  
    Παρόλα αυτά… σ' ευχαριστώ…  
     
    Last edited: 5 Οκτωβρίου 2008
  4. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Re: Απάντηση: Ο Δημοσιος Εξευτελισμος του...Κυρίαρχου

    αν και συμφωνω και με την αποψη και με την αισθητικη των παραπανω ... ωστοσο με προβληματιζει ενα δεδομενο .. αυτο του οτι ο πλανητης θα συνεχιζει και διχως εμας (που συμφνωνουμε ή διαφωνουμε) ....
    Η χωματινη προελευση και προορισμος της φυσικης μας υπαρξης , ειρωνικα ισως , μας διδασκει πως ακομα και αν θυμομαστε τον Ιουλιο Καισαρα ή τον Αινσταιν , ουδεις επενεβη στην ιστορια κατα τροπο που εμεις απολαμβανουμε κατι χαρις αυτους ...
    ..... και οσο και αν ηθελα να χωσω δυο φασκελα σε καποιον που θα εσερνε δημοσια τον σκλαβο του ..... ειναι πολυ λιγες οι στιγμες τις δικης μου ζωης για να το κανω .....  
    αν ημουν στην θεση της Σμαρτ , μαλλον θα διασκεδαζα τις εντυπωσεις .. το τι θα γινοτανε μετα ειναι αλλο θεμα ...
    αν ημουνα παλι απο την μερια των θαμμωνων ... και δεν ειχα την ψευδαισθηση οτι ζω την ζωη καποιου καλογερου στο Αγιο Ορος .. μαλλον το θεαμα θα εδινε τροφη για την συζητηση του επομενου δεκαλεπτου .. και τελος ...
     
  5. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Αγαπητέ Μου isnogood, δεν είσαι όμως στην θέση Μου και αυτό από μόνο του κάνει την διαφορά.
    Δεν με διασκεδάζει το να γελοιοποιείται-εξευτελίζετε κάποιος δημόσια ούτε και αν το προκαλώ Εγώ (που δεν το κάνω ποτέ, επειδή δεν με εκφράζει και ούτε με διασκεδάζει).
    Όταν συνοδεύομαι θέλω να έχω δίπλα Μου Κυρίους και όχι ζογκλέρ, κλόουν ή γελωτοποιούς.
    Ολ΄ αυτά φροντίζω να τα απολαμβάνω στην προσωπική Μου ζωή, κεκλισμένων των θυρών ή άντε παρέα με κολλητούς Μου που εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος.
    Άντε και να γίνουν κάποιες σκηνές δημόσια, σε κάποια ερημική παραλία, σε κανένα δάσος, να νιώσουμε τον κίνδυνο της διαπόμπευσης που μας απειλεί... αλλά όχι και να ξεφτιλιστούμε και οι δυο επειδή κάποιος έχει ξεφύγει εντελώς ορμώμενος από την καύλα του.
    Αν είναι να ξευτελισθώ μέσω άλλου, δεν το χρειάζομαι…ξέρω και μόνη Μου το δρόμο.

    Επαναλαμβάνω ότι προσωπικά δεν με ενοχλεί το τι κάνουν οι άλλοι που έχουν διαφορετική άποψη από την δική Μου και το ζουν… (άλλο το ζω… άλλο το φαντασιώνομαι) Εκείνοι μόνο ξέρουν το τι νοιώθουν όταν το κάνουν … Κάτι που προφανώς Εγώ δεν έχω την επιθυμία για να το μάθω. Ίσως όμως να έχω κάνει χειρότερα από τον Δημόσιο Εξευτελισμό.
     
  6. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Ο Δημοσιος Εξευτελισμος του...Κυρίαρχου

    Τελικώς, η Έυα, ο Isnogood κι ο γράφων, μάλλον είναι σύμφωνοι.
     
  7. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Διαβάζω για εξευτελισμό του Κυριαρχου αλλά μόνον όταν αυτός προέρχεται από τον υποτακτικό του (πλην μιας αναφοράς του Dolmance, για τον βαρβάτο καράβλαχο που σέρνει ένα λαλημένο γκομενάκι απ' το λουρί, σε μέρη όπου κανείς δεν έχει όρεξη να απολαύσει τη σαδιστική του δεξιοτεχνία)
    Δηλαδή η περίπτωση να εξευτελίζει ο Κυρίαρχος εαυτόν, με τις πράξεις του και τη συμπεριφορά του, δεν υφίσταται? ​
     
  8. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Ο Δημοσιος Εξευτελισμος του...Κυρίαρχου

    Βεβαίως και υφίσταται αγαπητή μου. Κατ' εξοχήν γι' Αυτόν. Δεν χρειαζόταν καν ευθεία ερώτηση, ούτε να δοθεί απάντηση... Δεν τα διαβάζετε κάθε μέρα;
     
  9. elfcat

    elfcat . Contributor

    Η πιο συχνή περίπτωση είναι ο αυτοεξευτελισμός του Κυριάρχου, τον οποίο πολλές φορές ούτε ο ίδιος δεν αντιλαμβάνεται... Όλες οι άλλες περιπτώσεις εξευτελισμού είναι πολύ περιορισμένες. Η περίπτωση που ανέφερε η SM Art Lady είναι εξαίρεση, την οποία προσωπικά μάλλον θα αντιμετώπιζα με χιούμορ, αν και πράγματι είναι πολύ ενοχλητική... Ο δε δημόσιος εξευτελισμός του υ, είναι ταυτοχρόνα δημόσιος εξευτελισμός του Κ. (αλλά συχνά ο Κ δεν το αντιλαμβάνεται, όπως προείπα)
     
  10. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Ο Δημοσιος Εξευτελισμος του...Κυρίαρχου

    Φαίνεται ότι έχουμε χάσει πλέον τη δυνατότητα να κρίνουμε κάποια πράγματα από θεωρητική και αποστασιοποιημένη σκοπιά, τα παίρνουμε όλα πολύ -και παραλόγως- προσωπικά. Αν όμως, παρά ταύτα, επιχειρήσω να το κάνω, θα πω ότι δεν έχεις δίκιο, τουλάχιστον απόλυτο.

    Ο κυρίαρχος μπορεί ίσως, και αυτός, να εξευτελίζεται, ιδίως στα μάτια τρίτων, αλλά αυτή δεν είναι η ουσία.
    Ο δημόσιος εξευτελισμός σαν φαντασίωση, πατάει σε κοινωνικά στερεότυπα, άρα, σε επίπεδο συνειδητής φαντασίωσης πάντα αυτών που θα αποφάσιζαν να τον βιώσουν, η θέση του εξευτελιζόμενου, φαντάζει (μέσα στα δικά τους κεφάλια τουλάχιστον) ως περισσότερο εξευτελιστική από του εξευτελίζοντα. Δεν κρίνεται -γενικά- ως εξευτελιστικότερο το να σε χαστουκίζουν από το να χαστουκίζεις; Το να σε γυμνώνουν, από το να γυμνώνεις;
     
  11. elfcat

    elfcat . Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Ο Δημοσιος Εξευτελισμος του...Κυρίαρχου

    Ως φαντασιώση, συμφωνώ απολύτως και έτσι είναι. Αλλά αν η φαντασίωση αυτή γίνει πραγματικότητα, πρέπει να λάβει υπό όψιν της όσα δεν είχε ανάγκη να λάβει μέχρι τότε... τότε πολλά αλλάζουν.
    Δε διαφωνώ
     
  12. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Ο Δημοσιος Εξευτελισμος του...Κυρίαρχου

    Αν ενδιαφέρεστε, έχω και συνταγές. Με πατατούλες στο φούρνο είναι νοστιμότατος. Έτσι κάνω και το χοιρινό.

    Για την Εύα, έχω μία άλλη, με γαρνιτούρα καλαμπόκι.