Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο /Η κυρίαρχος έχει πάντα δίκιο;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος female, στις 9 Δεκεμβρίου 2006.

  1. Guest05

    Guest05 Guest

    Δηλαδή τι λέμε τώρα πως ο κυρίαρχος αναλαμβάνει όλη την διαχείριση της υποτακτικής αλλά στα οικονομικά έχουν κοινή;

    Ο κυρίαρχος «ως σύζυγος του Καίσαρα» οφείλει να μην υπάρχει ούτε ψήγμα αμφισβήτησης για τις προθέσεις του.
     
  2. gwendoline

    gwendoline Regular Member

    Με μπερδευετε τελικα! ποιος ειναι αυτος που λαμβανει (με πιανετε ετσι?) Ο κυριαρχος η ο υποτακτικος??? ΠΡΕΠΕΙ να απαντηθει αυτο για να ξερω και εγω που θα καταταγω στο μελλον! ποιος τα χ*ζει τα υπογεια με το συμπαθειο αν ειναι να μου φυγει το χρεος στην Barclays...
     
  3. Syrah

    Syrah Contributor

    female αναφορικά με το υπόγειο και με κάθε είδους σωματικό περιορισμό συμφωνώ ότι θα πρέπει πάντα στο πίσω μέρους του μυαλού μας να υπάρχει το ενδεχόμενο μίας έκτακτης ανάγκης. Νερό και τουαλέτα δεν χρειάζεται για λίγες ώρες ο σκλάβος.

    Αναφορικά με τις βρώμικες σόλες, πράγματι οι εντός του σπιτιού χρησιμοποιημένες, δίνουν την αίσθηση του βρώμικου, μειώνοντας δραματικά το ενδεχόμενο μόλυνση. Προσωπικά έχω πολλά ζευγάρια παπούτσια, όπως αυτά που ανέφερα στο αρχικό μου post, που χρησιμοποιούνται μόνο για συνεδρίες.

    Για το οικονομικό επίσης συμφωνώ μαζί σου.

    Αλλά γιατί γράφεις ότι τα λάθη του Κυρίαρχου επιβαρύνουν κυρίως τον υποτακτικό; Όταν η Κυρία έχει έναν υποτακτικό και είναι δεμένη μαζί του, είναι βέβαιο ότι θα φροντίσει να πράξει τα καλύτερα γι αυτόν, και αν υποπέσει σε διαχειριστικό σφάλμα θα επωμιστεί το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης. Η παραχώρηση της οικονομικής διαχείρισης από τον υποτακτικό στην Κυρία δεν γίνεται στα πρώτα στάδια γνωριμίας, όπως δηλαδή συμβαίνει και στις Vanilla σχέσεις (υποθέτω). Ομοίως η παραχώρηση οποιασδήποτε άλλης εξουσίας γίνεται σταδιακά και αφότου ο υποτακτικός αντιληφθεί ότι μπορεί να την εμπιστευτεί, και θέλει να ζήσει αυτό το στάδιο υποταγής μαζί της. Μιλώ πάντα για M/s 24/7 μακροχρόνιες σχέσεις.
     
  4. Kah

    Kah Guest

    Μία απλή ερώτηση:
    Ενας/Μία κυρίαρχος που χρειάζεται επιβεβαίωση, θα έπρεπε να θεωρείται κυρίαρχος?
     
  5. Astarty

    Astarty Contributor

    Απαντώ με ερώτηση : Θες να τα φοράς τα συνολάκια και τα πεδιλάκια ή να τα γλείφεις;
    Εγώ απαντώ ντεφινετλι το πρώτο.
     
  6. Kits

    Kits Contributor

    Διαβαζω πολλες vanilla απαντησεις/ερωτησεις και πολλες BDSM απαντησεις/ ερωτησεις.... Οι μεν προσπαθουν να πεισουν τους δε.... αμ δε!!!!!


    Το οτι καποιος δεν αντιλαμβανετε το μανει σλαβερυ και το ονομαζει νταβατζιλικη, εκμεταλευση κτλ δεν παει να πει, πως δεν προσφερει σε καποιους ανθρωπους ευχαριστηση!
    Οσο για τα παπουτσια και αν γλυψουν τις σολες εχετε κολλησει στο πρακτικο και οχι στο νοημα της πραξης...
    Οσο για το αν υπαρχει κινδυνος στο BDSM, υπαρχει αλλα και αυτο ακομα ειναι υποκειμενικο ( αλλα οχι απολυτο).
    Γνωρισα καποιον που του αρεσε να του καινε την σαρκα με σιδερο σιδερωματος... Αυτο και αν ειναι ακραιο αλλα πραγματικα του αρεσε. Η Κυρια του δεν του το εκανε σχεδον ποτε και οποτε το εκανε, ο αλλος το εβλεπε σαν θειο δωρο!
     
  7. gwendoline

    gwendoline Regular Member

    κατσε ρε Αστ γιατι δεν ειναι τοσο απλο. να τα εγλειφα αποκλειεται μιας και δεν μου εχει βγει το ομοφυλοφιλικο ακομα. αλλα εδω ο χαινριχ ως αντρας σωστος και προστυχος υπονοει πως ο αφεντης και κυρης θα καλυπτει την κυρα και σκλαβα του μεχρι τα ζαρζαβατικα του μαναβη. απο μια αποψη λοιπον το σκλαβιλικι ειναι η καλυτερη επιλογη για την δυναμικη γυναικα του σημερα που βαρεθηκε την δουλεια. ας το μιλησουμε μεταξυ μας Αστ, εσυ και εγω οι μπιζνεσγουμεν με τα ταγιερακια μας και τα φλιπτσαρτς και τα μιτινγκς και δεν συμμαζευεται- θα τα παρατουσα? hell yeah! (σε μια πρωτη φαση το λεω φυσικα και ελαφρα την καρδια γιατι ειπαμε ποτε δεν μιλω 100% σοβαρα). δεν μου φαινεται τοσο κακο να περιμενω τον κυρη μου δεμενη με καραβοσκοινο στον νεροχυτη με εσωρουχα απο τον Αερακη... σκεψου το Ασταρτη...
    Ειδα ομως σε προηγουμενο ποστ και μια αλλη κυρια σαμπ που ελεγε πως μονο κολοτουμπες δεν εκανε οταν το αφεντικο της της αγορασε κατι (απο το 300 δρχ σοπ κιολας υποθετω σε αντιστοιχιση αξιας). ειμαστε σοβαρες? εκτος πια αν εχει να κανει με την καβουροσυνη του αφεντη και μονο
    οσο για τους αντρες σαμπ αυτοι και ειναι χαμενοι απο χερι-δεν φαινεται να λαμβανουν ποτε αλλα μονο να δινουν! Κυριες μου ισοτητα δεν θελετε???? γιατι τα διπλα στανταρτς? τον σαμπ κατ αντιστοιχια με την σαμπ τον εχεις ΔΙΚΟ σου. Τον ντυνεις τον ταιζεις και τον πλενεις αν οντως ειστε 24/7. Δυστυχως παιδια και κακα τα ψεμματα η αντικειμενοποιηση /εκπορνευση της γυναικας συνεχιζεται και μεσα στο s/m ακομα και Dom να ειναι. δεν ξερω αυτο το οικονομικο του πραγματος με χαλασε τελειως... πιο πολυ και απο αυτο με τα παπουτσια. ας το πουμε ολοι νταβατζιλικι/εκπορνευση αμφοτερων and call it a day....
     
  8. Guest05

    Guest05 Guest

    Για πες μου βρε Κιτς γιατί δεν είναι νταβατζιλίκι το μάνεϊ σλέϊβερι;
    Γιατί δεν το λέει το εγχειρίδιο του bdsm;
    Εγώ δεν αμφέβαλα πως μπορεί να προσφέρει ευχαρίστηση. Σαφώς και μπορεί να προσφέρει μα έχουμε ελληνικούς όρους για αυτή τη δουλειά.

    *

    Όπως βλέπεις ο Βασίλης Τσιτσάνης και ο Πρόδρομος Τσαουσάκης αναγνωρίζουν αυτή την ευχαρίστηση και την ονομάζουν γλύκα .

    Το άσμα βέβαια τελειώνει κάπως άσχετα αλλά δεν έχει σημασία

    *Ευχαριστώ τον Κάλχα που μου θύμισε το τραγούδι.
     
  9. gwendoline

    gwendoline Regular Member

    [
    Το οτι καποιος δεν αντιλαμβανετε το μανει σλαβερυ και το ονομαζει νταβατζιλικη, εκμεταλευση κτλ δεν παει να πει, πως δεν προσφερει σε καποιους ανθρωπους ευχαριστηση!


    Επιασε εχθες παραλια αυτοκινητο με πηγαμε λαστιχο μας αλλα

    Τι? δεν το αντιλαμβανεσαι? Μα ειναι απολυτα σωστο-με λιγο στραβη συνταξη μονο-κατι σαν το νταβατζιλικι με περουκα απο money slavery...
     
  10. female

    female Contributor



    Έχεις δει 90κιλο κυρίαρχο σε pony play να καβαλάει την 70κιλη "αλογίνα" με όλο του το βάρος και να τις κάνει το σπόνδυλο καινούργιο, ώστε να δυσκολεύεται ελαφρώς στο περπάτημα εφ όρου ζωής ίσως; Στιγμή εμπιστοσύνης στην κρίση του, για μια στιγμή καύλας, σόρρυ, νομίζω πως και για τη δική του ικανοποίηση είπε το ναι η μικρά, και δεν φαντάζομαι να καυλώνει κάθε φορά που σέρνει με τρόπο ώρες-ώρες το ποδαράκι για να μην φανεί ελαφρώς κουτσή. Λάθη και ευθύνες (μήπως, τελικά και των δύο; ) που πληρώνουν κυρίως οι υπό, Syrah, σε παρόμοιες περιπτώσεις.

    Απλώς θυμίζω οτι υπάρχουν λογιών-λογιών άνθρωποι, και η παράδοση των αποφάσεων θα πρέπει να μην γίνεται ούτε υπό το κράτος του ενθουσιασμού, ούτε της απόγνωσης, και, κατά τη γνώμη μου, αρκετά σταδιακά.

     
  11. Astarty

    Astarty Contributor

    Ρίξε μια δεύτερη σκέψη βρε Γκουέν. Θα περιμένεις στο νεροχύτη με το νυχτικάκι σου αλλά θα τρως διαταγές για πλύσιμο ποδιών και όχι μόνο. Και άντε να το κάνεις από την καλή σου την καρδιά και την διάθεση ενίοτε (να είναι χαλαρή η μέρα στο γραφείο και και και...κατάλαβες δηλαδή πότε, ποτέ!) αλλά να τραβάς αγγαρείες όπως στον στρατό δεν λέει! Και άμα δεν τα κάνεις καλά να πέφτεις για 10!
    Να μου λείπει. Βολεύομαι και με το ταγιεράκι από το μαγαζί της γειτονιάς μου. Άλλη γλύκα άλλη χάρη.
     
  12. gwendoline

    gwendoline Regular Member

    female πραγματικα φρικιαστικο! τετοιοι αφεντες θελουν κρεμασμα απο τους ορχεις. παλι καλα που η κοπελια ηταν ευτραφης (bitchy ε? φταιει που εχω φαει μονο ενα λεμονι για σημερα   ) αλλιως θα χε γινει χαλκομανια και ελπιζω να ηταν Πασχα (χο χο.. κρυο...)
    παντως καλοι και αγιοι οι σπονδυλοι και το δερμα και οι προσαγωγοι αλλα επιτρεψτε μου να γυρισω στο φλεγον ζητημα και θα θελα απαντησεις απο αντρες Μαστερ περικαλω (απο γυναικες εχουμε ελλειψη και μαλλον ηδη διετυπωσα αποψη).


    Εσεις, τις πληρωνετε?

    Οχι με την μπρουταλ εννοια του ορου αλλα ξερετε τωρα-ενα σεσιον-ενα μπρασελε, ενα μπατσο-ενα ευρω για το σουπερμαρκετ.
    θα ξεκαθαρισει πολλα για μενα αν με αγαπατε εστω και λιγο!

    No further questions your honour...