Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο /Η κυρίαρχος έχει πάντα δίκιο;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος female, στις 9 Δεκεμβρίου 2006.

  1. Striker

    Striker Regular Member

    Καθομαι αναπαυτικα στην πολυθρονα μου και σας απολαμβανω. Κριμα που δεν εχω χρονο να συμμετεχω τωρα εδω οπως και σε αλλα ενδιαφεροντα threads που εχουν ανοιχτει και συζητιουνται θεματα που εχουν να κανουν με lifestyle πλεον.

    Ο καθενας με τα δικα του κριτηρια και εμπειριες, βλεπει τα γραφομενα του αλλου και του αναβουν ολα τα alarms με αυτα που διαβαζει.

    Οι vanilla εχοντας σαν αρχες τους το θεσμικο πλαισιο του vanilla κοσμου, δεν πιστευουν τα ματια τους οταν διαβαζουν bdsm προσεγγισεις και "ξεχνουν" μια βιομηχανια με τεραστιο τζιρο ετησιως που μαδαει κυριολεκτικα τον vanilla κοσμο καθε βραδυ (και οχι μονο) οταν εκπαιδευμενα αλογα ιπποδρομιων *χαμογελαει* επιδιδοντε σε κουρσες με μια χαρα υψηλο κασε. Αφου λεω την επομενη συναντηση του greek bdsm να την κανουμε σε στριπτιτζαδικο πολυτελειας. Θα εχει πολυ ενδιαφερον η διαφορετικη προσεγγιση του καθενα μας αναλογα του στατους. Για να μην μιλησω για το αλιβερισι στις σχεσεις τις ιδιες που σωστα επισημαινει παραπανω η συμφορουμιστρια και ειλικρινα μπραβο της για την ειλικρινια (το μπραβο καθοτι vanilla, η αντιστοιχη εντος bdsm σχεσεων το εισπρατει καθημερινα ουτως ή αλλως).

    Οι Κυριαρχες απο την αλλη με τα δικα τους σωστα επιχειρηματα βαση των δικων τους εμπειριων....

    Οκ, πρεπει να σας αφησω....οι αναφορες στα υπολοιπα στατους στην πρωτη επομενη ευκαιρια....το ξεκινησα γιατι βαρεθηκα να σωζω μισοτελειωμενα posts οπως αυτο για τα τοσα ενδιαφεροντα threads που εχετε ανοιξει και που πλεον αφορουν lifestyle και οχι "μεθαδονη" για φαντασιωσεις.

    Πρωτου φυγω ομως ριχνω στο ηλεκτρονικο τραπεζι της συζητησης το εξης:

    Επειδη και οι μεν και οι δε εχετε τα δικια σας και επειδη οπως βλεπω ξενινουν μολις τωρα να απασχολουν θεματα που οι lifestylers τα εχουν συναντησει χρονια πριν, θαθελα να σκεφτουμε ολοι μας το εξης προς συζητηση. Βρισκομαστε ολοι μας εδω ειτε αλλοι για να βρουν και ειτε αλλοι να βελτιωσουν θεματα της προσωπικης τους ζωης που δεν μπορει να απαντησει αυτος που αποκαλουμε vanilla κοσμο (σε εμας περιλαμβανω και τους υποψιασμενους vanilla που ειναι αναμεσα μας εννοειται και ξερετε οτι δεν τους συνχεω με τον vanilla κοσμο οταν αναφερομαι εκει...καθως δεν θα ηταν σε αυτο το φορουμ διαφορετικα).

    Λεω το εξης λοιπον. Οι αρχες και οι κανονες του κοσμου μας εξω καλυπτουν ο,τι καλυπτουν. Κανενας νομοθετης ή εισηγητης θεσμικων πλαισιων δεν ειχε υπ'οψιν του D/s, M/s κλπ σχεσεις, σωστα?. Δεν καταλαβαινω προς τι οι τσακωμοι για το αυτονοητο. Αν δεν υπαρχουν εκει εξω τους δημιουργουμε εδω μεσα. Και ενημερωνω οτι δεν θα ειμαστε οι πρωτοι που θα το κανουμε. Εμπειρια και σε αυτο ακομα μπορουμε να εισαγουμε και να προσαρμοσουμε οπως επιθυμουμε. Δυστυχως το κλεινω εδω προς το παρον.
     
  2. Syrah

    Syrah Contributor

    Τόσο οι υποτακτικοί, όσο και οι κυρίαρχοι, προσφέρουν στη σχέση και ευνοούνται από αυτήν. Δεν είναι κουτοί και απατεώνες αντίστοιχα.

    Το δε θέμα της κοινωνικής ισότητας μεταξύ ανδρών και γυναικών (Αν υπάρχει. Αυτό το διαπραγματευόμαστε σε άλλο νήμα.) δεν αφορά στη δομή μίας D/s ή M/s σχέσης. Προσοχή στο διαχωρισμό BDSM Status και Social Status.
     
  3. gwendoline

    gwendoline Regular Member

    Στραικερ σε ευχαριστω για τα συγχαρητηρια δεν νομιζω πως τα αξιζω. εισαι πολυ ευγενικος

    ΟΚ τωρα τα χωσιματα
    δεν ξερω ποια ακριβως ειναι η χρησιμοτητα του παροντος φορουμ-σιγουρα δεν ειναι μονο μια και μονο μια δεν ειναι η κυρια. παντως δεν νομιζω πως εχουμε να κανουμε με λαιφσταιλ με την εννοια που το εννοουν τα Νιτρο, Μαχ, Λαιφ εντ σταιλ και δεν συμμαζευεται. ευτυχως δεν εχουμε φτασει σε τετοιο σταδιο ακομα. πιστευω πως αν ποτε το φτασουμε αυτο θα σημαινει αμεσα και το τελος του φορουμ και θα πρεπει να του κανουμε τα μνημοσυνα. και αυτο το λεω εγω που με θελγει καθαρα και μονο το αισθητικο κομματι του s/m μιας και ειμαι ενα καταναλωτικο κτηνος.
    Εντουτοις δεν πιστευω πως ειναι και "παραμυθα" για τους διαφορους σκληροπυρηνικους, για να ανταλασουν προχωρημενες και καλα εμπειριες-εαν ηταν κατι τετοιο θα ειχε παρασυνθημα και οχι απλα log in. Καλα ειναι να περιβαλλετε με αγαπη τις διαφορες μυγουλες που ειδαν φως και μπηκαν μιας και (για να χρησιμοποησω ρυπαρη μαρκετινγκ φρασεολογια) μπορει να ειναι οι αυριανοι πελατες. Δηλαδη ασχημα θα σου πεφτε (λεμε τωρα δεν αναφερομαι προσωπικα) να αποφασιζα αυριο μεθαυριο να γινω σαμπ και να σου ψηνω καφε? Και εγω βρισκω πολλες βανιλιζουσες αποριες και θεματα στα ορια του γκροτεσκ αλλα και λογω καλης ανατροφης προσπαθω να κρατω την περιφρονηση μου κατα μερος (φαντασου και να μην την κρατουσα δηλαδη)

    Επιστρεφωντας στον Striker να πω πως μου αρεσε πολυ το ποστ σου αλλα πως στην πραγματικοτητα δεν μου ειπε τιποτα. Ειμαι ευθυς ανθρωπος και λιγο χαζος και ο μεταφορικος λογος και τα υποθετικα παραδειγματα δεν με βοηθουν. Τολμω να πω πως παρατηρω εναν ακρατο σεκιουλαρισμο (σε εναν χωρο που υποτιθεται πως ειναι πιο προχωρημενος και ανοιχτος απο αλλους σεξουαλικους), μια αργκο για τους μυημενους και στην τελικη την παντοκρατορια της Αρχης της Απροσδιοριστιας. παραδειγματα?

    -ολα ειναι σχετικα-δεν υπαρχουν κανονες
    -ο χωρος αυτος δεν υφισταται οπως ο βανιλα χωρος
    -αναλογα με τον τοπο, τον τροπο και τις αντοχες του ζευγαριου

    συγγνωμη αλλα total bullshit. Μεχρι να βρεθει ενας χωρος που δεν θα ισχυει ο νομος της βαρυτητας και τα περιστερια θα κατουρανε προς τα πανω, ο χωρος θα διεπεται απο τους βασικους κανονες της Λογικης (ετσι οπως οριστηκαν απο τους Γαλλους φιλοσοφους της Επαναστασης και τελειοποιηθηκαν απο εμενα και τον Τσακ Νορρις)

    και για να εχουμε να λεμε πιο συγκεριμενα σε ενα (ακομα) φλεγον ζητημα που μαλλον αποτελει ταμπου
    Ποιος πληρωνει?
    Ειναι υποχρεωση του Κυριαρχου να εχει υπο την σκεπη του την απλη και ταπεινη σαμπ?
    Ειναι επιτρεπομενο στον σαμπ να κανει δωρα στην Κυρια του? Ειναι μηπως επιβαλλομενο?
    Μπας και η απλη και ταπεινη σαμπ πρεπει να ναι και ο οικονομικος στυλοβατης της οικογενειας για να ειναι η κυριαρχια πιο πληρης?
    σας περασε ποτε απο το μυαλο καλοι μου πως μπορει ο/η υποτακτικος/η σας να σας αρμεγει χοντρα?
    ρε μπας και η αφεντρα σας σας κανει την αγρια για την νεα βιτρινα του Πετριδη?


    So many questions... it hurts huh?

    οπως λενε και οι Depeche everything counts in large amounts

    οπως λενε στην disco she works hard for the money
    οπως λενε οι ABBA money money money
    οπως λενε οι Pink Floyd money-its a gas

    οπως λεω και εγω money η αρχη του bdsm
     
  4. Elysium

    Elysium Contributor

    Πως μπορείς να είσαι τόσο σίγουρη γι΄ αυτό;
     
  5. Syrah

    Syrah Contributor

    Μπορώ να είμαι απολύτως σίγουρη στο βαθμό που μου το επιτρέπουν, όλες οι παρελθοντικές ερωτικές μου σχέσεις που ήταν αποκλειστικά D/s και M/s. Μπορώ να είμαι γι αυτό σαφώς πιο σίγουρη, από όσο σίγουρος μπορεί να είναι ένας Vanilla που δεν έζησε ποτέ εντός μίας τέτοιας σχέσης, για το αντίθετο.

    Και πέρα από το σίγουρο του πράγματος, έχω ενδείξεις πώς αυτό συμβαίνει εν γένει. Προσοχή, δεν κάνω λόγο για όποιον γράφει σε αυτο το forum φέροντας ένα BDSM Status αλλά λαμβάνω υπόψη ως δείγμα μόνο τους (ολίγους) lifestylers.
     
  6. adelina

    adelina Regular Member

    το να γλυφω τις σκονισμενες σολες του δεν ξερω ποσο τον ικανοποιει αλλα εμενα με κανει να σταζω απο διεγερση οποτε οχι απλα δεν θα σκεφτομουν να πω οχι αλλα ικετευω γι αυτο.
    μεχρι στιγμης γαστρεντερολογικο προβλημα δεν ειχα μαλλον εχω γερο στομαχι ή τελικα ολο εκεινο το χωμα που ετρωγα σαν παιδι εκανε τη δουλεια του και εχω τα απαραιτητα αντισωματα.  
     
  7. Elysium

    Elysium Contributor

    Μερικές φορές δεν είναι απαραίτητο να ζήσεις με κάποιον και να συνάψεις σχέση μαζί του για να καταλάβεις ποιος ακριβώς είναι ο χαρακτήρας του.  
    Όσον αφορά τις παρελθοντικές σχέσεις σου, θα σε πιστέψω σχετικά με τους υποτακτικούς που είχες.
    Αλλά μέχρι εκεί.
    Για τους Κυρίαρχους ή/και τους υπόλοιπους υποτακτικούς, μάλλον δεν μπορεί να είσαι βέβαιη.

    Οι lifestylers δεν είναι παρά μια πολύ μικρή μειοψηφία του forum και του χώρου γενικότερα, συνεπώς δεν πιστεύω πως μπορεί να θεωρηθεί ενδεικτική η συμπεριφορά τους (όποια κι αν είναι αυτή) της συνολικής.
     
  8. Syrah

    Syrah Contributor

    Lost boy το ύφος της απάντησής σου μου δείχνει ότι διαφωνείς με τα γραφόμενά μου αλλά το περιεχόμενό της ότι συμφωνείς.
     
  9. Elysium

    Elysium Contributor

    Μακάρι Syrah να μπορούσα να συμφωνήσω μαζί σου και ας ήταν το "ύφος της απάντησης" οποιοδήποτε...
     
  10. Syrah

    Syrah Contributor

    Lost boy με ρώτησες πώς είμαι σίγουρη και σου απάντησα με συγκεκριμένο επιχείρημα. Έπειτα έγραψες ότι δεν χρειάζεται να συνάψει κανείς σχέσεις με κάποιον για να καταλάβει κάποια πράγματα στο χαρακτήρα του, καταργώντας το κριτήριο "σιγουριά" που έθεσες νωρίτερα. Ουσιαστικά για να καταρρίψεις το επιχείρημά μου, άλλαξες την ερώτησή σου.

    Μιλούσα για υποτακτικούς και κυρίαρχους εντός D/s και M/s σχέσεων, και μου απάντησες ότι αυτή δεν είναι η πλειοψηφία των χρηστών του forum, και η συμπεριφορά τους δεν είναι ενδεικτική της συνολικής. Αναγάγοντας το target group που όρισα εξ αρχής (LIfestylers) σε ένα άλλο target group (forum users).

    Δεν αποζητώ τη συμφωνία σου, αλλά τη συνεργασία σου για ένα λογικό διάλογο, οπωσδήποτε την αποζητώ.
     
  11. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Ουδόλως! Shoot!

    Είναι υποχρεωτικό η πληρωμή να είναι αποκλειστικό "προνόμιο" ενός στην καθημερινότητα μιας σχέσης; Εκτός αν αναφέρεσαι σε πληρωμή ώστε να υπάρχει "σχέση". Στην περίπτωση αυτή μιλάμε για συναλλαγή, όχι Κυριαρχία ή υποταγή - κοινώς "πόσο πάει το μαλλί;"

    Είναι υποχρέωση του Κυρίαρχου να είναι ειλικρινής προς την sub, ειδάλλως δεν είναι ούτε στον εαυτό του.

    Επιτρεπτό ναι, επιβαλλόμενο όχι (εαν ισχύει το δεύτερο πάμε σε άλλα χωράφια που καμία σχέση δεν έχουν με το BDSM, αλλά με την κοροϊδία).

    Το εκλαμβάνω ως αστείο ιδιαιτέρως κακόγουστο. Ούτε ο Κυρίαρχος ούτε η sub παρουσιάζει φορολογική ενημερότητα.

    Εαν είμαι τόσο μπούφος που πληρώνοντας πιστεύω πως "Κυριαρχώ", τέτοια "Κυριαρχία" μου αξίζει.

    Προσάρμοσε τις ως άνω 2 απαντήσεις

    (τα bold δικά μου)

    Money = το τέλος μιας συναλλαγής. Εαν με το να τα σκάει κάποιος κυρίαρχος θεωρεί πως απέκτησε σκλάβα, τότε ο κάθε καψερός που πάει σε μπουρδέλα έχει στρατιά από ερωτικούς συντρόφους.

    Τέλος, κανείς δεν Κυριάρχησε επειδή "τα έσκασε". Η ικανότητα κάποιου να Κυριαρχεί συνάδει με την αξία της προσωπικότητάς Του και είναι ασύνδετη με την τσέπη του. Ούτε αν πληρώσει κάποιος ολοκληρώθηκε η υποταγή του. Το τίμημα της υποταγής δεν αντισταθμίζεται με μια gold card. Εαν ξεκινά κάποιος μια σχέση Κυριαρχίας υποταγής με στόχο the allmighty φράγκα, δεν είναι ούτε Master/ Mistress, ούτε sub. Επιχειρηματίας είναι ο άνθρωπος (είμαι ευγενικός). Δούνε και λαβείν. Μόνο που τίποτα δεν θα διαπεράσει την σάρκα του (το χρήμα δεν έσπασε ακόμα αυτό το σύνορο). Ρομαντικός; Guilty as charged, αλλά μαγκιά μου....
     
  12. Elysium

    Elysium Contributor

    Σίγουρος δεν είναι κανείς για τη συμπεριφορά των υποτακτικών του χώρου κάνοντας σχέσεις μόνο με ορισμένο αριθμό από αυτούς.
    Είναι κάποια δείγμα βέβαια αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο αν είναι και αντιπροσωπευτικό.


    Ίσως να μην κατάλαβα εγώ καλά ή να μην το είδα, αλλά δεν είδα ποθυενά να μιλάς αρχικά μόνο για συγκεκριμένο target group.
    Αν κάνω λάθος κάνε ένα quote αν σου είναι εύκολο.