Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο /Η κυρίαρχος έχει πάντα δίκιο;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος female, στις 9 Δεκεμβρίου 2006.

  1. gwendoline

    gwendoline Regular Member

    Ok υποθετω λοιπον πως το money slavery οπως politically correct ονομαζεται αποτελει για σενα παραφθορα του ολου παιχνιδιου? η απλα δεν ταιριαζει στον ρομαντισμό σου? δυστυχως φοβαμαι η κατασταση ειναι πιο περιπλοκη στην πραγματικοτητα... "ομορφος κοσμος ηθικος αγγελικα πλασμενος"...
     
  2. Syrah

    Syrah Contributor

    Lost boy δες, αν θέλεις, το Post #39 όπου έκανα λόγο για υποτακτικούς και κυρίαρχους εντός σχέσεων.

    Σε κάθε περίπτωση, όπως σου ξαναέγραψα η άποψή μου, αναφορικά με την ποιότητα των σχέσεων αυτών (και των ανθρώπων που τις συνιστούν), προκύπτει από την προσωπική μου εμπειρία σε αυτό το χώρο. Γι αυτό και είμαι σίγουρη για αυτά που γράφω.

    Αν η προσωπική πορεία κάποιου εντός του χώρου, τον οδήγησε σε αντίθετα συμπεράσματα, μπορούμε να το συζητήσουμε σε κάποιο σχετικότερο νήμα.

    Πέρα από αυτά, αντιλαμβάνομαι πλήρως πού επιθυμείς να κατευθύνεις τη συζήτηση, και στο βαθμό που το δικό σου δείγμα είναι ένα σύνολο ανθρώπων που εισχώρησαν εδώ για λόγους που δεν αφορούν στο BDSM (επειδή δυστυχώς κάποιοι υποτακτικοί επάνω στην απελπισία τους κατακρήμνισαν τον πήχη), συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Ναι, υπάρχουν και τυχοδιώκτες, και υπάρχουν και αφελείς που τους τροφοδοτούν. Το νήμα της female όμως τοποθετήθηκε στο BDSM Discussion και μιλάει σαφώς για κυρίαρχους εντός σχέσεων και όχι για το target group στο οποίο αναφέρεσαι εσύ. Ας μην καταλήγουν όλες οι συζητήσεις στο ότι εδώ (όπως παντού) υπάρχει διαφθορά, υπάρχουν συγκεκριμένα νήματα που διαπραγματεύονται αυτό το θέμα.
     
  3. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Δεν αναφέρθηκες σε money slavery, καθώς αυτό είναι "φαινόμενο" (εάν υφίσταται) των "προχωρημένων" βιδιεσεμικών κοινοτήτων του εξωτερικού. Εάν θέλεις να μιλήσουμε για money slavery, μπορούμε να το κάνουμε σε ξεχωριστό thread - και χωρίς υποθέσεις αυτή την φορά -, καθώς αυτό πραγματεύεται άλλο θέμα (και ήδη ξεφύγαμε).
    Ρώτησες αν "τις πληρώνουμε", πράγμα που σημαίνει πως αναφέρεσαι στην ελληνική πραγματικότητα, μιας και ρωτάς Έλληνες Κυρίαρχους και υποτακτικούς. Θεωρώ την ερώτηση ξεκάθαρη και αφορά το φαινόμενο δημιουργίας σχέσης Κυριαρχίας ή υποταγής επί πληρωμή ή με απώτερο σκοπό το χρήμα (ιδιαίτερα οξύμωρο σχήμα)... ή αν προτιμάς, την εξαγορά ενός πλαισίου που δίνει μια (ψευδή) ανάλογη αίσθηση. Πάνω σε αυτό απάντησα.
     
  4. Elysium

    Elysium Contributor

    Αυτό πως το γνωρίζεις;  
    Όχι τίποτα άλλο αλλά προσβάλεις και όλους τους ανθρώπους που έτυχε να γνωρίσω, μιας και είναι "το δικό μου δείγμα".
    Δεν είναι όμως όλοι έτσι. Και φυσικά υπάρχουν και αξιόλογοι κι ευπρεπείς άνθρωποι.
    Πού έγραψα όμως πως το δικό μου δείγμα είναι άνθρωποι που εισχώρησαν στο χώρο για λόγους που δεν αφορούν το bdsm;

    Αυτό που είπα κι επαναλαμβάνω, είναι πως: υποτακτικοί και Κυρίαρχοι στο χώρο αυτό υπάρχουν και απατεώνες αλλά και "μειωμένης ευθύνης".
    Κι έτσι είναι. Εκτός από εσένα δε θα το αμφισβητήσει κανείς άλλος. Είμαι σχεδόν βέβαιος.
    Ούτε υπάρχει κανένας κανόνας που λέει πως οι lifestylers είναι “λάδι”. Αυτό έλειπε. Δε θα κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.

    Και λοιπόν; Ποίος σου είπε πως αυτοί στους οποίους αναφέρομαι δε συνάπτουν σχέσεις bdsm;
     
  5. Syrah

    Syrah Contributor

    Lost boy νομίζω ότι έχω γίνει κατανοητή. Δεν θα διαπραγματευτώ το θέμα της διαφθοράς, στο οποίο επιμένεις, σε αυτό το νήμα. Με ενδιαφέρει αποκλειστικώς η ανάπτυξη του θεματικού πυρήνα του (εκάστοτε) νήματος.

    (Για περαιτέρω συζήτηση αναφορικά με το θέμα της διαφθοράς αλλά και με το πώς καταλήγεις να αντιδράς τόσο σθεναρά στην άποψη ότι οι lifestylers δεν είναι απατεώνες & κορόιδα εφόσον το δείγμα σου είναι αξιόλογο, θα χαρώ να δώ pm σου.)
     
  6. latexduck

    latexduck Contributor

    female
    υπάρχουν money slave (που την βρίσκουν να πληρώνουν) υπάρχουν επίσης feet slave (που την βρίσκουν να γλύφουν παπούτσια) για να μην πολυλογώ μερικοί την βρίσκουν με όλα αυτά που προανάφερες άλλοι όμως όπως πολύ λογικά είπες δεν την βρίσκουν με αυτά, για αυτό πρώτα γίνετε μία συζήτηση με Τον/Την Κυρία/ο για να απολάυσουν όσο μπορούν και οι 2 αυτή τη σχέση ή συνεδρία, να σου φέρω ένα προσωπικό παράδειγμα... εγώ σε κάποιο meet ήρθα με κολάρο κατόπιν διαταγής Της τότε Κυρίας μου, δεν μου άρεσε η ιδέα να περπατάμε τα Εξάρχεια έτσι   αλλα καθήσαμε, το συζητήσαμε συμφώνησα και έγινε.
     
  7. Striker

    Striker Regular Member



    Ευκολα. Σταματα την ψευδαισθηση οτι ειναι slave και επαναδιαπραγματτευεται το στατους της με τον εαυτο της. Ηδη ομως θα επρεπε να το εχει δει ο Κυριος της πολυ πιο πριν οποτε θεωρω ακυρο αυτο που λες οτι θα της ζητησει.

    Για τις slaves ισχυουν αρχικα δυο βασικοι κανονες:

    Κανονας No1: Ο Κυριος εχει παντα δικιο.
    Κανονας Νο2: Δες τον κανονα Νο1.


    Ας δηλωσει sub απο την αρχη. Ενας Μαστερ θα το εκτιμησει περισσοτερο.
    Ας δηλωσει vanilla απο την αρχη. Και παλι θα το εκτιμησει ενας Μαστερ.
    Να δηλωσει ακριβως αυτο που ειναι, δεν εχει κανενα λογο να κρυψει οτιδηποτε.
     
  8. Zondag

    Zondag Regular Member

    Ακριβώς. Θα συμφωνήσω απόλυτα...Και θα προσθέσω ότι ένα υποτακτικο άτομο δεν ειναι άμοιρο ευθυνών...Κανείς δεν "σέρνει" κανένα σε τίποτα...Οι Κυρίαρχοι με το potential της στυγνής εκμεταλευσης και της κακομεταχείρισης των υποτακτικών τους κάνουν μπαμ απο χιλιόμετρα.Στο φωνάζουν με τη ντουντούκα στα αυτιά σου ότι αυτοί είναι...Οι υποτακτικοί/ες όμως έχουν αυτιά μάτια και κρίση νομίζω...Και ακόμα και στην περίπτωση που την "πατήσουν" έχουν παντα το ελευθερο να επανορθώσουν ζητώντας τη διάλυση της σχέσης που βρισκουν επιζήμια για τις προσωπικότητες τους.Από τη στιγμή όμως που λειτουργείς στα πλαισια μιας τέτοιας σχεσης με δική σου επιλόγή παραδίδοντας την διαχειριση της ζωής σου σε ένα πρόσωπο που επισης εσυ ο ίδιος/α επέλεξες θα πρέπει να αποδεχτείς ότι ο λόγος του Κυρίαρχου της σχέσης είναι Νόμος ...
     
  9. sapfw

    sapfw λιβελούλα Contributor

    Απάντηση: Ο /Η κυρίαρχος έχει πάντα δίκιο;

    ουφ, πολύ φασαρία για το τίποτα...

    Ο Κυρίαρχος δεν Έχει πάντα δίκιο, αλλά Έχει πάντα δίκαιο
     
  10. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Ο /Η κυρίαρχος έχει πάντα δίκιο;

    Σωστά.
     
  11. blindfold

    blindfold Contributor

    Ο/Η Κυρίαρχος άνθρωποι δεν είναι ;
    άρα δεν έχουν και ποτέ δίκαιο ,τα πάντα είναι θέμα διπλωματίας ,η τέχνη του να λες πάντα "ναι" ,η ηδονή του να ξέρεις ότι έχει άδικο αλλά να συμφωνείς ,από τις μεγαλλίτερες περπτώσεις μαζοχισμού !..
     
  12. master Thanassis

    master Thanassis Regular Member

    Απάντηση: Ο /Η κυρίαρχος έχει πάντα δίκιο;

    Ο MASTER EK TOY ΟΡΙΣΜΟΥ ΕΧΕΙ Π Α Ν Τ Α ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΚΕΥΤΕΤΑΙ Η ΑΛΛΗ
    ΑΠΛΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ