Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο Κύριος Τίποτα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 21 Ιανουαρίου 2009.

  1. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Έχω παρατηρήσει ότι αρκετά άτομα του χώρου επιλέγουν με ποιον θα συνομιλήσουν ή θα συναναστραφούν ή θα επιδιώξουν να κάνουν σχέση, έστω και φιλική, με βάση το "ειδικό βάρος" του καθενός μέσα στον χώρο. Για παράδειγμα, ένας νεόφερτος, ο οποίος φαίνεται να μην έχει ιδιαίτερες γνώσεις, δεν τυγχάνει και πολύ θετικής αντιμετώπισης. Είναι σαν να απορρίπτεται εκ των προτέρων, σαν να υπάρχει μία προκατάληψη εναντίον του. (Αυτό δεν ισχύει ασφαλώς για τις τρυφερές υπάρξεις, οι οποίες όσο πιο αθώες και αδαείς τόσο καλύτερα.)

    Ακόμη, κάποιος που δεν έχει να επιδείξει μοναδικά διαμάντια μπιντιεσεμικής σκέψης, όπως ένας MasterJp, ή ένας Ντρημ, ή και γενικότερα σκέψης, όπως ένας Dolmance, ένας G E, κλπ, θεωρείται ο Κανένας. Κάποιος που κάνει ορθογραφικά λάθη, το ίδιο, λες και πρέπει να περάσει τεστ ορθογραφίας ή διαγώνισμα πολλαπλών επιλογών στην φιλοσοφία και στην λογοτεχνία για να είναι του σιναφιού μας, για να το κατέχει το σπορ, ή για να είναι απλά ένα έντιμο άτομο. Μιλώ βασισμένη σε προσωπικές μου γνωριμίες από τον χώρο, όπου έδωσα το benefit of the doubt σε άτομα που είναι ήδη καλοί μου φίλοι, που αξίζουν πολλά κατά την άποψή μου, και που δεν έχουν να επιδείξουν ούτε ένα καλό ποστ μέσα σε τούτο εδώ το φόρουμ. Που ίσως δεν εκφράζονται σωστά γραπτώς. Που δεν ασχολούνται πολύ με το φόρουμ. Που δεν τους ξέρει κανένας από τον χώρο γιατί δεν πηγαίνουν σε πάρτι. Που δεν έχουν τρία μεταπτυχιακά στην Ψυχολογία, και που δεν είναι σωσίες του Daniel Craig. Που θεωρούνται ο Κύριος Τίποτα από τους αυτοδιοριζόμενους κριτές του Ελληνικού μπιντιεσεμικού χώρου.

    Η ερώτησή μου επομένως είναι η εξής: γιατί ο Κύριος Τίποτα θεωρείται ότι δεν μπορεί να είναι Κύριος του εαυτού του και ενδεχομένως και της επίδοξης Υ, γιατί θεωρείται ότι δεν είναι Κύριος, γιατί θεωρείται ότι δεν αξίζει δεκάρα; Προσερχόμαστε σε αυτόν εδώ τον χώρο για να εξερευνήσουμε τον ερωτισμό μας με κάποιον κατάλληλο για εμάς σύντροφο, να συναναστραφούμε ή να συνομιλήσουμε με αυτόν που θα κρίνουμε εμείς ως άξιο, ή θέλουμε να "θαυμάζουν" τις επιλογές μας ή την "επιτυχία" μας οι υπόλοιποι παλαιοί και αξιόλογοι του χώρου, οι αποδεδειγμένα γνώστες και οι κατά γενική ομολογία έμπειροι; Κατά πόσο δίνουμε σημασία στις απόψεις των άλλων για το άτομό μας και κατά πόσο αυτές οι απόψεις επηρεάζουν τις επιλογές μας; Σε τι μας αφορά αν 5-10 άτομα του σιναφιού γελάνε πίσω από την πλάτη μας ή και μπροστά μας, θεωρώντας ότι ο φίλος μας ή ο σύντροφός μας είναι "άσχετος", απλά επειδή η δική τους κρίση χωλαίνει; Γιατί δεν μπορούμε να αδιαφορήσουμε ή να τους διαολοστείλουμε, εφόσον κρίνουμε ότι έχουν άδικο;

    Αν συνάψουμε BDSM σχέση με τον Κύριο Τίποτα και αυτή η σχέση μας γεμίζει, αυτό δεν θα έπρεπε να είναι το μόνο ζητούμενο; Πραγματικά, υπάρχουν άτομα εδώ μέσα, που πριν καν διανοηθούν την πιθανότητα σύναψης σχέσης με το εκάστοτε άτομο, θα σκεφτούν αν κάποιος τυγχάνει γενικής αποδοχής ή αν είναι ο Κύριος Τίποτα; Αν θεωρείται φαιδρός ή Nobody; Που βόσκει η προσωπική κρίση του καθενός;
     
  2. τασος0

    τασος0 Regular Member

    Απάντηση: Ο Κύριος Τίποτα

    αγαπητη δωρα εγω θα πω το εξης...
    40 χρονια φουρναρης κ το ψωμι καμενο το βγαζει.
    δηλαδη το αν καποιος ειναι καινουριος ασημος κ ισως μη αποδεκτος απο καποιους δεν σημαινει οτι δεν αξιζει.
    μπορει να ειναι πολυ καλυτερος απο εναν που ασχολειται 40 χρονια,οπως ενας καινουριος φουρναρης μπορει να κανει καλυτερο ψωμι απο εναν παλιο
     
  3. DiDi

    DiDi Regular Member

    Γιατί κούκλα μου ως γνωστόν δεν κοιτάνε την καμπούρα τους που είναι μεγαλύτερη, αλλά προτιμούν να ασχολούνται με την καμπούρα των άλλων. Όταν δεν έχουν προσωπική ζωή λογικό και επόμενο να ψάχνουν να βρούν βελόνι στα άχυρα.. η αδικία και η αγένεια είναι κάτι που θα υπάρχει πάντα (παραδείγματα υπάρχουν πάρα πολλά). Έχουν αναρωτηθεί ποτέ τι εικόνα έχουν οι άλλοι για εκείνους? Νομίζω πως όχι.. Προτιμούν να ζουν στην άγνοια τους, πιστεύοντας οτι εκείνοι είναι οι σωστοί και οι άλλοι οι Κύριοι Τίποτα... Ένα περαστικά τους αρκεί...
     
  4. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Ο Κύριος Τίποτα

    Δεν ξέρω σε ποια δεδομένα βασίζεις τα συμπεράσματα σου. Φαίνεται σαν να τσουβαλιάζεις και νομίζω ότι δεν είναι στις προθέσεις σου. Αν θέλεις γίνε πιο συγκεκριμένη. Προσωπικά, έχω γνωρίσει διαμαντάκια από δω μέσα, που δεν πολυγράφουν ή και όταν γράφουν το ύφος τους κάθε άλλο παρά βαρυσήμαντο είναι, γι' αυτό ίσως να περνάνε "απαρατήρητοι". Όπως επίσης έχω διαβάσει και κείμενα που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να με εντυπωσιάσουν με την ευφράδεια και τα στοιβαρά τους επιχειρήματα, αλλά που τελικά μένω με την εντύπωση ότι έχουν χτιστεί επιμελώς πάνω σε μια τεράστια, υδαρή, ιριδίζουσα μπουμπουλήθρα.

    Από την άλλη, κάποια συμπεράσματα μπορείς να τα αντλήσεις από το πώς εκφράζεται κάποιος. Μοιάζει λίγο με την εμφάνιση όταν πρωτογνωρίζεις ένα άτομο. Κάποια μηνύματα, θετικά ή αρνητικά, σου τα περνάει άθελά του μόνο που τον κοιτάζεις - τα οποία μπορεί να ενισχυθούν ή να ανατραπούν μόλις συζητήσετε. Θα επιδίωκες ποτέ να γνωρίσεις κάποιον που ρεύεται στα μούτρα σου; Εγώ ενδεχομένως να το επιδίωκα, και ίσως να προχωρούσα και σε σχέση αν ανακάλυπτα πόσο αξιόλογος είναι, αλλά αυτό δεν θα άλλαζε το γεγονός ότι είναι ένας άνθρωπος που ρεύεται στα μούτρα μου.
     
  5. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Ο Κύριος Τίποτα

    Δώρα σου δίνω δίκιο,αλλά και άδικο.Ξέρω παραδείγματα μελών, που με μηδαμινή ή ελάχιστη συμμετοχή , μια χαρά γνωριμίες ,καταστάσεις και σχέσεις κάνουν μέσα από το φόρουμ..Τα pms παίρνουν φωτιά όταν εμείς διαβάζουμε posts.. Μπορώ επίσης και να πω και το αντίστοιχο,μέλη με μεγάλη συμμετοχή όσο και να προσπαθούν πάλι στην παλάμη και στο δαχτυλάκι ξαναγυρίζουν..

    Σε αυτόν τον κόσμο είσαι αυτό που θες να είσαι..Μάλλον οι "Κύριοι Τίποτα" που λες ή δεν προσπαθούν όσο πρέπει ή κυνηγούν μια εικόνα που είναι εκτός κυβικών..

    Στα περι σχολίων έχεις δίκιο..Αλλά και τι έγινε;Εδώ μέσα περιμέναμε να μάθουμε πως τα πάντα και οι πάντες σχολιάζονται;
     
  6. Jomaru

    Jomaru Guest

    μηπως η Ντορις αναφερεται σε κλικες?
     
  7. ae1969

    ae1969 Regular Member

    Αγαπητή Dora

    Πιστεύω ότι αυτό το forum πρέπει να το δούμε πρωτίστως σαν κάτι που υπάρχει για παράθεση και σχολιασμό απόψεων, ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών και αν προκύψει κάτι ακόμα προέκυψε. Ο καθένας μας κρίνει και κρίνεται ελεύθερα μέσα από τα posts και επίσης είναι ελεύθερος να αποφασίσει αν θα προχωρήσει ή όχι μια επαφή που πιθανόν να έχει αρχίσει μέσα από τις (ηλεκτρονικές) σελίδες αυτού του forum.

    Δεν χρειάζεται να το παίρνεις τόσο σοβαρά και θέτεις ερωτήματα για «ειδικά βάρη», ορθογραφίες και «αξίες δεκάρας». Ακριβώς όπως τα λες είναι: Ένιωσες, νιώθεις και θα νιώσεις και μελλοντικά πολύ καλά με άτομα που οι άλλοι απορρίπτουν – είχες τον «ανοικτό» νου να ερευνήσεις, να δοκιμάσεις και να γνωρίσεις. Ο καθένας πρέπει να είναι αυτός που είναι από τη στιγμή που τα έχει καλά με τον εαυτό του και με αυτούς που αγαπάει και τον αγαπούν. ΄Οσο πιο πολλές ιδέες και πιο πολλά συναισθήματα «παραχωρούμε» τόσο αδύνατο είναι να πετύχουμε κάτι.

    Για όσους κατατάσσεις ως «αυστηρούς κριτές» μπορείς να σκεφτείς ότι μόνο στα ελληνικά υπάρχει η έκφραση: «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ, ρεεεε;»
     
  8. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: Ο Κύριος Τίποτα

    Περα οτι συμφωνω γενικα με την Αlnair....επιπλεον πιστευω οτι δεν ειναι αρκετο να ''ερμηνευεις'' σωστα
    τον ΄''κοσμο''.....!!!!!!
    Αναγκαιοτερο ειναι να βλεπει ''απο σενα'' το διαφορετικο....!!!!! 
     
  9. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Ο Κύριος Τίποτα

    Επίσης πρέπει να μάθουμε πως ο κάθε μικρόκοσμος ή κλειστός κύκλος έχει τα ίδια θέματα ή προβλήματα..

    Τηρουμένων κάποιων αναλογιών λειτουργούμε σα μια κωμόπολη ..Αυτό είναι και απάντηση και για άλλο νήμα του φόρουμ..
     
  10. Jomaru

    Jomaru Guest

    περα οτι διαφωνω σε αρκετα πραγματα με τους δυο προλαλλησαντες (Αλναιρ και Ραιντ ε Γουιμαν). ας μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας το φορουμ οπως και το τσατ ειναι απο τα πλεον καταλληλα μερη για να βρεις ερωτικο συντροφο στον χωρο του σαδομαζοχσμου μιας κι εχεις το ελευθερο να εκφρασεις κατι χωρις να σε πουν ανωμαλο. αν κανω καπου λαθος τοτε με συγχωρειτε.

    φυσικα και ως φορουμ, ειναι ενας χωρος που θα ανταλλασουμε αποψεις κτλ οπως γινεται σε καθε φορουμ.

    τωρα για το θεμα της Ντορις νομιζω οτι εχει σε πολλα σημεια δικιο...
     
  11. Emma

    Emma Contributor

    Ντέϊ;

    (Sorry αλλά δεν άντεξα την δεύτερη φορά  )
     
  12. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Ο Κύριος Τίποτα

    Νέο "κυνήγι μαγισσών";

    Ποιοί είναι αυτοί οι "αυτοδιορισμένοι", dora;





    .