Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο Κύριος και η Κυρία

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 22 Φεβρουαρίου 2008.

  1. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Οι οδηγίες του Κυρίου εκείνο το βράδυ ήταν λίγο διαφορετικές. Συνήθως τον περιμένω ολόγυμνη, με το ντίλντο με την ουρά μπηγμένη στον κώλο, γονατιστή δίπλα στο κρεβάτι. Για απόψε είχα την εντολή να ντυθώ με το μικρό μου κορσεδάκι, εκείνο που μου κόβει την ανάσα, το μαύρο στρινγκάκι με την καρδούλα, κάλτσες σιλικόνης και μαύρες γόβες στιλέτο. Μου είπε να πιω μόνο τσάι και να μην κατουρήσω καθόλου μετά, μέχρι να έρθει. Έκανα ότι μου είπε και τον περίμενα γονατιστή.

    Σκίρτησα όταν άκουσα την πόρτα να ανοίγει. Σήκωσα τα μάτια γεμάτη προσμονή, τον είχα επιθυμήσει τόσο πολύ. Αλλά αυτό το βράδυ ο Κύριός μου δεν ήταν μόνος. Τον ακολουθούσε μία όμορφη μελαχρινή γυναίκα, με πλούσια στιλπνά μαλλιά και γατίσια μάτια. Φορούσε ένα γκρι ταγιέρ, άσπρο πουκάμισο και κόκκινες γόβες. Πρόσεξα ότι το καλσόν της είχε ραφή πίσω στη γάμπα, έτσι όπως αρέσει στον Κύριο.

    «Γεια σου μικρή» μου είπε ο Κύριος και μου χάιδεψε τα μαλλιά. Αγκάλιασα τα γόνατά του και τρίφτηκα επάνω του σαν γατάκι.

    «Έφερα μία φίλη μαζί μου σήμερα. Θα την αποκαλείς Κυρία.»

    «Μάλιστα Κύριε.» Κοίταξα την Κυρία που μου χαμογέλασε. Πάντα μου άρεσαν πολύ οι γυναίκες. Πριν γνωρίσω τον Κύριο είχα γευθεί πολλές φορές το γυναικείο σώμα που το θαύμαζα και το αγαπούσα. Ήξερα τις απολαύσεις του και ακριβώς τι έπρεπε να κάνω για να ευχαριστήσω μία γυναίκα. Αισθάνθηκα ευγνωμοσύνη για τον Κύριο που με ήξερε τόσο καλά και που μου έδινε την ευκαιρία να αγγίξω πάλι γυναίκα.

    Ο Κύριος και η Κυρία άνοιξαν το βαλιτσάκι μου και έβγαλαν από μέσα το κολάρο μου και τα δερμάτινα περικάρπια. Η Κυρία με σήκωσε απαλά και με έστησε στον τοίχο, αφού μου έβγαλε τον κορσέ και το στρινγκάκι και μου πέρασε το κολάρο και τα περικάρπια. Μετά μου στερέωσε τα χέρια στο κολάρο και μου είπε να κρατάω τις παλάμες ανοιχτές ώστε να πλαισιώνουν «το προσωπάκι μου», έτσι το είπε. Φαινόταν τόσο γλυκιά. Τίποτε δεν με είχε προετοιμάσει γι αυτό που επρόκειτο να ακολουθήσει.

    Ο Κύριος κάθισε στο κρεβάτι και άναψε το αιώνιο τσιγάρο του. Παρακολουθούσε την σκηνή με μισόκλειστα μάτια και ήταν ήρεμος όπως πάντα.

    «Να χρησιμοποιήσεις το μαστίγιο για άλογα καλύτερα» είπε στην φίλη του. «Είναι το μόνο που καταλαβαίνει τούτη εδώ, είναι πολύ σκληρόπετση.»

    Δαγκώθηκα. Το «κακό» ήταν το χειρότερο μαστίγιο που είχα. Έκανε σημάδια αμέσως και οι βουρδουλιές έφταναν ως το μεδούλι.

    Η Κυρία χάιδεψε το κωλαράκι μου, σήκωσε το «κακό» και ξεκίνησε να μου αργάζει το τομάρι. Οι πρώτες βουρδουλιές ήταν κάπως δοκιμαστικές και έτσουξαν περισσότερο παρά πόνεσαν. Είχε καλό χέρι, σταθερό και σίγουρο. Δεν χτυπούσε στο ίδιο σημείο, πρόσεχε να κοκκινίσει καλά όλη την περιοχή του κώλου, αν και μου έδωσε καμιά δεκαριά και στην πλάτη. Η πλάτη μου είναι σχετικά φαρδιά για γυναίκα, και ο Κύριος μου λέει ότι του αρέσει να επικεντρώνεται στις λεπτομέρειες της πλάτης μου που την κάνουν μοναδική. Εκείνη τη στιγμή η πλάτη μου ήταν χαραγμένη με μαύρες γραμμές. Ο Κύριος συνέχιζε να καπνίζει αδιάφορος αλλά εγώ ήξερα ότι δεν ήταν αδιάφορος. Είχα ήδη αρχίσει να λαχανιάζω από την προσπάθεια που έκανα να μην φωνάξω. Τον ενοχλούν οι φωνές.

    Η Κυρία είχε αρχίσει να ζεσταίνεται και έβγαλε το σακάκι της και το πουκάμισο και έμεινε με την γκρι φούστα. Ήταν πραγματικά υπέροχη. Είχε πλούσιο λευκό στήθος και οι ρώγες της πετάγονταν σκούρες πάνω από το μικρό μαύρο σουτιέν της. Επικεντρώθηκα στο κόκκινο κραγιόν της. Πανέμορφα άλικα χείλια, πολύ φουσκωτά. Η Κυρία που με έδερνε με τόση επιδεξιότητα ήταν μία όμορφη γυναίκα. Ήθελα τόσο να πέσω μπροστά της και να της φιλήσω τα πόδια, να πάρω κάθε δαχτυλάκι στο στόμα μου, έτσι μαζί με το καλσόν, και να το πιπιλίσω.

    Η Κυρία μάλλον δεν ενδιαφερόταν για τις δικές μου επιθυμίες. Ξεκίνησε πολύ αργά και μεθοδικά να με κουρελιάζει. Δεν ήμουν συνηθισμένη σε τέτοιου είδους μεταχείριση. Ο Κύριος πρόσεχε πάντα να μην ξεπερνάει τα όριά μου. Η Κυρία όμως φαινόταν να θέλει να με γονατίσει. Οι βουρδουλιές έρχονταν ανελέητες και πολύ σύντομα δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο και άρχισα να φωνάζω. Μου έδεσε το στόμα τότε με το φίμωτρο και δεν μπορούσα πια να φωνάξω, ούτε να παρακαλέσω. Μόνο μούγκριζα. Κοίταζα με την άκρη του ματιού τον Κύριο αλλά δεν φαινόταν διατεθειμένος να σταματήσει το μαρτύριό μου.

    Το μαστίγωμα σταμάτησε μόνο όταν άνοιξε το δέρμα μου κι εγώ έκλαιγα φανερά πια. Η Κυρία μου έλυσε τα χέρια και μου έβγαλε το φίμωτρο. Μου σκούπισε τα μάτια, έγλειψε τα χείλια της και με φίλησε στο στόμα. Η γλώσσα της ήταν απαλή και μοσχοβολούσε. Μετά με έβαλε γονατιστή δίπλα στο κρεβάτι και έστρεψε την προσοχή της στον Κύριο.

    Ο Κύριος είχε ερεθιστεί ήδη πολύ. Έβγαλε έξω τον πούτσο του και ήταν καλά σηκωμένος και έτοιμος. Η Κυρία κάθισε επάνω του και άρχισε να πηδιέται νωχελικά πάνω στο καβλί του Κυρίου μου.

    «Γλείψε μου τα πόδια σκυλίτσα,» μου είπε ο Κύριος.

    Του έβγαλα τα παπούτσια και τις κάλτσες και άρχισα να του γλείφω τα πόδια. Μου άρεσε πολύ να τον βλέπω να κάνει έρωτα με αυτή την όμορφη γυναίκα. Είχε απλά ανασηκώσει την φούστα της, ήταν γυμνή από κάτω, μόνο οι κάλτσες αγκάλιαζαν τους μηρούς της. Ο κώλος της ήταν θεσπέσιος και τουρλωνόταν ακριβώς μπροστά στα μούτρα μου. Έβλεπα πώς άνοιγε και έκλεινε η μαύρη τρύπα της σε κάθε σπρώξιμο του πούτσου. Η Κυρία έχυσε σύντομα σαν δαιμονισμένη. Τότε ο Κύριος έβγαλε τον πούτσο του και με έχυσε στο πρόσωπο. Του καθάρισα τα υπόλοιπα με την γλωσσίτσα μου και μετά καθάρισα καλά και το μουνί της Κυρίας. Η μυρωδιά με ξετρέλανε. Μία καλά γαμημένη γυναίκα μυρίζει όπως ο παράδεισος.

    «Κύριε μπορώ να χύσω κι εγώ;» είπα δειλά.

    «Όχι σκυλίτσα. Δεν θα χύσεις.»

    Μου έφερε ένα ποτήρι από το μπάνιο και με διέταξε να κατουρήσω μέσα. Μετά με έβαλε να το πιω. Ήταν ζεστό και φρέσκο και έμοιαζε λίγο στη γεύση με το τσάι που είχα πιει προηγουμένως. Όταν ήπια το μισό η γεύση του άλλαξε και έγινε λίγο πιο γλυκερό και η οσμή πιο έντονη.

    «Κύριε, φτάνει τόσο τώρα;» παρακάλεσα.

    «Όχι, θα το πιεις όλο.»

    Ο Κύριος συνήθως δεν είναι σκληρός μαζί μου. Αυτή τη φορά ήταν. Με παρακολούθησε που το ήπια όλο με μικρές γουλιές, προσπαθώντας να μην κάνω μορφασμούς αηδίας. Αισθάνθηκα ότι με ταπείνωνε χωρίς λόγο μπροστά στην άγνωστη Κυρία . Αλλά το ήπια όλο και δεν είπα τίποτα. Ο Κύριος ξέρει καλύτερα από μένα τι χρειάζομαι.

    Μετά ο Κύριος με έβαλε να φιλήσω το χέρι της Κυρίας, μου είπε ότι θα τη συνόδευε μέχρι το αυτοκίνητό της και θα γυρνούσε αμέσως. Η εντολή του ήταν να τον περιμένω γυμνή στο κρεβάτι, στα τέσσερα, με τα χέρια μου να κρατούν ανοιχτό τον κώλο μου.

    Και τότε κατάλαβα πώς θα τελείωνε η βραδιά. Ο Κύριος ξέρει πάντα πώς να με κάνει να νιώθω αγαπημένη.
     
  2. Constan

    Constan Regular Member

    Αυτο μπορει να χρησιμοποιηθει κ για μια μορφη τιμωριας. με μια μικρη δοση ευχαριστησης
     
  3. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Ο Κύριος και η Κυρία

    ..καλημερα dora salonica
     
  4. blindfold

    blindfold Contributor

    χεχ γυναικείο cuckling (έλπίζω να το γράφω σωστά..)
    από τα μέσα και μετά ήταν ερεθιστική η ιστορία σου ,μιλάω προσωπικά (ορίστε μια φορά διάβασα και ένα κείμενό σου ! )