Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο Κύριός μου ασχολείται και με άλλη σκλάβα - πως νιώθω?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος G_E, στις 19 Οκτωβρίου 2005.

  1. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: Ο Κύριός μου ασχολείται και με άλλη σκλάβα - πως νιώθω?

    Γιατί εμείς γιατί μοιάζει να συζητάμε zinia? για πολλούς και μη ειδικούς?  
     
  2. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    zinnia δεν ξέρω να υπάρχει βανίλλα, sub ή slave γυναίκα που να θέλει τρίτο άτομο μέσα στην σχέση (στην περίπτωση της slave με τον Έναν και Μοναδικό, Ιδανικό Μάστερ) και φυσικά το γνωστό "θέλω ότι θα ικανοποιήσει Εκείνον" μπορεί να ισχύει εν γένει, αλλά κάποια θέλω μας είναι πιο μικρά από άλλα  

    Ακριβώς αυτό εξέθεσε και η lara, την δυσκολία της/ μου/ σου κλπ να αποδεχθούμε κάτι τέτοιο.
    Η διαφορά είναι πως κάποιες έχουν απαρνηθεί το δικαίωμα στο βέτο ενώ κάποιες έχουν το δικαίωμα να το ασκήσουν.
     
     
  3. zinnia

    zinnia Contributor

    Αρα..κοριτσια.. (μη με βαρεσετε..μια σκεψη εκανα) 

    μπορει να ειναι κι ενας ευσχημος τροπος για να απαγκιστρωθεί ο Κυρίαρχος απο τη σκλαβα του?
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: Ο Κύριός μου ασχολείται και με άλλη σκλάβα - πως νιώθω?

    Τι εννοείς να απαγκιστρωθεί zinnia?
     
  5. zinnia

    zinnia Contributor

    εννοω να χρησιμοποιησει σαν μεσο την υπαρξη μιας αλλης σκλαβας για να αναγκασει την σκλαβα του να φτασει στα ορια της (που ισως δεν αντεξει την υπαρξη της δευτερης σκλαβας στο ιδιο σπιτικό) και με το προσχημα αυτο να τη χωρισει.. Θ α μου πειτε , χρειαζεται να κανει κατι τετοιο? μπορει και ναι γιατι ξερω ποσο βαθειες ειναι αυτες οι σχεσεις κι ισως δεν θελησει ετσι ωμα να την διωξει..ισως το βλεπω ομως απο την πλευρα των βανιλα σχεσεων και να με συγχωρησετε αν λεω ανεφικτα και χαζα πραγματα... 
     
  6. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Όχι βέβαια καμμιά ερώτηση δεν είναι χαζή. Αν δεν ρωτάμε πως θα μάθουμε? Χαζό είναι να έχουμε απορίες και να περιμένουμε να κατέβει η φώτιση απ΄τον ουρανό. λολ

    Σ΄ευχαριστώ για την διευκρίνηση σου.  

    Η άποψη μου είναι πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να παίζει, όχι τουλάχιστο στις Ms σχέσεις, που εξ΄όσων αντιλαμβάνομαι ακριβώς αυτές και πραγματευόμαστε εδώ.
    Και δεν μπορεί να συμβεί, απλά γιατί δεν Χρειάζεται Ο Αφέντης να Συμπεριφερθεί με δόλια ή πλάγια μέσα, όταν Θέλει να Διώξει μια σκλάβα.

    Βέβαια, αυτό ισχύει όταν μιλάμε για σοβαρά άτομα που όντως αυτό το Οποίο δηλώνουν Είναι και όχι για τους διάφορους που ξύπνησαν ένα πρωινό και είπαν , ας κάνω λίγο Τον Αφέντη σήμερα. λολ

    Οι Ms σχέσεις χαρακτηρίζονται από απίστευτη ειλικρίνεια, και όπως κάπου Ανέφερε Ο Κύριος Striker αν δεν λανθάνομαι, μέσα σε τέτοιες σχέσεις μπορείς να πεις αυτά που σε vanilla σχέσεις, θα απέκρυβες, ή θα έλεγες με μισόλογα κι αυτό αποδυκνύει πόσο λογική είναι η ερώτηση σου,  

    Ε και Ο Αφέντης που "φοβάται" να Πει στη σκλάβα Του, πως δεν τη Θέλει, τι είδους Αφέντης μπορεί να Είναι?
     
  7. elan

    elan Guest

    Καλησπέρα Σ/σας  
    είμαι η σκλάβα του Κυρίου G. Με εντολή Του, θα ήθελα να μιλήσω για το ζήτημα που έθεσε ο Κύριός μου για τη δεύτερη σκλάβα και αν θα με πείραζε η όχι.

    Η εμπειρία που έχω είναι από το παρελθόν, που δεν είχαν ορισθεί οι ρόλοι ξεκάθαρα μεταξύ μας. Ο Κύριός μου πήγαινε με διάφορες γυναίκες και εγώ πολλές φορές το ήξερα. Αυτό που μου συνέβαινε ήταν ότι το ανεχόμουνα, κι αυτό μ’ έκανε να Τον θέλω περισσότερο και τελικά να Τον διεκδικώ. Αργότερα, σ’ ένα δεύτερο στάδιο, αισθανόμουν πληγωμένη.

    Τώρα, που η σχέση Μ/μας μεταβλήθηκε ξεκάθαρα σε σχέση Κυρίου – σκλάβας και ξέρω ότι κάποια στιγμή, αργά η γρήγορα, ο Κύριός μου θα το κάνει, νιώθω κάποιες φορές ότι με στενοχωρεί πολύ. Τώρα που βρήκα τον Κύριό μου και είμαι στο στάδιο της εκπαίδευσής μου και που η σχέση αυτή βαθαίνει μέρα με τη μέρα, νιώθω ότι τώρα, δε θα το άντεχα.

    Όμως κάποιες φορές τελευταία, αρχίζω να σκέφτομαι αυτή την ιδέα ως αναπόφευκτη και σ’ ένα επίπεδο φαντασιωσικού σεξουαλικού παιχνιδιού, μπορώ να πω ότι μ’ ερεθίζει η δεύτερη σκλάβα. Σε πρακτικό επίπεδο όμως δηλ. στην καθημερινότητα και όχι στο παιχνίδι, με τρομάζει.

    Δε μπορώ να το σκεφτώ πως θα είναι και νιώθω πως θα χάσω την «αποκλειστικότητα». Θα ήθελα όμως να φτάσω σ’ ένα επίπεδο τέτοιο ώστε να το αποδεχθώ αν αυτό ευχαριστεί τον Κύριό μου.

    Ο τρόπος που μεγαλώσαμε όμως ως άτομα, οι συμβάσεις μας ως προς την κοινωνία και το εγώ μας, είναι, όπως φαίνεται, βαθιά ριζωμένα μέσα μας και είναι πολύ δύσκολο να δεχθούμε ορισμένα πράγματα.

    Θα μου πείτε… δέχεσαι όλα τα’ άλλα, γιατί όχι κι αυτό; δεν ξέρω να σας απαντήσω. Είμαι σε διερεύνηση και πραγματικά θα ’θελα να ξεμπερδευτώ.

    Το μόνο που ξέρω, είναι πως θέλω πραγματικά, με τη βοήθεια Του, να σπάσω τις αντιστάσεις μου και να εξαφανίσω τις παλινδρομήσεις μου και σ’ αυτό και σ’ όλα τα ζητήματα.


    ΥΓ του Κυρίου G.
    Όπως έχω ξαναγράψει, η σκλάβα μου, δεν έχει γνώσεις υπολογιστών. Θα μάθει, αλλά προηγούνται άλλα. Μεχρι τότε θα τη βοηθαω
     
  8. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    elan καταρχήν ένα θερμό καλωσόρισμα στην κοινότητα.  

    Θέλω να σε ευχαριστήσω για το μοίρασμα που κάνεις πιο πάνω, δεν είναι πάντα εύκολο να εκφράζουμε ανοιχτά τα συναισθήματα μας και προσωπικά με τιμά πολύ.

    Εύχομαι να αποκτήσεις άνεση με τον υπολογιστή και να σε "βλέπουμε" πιο συχνά αλλά περισσότερο εύχομαι να φθάσεις εκεί που ποθείς με την βοήθεια Του Αφέντη σου.  
     
  9. Myrcora

    Myrcora Guest

    γιατι ρε παιδια βαζετε ορια αναμεσα σε BDSM σχεσεις... είστε ανθρωποι νομιζω με συναισθηματα και μπορειτε να δεθειται με τον αφέντη/α η τον σκλαβο/α όπως δενομαστε κι εμεις οι vanilla με το τερι μας!!! Ακομα και τα ζωα εκδηλώνουν ζήλια όταν δωσει το αφεντικο τους σημασια σε αλλο ζοω και πολλες φορές και σε αλλον ανθρωπο! Ειναι λογικό λοιπον να νιωθει κάπως μια σκλαβα, στην προκειμένη αν καταλαβα καλα, οταν ο αφεντης της ασχολείται και με μια αλλη!!
     
  10. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Καλως ήρθες elan και ευχαριστούμε για την συνεισφορά προσωπικών βιωμάτων.

    Με την βοήθεια του Κυρίου σου ίσως θα ήταν καλό να αλλάξεις το status σου καθώς πιστεύω πως ούτε εσύ ούτε εκείνος Π/προτίθεστε ν'αλλάξετε το φύλο σου <s>
     
  11. little_slut[PieR]

    little_slut[PieR] Regular Member

    Λογικό είναι μάλλον Myrcora να αισθανόμαστε κάπως, αλλά το ίδιο λογικό είναι και να το διαχειριστούμε ανάλογα. Αυτή τη στιγμή εκ του ασφαλούς λέω ότι δεν θα με Πείραζε αν ο Αφέντης μου Έφερνε κι άλλη σκλάβα στο σπίτι. Αν τη Φέρει όμως, ίσως με πειράξει. Δεν θα με κατηγορήσει κανείς γι αυτό. Θα με κατηγορήσουν όμως αν αντί να τη δεχτώ και να τη βοηθήσω, θέσω τελεσίγραφα τύπου "ή εγώ ή αυτή". Γνωρίζω ποια είναι η θέση μου και πως μου αρμόζει να συμπεριφέρομαι. Αντιδράσεις υπάρχουν ακόμα αλλά επάνω σε αυτές δουλεύω για να γίνω αυτό που Θέλει.
     
  12. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Mycora, δεν είπε κανείς το αντίθετο, απλώς το επιθυμητό είναι να αποβάλλουμε αυτή την ζήλεια η οποία συνήθως γεννιέται από ανασφάλεια ή και εγωϊσμούς ώστε να βρούμε την ευτυχία που επιθυμούμε μέσα από τον τρόπο που επιθυμούμε.
    Προσωπικά θα προτιμούσα να μην αισθάνομαι ζήλια κ ανασφάλεια αλλά να το ευχαριστιέμαι κ όλας αν Ο Κύριος μου αποφάσιζε να έχει και άλλη σκλάβα παρά να βασανίζομαι με φανταστικούς και μη εχθρούς της ισορροπίας της σχέσης Μ/μας, όπως ο φόβος μην χάσω αυτά που έχω, και τελικά σαν σκλάβα τι έχω? Μόνο την πεποίθηση πως με φροντίζει, με καθοδηγεί και με θέλει για σκλάβα Του. Αυτά θέλω, αυτά έχω.