Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο Κύριός σας επιθυμεί να...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 12 Δεκεμβρίου 2006.

  1. gaby

    gaby Guest

    Ο Κύριός σας έχει διαθέσιμες δύο ώρες (χώρια από την ώρα της προετοιμασίας και της ξεκούρασής Του μετά) και επιθυμεί να τις περάσει μαζί σας, είτε είστε μία είτε είστε δύο, ικανοποιώντας όλες τις αισθήσεις Του όσο γίνεται περισσότερο και φτάνοντας σε οργασμό (Αυτός όχι εσείς   ) στο τέλος του δίωρου.

    Ο Ίδιος σκοπεύει να μην κάνει απολύτως τίποτα και τα πάντα θα τα κάνετε εσείς, η μία ή οι δύο σκλάβες.

    Ασφαλώς θα σας ελέγχει, αλλά αυτό που πραγματικά θέλει είναι να μη χρειαστεί να σας διορθώσει και να σας καθοδηγήσει, σε τίποτα σχεδόν. Σας έχει εκπαιδεύσει να Τον γνωρίζετε πιά, γνωρίζετε τα γούστα Του, αναγνωρίζετε τις ανάγκες του σώματός Του, τις αντοχές Του και τους χρόνους Του και αυτό που τώρα επιθυμεί είναι επί δύο ώρες να μη σκέπτεται τίποτα, αλλά μόνο να απολαμβάνει.

    Το αξίζει. Τόσο κόπο έκανε για να σας φτάσει εκεί που σας έφτασε.

    Πώς ενεργείτε; Πώς υπηρετείτε; Πώς Του δίνετε ευχαρίστηση; Περιγράψτε μας τη σκηνή που θα κάνατε σας παρακαλώ. Ή που θα θέλατε να Σας κάνουν, αν είστε Κυρίαρχοι.

    Πώς νιώθετε οι σκλάβες; Τί αναστολές ξεπεράσατε για να φτάσετε να μπορείτε; Τί αναστολές έχετε μπροστά σας ακόμα;

    Δουλειά για pleasure slaves...

    Πώς θα την κάνατε;
     
    Last edited by a moderator: 12 Δεκεμβρίου 2006
  2. little_slut[PieR]

    little_slut[PieR] Regular Member

    Πολύ καλό θέμα για να μείνει στα αζήτητα. Τα περισσοτερα όμως που χρειάζονται πρακτικες γνώσεις για να απαντηθούν και δεν είναι βήματα για ανάπτυξη θεωριών, μένουν στα αζήτητα.

    Δεν θα απαντήσω στο τι ακριβώς θα έκανα γιατί ειναι κάτι καθαρά υποκειμενικό και αποτελεί προσωπικό δεδομένο. Θα απαντήσω όμως στο:
    1ον τη νεκροφιλία. Θα αναρωτιέστε μάλλον τι σχέση έχει με το ερώτημα. Να σας περιγράψω μια εικόνα. Ο Κυρίαρχος Ζητάει από τη σκλάβα Του να Του αποσπάσει έναν οργασμό, χωρίς Εκείνος ούτε καν να σκεφτεί,πόσο μάλλον να κουνηθεί.
    2ον στα αρχικά στάδια που η σκλάβα προφανώς δεν έχει αποβάλλει όλα τα βανίλα κατάλειπα της πρώτερης ζωής της, αισθάνεται ότι δεν ικανοποιεί Τον Αφέντη της γιατί δεν το διακρίνει στο πρόσωπο ή το σώμα Του με τους παραδοσιακούς τρόπους. Αν δεν είναι τόσο ματαιόδοξη μάλλον δεν θα το αντιμετωπίσει ως πρόβλημα.  
    3ον τη γνωστή άποψη που έχει για τον εαυτό της (ναι, σε αυτή περί αχρηστίας αναφέρομαι) και στα προβλήματα που δημιουργεί. πχ Πώς θα το κάνω αυτό εγώ τώρα? θα Του αρέσει η θα φάω καμια κλωτσιά και δεν θα Θέλει να με ξαναδεί στα μάτια Του? Μήπως Θέλει κάτι άλλο? Μήπως...? Μήπως...?

    Σίγουρα υπάρχουν άλλες τόσες αναστολές που πρέπει να ξεπεράσεις και δεν τις έχω αναφέρει ή δεν τις έχω ζήσει . Τώρα στο πως νιώθεις. Ανάμεσα σε όλα αυτά τα ερωτηματικά και τις ανασφάλειες πόσο καλά μπορείς να νιώθεις... Όσο αρχίζεις να τις ξεπερνάς όμως νιώθεις την υπέρτατη ψυχική ηδονή. Ότι είσαι άξια να ικανοποιήσεις Τον Αφέντη σου όπως Θέλει.

    Τώρα στο αν είναι δουλειά για pleasure slaves. Μακάρι να Είχαν οι Αφέντες την πολυτέλεια και την υπομονή να εκπαιδεύσουν 5-10 σκλάβες μια για κάθε τομέα επιθυμιών Τους  
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Σ ευχαριστώ τα μάλα little_slut[Pier], μου είναι πολύ χρήσιμα αυτά που έγραψες  
     
  4. LordThomas

    LordThomas Regular Member

    Απάντηση: Ο Κύριός σας επιθυμεί να...

    Ενα διωρο το θεωρω αρκετο χρονο αν φανταστεις οτι μπορεις να ζησεις απιθανα πραγματα σε πολυ λιγοτερο.
    Αυτο που θα ηθελα ειναι να βλεπω στο βλεμμα της υπο το αγχος και την εκφραση του προσωπου της, αποτελεσμα των πολλων ερωτηματων που μπορει να δημιουργουνται στο μυαλο της αλλα δεν μπορει να τα πει.
    Δεν μου αρεσει να υπαρχουν καποια στανταρ στο τι πρεπει να κανει, χαλαει η ολη "μαγεια" εκεινης της στιγμης.
    Για να με ευχαριστησει θα πρεπει να προσφερει ποικιλια και σε γρηγορο χρονο,να μην προλαβαινω δηλαδη να χορταινω κατι γιατι μετα το βαριεμαι:sleep: και δεν ξερω πως θα ενεργησω εκεινη την ωρα, το σιγουρο οχι με οργασμο... 
    Κατι που θα την δυσκολεψει πιστευω οτι ειναι το γεγονος οτι ειμαι υπρβολικα απροβλεπτος σε ολα, ακομα στην καθημερινοτητα μου.
    Να σου πω και την αμαρτια μου? 
    Μου αρεσει να κανει και λαθη...μου δινονται ωραιες ευκαιριες... 
    Βεβαια σε πιο συγκεκριμενο σκηνικο δεν μπορω να προχωρησω...υπαρχει και μια προστασια πνευματικων και προσωπικων δικαιωματων (copyright) οπως αναφερει και η little_slut[PieR] . ,

    Με εκτιμηση LordThomas.
     
  5. kiss_me

    kiss_me Regular Member

    Θα είχα πολύ άγχος, και επειδή με ξέρει θα το καταλάβαινε. Αλλά θα το απολάμβανε. Ακόμα κ το άγχος μου του αρέσει...επειδή ξέρει ότι συνεχώς μέσα στο μυαλό μου θα τριγυρνάνε σκέψεις για το πως να τον ευχαριστήσω καλύτερα κ περισσοτερο...

    Το να μου αφιερώσει ενα δίωρο, στο οποίο θα έχω την ψευδαίσθηση ότι θα ελέγχω εγώ το παιχνίδι ξεπερνάει κάθε φαντασία μου.
    με μαγεύει όταν με αφήνει να ασχολούμαι μαζί του, με τους ρυθμούς που θα ήθελα και που ξέρω ότι ειναι οι ρυθμοί που και ο ίδιος απολαμβάνει.

    το τι θα έκανα δεν νομίζω ότι έχει και ιδιαίτερη σημασία...

    όσο για τον δικό του οργασμό στο τελος του διωρου...μπορεί ο δικός μου εγκεφαλικός οργασμός και να ειναι μεγαλύτερης έντασης απο τον σωματικό δικό του... 
     
  6. Afentis_Epi8ymiwn

    Afentis_Epi8ymiwn Regular Member

    Απάντηση: Re: Ο Κύριός σας επιθυμεί να...

    Δεν συμφωνώ με το 2 σκλάβες. Ο αριθμός πρέπει πάντα να είναι μονός.
    3 ή 5 ή 7.............
    Και αυτό για έναν συγκεκριμένο λόγο. Πρέπει πάντα κάποια να "περισσεύει" για τις "βρομοδουλειές". Εκείνη που δεν θα ξέρει με ποιον (ή ποια) να ασχοληθεί. Εκείνη που πάντα τραβάει το κουπί. Που την χρησιμοποιείς για όλα. "Ελα εδώ, πήγαινε εκεί, κάνε μου αυτό, φέρε μου το άλλο, βοήθησε εκείνη....." και που στο τέλος μπορεί να νοιώσει την απόλυτη απόλαυση λέγοντας εσύ στις άλλες: "Περιποιηθείτε την όλες μαζί". Και, ίσως, μαζί με σένα ή και εσύ μαζί με εκείνες.

    Και απαντώ σε αυτά, ένα προς ένα:
    1ον: Το να μην κινούμαι και να μην σκέφτομαι, ποιος είπε πως είμαι νεκρός? Οταν κοιμάσαι είσαι και νεκρός? Ή οι σκλάβες που τις στήνεις ακίνητες, αν δεν σκέφτονται κάτι, είναι νεκρές?
    2ον: Στα αρχικά στάδια, δεν βάζεις μια σκλάβα να κάνει αυτά που αναφέρθηκαν (και ειδικά μαζί με μια άλλη σκλάβα). Για να φτάσει να τα βιώσει αυτά, ή είναι σε προχωρημένο επίπεδο ή είναι καραλεσβιάρα του κερατά.
    3ον: α) Δεν είναι η δουλειά της σκλάβας να σκέφτεται. Αν δεν Του αρέσει κάτι, θα τις το πει.
    β) Ποτέ μια σκλάβα δεν είναι άχρηστη (θα την Είχε διώξει).
    γ) Ποτέ ένας Αφέντης δεν κλωτσάει μια (άξια) σκλάβα. Αφέντης είναι, όχι νταβατζής. Και "άχρηστη" να είναι, δεν βαράει για καπρίτσιο.
    δ) Οσα περισσότερα "μήπως" έχει μια σκλάβα μέσα στο κεφάλι της, τόσο πιο ανίκανος είναι ο Αφέντης της. Εχουν χάσει και οι δύο το νόημα αυτής της (ιδιαίτερης) σχέσης τους. Εκείνη ακόμα "ψάχνετε" και Εκείνος ακόμα το "ψάχνει". Κανείς δεν είναι έτοιμος για κανέναν.
     
  7. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Η αληθεια είναι πως σκέφτομαι πολλά που θα μπορούσα να κάνω ή που έχω κάνει σε μια παρόμοια περίπτωση.

    Καταλαβαίνω ότι αν 'ανατεθεί " σαν task και ιδίως σε μια slave (που ειλικρινά δεν ανήκω και δεν ξέρω πως νιωθουν) σίγουρα θα έχει μια κάποια ανησυχία για το αν και πως θα φέρει εις περας το καθήκον της.

    Ομως υποθέτω ότι αν είναι ήδη εκπαιδευμένη , όπως τέθηκε στο θέμα και είτε παρουσία μιας άλλης , είτε χωρίς αυτή , υποθέτω ότι δεν θα έχει πολύ μεγάλες δυσκολίες.
    Εγώ τουλάχιστον δεν νομίζω ότι θα είχα... αντιθέτως θα ήμουν πολύ χαρούμενη δημιουργική και ευφάνταστη - νομίζω...-
    (αλλα ειπαμε δεν ειμαι slave μονο κατ'ονομα   )

    Αναστολές τώρα: η αλήθεια είναι ότι δεν κατανοώ αυτο το σημείο του θέματος. Δηλαδή το τί αναστολές μπορεί να έχει μια υπο στο να ικανοποιησει τον Αφέντη της?

    Μήπως την παρουσία της 2ης? εκεί...χμμ εκει μπαίνει άλλο ζήτημα και φαντάζομαι ότι ήδη θα το χει ξεπεράσει αφου ειναι 'εκπαιδευμένη' για κατι τέτοιο.

    Τωρα καλή μου τεντερ θα με συγχωρήσεις αλλα γαργαλιστική περιγραφή δεν θα κάνω, καθότι δεν είναι μόνο προσωπικά μου δεδομένα αλλα και Του Κύρίου μου  
    Ομως μια εξ απαλών ονυχων ...
    Θα φρόντιζα να υπάρχει ότι Του αρέσει, απο φαγητό ή γλυκό ή ό,τι ανάλογα την ώρα.
    Θα φρόντιζα να ειμαι πολύ ομορφη... ε... καμμια φορά το πετυχαίνω (όχι παντα χααχα)
    Επίσης η αλλη να είναι όπως πρέπει και μαλιστα να την ενημερώσω για τα γουστα Του (αν δεν τα ξερει καλα)
    η ατμόσφαιρα να είναι ήσυχη και όμορφη
    μουσική, κεριά, όμορφες μυρωδιές στο χώρο...
    και μετα... μμμμμ ότι μπορεί η φαντασία σας να ζωγραφίσει...ε! ίσως κάτι παραπάνω ή κάτι λιγότερο!
    Γιατί και για μένα, Εκείνος είναι το χρώμα στο πινέλο μου!!  
     
  8. Dolce

    Dolce Regular Member

    Εχω αποτυχει τοσες φορες σε μια τετοια εντολη που δεν ξερω αν θελω να το σκεφτομαι.  

    Οσο καλα κι αν τον ξερω, το γεγονος πως δεν παιρνω συγεκριμενες οδηγιες εκεινη τη στιγμη με αποδιοργανωνει. Μου λειπει το feedback που προσφερουν οι διαρκεις εντολες και η βεβαιοτητα πως κανω αυτο που θελει. Και νομιζω πως τα δυο βασικα λαθη στα οποια παρασυρομαι ειναι ειτε να μεινω αβουλη, να ξεχασω τελειως πως διαθετω φαντασια και να γινω βαρετη (το να περιοριζομαι σε αυτα που νομιζω πως κανω καλα, εμενα μου προσφερει ασφαλεια τη δεδομενη στιγμη, αλλα για εκεινον δεν ειναι και το καλυτερο του -και παρολο που το ξερω, παλι παρασυρομαι), ειτε να παρει το μυαλο μου αερα και να χασω απο τα ματια μου το γεγονος πως ειμαι εκει για εκεινον και οχι για να το διασκεδασω εγω.

    Μια φορα μονο μου ετυχε παρομοια σκηνη με αλλη κοπελα και ομολογω πως ηταν πιο ευκολη. Ισως επειδη εκεινη ηταν πιο εμπειρη απο μενα. Ουτε σ'εκεινη την περιπτωση ηταν οι αναστολες το προβλημα για μενα, αυτες τις ξεπερναω (ειναι μεχρι να πεσει το φραγμα, μετα με παιρνει το ρεμα  ). Αν και ομολογουμενως καποιες αναστολες που δεν μπορω ακομα να ξεπερασω απο μονη μου μαλλον περιοριζουν και την γκαμα των επιλογων που κανω. Αλλα και παλι, η κυρια αγωνια ηταν και ειναι να διακρινω το παραμικρο σημαδι πως τα παω καλα. (Που αν δεν θελει δε θα μου το δειξει, η αυτοσυγκρατηση του φτανει να με απελπιζει εκεινες τις ωρες.) Δεν ειμαι σιγουρη πως το προβλημα εντοπιζεται στην ματαιοδοξια (ή μονο στην ματαιοδοξια), οπως αναφερθηκε. Εχω την εντυπωση πως κυριως με ανασφαλεια εχει να κανει.

    Τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα βεβαια αν στην αρχη μου πει "θελω αυτο, αυτο κι εκεινο". Το θεμα ειναι οτι καποιες φορες αυτο ακριβως ειναι που δεν θελει να κανει. Ειμαι εκει για να του προσφερω ευχαριστηση και αν αναγκαστει να με διορθωσει ή να με παροτρυνει εστω και μ'ενα βλεμμα εχω αποτυχει και το ξερω.

    Μια φορα θυμαμαι μονο να τα εχω βγαλει περα χωρις "βοηθεια" και δεν μπορω να περιγραψω ποσο υπεροχο συναισθημα ηταν...

    Παντως... οσο και αν με δυσκολευει πρεπει να αναγνωρισω πως η συγκεκριμενη "εκπαιδευση" (εχω κατι με τον ορο, αλλα οφειλω να ομολογησω πως αυτο ειναι  ) με εχει βοηθησει πολυ. Δεν ειμαι σιγουρη πως μπορω να περιγραψω γιατι. Ισως... γιατι ειναι για μενα οι στιγμες που ο μονος φαρος που εχω να με καθοδηγησει ειναι η υποτακτικοτητα μου... και που δεν υπαρχουν ανταλλαγματα. Γιατι τις υπολοιπες ωρες ανταλλαγματα υπαρχουν. Η φωνη του, οι εντολες, αυτο το παρε δωσε της ενεργειας. Εκει οχι. Το γεγονος πως τον ευχαριστω και κανω αυτο που μου ζητησε θα επρεπε βεβαια να φτανει, αλλα ο χρονος ειναι πολυς κι εκεινη την ωρα μετρανε οι στιγμες.

    Δεν ξερω αν ειναι εστω και στο ελαχιστο κατανοητα τα παραπανω. Προσπαθησα να τα πω απλα, αλλα ειναι πολυ κοντα μου το θεμα και ειναι δυσκολο να το περιγραψω. Ξερω παντως πως εχω δρομο μπροστα μου. Το λεω συνεχεια αλλα... χαρα στην υπομονη του.  

    ΥΓ. Οπως ειπαν και οι προλαλησαντες, το τι θα εκανα συγκεκριμενα σε μια απο αυτες τις περιπτωσεις λυπαμαι tender lilly αλλα θα μεινει πισω απο τις κουρτινες.  
     
  9. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Ο Κύριός σας επιθυμεί να...

    Απορω για την μη αναφορα στην περιγραφη.
    Δεν νομιζω οτι κανεις περιμενει να κλεψει ιδεες, αλλα κ να γινει ο σκοπος ενος φορουμ ειναι κ αυτος..πληροφορίες ..
    Αν απο την άλλη αυτο γίνεται για την αποφυγη πορνογραφηματος πχ..δεν χρειάζεται να γραφει έτσι ..
    Συμφωνω κ εγω ο τι ειναι ενα παρα πολυ καλο θεμα κ καποια στιγμη εκτος απο τον σχολιασμό της αβασταχτης ελαφροτητας του ειναι όλων μας καλό ειναι να ασχοληθουμε κ με ποιο πρακτικα ερωτηματα.
    Το ζητησα απο σκλαβο αρκετές φορές .. γιατι η απολαυση μου ειναι σημαντικός παραγοντας στην διατηρηση τέτοιων σχεσεων..
    Ειναι διαφορετική η συναισθηματική σχέση μεν.. αλλα..
    Στην πραγμάτωση του δεν ειχε κ τοσο μεγάλο άγχος θα έλεγα. αντιθετα ηταν πολυ χαρουμενος κ χαλαρος.
    Πολύ δυσκολη μερα στο γραφειο περνω τηλ κ του ζηταω να παει σπιτι κ να μου ετοιμασει ενα αφρολουτρο ή οτι αλλο νομιζει αρκει να καθαρισει το μυαλο μου..
    Με περιμενε, ειχε ετοιμη την μπανιερα με αλατα ελαια κ πολλα πεταλα απο τριανταφυλα, το αφρολουτρο το έριξε οταν εφτασα σπιτι κ μετα. Μουσικη κ κερια παντου στον χωρο.. οταν λεμε παντου εννοουμε πραγμματικά παντου δεν εχω ξαναδει τοσα πολλα κερια αναμενα..
    Με βοηθησε στο μπανιο, ειχε ετοιμη πιατελα με αλαντικα κ τυρια που μ αρεσουν οταν βγηκα κ οσο τα τσιμπολογουσα μου εκανε εκπληκτικο μασαζ ξεκινώντας απο τα πόδια κ στην συνέχεια σ όλο το σώμα(μεγαλο προσον το καλο μασαζ) κ καταλήγοντας στο να τελείωσω όπου κ κοιμηθηκα αμέσως μετα.Μίλησε ελάχιστα σ ολη την διάρκεια.. χρειάστηκε 1 ή 2 φορες να μιλήσω εγω ζητωντας κατι..
    όταν ξύπνησα τον βρηκα γονατιστό δίπλα στο κρεβατι να με κοιταει χαμογελαστα.
    Ηξερε οτι πετυχε κ να με ξεκουρασει κ να χαλαρωσω.
    Τιποτα εξτριμ, τιποτα πολυπλοκο.. ισως και βανιλιστικο εφερε ομως το αποτελεσμα ημουν άλλος ανθρωπος μετα..
    Σκεπτομενη εκ των υστερων κ διαβαζοντας για το αγχος του κατα ποσο θα επιτυχουν στο να προκαλεσουν απολαυση κ ηδονη στον κυριο τους.. ως συμβουλη θα προτεινα οσο αγχος κ αν εχετε.. στην συγκεκριμενη περισταση κ οταν αυτο ζητειται γιατι πραγματικα ο κυριος σας θελει να χαλαρωσει μη του μεταδωσετε το αυτό αγχος κ μη τον πεθανετε σε ερωτησεις ειναι καλο αυτο? σας αρεσει εκεινο? γιατι όχι μονο δεν θα τον βοηθησετε να χαλαρωσει κ να απολαυσει αλλα θα φερετε το αντιθετο αποτελεσμα.. (συμφωνω με το Αφεντη Επιθυμων.. τοσα μηπως δεν ειναι καλο να υπαρχουν)
     
  10. Elvira

    Elvira Regular Member

    Απάντηση: Ο Κύριός σας επιθυμεί να...

    Κατοπιν Αδειας Του Κυριου μου
    Νομιζω πως ειναι καθαρα πρωσοπικο τι θα εκανε η καθεμια μας να ευχαριστησει σε μια τετοια στιγμη Τον Κυριο της μιας και τα γουστα και τα μετρα και τα σταθμα ειναι διαφορετικα πολυ διαφορετικα. Δεν ξερω αν ξερω τοσο καλα Τον Κυριο μου ετσι ωστε στο τελος του διωρου να Ειναι τοσο Ευχαριστημενος οσο θα Ηθελε να Ειναι ομως θα εβαζα τα δυνατα μου. Δε νομιζω να ειχα αναστολες η ανασφαλειες σε κατι, θα χαιρομουν πολυ πολυ αν μου επιτρεποταν στ αληθεια να κανω κατι τετοιο για Εκεινον, μια στιγμη που δεν φτανει να αφεθω για να Του προσφερω Ηδονη, διαφορετικη στιγμη απο ολες τις αλλες.
    Ερωτισμος και θυληκοτητα στο υψιστο σημειο κατα τη γνωμη μου. Τι αλλο θα μπορουσε να μετραει εκεινη την στιγμη;
    Σιγουρα δεν θα το εκανα μονη μου θα διαλεγα καποιες απο τις σκλαβες που χρησιμοποιει και ξερω πως Τον ευχαριστουν ιδιαιτερα, μαλλον δυο μην γινεται και συνωστισμος αλλα οχι μονο μια (ξερω ποσο Του Αρεσει η ποικιλια   ) και θα τις προετοιμαζα ετσι οπως ξερω πως Του Αρεσει να ειναι προτετοιμασμενες (μην μπουμε σε λεπτομερειες). Το σπιτι ηρεμο η μουσικη χαλαρη το ποτο Του ετοιμο στο θυληκο τραπεζακι Του και χαλαρωστε αρχιζει το θεαμα....
     
  11. Dolce

    Dolce Regular Member

    Διορθωση: Με ενημερωσαν απο το κοντρολ πως παλι η ανασφαλεια μου μιλουσε πριν.   Προφανως ειναι πανω απο μια οι φορες που εχω επιτυχει.   Με ενημερωσαν επισης απο το κοντρολ πως αν ημουν απολυτως βεβαιη πως εχω επιτυχει πανω απο μια φορες θα ειχα μαλλον επαναπαυτει στις δαφνες μου. Τελος με ενημερωσαν απο το κοντρολ πως το αγχος μου εκεινης της ωρας ειναι ακρως ερεθιστικο.

    Και αναρωτηθηκα εγω γιατι μου τα λεει αυτα και αν δεν θα επαναπαυτω τωρα. Και το κοντρολ απεκριθην πως δεν υπαρχει περιπτωση, μια ματια μονο φτανει κι ειμαι παλι on my toes.

    Τελικα αγνωσται αι βουλαι του Κυριου και αι ψυχαι των Κυριαρχων.   Καλα να περναμε.