Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο Κ ανήκει; (split από Υλιστική προσέγγιση της αγάπης και M/s)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Η Μελίνα Του, στις 1 Νοεμβρίου 2025.

1. bas

bas Τέλος του παιχνιδιού - Πλήρης

Συνέβαιναν τέτοια πράγματα καλέ; Έχω μείνει άφωνη!

Σας ευχαριστώ τόσο πολύ! Πραγματικά σας θαυμάζω για την ευρυμάθεια και το βάθος της ανάλυσης σας!

2. Iagos

Iagos Contributor

Εμ...

Μπορεί να έφυγε το κορίτσι από την ΚΝΕ, αλλά δεν έφυγε ποτέ η ΚΝΕ από το κορίτσι...

Iagos

3. bas

Λετε; Πλάκα έχει!

Αλλα τότε δεν ισχύουν άλλα πράγματα…

4. rea..

rea.. Contributor

Υποτιμώντας συνεχώς την νοημασύνη των άλλων, φέρεσαι ως εξυπνάκιας και όχι ως έξυπνη.

5. bas

Εγώ; Θεωρώ a priori όλους τους ανθρώπους πάρα πολύ έξυπνους, εάν καταλάβατε κάτι άλλο πρόκειται για παρεξήγηση.

6. Shrewd

Shrewd We all live in a bubble

Εγώ θέση δεν παίρνω γιατί καθόλου δεν με νοιάζει, αλλά το κουότ που παραθέτετε είναι κουτσό και λειψό. Αν το κάνουμε όλοι αυτό κι αρχίσουμε την κοπτοραπτική θα προκύψουν τέρατα σε πάρα πολλές κουβέντες. Μην το κάνετε, δεν είναι ωραίο, ούτε δίκαιο. Άμα θέλετε να τσακίσετε τα επιχειρήματα κάποιου, κάντε το, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να μετέρχεστε τέτοια μέσα. Είστε πολύ ευφυής και με ενδιαφέροντα λόγο, έχετε πολλά όπλα στην φαρέτρα σας, γιατί δεν μένετε σε αυτό;

7. rea..

rea.. Contributor

Ναι εσείς! Εξυπνάκιας - πόζα, υφάκι και δήθεν.
    Πέρασαν απο δω, ίδια και καλύτερα σαΐνια σαν και σας στον εμπαιγμό.
    Ούτε την μπάρα του μέσου όρου σοβαρότητας δεν περνάτε με αυτά τα φτηνά κόλπα.

8. bas

Αχ, πόσο σοφά λόγια. Να είστε καλά!

Τι ωραία που μου βάλατε τον καθρέφτη μπροστά μου! Θα διαλογιστώ πάνω σε αυτά και θα προσπαθήσω να γίνω καλύτερη.

Χωρίς ίχνος ειρωνίας, με απέραντη αγάπη και κατανόηση σας ευχαριστώ!

9. rea..

rea.. Contributor

Ειρωνία και μπλαζέ που δεν ξεπέρασε ποτέ το λέβελ Κυρα Κατέ.

10. bas

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

11. rea..

rea.. Contributor

Φτηνά κολπάκια.

12. DreamMaster

DreamMaster Ενας στιχάρπαστος Contributor

Μικρή παρένθεση γιατί είναι για καλό (μου):

Παρακολουθώ τους τελευταίους μήνες στα σόσιαλ, όπως κι εδώ, μία επίταση "συζητήσεων" επιπέδου για το Στάλιν δε λέτε.

Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν σχετίζεται και με αυτό, σε δεξιοfriendly μορφή είναι, μην το φοβάστε, καθώς οι τσιρκολάνοι που οργάνωσαν τη Σαββοπουλειάδα έδειξαν ότι μπορούν να πάνε above and beyond των ορίων ξεφτίλας τους και να προσπαθούν, κάνοντας μπάτζι τζάμπινγκ κρεμόμενοι από τις αρχιδότριχες και τις μουνότριχές τους, να αρπάξουν κανά ψηφαλάκι απ τους Σωτήρ και τους Προς τη Νίκη μπας και μεγαλώσουν έστω και λίγο την απόστασή τους απ' τον εκλογικό βυθό. Φαντάσου που θα φτασουν τα παραπαίδια τους.

Ως άνθρωπος της Αγοράς (κατα τις εργάσιμες ώρες μου, που ποικίλουν μες στο 24ωρο) βλέπω εδώ ένα κενό, ένα οπορτούνιτι πες το, και σπεύδω να το καλύψω, με κίνδυνο να κατηγορηθώ ως οπορτουνίστας.

Θα οργανώσω λοιπόν την ξυγγραφή ενός εύπεπτου τομίδιου με τίτλο "Η Οχτωβριανή Επανάσταση και η Σοβιετική Ενωση: 1917 - 1989, ειδική έκδοση για καφενεία, κουρεία, κομμωτήρια κλπ." η οποία δεν θα αποτελεί παρά ένα είδος FAQ-U (δλδ. frequently asked questions - unanswered) με διπλό index θεματικό και χρονολογικό.

Το συμπιλημένο πόνημα θα πωλείται ηλεκτρονικά και μόνον, ακολουθώντας stochastic dynamic pricing που θα υπολογίζει ειδικός αλγόριθμος φυσικής νοημοσύνης (απαραίτητη στην παραγγελία φωτό προσώπου για κοπή φάτσας προς υπολογισμό τιμής, η φωτό προστατευμένη από GDP-R-χι-ΔΙΑ), με εξαίρεση τους ακροδεξιούς που δεν μας χρειάστηκε κι η φάτσα τους και που θα έχουν αυτόματα έκπτωση 25% επί των τεσσάρων τρίτων της μέγιστης μέσης εβδομαδιαίας τιμής ως τη στιγμή της αγοράς. Αυτό για να ενθαρρυνθεί η αγορά από αυτούς, ώστε να γλιτώνουν αυτοί τις λούμπες και εμείς τις αρλούμπες.

Εάν κάποιος/α που με διαβάζει νιώθει ότι μπορεί να γράψει σαν εμπορικό "ΑΙ" (ώστε να είναι πλήρως κατανοητό το κείμενο στο target κοινό) και ενδιαφέρεται να του υπαγορεύω και να (μετα)γράφει σε LLM output ας επικοινωνήσει με ΡΜ. Θα παίρνει μηνιαίως 1 τοις χιλίοις από την τιμή που θα έπιαναν τα μισά απούλητα ηλεκτρονικά αντίτυπα (projective regression μοντέλο). Θα υπάρξουν και κάποια ένσημα ή ισως κάποια γραμματόσημα, παλιά - ίσως και μηνός, που έχω, και τα οποία με το κλείσιμο των ΕΛΤΑ θα πάρουν πολύ μεγάλη αξία, συλλεκτική, ώστε να πουλάνε ένα και να πληρώνουν 10 κούριερ.

Τέλος πάντων, ας με ψάξει και θα τα βρούμε - μπορεί να βάλω έναν μπατζανάκη της ξαδέρφης μου να τον περάσει στο ΕΡΓΑΝΗ ως delivery για καπότες (έχει την needFAQnow ΕΠΕ, μια παλιά μου ιδέα για startup που του την πούλησα, ήταν αυστηρά για καπότες, μετά αυτός από μόνος του έβαλε και κορίτσια, αγόρια, κλπ. γιατί είχε ζήτηση λέει και είχε και κάτι άκρες, ένα ανίψι του απ΄το χωριό που όταν "ήρθαμε στα πράματα" εξελίχθηκε γρήγορα στην Υπηρεσία και πήγε πολύ ψηλά μου είπε, εγώ δεν φέρω ευθύνη, δεν το είχα στο business plan, delivery μπύρας πριν και τσιγάρου μετά είχα για upsales στο Year 2) ώστε να παίρνει κι ο "ΑΙ"-γράφος μου 1-2 ένσημα το μήνα, να γράψει δαπάνες κι ο μπατζανάκης που τα χει σκατώσει με το ΦΠΑ - όλα είναι business, bitches! Και μάλιστα ακριβώς τέτοιου επιπέδου.

Στην τελική, η αμοιβή προβλέπεται ανταγωνιστική της αγοράς, αναλόγως προσόντων και προϋπηρεσίας (αυτή η πρόταση γαμάει, την έχω δει σε πολλές αγγελίες, άρα it works!)

Ως εκ των ανωτέρω, @Iagos, καθίσταται προφανές ότι αν συνεχίσετε αυτό το δωρεάν κουμουνομάν-σπλέινινγκ που έχετε πάρει φόρα, μου βάζετε φραγμούς στην Αγορά και δεν μπορώ παρά να σας θεωρήσω παραβιαστή της εμπορικής μου ελευθερίας και να σας φερθώ με όρους ελεύθερης αγοράς: θα βρω που έχετε βενζινάδικο και θα στείλω τα "παιδιά" για drive-by shooting. Απ΄την άλλη ίσως αντιγράψω αυτά που απαντάτε να τα δώσω στον "ΑΙ"-γράφο μου, αφού του τα περάσω από ένα "ΑΙ" text-to-audio με τη φωνή μου και δεν χρειαστεί να υπαγορεύω. Θα το σκεφτώ.

Εσεις, καλού κακού en garde έως τότε.

Πάμε για θρίαμβο πωλήσεων, ότι προλάβουμε μέχρι τις εκλογές! Διαδώστε! αν έχετε κανάν ακροδεξιό στον κύκλο σας, λέμε τώρα...

Dream

Last edited: 5 Νοεμβρίου 2025 at 16:12