Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο Κ ανήκει; (split από Υλιστική προσέγγιση της αγάπης και M/s)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Η Μελίνα Του, στις 1 Νοεμβρίου 2025 at 07:05.

1. skia

skia Contributor

Όταν μπαίνει σε μια ασύμμετρη σχέση το ''μου ανήκεις όσο σου ανήκω", αυτό δεν είναι σχέση Κ/s. Είναι βανιλοκατάσταση με kinky στοιχεία, κάτι που το βρίσκεις με τον οποιοδήποτε.
    Το να είσαι s σημαίνει κάτι πολύ παραπάνω από το ότι υπάρχεις σε μια σχέση. Δίνεις ψυχή, σώμα, δικαιώματα, δίνεις την ύπαρξή σου. Παραδίδεσαι. Δεν είναι περίπατος. Ανήκεις αλλά δεν σου ανήκει κάτι. Προφανώς θα υπάρξουν αντιστάσεις από τη το s στο δρόμο. Όταν όμως αποδεχτεί αυτό που είναι είναι λυτρωτικό και έρχεται η απόλυτη ηρεμία.

Last edited: 2 Νοεμβρίου 2025 at 11:19
  2. Η Μελίνα Του

Η Μελίνα Του Regular Member

Όταν έρχονται τα ψέματα και τα λοξκοκοιταγματα τότε ήρθε το τέλος .
    Αυτό που ξέρω τόσα χρόνια είναι ότι το μόνο που μου ανήκει πραγματικά, είναι η εργασία μου . Όλα τα άλλα έρχονται και φεύγουν.

Last edited: 2 Νοεμβρίου 2025 at 10:04
  3. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna Captain's property Contributor

"Ανήκω όσο δεν μου ανήκω" είναι πάντως μια πάρα πολύ ισχυρή συνειδητοποίηση, όχι εύπεπτη πάντα είναι η αλήθεια...

Α, για αυτό τα λέτε αυτά...μεις στην Άνω, έχουμε ως ύμνο το "μην ψάχνεις το όνειρο καπνός, κανείς δεν είναι κανενός"  
    Αυτό πάντως που μας ενώνει οικουμενικά είναι η συμπαντική αλήθεια του "μην ψάχνεις το όνειρο καπνός, κανείς δεν χόρτασε με τοστ" 

4. Iagos

Iagos Contributor

5. espimain

espimain Contributor

Από το status σας στο φόρουμ φαίνεται πως είστε ένα άτομο που δηλώνει σκλάβα και μάλιστα από το nickname σας υποδηλώνεται σαφώς, πως η υποταγή σας αυτή είναι απολύτως προσποιημένη.
    Παράλληλα οι δηλώσεις στα διάφορα μηνύματα εμφανίζουν μια γυναίκα που δεν έχει Κύριο. Αδέσποτη δηλαδή.
    Κανένας Κυρίαρχος δεν θα δέχονταν η υποτακτική του να γράφει αυτά που γράφετε.
    Όταν η υποτακτική σκέφτεται πως ήρθε το τέλος, στην πραγματικότητα δεν έχει υπάρξει καν η αρχή.

Ο Κυρίαρχος δεν είναι γκόμενος.

Last edited: 2 Νοεμβρίου 2025 at 16:19
  6. Η Μελίνα Του

Για να έρθει το τέλος , σημαίνει ότι έγινε η αρχή.

7. skia

skia Contributor

Το τέλος έρχεται για διάφορους λόγους. Από τον τρόπο που απαντάτε όμως είναι σαφές ότι δεν έχετε νοιώσει υποταγή

8. DreamMaster

DreamMaster Ενας στιχάρπαστος Contributor

Συγγνώμη, ο Ζυλ Ντασέν το ξέρει αυτό;

Θέλω να πω: ο υποψήφιος Κ γνωρίζει εξ αρχής ότι αυτή είναι η κόκκινη γραμμή σας;

Ή φεγγαριάζει στη Θάλασσα της Ηρεμίας και θα δεχθεί κάποια στιγμή υ-πούλως (ή και e-poulos, αν του έρθει με sms/e-mail) την ανακοίνωση ότι τον τελειώσατε;

Εχει μια σημασία, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς Κ.

9. espimain

espimain Contributor

Το πιθανότερο, αν όχι βέβαιο, είναι πως δεν είχατε ποτέ αλληλεπίδραση με Κυρίαρχο.
    Οπότε ούτε για αρχή μπορούμε να μιλήσουμε, ούτε για τέλος.
    Πώς να υπάρχει τέλος σε κάτι που δεν έχει αρχίσει;

10. evelin

evelin Property

Είναι σχέση ασύμμετριας.
    Ο Κ δεν ανήκει σε κανέναν μόνο το υ ανήκει και μεσα απο την ηθελημένη απώλεια ελευθερίας ανθίζει. Γιατι ειναι ανάγκη και όχι μια φάση που έρχεται και παρέρχεται.

11. Η Μελίνα Του

Το τέλος έρχεται για διάφορους λόγους, συμφωνώ. Ένας από τους λόγους είναι και το ψέμα

Αν ένας Κ λέει ψέματα στο υπό του , τότε για ποια εμπιστοσύνη μιλάμε ;; Ή μήπως δεν γνωρίζουν όλοι ότι το ψέμα δεν χωράει σε μια σχέση προπάντων ασύμμετρη;;;;

Σωστό ή λάθος ο καθένας από την πλευρά του το βλέπει. Το ερώτημα στο θέμα μας είναι αν ο Κ ανήκει. Για μένα ναι . Ανήκει. Γι'αυτό και υποστηρίζω το "ανήκω όσο μου ανήκει" .

12. τασος0

τασος0 Regular Member

Ανάγκη κ τρόπος ζωής ,όχι παιχνίδι όπως θεωρούν πολλά άτομα