Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο Κ ανήκει; (split από Υλιστική προσέγγιση της αγάπης και M/s)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Η Μελίνα Του, στις 1 Νοεμβρίου 2025.

1. Iagos

Iagos Contributor

Ούτε Έχω, ούτε δείχνω καμία
    στον χρυσαυγιτισμό.

Ντροπή σε όσους δείχνουν ή ...έχουν.

Δεν θα επανέλθω.

Iagos

2. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

@Iagos, ειλικρινά δίχως την παραμικρή διάθεση πολεμικής. Αυτό που πολλές φορές εσύ ονομάζεις διάλογο, εγώ το αντιλαμβάνομαι ως "πέσιμο" άνευ νοήματος. Κι εδώ συμφωνώ με την @gaby_m , την ανοχή δεν την επιδεικνύεις. Ή την έχεις ή δεν την έχεις. Δεν είναι ζήτημα απλής ευγένειας. Είναι 24 και φύγε σελίδες που αρκετοί διαφωνούν με την νηματοθέτρια. Θα μπορούσαν μετά από ένα σημείο να σταματήσουν, την "συζήτηση" μαζί της. Αφού είναι πασιφανές, ότι ομιλούνται διαφορετικές γλώσσες. Επαναλαμβάνω - το για μένα ισχύον -. Αν είμαι τόσο σίγουρος για κάτι δικό μου. Ότι και να μου λέει ο οποιοσδήποτε άλλος, δεν θα νιώσω ούτε μια στιγμή, ότι κινδυνεύει η κοσμοθεωρία μου. Ούτε μου χρειάζεται η έξωθεν επικύρωση. Πόσο μάλλον μην και κάποιος μου "μαγαρίσει τον τίτλο". Απλά δέχομαι ότι με τον οποίον άλλο, δεν μπορώ να επικοινωνήσω και σταματώ εκεί.

Υ.Γ. το σπίτι μου, εγώ, το γραφείο μου κλπ, είναι δικά μου και διώχνω όποιον θέλω. Αυτό το forum δεν είναι δικό μου και δεν σκέφτομαι καν, να πω σε κανέναν ποιος μένει και ποιος φεύγει. Πιστεύω ότι λέω τα αυτονόητα. Αν βέβαια τρέφεσαι από το "μαλλιοτράβηγμα" και όχι από την αντιπαράθεση - ακόμη και την "βαριά" -, de gustibus. Και γω είμαι υπέρ της Παλαιστίνης, αλλά δεν έχω κοτσάρει εδώ σημαία της. Απλά γιατί το context κατ' εμέ είναι τελείως άσχετο. Ηθικό δίδαγμα? Όσο σχέση έχει κάποιος vanilla να βρίσκεται εδώ μέσα. Ακόμη μικρότερη σχέση έχει με αυτό το section του forum ο οιοσδήποτε πολιτικός συσχετισμός. Εκτός και αν φτάσουμε σε σημεία, που ακόμη και το πώς ρεύεται κάποιος, είναι πολιτική πράξη. Ο τρόπος που σχετίζεται κάποιος είναι πολιτική πράξη. Άρα, ακόμη και το ρέψιμο είναι σεξουαλπολιτική πράξη. Κάτι σαν το αστυνομικός, είναι όργανο. Ο μπαγλαμάς είναι όργανο. Άρα το πιάνο είναι εργαλείο ψαρέματος.

3. espimain

espimain Contributor

Vanilla λέγεται.
    Γνώση για το BDSM, λέγεται αυτό που σας λείπει.

4. Iagos

Iagos Contributor

Καμία
    στην χρυσαυγίτισα... χειροκροτήτρια του Κασιδιάρη...

Αυτά..

Iagos

5. Η Μελίνα Του

Η Μελίνα Του Μελίνα

Στον δολοφόνο Άρη Βελουχιώτη έχεις ανοχή;;;

Σου αρέσει το θέμα να το γυρνάς στο κομματικό κι βλέπεις παντού φασίστες ή είναι ιδέα μου ;;;
    Ακόμη αδυνατω να καταλάβω τον συνδιασμό από το ερώτημα αν ο Κ ανήκει , στον Κασιδιάρη
    Πάλι εκτός θέματος είσαι .

Last edited: 15 Νοεμβρίου 2025 at 16:19
  6. Iagos

Iagos Contributor

@Η Μελίνα Του, να σου υπενθυμίσω για δεύτερη φορά, ότι το νήμα είναι split από το νήμα "Υλιστική προσέγγιση της αγάπης στο M/s" στο οποίο μπήκες χωρίς να έχεις πάρει μυρωδιά για το τι ακριβώς πραγματεύεται, και έγραψες ένα κείμενο ό,τι ναναι, για να πεις τον πόνο σου, με αποτέλεσμα να άνοιξει μια συζήτηση άσχετη με την Υλιστική προσέγγιση της αγάπης στο M/s, και κάπως έτσι το εκτός θέματος έγινε νέο νήμα...

Να μη στο υπενθυμίσω άλλη φορά...

Τώρα όσον αφορά στο
    στην κουλτούρα του BDSM είναι λυμένο.

Αν δεν είναι λυμένο στο vanilla μυαλό σου, δεν σου φταίμε σε τίποτε.

Είσαι άλλο ένα μέλος που κάνει τουρισμό εδώ άλλωστε.

Όσον αφορά στον Κασιδιάρη δεν φταίω Εγώ που συμφωνείς με έναν Ναζί εγκληματία.

Μη Μου λες λοιπόν ότι βλέπω παντού φασίστες...

Δες τι λέει ο Κασιδιάρης και τι λες εσύ...

Iagos

Last edited: 15 Νοεμβρίου 2025 at 17:33
  7. Η Μελίνα Του

Η Μελίνα Του Μελίνα

Το βίντεο με την ΧΑ και τον Ηλία Κασιδιάρη έχει άμεση σχέση με αυτό να υποθέσω ;;;
    Γιατί αν δεν έχει τότε ή είσαι εκτός θέματος ή απλά σαρεσει να προκαλείς

Αν στην κουλτούρα του bdsm ηταν λυμένο , δεν θα υπήρχε ερώτημα με το θέμα αν ανήκει ο Κ
    Ελπίζω να είναι λυμένο στο μυαλό σου

8. Arioch

Arioch Τίποτα δεν πάει χαμένο... Premium Member Contributor

Στην κουλτούρα του BDSM *είναι* λυμένο.
    Το topic ανοίχτηκε με split-για να μην χαλάσει το προηγούμενο τόπικ-βασισμένο στο δικό σας post, δεν το άνοιξε κανείς ως ανοιχτή ερώτηση.

Δεν είναι.

Εξ ου και η πρώτη μου απάντηση σε αυτό το νήμα:

9. Iagos

Iagos Contributor

Φασισταριό...

Iagos

Last edited: 15 Νοεμβρίου 2025 at 18:43
  10. Η Μελίνα Του

Η Μελίνα Του Μελίνα

Δεν θα πέσω στο επίπεδο σου για να απαντήσω στον οχετό σου.
    Κράτησε τις ιδεολογίες σου για τον εαυτό σου και μην γίνεσαι ο κριτής των πάντων εδώ. Είσαι η χειρότερη μορφή φασισμού.
    Σου είπα και το ξαναλέω . Το μόνο που με απασχολεί είναι τι θα φορέσω απόψε.

11. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Μπαίνουν διάφορα καμμένα άτομα εδώ κατά καιρούς και θέτουν ασυνάρτητα ερωτήματα.

12. Captain_Morgan

Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

μια ορθοστατική υπόταση την έπαθα είναι η αλήθεια αλλά ευτυχώς είχε ο @Master Electro-pain, απινιδωτή μαζί του και Μ επανέφερε