Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο Μαζοχιστής και η Σαδούλα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Πριν από μερικές ημέρες από το βιντεοκλάμπ της γειτονιάς μου , βρήκα μια Hardcore ταινία s/m. Και θα μου πείτε σιγά το πράγμα . Έλα που όμως , είναι ελληνική (όχι με ντουμπλαρισμένες φωνές) . Ένα ζευγάρι , κατά πάσα πιθανότητα ερασιτέχνες , το απολαμβάνουν αυτό που κάνουν και κάποιος με μία μάλλον φορητή κάμερα , τους τραβάει . Δηλαδή για να μην το παιδεύω κάποιο ζευγάρι ελλήνων φιλμάρισε μια session του . Θα ήθελα να μάθω άπο όποιον ξέρει περισσότερες πληροφορίες και άν έχουν βγάλει κι άλλη ταινία . Οι απαντήσεις είτε public είτε με pm . Επίσης στην ελλάδα δεν είναι παράνομο το να φιλμάρουν και να κυκλοφορούν Hardcore ταινίες ; Η ταινία είναι 45' και λέγεται "Ο Μαζοχιστής και η Σαδούλα"
     
  2. sklavos30

    sklavos30 New Member

    file,tha hthela na sou kanw merikes errwthseis kai an thes apanthse!
    se poia perioxh meneis
    kai an sou arese h taineia
    (oxi den exw sumetasxei se auth!) apla tha thela polu na ti dw
    euxaristw


    καλώσήρθες slave30 αν έχεις την καλωσύνη διορθώνεις τα greeklish του κειμένου σου  
     
  3. doulos

    doulos Regular Member

    Θα μπορούσες σε παρακαλώ να μας πεις πού μπορούμε να βρούμε την ταινία?
     
  4. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Τη βρήκα σε ένα βιντεοκλάμπ στην θεσσαλονική . Δεν θα αναφέρω το όνομα του εδώ . Αν θέλει κάποιος ας στείλει pm ή στο meeting στην θεσσαλονίκη αν μπορεί να έρθει . Θα ήθελα να ξέρω αν είναι παράνομο , το να φιλμάρουν στην Ελλάδα τέτοιες ταινίες(Ελληνικής παραγωγής) ή το να νοικιάζουν τα βιντεοκλάμπ; Γνωρίζει κανείς ;
     
  5. serr

    serr Regular Member

    Παράνομο θα ήταν αν κάποιος τράβηξε το φίλμ εν αγνοία τους, ή το τράβηξε κανονικά και με την άδειά τους αλλά το διέθεσε στα βιντεοκλάμπ χωρίς να το ξέρουν οι μετέχοντες σ΄αυτό. Κατά τα άλλα γιατί να είναι παράνομο να γυρίσεις ¨τέτοιες ταινίες¨όπως λές. Δημοκρατία έχουμε {υποτίθεται} και κάνουμε ότι θέλουμε. Το Σάββατο πάντως που θα συναντηθούμε δώσε μου την διεύθυνση του βιντεοκλάμπ. Ευχαριστώ.
     
  6. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    σωστά, προφανώς είναι απλά μια φτηνή παραγωγή γι αυτό φαίνεται πρόχειρη, πάντως μάλλον δεν είναι παράνομη για να είναι σε βιντεοκλαμπ
     
  7. underHeels

    underHeels New Member

    Χωρίς να ξέρω το περιεχόμενό της, υποθέτω ότι δεν είναι παράνομη, ειδικά αν την είδες στο βιντεο-κλαμπ με εξώφυλλο, ονόματα πρωταγωνιστών ή παραγωγού.

    Αν πίσω από το γύρισμα της ταινίας υπάρχουν
    τα απαραίτητα υπογεγραμμένα συμβόλαια παραχώρησης δικαιωμάτων, απόδειξης ηλικίας, απόδοσης φόρων, νόμιμης εταιρείας, δεν περιέχει σκηνές με αίμα , δέσιμο πλήρους ακινησίας, σκηνές έστω και fake θανάτου,
    και...πολλά ακόμα
    ...τότε είναι 99% νόμιμη.
     
  8. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Σε ευχαριστώ underHeels , μου έδωσες ουσιαστική απάντηση  
     
  9. serr

    serr Regular Member

    Κοίτα τώρα να δείς slave-shadow. Επειδή το βιντεοκλάμπ που μου είπες ότι βρήκες την παραπάνω ταινία είναι λίγο μακριά από μένα για να πάω με τα πόδια και με το αυτοκίνητο είναι λίγο χλωμό να βρείς να παρκάρεις εκεί γύρω μέχρι τώρα δεν αποφάσισα να πάω να την πάρω. Χθές το βράδυ "μιλούσα" σε ένα κανάλι με κάποια Αφέντρα από δώ μέσα και είχε εκφράσει την επιθυμία να βρεί και να αγοράσει διαφανείς μπότες και να την βοηθήσουμε στο ψάξιμο. Σήμερα έψαχνα σε κάποια ελληνικά sex-shop μήπως βρώ τις παραπανω μπότες {παρεπιπτόντως δεν τις βρήκα μέχρι τώρα} και τί βρήκα ? Το DVD ο μαζοχούλης και η σαδούλα. Και επειδή ίσως κάποιος θέλει να το αποκτήσει δίνω την διεύθυνση.

    http://adult.lotusdvd.com/index.php?ref=7&language=gr
     
  10. blindfold

    blindfold Contributor

    24 euro ;;;
    να είναι καλά τα παιδιά να γυρίζουν και άλλες ταινίες