Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο έρωτας στα χρόνια της πανδημίας!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος brenda, στις 31 Μαρτίου 2020.

  1. brenda

    brenda FU very much

    Ένα από τα θέματα που έχουν προκύψει, ανάμεσα σε όλα τ'άλλα είναι οι σχέσεις των ζευγαριών.
    Ο υποχρεωτικός συγχρωτισμός 24/7 δεν είναι κάτι που τα ζευγάρια που συμβιώνουν μπορούν πάντα να αντέξουν ή να διαχειριστούν.
    Πέρα από τα απλά θέματα, ένα μείζον είναι το να αντέξει ο ένας τον άλλον σε συνθήκες εγκλεισμού χωρίς εντάσεις και τριβές, αλλά φυσικά υπάρχουν και διάφορες άλλες προεκτάσεις.
    Η μεγάλη αύξηση της ενδοοικογενειακής βίας, ο ασφυκτικός κλοιός που δεν αφήνει χώρο ή χρόνο για τις εξωσυζυγικές ή εξωσχεσιακές σχέσεις είναι κάποια από αυτά.
    Οι σχέσεις από απόσταση και το πως τις διαχειριζόμαστε όσοι αναγκαστικά βρεθήκαμε μακριά από τους αγαπημένους μας, το cybersex που είναι σε μεγάλη άνοδο (λογικά) και πως το διαχειριζόμαστε και κάθε λογής θέματα που προκύπτουν μέσα από την κατάσταση, συμπεριλαμβανομένων και των οικονομικών προβλημάτων που σχεδόν πάντα έχουν ντεκαυλέ επίδραση, της πρόσληψης βάρους λόγω συνθηκών και πως μπορούμε να την αποφύγουμε, να βρούμε λύσεις, να κρατήσουμε το σεξουαλικό μας πνεύμα ακμαίο και τις σχέσεις ζωντανές.
    Μπορούμε να συζητήσουμε τα θέματα αυτά με χιούμορ και καλή διάθεση και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να βρούμε λύσεις, να δώσουμε tips ο ένας στον άλλον και να αλληλοστηριχθούμε προκειμένου να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον μέσα στην κρίση.
    Καλοδεχούμενες όλες οι καλοπροαίρετες απόψεις και συμβουλές.
    Παρακαλώ πολύ όχι καταστροφολογία και μηδενισμός.
    Η ζωή, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συνεχίζεται και ανθίζει σαν την άνοιξη γύρω μας!  
     
  2. Harry Demos

    Harry Demos Υγεία, επικοινωνία, επανάληψη.

    Σε καλο δρόμο είσαι, να δούμε πως θα συνεχίσει...
     
  3. LilithOnTop

    LilithOnTop Regular Member

    Ποτέ δεν φχαριστιόμουν το online και τα διαδικτυακά καυλαντίσματα, παρά μόνον σαν «επιδόρπιο». Είμαι της άμεσης επαφής. Συμπέρασμα: Υποφέρω.
     
  4. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Πλακωθείτε να βγάλετε καμία φωτογραφία! Εμείς τι θα βλέπουμε;  
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Άμα ο/η άλλος/η δεν σας στέλνει και τώρα που είμαστε σε καραντίνα, ξεχάστε τον/ην.-

      
     
  6. brenda

    brenda FU very much

    Γυμνάζεστε πουλάκια;
    Εγώ νομίζω πως μ'έπιασε μια "τρέλα" με το που ξεκίνησε όλο αυτό και είμαι πιο δραστήρια από ποτέ. Με βοηθάει κιόλας να κοιμάμαι καλύτερα.
    Προσπαθώ να κρατάω ισορροπία και με την επικοινωνία, να είναι στα επίπεδα προ κρίσης, δεν θέλω να πνίξω τον άλλον με μηνύματα όλη μέρα, ούτε να αφήσω την επικοινωνία να ατονήσει. Αλλά το να κρατάω το μυαλό μου απασχολημένο με διάφορα, σωματικά και πνευματικά και την διάθεση μου καλή, νομίζω πως κάνει ποιοτικότερη την επικοινωνία και εμένα πιο ήρεμη.
    Προφανώς αυτό μπορεί να διαρκέσει μήνες, οπότε καλλιεργώ την υπομονή μου.
    Τίποτα δεν αντικαθιστά την πραγματική επαφή, αλλά είναι ωραίο να νοιάζεσαι για κάποιον και να σε νοιάζεται, έστω κι από μακριά... 
     
  7. Invisible Ypsilon

    Invisible Ypsilon Regular Member

    @brenda στο μυαλό μου ήσουν! Σήμερα μόλις εμπνεύστηκα μια ιστορία που λογικά θα την ανεβάσω σύντομα στο BDSM Art & Literature.  

    Προσωπικά ζορίζομαι... Οι φουσκοδεντριές ωστόσο δε με αφήνουν να ησυχάσω ούτε να παραιτηθώ... Όπως λες...
     
  8. sw

    sw

    Ένα από τα θέματα που έχουν προκύψει, ανάμεσα σε όλα τ'άλλα είναι οι σχέσεις των ζευγαριών.
    Σ' εμας αυτο προεκυψε μονο μια φορα και αυτο ηταν το 2008.

    Ο υποχρεωτικός συγχρωτισμός 24/7 δεν είναι κάτι που τα ζευγάρια που συμβιώνουν μπορούν πάντα να αντέξουν ή να διαχειριστούν.
    Τα ερωτικα, προσωπικα, επαγγελματικα, κοινωνικα, χομπιστικα, αθλητικα, δημιουργικα, πολιτιστικα, φιλοσοφικα και πολιτικα μας θεματα φιλοξενηθηκαν ολα αυτα τα χρονια κατω απο τις ιδιες στεγες απο κοινου (12 χρονια σχεδον σε απολυτο 24/7) και απο απλη συμπτωση που αν αυτο που λες ισχυει μαλλον θα ειμαστε μια ευτυχης εξαιρεση.


    Πέρα από τα απλά θέματα, ένα μείζον είναι το να αντέξει ο ένας τον άλλον σε συνθήκες εγκλεισμού χωρίς εντάσεις και τριβές, αλλά φυσικά υπάρχουν και διάφορες άλλες προεκτάσεις.
    Εντελως συμπτωματικα (παλι) απο την αρχη του ετους και απο κοινου ενεργοποιησαμε ξανα την ερωτικη μας εξωστρεφεια. Μετα την επιβολη του περιορισμου στο σπιτι απολαυσαμε το πλεονασμα του χρονου που αυτη προσεφερε σε οσους αναζητουσαμε περισσοτερο και ποιοτικοτερο χρονο για τον εαυτο μας (απο τον καθενα εξαρταται η επιλογη αναμεσα σε ποιοτικοτερο και καταστροφικοτερο) ωστε να μπορει να μας τον διαθεσει για τον αμοιβαια ελιξιριο σκοπο μας. Αυτο ομορφαινει και διατηρει ακμαιο και ενθουσιωδες το ηθικο και τη διαθεση μας αναμεσα στα διαλειματα λυπης και ενσυναισθησης για τον κινδυνο που καλπαζει κατα της υγειας και της οικονομιας του πλανητη (σε μεγεθη ασυλληπτα που δεν μπορουμε να συνειδητοποιησουμε ακομα).



    Η μεγάλη αύξηση της ενδοοικογενειακής βίας...
    Απο επιλογη διατηρουμε τον αρχικο αριθμο των μελων της οικογενειας μας και η "ερωτικη επεκταση" της παντα στηριζεται σε αυτη την απαραιτητη "ενδοοικογενειακη βια" με καταβολες SSC ή RACK κατα περιπτωση.

    ...ο ασφυκτικός κλοιός που δεν αφήνει χώρο ή χρόνο για τις εξωσυζυγικές ή εξωσχεσιακές σχέσεις είναι κάποια από αυτά.

    Βρισκομαστε στην ευτυχη συγκυρια (παρα τα τραγικα που συμβαινουν γυρω μας και την τραυματιζουν) να μας δινει τον χρονο που ειναι απαραιτητος για την γνωριμια και την αναπτυξη των κοινων καναλιων επικοινωνιας και συναισθηματων απο κοινου γαι για τους δυο μας με τους και τις αποδεκτες του ενδιαφεροντος μας (με μια ποικιλια αντιστοιχιων)
    Ο κλοιος αυτος αφορα στην "κοινη συνευρεση στον χωρο" μας.
    Αυτος διαμορφωνεται και εξοπλιζεται δημιουργικα με κινητρα τα feedback που εχουμε μεσα απο τις προκαταρκτικες ιντερνετικες επαφες μας. Με αυτον τον τροπο αξιοποιειται η αναμονη.



    Οι σχέσεις από απόσταση και το πως τις διαχειριζόμαστε όσοι αναγκαστικά βρεθήκαμε μακριά από τους αγαπημένους μας...

    Σε αυτο ασκηθηκαμε το πρωτο 9μηνο της σχεσης μας (το πληκτρολογιο το skayp και η Vueling το ξερουν) και απο τοτε αναπολουμε μονο την συναισθηματικη της αξια.

    ...το cybersex που είναι σε μεγάλη άνοδο (λογικά) και πως το διαχειριζόμαστε και κάθε λογής θέματα που προκύπτουν μέσα από την κατάσταση...
    Το cyber το αξιοποιουμε ως ανωτερω , για την δημιουργια της γνωριμιας και της προσωπικης ωσμωσης. Το sex (του cybersex, οχι το αλλο) το κραταμε για αργοτερα in rl.

    ...συμπεριλαμβανομένων και των οικονομικών προβλημάτων που σχεδόν πάντα έχουν ντεκαυλέ επίδραση...
    Δεν ανησυχουμε τοσο οσο ο δημοσιος τομεας.
    Συνηθισμενοι να ελισσομαστε με δημιουργικη και ασυγκρατητη ευελιξια αξιοποιουμε τις ευκαιριες που προσφερει ο ιδιωτικος τομεας που τα 12 χρονια που περασαν δεν περιορισε τις δραστηριοτητες μας μονο εντος συνορων , πιστευουμε πως τα "ρανταρ" μας θα εντοπισουν τις λυσεις και τις ευκαιριες που θα ανατειλουν οταν κατακατσει ο κουρνιαχτος.

    ...της πρόσληψης βάρους λόγω συνθηκών και πως μπορούμε να την αποφύγουμε, να βρούμε λύσεις, να κρατήσουμε το σεξουαλικό μας πνεύμα ακμαίο και τις σχέσεις ζωντανές.
    Η αδρεναλινη οι ενδορφινες και οι αλλες φιλεναδες τους που σκανε μυτη απο τις ερωτικου ενδιαφεροντος επικοινωνιες μας τιθασευουν την γαστρημαργικη μας ορεξη και με χαρα βλεπω πως εχω ξοδεψει κοντα στα 2 κιλα απο τις 11 ΜΑρτιου. Η σύντροφος μου, αποτελει μοναδα μετρησης βαρους, ως αμεταβλητη μεσα στην 10ετια.

    Μπορούμε να συζητήσουμε τα θέματα αυτά με χιούμορ και καλή διάθεση και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να βρούμε λύσεις, να δώσουμε tips ο ένας στον άλλον και να αλληλοστηριχθούμε προκειμένου να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον μέσα στην κρίση.
    Καλοδεχούμενες όλες οι καλοπροαίρετες απόψεις και συμβουλές.

    Θα συμφωνησω και θα προτεινω τουλαχιστον οι αρενες να κρατησουμε με χερια και με δοντια (οσοι τα προτιμουν) την σκληρη στηση... εε..σταση, χμμμ...οχι ...καλυτερα στηση μας που νομιζω πως θα βοηθησει ολους να εχουν μια καλυτερη "εικονα" για το μελλον που ερχεται (να μας Καψωχσει) με την καλη εννοια!

    Παρακαλώ πολύ όχι καταστροφολογία και μηδενισμός.
    Μην μου θυμιζεις τις σχολικες εξετασεις! (pls) Εδω το 'χουμε!

    Η ζωή, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συνεχίζεται και ανθίζει σαν την άνοιξη γύρω μας!  
    Προσοχη: Μην εμπιστευεστε το αυτοματο ποτισμα! Μιληστε της , καλοπιαστε την!
     
  9. Harry Demos

    Harry Demos Υγεία, επικοινωνία, επανάληψη.


    Τι φωτογραφια ψάχνεις καλή μου;

    ΥΓ. και εγώ είμαι του από το κοντά και ψάχνω γυναίκα για να φωτογραφηθεί μαζί μου ερωτικά χωρίς πρόσωπο να προσθέσω στο άλμπουμ στο site μας εδώ!... Ακόμα περιμένω!
     
  10. sw

    sw


    Η σύντροφος μου συνεχισε το προγραμμα της παρα τον αποκλεισμο της απο το γυμναστηριο που πηγαινε στο Dungeon, διοτι οι ΒΔΣΜικες μας καυλες παντα υποστηριζαν την καθημερινοτητα μας:



     


    Οταν περιστραφει 180 μοιρες το "Chairbed" του Torture Complex Machine μας, απελευθερωνεται ο ηλεκτρικος διαδρομος που βρισκεται εκει κατω για καθε αλλο παρα για γυμναστικη και χρησιμοποιειται για να υπηρετησει τον σκοπο για τον οποιο ειχε αρχικα κατασκευαστει.







    Εμενα με κρατουν σε φορμα οι χειρονακτικες κατασκευες μου.
     
    Last edited: 31 Μαρτίου 2020
  11. leopoldos

    leopoldos Regular Member

    Ίσως είναι μια ευκαιρία να θυμηθούμε παλιούς φίλους, σχέσεις που έχουν ατονήσει, ακόμα και ανθρώπους που είχαμε ψυχραθεί!
     
  12. sw

    sw

    Αν δεν χορτασες εχουμε :        
     

    Συνημμένα Αρχεία:

    • patsas.jpg
      patsas.jpg
      File size:
      280,2 KB
      Προβολές:
      54
    Last edited: 31 Μαρτίου 2020