Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο αρχάριος

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Spankerman, στις 11 Μαϊου 2010.

Tags:
 1. Spankerman

  Spankerman Member

  Η εμπειρία αυτή είναι αληθινή και μου συνέβη πριν 20 μέρες περίπου.
  Τον νεαρό αυτόν τον γνώρισα από mirc. Μιλήσαμε λίγο στο msn και στο τηλέφωνο. Ήταν άπειρος στο spanking 100% ωστόσο αποφασισμένος να μυηθεί. Εγώ πληρούσα τις προδιαγραφές του (έμενα μόνος, μέναμε σχετικά κοντά και υποσχέθηκα να σταματήσω στη λέξη ασφάλειας και να μην ζητήσω σεξ εφόσον ούτε εμένα το σεξ με ενδιέφερε). Τον υποδέχτηκα σε μικρή απόσταση από το σπίτι μου και ανεβήκαμε μαζί απάνω. Στο ασανσέρ τον παρατήρησα καλύτερα: ενώ ήταν 29 κάπως μικρόδειχνε και πάνω από όλα φαινόταν αγόρι 100%!

  Με το που μπήκαμε σπίτι η εκπαίδευση άρχισε. Τον διέταξα να μείνει με το εσώρουχο και να στηθεί τον καναπέ. Έφαγε 15 με τη ζώνη σε κάθε πλευρά (3Χ5). Μετά από ένα διάλειμμα έβγαλε το εσώρουχο και άρχισαν τα κτυπήματα με το χέρι: αρχικά στα 4 και μετά στα γόνατά μου. Έτρεμε από την ηδονή που ένιωθε! Κάναμε μικρά διαλείματα για να βρέχω το χέρι μου ώστε να τσούζει περισσότερο. Όταν ένιωσε ότι πλησιάζει τα όριά του μου ζήτησε μια χάρη: να στηθεί πάλι στα 4 και να τον παίξει ενώ θα χτύπαγα όσο πιο δυνατά μπορούσα. Φυσικά δεν είπα όχι. Αφού τελείωσε του ζήτησα να παραμείνει στα 4 άναψα το μεγάλο φως και βλέποντας το κατακόκκινο κωλαράκι τον έπαιξα και τελείωσα και εγώ. Μετά από λίγο έφυγε και δεν ξαναεπικοινώνησε μαζί μου από τότε. Ωστόσο η εμπειρία αυτή θα μείνει στη μνήμη μου, ειδικά το πώς έτρεμε από ηδονή, πόνο ή ό,τι άλλο ένιωθε!
   
 2. thanasis

  thanasis Contributor

  Ωραία εμπειρία!  
   
 3. greekguy

  greekguy Member

  Hmm, άκυρο σχόλιο αλλά υπάρχει grnet?

  Όσο για το story, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. 
   
 4. Spankerman

  Spankerman Member

  Απάντηση: Re: Ο αρχάριος

  Δεν κατάλαβα για το grnet, δεν είμαι τόσο καλός στα ιντερνετικά...
   
 5. greekguy

  greekguy Member

  Actually ήθελα να πω ζει ακόμα το Ελληνικό (grnet) δίκτυο του IRC? xaxa