Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο γενετήσιος περιορισμός ως λειτουργία εκπαίδευσης

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος filoktitis, στις 8 Φεβρουαρίου 2006.

  1. readytoobey

    readytoobey New Member

    Πολύ δύσκολη η τοποθέτηση σε ένα πολύ δύσκολο ερώτημα. Νομίζω ότι ο/η master πρέπει που και που να περιορίζει την γεννετήσια ορμή του σκλάβου ως μέσω ένδειξης υποταγής. Ο σκλάβος πρέπει να είναι εκπαιδευμένος και για αυτό το καθήκον και να προσπαθεί ακατάπαυστα για να ''κερδίσει'' την ικανοποίηση του, η οποία φυσικά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη.
     
  2. malesub25

    malesub25 Regular Member

    Όντας για αρκετά χρόνια μέλος μιας από τις μεγαλύτερες online κοινότητας σε σχέση με το γενετήσιο περιορισμό (www.orgasmdenial.com) και έχοντας μιλήσει με πολλούς ανθρώπους που έχουν σχεδόν ως μόνη επιθυμία το orgasm control έχω πλέον καταλήξει στα εξής:
    1. ένας sub (κυρίως αναφέρομαι σε άνδρες, καθώς στο φύλο μας ο διαρκής ερεθισμός χωρίς ολοκλήρωση μπορεί να είναι ιδιαίτερα "ευχάριστα" βασανιστικός) που είναι επιρρεπής σε humiliating καταστάσεις μπορεί να μπεί πολύ πιο βαθιά στο ρόλο της υποταγής όταν γνωρίζει ότι Κάποια/ος ελέγχει το αν θα έρθει σε οργασμό...
    2. Όσο αυξάνεται ο ερεθισμός του sub τόσο πιο εύκολα συναινεί σε διάφορες πράξεις που αφού έρθει σε οργασμό (ή υπό κανονικές συνθήκες) θα του φαίνονται ίσως υπερβολικές...
    3. μία Αφέντρα μπορεί να επιμηκύνει τρομερά ένα session αρνούμενη τον οργασμό του sub ή να δοκιμάσει τα όριά του διαρκώς αυξάνοντας τον ερεθισμό του.
    4. Η όλη έννοια του orgasmdenial εντάσσεται στην "εγκεφαλική" πλευρά του bdsm, γι' αυτό και παρατηρείται συχνότατα σε long-distance/online σχέσεις (been there...done that). Έχει δηλαδή να κάνει πολύ με τον έλεγχο των αντιδράσεων του sub και με τον αυτοέλεγχο οπότε εντάσσει και ψυχολογικούς παράγοντες (για ανθρώπους σαν εμένα π.χ. το bdsm λειτουργεί πάρα πολύ ως "αγχολυτικό", καθώς στην "κοσμική" ζωή μου είμαι εξαιρετικά dominant και ουσιαστικά το να δίνω τον έλεγχο τροφοδοτεί μια πιο "βαθιά κρυμμένη" πλευρά μου).
    5. Σε πιό ακραίες μορφές το orgasmdenial χρησιμοποιείται για την αφαίρεση κάθε ηδονής από τον sub ιδίως συνδυαζόμενο με milking (και πιθανώς chastity devices).
    6. Ίδια εμπειρία online και δια ζώσης μου έχει αποδείξει ότι όντως μπορεί να οδηγήσει σε πολύ ενδιαφέροντα sessions.

    Συγχωρήστε τους αγγλικούς όρους, αλλά η πρώτες μου επαφές με το bdsm ήταν (και συνεχίζουν σε μεγάλο ποσοστό να είναι) με ξένα sites και communities...

    Με την ελπίδα ότι κάποτε όλες οι subs/Masters/Mistresses και switches θα βρούμε αυτό που επιθυμούμε...

    Πάνος
     
  3. Aπλά...Άψογο!!!