Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο κακομοίρης Master

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 31 Μαϊου 2010.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Πρωί, βρίσκεσαι στο γραφείο. Ο προϊστάμενος σου βάζει τις φωνές, σε μειώνει, σε κάνει να νιώθεις σκουπίδι. Το προσπερνάς, μην τολμώντας να βγάλεις την παραμικρή κουβέντα. Ξέρεις πως δε σε παίρνει. Οι τράπεζες σε καλούν, πάλι δεν πλήρωσες τη δόση σου. Νομικίστικες απειλές, που σε κάνουν να τρέμεις από το φόβο σου, νιώθεις ανασφάλεια.
    Το μεσημέρι σε βρίσκει στο δρόμο. Πρέπει να πάρεις το παιδί από το σχολείο, να πας για ψώνια, να κάνεις τυχόν άλλες δουλειές. Έτσι είπε η σύζυγος - μέγαιρα - μεγάλο αφεντικό του σπιτιού. Επιστρέφεις κουρασμένος. Όχι, και πάλι δεν ησυχάζεις. Διαπληκτισμοί, φωνές. Σκύβεις το κεφάλι. Ναι, αυτό κάνεις. Αυτό έχεις μάθει να κάνεις μια ζωή.


    Μέχρι που έρχεται η πολυπόθητη στιγμή. Για λίγο, παύεις να είσαι το παιδί της σφαλιάρας, ο καρμίρης μικροαστός, ο απογοητευμένος από τη ζωή σύζυγος. Μέσα σε μια στιγμή, αυτό το μικρό εγώ, που ψελλίζεις τρομαγμένα, γίνεται μεγάλο, κεφαλαίο... Ένα Εγώ πομπώδες, βαρυσήμαντο. Έχεις φορέσει το προσωπείο του Κυρίαρχου. Η σκλάβα σε περιμένει. Στα μάτια της όχι, δεν είσαι κακομοίρης, είσαι ο πολύ σπουδαίος, άξιος θαυμασμού Αφέντης. Δε γνωρίζει καν πώς κυλάει η υπόλοιπη ζωή σου, δεν τολμάς να τη φανερώσεις. Κρύβεις τη μιζέρια σου πίσω από ψέματα και μισόλογα. Δεν τολμάς να δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό.
    Ζεις το παραμύθι σου, γίνεσαι για λίγο Κάποιος, παίρνεις εκδίκηση για όλα όσα περνάς. Και μετά, απλά παίρνεις το δρόμο της επιστροφής, πίσω στη μίζερη ζωούλα σου...


    Υπάρχει, άραγε, αυτό στο ελληνικό bdsm; Ή όλοι είναι τόσο «σπουδαίοι» όσο προσπαθούν να δείχνουν;
     
  2. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Ερχεται η ωρα που η Μεγαιρα πρεπει να πληρωσει ..
     
  3. Μισιρλού

    Μισιρλού New Member

    Απάντηση: Ο κακομοίρης Master

    "Υπάρχει, άραγε, αυτό στο ελληνικό bdsm; Ή όλοι είναι τόσο «σπουδαίοι» όσο προσπαθούν να δείχνουν;"

    Αν υπάρχει λέει!
     
  4. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Απάντηση: Ο κακομοίρης Master

    Τι σημαινει σπουδαιος ανθρωπος αληθεια? Δεν ειναι καποιος σπουδαιος δηλαδη επειδη καποια στιγμη ο προισταμενος, του μιλησει αποτομα η απαιτησει περισσοτερα? Ετσι ειναι το παιχνιδι της ζωης. Καποιοι πιεζουν, καποιοι πιεζονται, αλλα και αυτοι που πιεζουν νωριτερα πιεζονταν επισης. Γιατι συγχεεις την σεξουαλικη ζωη καποιου με την επαγγελματικη του? Πιστευω ειναι 2 ασχετα τελειως πραγματα.

    Επισης η σπουδαιοτητα καποιου ως ανθρωπου (το ποιος ειναι σπουδαιος η οχι ειναι κατι που κανενας δεν μπορει να πει για καποιον αλλον, εφοσον δεν ξερει τι περναει η τι εχει περασει στη ζωη του) γιατι πρεπει να συμβαδιζει με τις σεξουαλικες του προτιμησεις? Οι κυριαρχοι μονο, οφειλουν να ειναι σπουδαιοι? Οι subs, bottoms και οι λοιποι δεν οφειλουν επισης να ειναι?

    Οσον αφορα την σκλαβα στο παραδειγμα σου, εφοσον γνωριζει το στοιχειωδες οτι ο κυριαρχος της ειναι παντρεμενος δηλαδη, τον συναγωνιζεται σε "κακομοιρια" (κατα τα κριτηρια που θετεις).
     
  5. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Ο κακομοίρης Master

    πολυσυζητημενο..
     
  6. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Ο κακομοίρης Master

    αμ γι αυτο αγαπητη μου αυτος ο συγκεκριμενος γινεται μαστερ, για να ισορροπησει , να μην σαλταρει το ανθρωπακι , καπου για τον καθενα τετοιο υπαρχει η αναλογη σκλαβα .
    μην τον πετροβολουμε κι εμεις απο πανω , ας του επιτρεψουμε να ζησει το ονειρο , τη στιγμιαια φυγη απο την πραγματικοτητα του.
     
     
  7. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    Re: Απάντηση: Ο κακομοίρης Master

    Συμφωνώ και επαυξάνω:nod:
     
  8. cassie

    cassie Regular Member

    Απάντηση: Ο κακομοίρης Master

    Υπαρχει... υπαρχει... και δεν ειναι μονο "Ελληνικο"...

    Οπως, φυσικα, ισχυει και τα υ.

    Οποιος ρωταει μαθαινει. Αν θελει...
     
  9. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Απάντηση: Ο κακομοίρης Master

    Κατα τη γνωμη μου υπαρχουν δυο ειδη Tops.
    Εκεινοι που κατεληξαν εκει για να ¨εκδικηθουν" και εκεινοι που εφτασαν εκει απλα γιατι δεν θα μπορουσαν να ειναι κατι αλλο,γιατι ειναι πραγματικα Dominants.
    Δεν θα ηθελα ποτε να βρεθω σε μια κατασταση που "τις τρωω" γιατι ο Top ειχε αποθημενα που μικρος δεν του επερναν ποδηλατο ή που δεν το εφτιαχναν ντολμαδακια.
    Ειναι ομως πολυ, μα παρα πολυ αδικο να θεωρουμε οτι ακομα και οι Κ δεν ειναι ανθρωποι που ζουν στην ιδια κοινωνια με εμας ή που δεν εχουν τα ιδια προβληματα με εμας.
    Δεν καταλαβαινω, τι τους κανει αυτο? Λιγοτερο Dominants? Γιατι επειδη εχουν και αυτοι ενα βλημα αφεντικο που τους φωναζει και εχει να κανει σεξ απο τον κατακλυσμο του νωε?
    Δηλαδη απο που ερχονται οι "σωστοι" Κ? Απο τη σουηδια?

    Αυτο που με πειραξε πραγματικα στο αρχικο νημα ειναι "ο πραγματικος εαυτος".
    Ποιος ειναι δηλαδη ο "πραγματικος εαυτος" του καθενα μας?
    Ειναι αυτος που πρεπει να κανει υπομονη γιατι αν δειρουμε τελικα το αφεντικο μας δεν θα εχουμε δουλεια?
    Ειναι αυτος που οταν μαζευονται ολοι οι συγγενεις ειναι καθως πρεπει κλπ?
    Εχω δει γυναικες υποτακτικες που ειναι στελεχη εταιριων και σε ηγετικες θεσεις και φορανε την αντιστοιχη μασκα ενω αυτο που θελουν ειναι να γυρισουν σποτι και να γονατισουν μπροστα στον αντρα που εχουν επιλεξει.
    Τι τις κανει αυτο?Κακομοιρες?Μιζερες? Προφανως....Αλλα δεν τιθεται θεμα "μπιχτων και κακιων" εκει ετσι...?
    Παρακαλω οποιον βρει εκεινη την γη της επαγγελιας που κανεις δεν εχει ευθυνες και καθημερινοτητα που να του σπαει τα νευρα και αφεντικα να με ενημερωσει παραυτα.
    Και γενικα....οι ανθρωποι που μεσα απο αυτην την μαλακισμενη καθημερινοτητα δεν αρνουνται τον πραγματικο τους εαυτο και τον επιδιωκουν εστω και για λιγο και που δεν αρνηθηκαν οτι ειναι "και ετσι και αλλιως" που τελικα αξιζουν σεβασμο.
    Αλοιμονο εκεινοι που στον βωμο της καθημερινοτητας την δεχτηκαν οπως ειναι και εγιναν και αυτοι κομματι της.
     
  10. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Απάντηση: Ο κακομοίρης Master

    Μια χαρά υπάρχει ,αλλά και πάλι εσένα σε κάνει να νιώθεις όμορφα;Σε καλύπτει;Εάν ναι μη το ψάχνεις και πολύ.Αποψή μου είναι ότι όσο πιο πολύ ψάχνουμε τα πράγματα,πάντα κάτι θα βρούμε που θα μας ξενερώσει και πολύ πιθανό να μην αξίζει κάτι τέτοιο...

    live your life  
     
  11. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Απάντηση: Ο κακομοίρης Master

    Συγγνωμη αλλα ειλικρινα δεν καταλαβα την ερωτηση αν απευθυνοταν σε εμενα φυσικα
     
  12. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Απάντηση: Ο κακομοίρης Master

    οχι Eleni ,ήταν σχόλιο στην αρχική τοποθέτηση της madlene.Με συγχωρείς εάν σε μπέρδεψα...