Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο λόγος για τον οποίο οι Αφέντρες είναι λίγες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 30 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Ricardo

    Ricardo Staff Member

    Ο λόγος για τον οποίο οι γυναίκες Αφέντρες είναι λίγες είναι ο ίδιος λόγος για τον οποίο δεν είχαμε μαύρο πλανητάρχη έως τώρα (άσχετο αλλά στην σειρά 24 ο υποψήφιος, στο 1ο μέρος, και πλανητάρχης, στο 2ο μέρος, ήταν μαύρος). Πιστεύω ότι στους αιώνες της ιστορίας οι γυναίκες έχουν αδικηθεί κατάφωρα ως ανθρώπινο είδος, όπως, άλλωστε και οι μαύροι. Δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό (στην περίπτωση των μαύρων νομίζω ότι η απάντηση θα ήταν πιο εύκολη). Αν δούμε στο ζωικό βασίλειο, πέρα των όποιων εξαιρέσεων, τα φύλλα είναι ίσα. Τι διαφορά έχει ο σκύλος από την σκύλα; Ο αρσενικός τίγρης από την θηλυκή τίγρη;
    Αντίθετα, στο ανθρώπινο είδος, για κάποιο μυστήριο λόγο η γυναίκα εξελίχθηκε ως το αδύναμο ανθρώπινο φύλλο και ο άντρας ως το ισχυρό. Η γυναίκα είναι η παθητική, η ύπουλη, η αισθηματίας, ενώ ο άντρας είναι ο ενεργητικός, ο ευθύς, ο έξω καρδιά. Ποιός ο λόγος για όλα αυτά; Μήπως επειδή η γυναίκα πρέπει να προσελκύσει τον άντρα; Δεν έχω δει καμιά σκύλα να ξυρίζει το μουστάκι της.

    Περιμένω τις απόψεις Σ/σας...
     
  2. Phaedra

    Phaedra Regular Member

    Θα με ενδιεφερε ιδιαιτερα να ακουσω σε καποιο off topic thread ποια ειναι η "πιο ευκολη" απαντηση στο γιατι οι μαυροι εχουνε αδικηθει καταφορα.
     
  3. sakiss3000

    sakiss3000 Regular Member


    Το να είναι αισθηματίας όμως γιατί το έβαλες στα αρνητικά;
     
  4. Strict71

    Strict71 Regular Member

    1)Δεν θα έλεγα πως είναι λίγες καθόλου. Απλά στην Ελλάδα, κυρίως διότι είναι μικρή χώρα, είναι δύσκολο να γίνει μόδα η να βρεί δίοδο να εκφραστεί το κίνημα, ή, η κοινότητα του μπι-ντι-ες-εμ ανοιχτά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα (σε αυτό έχουν συμβάλει και τα ΜΜΕ και το ακριβό ίντερνετ) να υπάρχει άγνοια και γενικότερη έλλειψη πληροφοριών. Πολλοί
    άνθρωποι καταλήγουν έτσι, στο να πιστεύουν πως μόνο αυτοί έχουν τις φαντασιώσεις και τις τάσεις αυτές, με αποτέλεσμα να 'κρατάνε' μέσα τους ένα μεγάλο τμήμα των συναισθημάτων τους. Πιστεύω πως για αυτόν τον λόγο έχουμε πολλές περιπτώσεις υστερίας, κατινιάς, άξεστης συμπεριφοράς. Αυτό φυσικά ισχύει και για τα δυο φύλλα, και θα ισχύει εφόσον θα υπάρχει καταπιεσμένος σεξουαλισμός και συναισθηματισμός.

    2) Επίσης, γνώμη μου πάντα, το ταλέντο περισσεύει. Έτσι και ήταν ελεύθερα τα ήθη σε αυτά τα ζητήματα, δεν θα πιστεύαμε τα μάτια μας. Ο συναισθηματισμός της Ελληνίδας είναι τεράστιος. Απλά βγαίνει λάθος. Είναι λάθος αναθρεμένη.
     
  5. vanilla_ice

    vanilla_ice Guest

    RE: RE: Ο λόγος για τον οποίο οι Αφέντρες είναι λίγες

    Γενικότερα, η Ελληνίδα έχει ανατραφεί να είναι "υπό" στη ζωή της.
    Κορώνα στο κεφάλι μας, ο άντρας μας.
    Δούλες και κυράδες, στο σπιτικό μας.
    Ακόμη και όσες "ξέφυγαν" από τα στενά όρια μιας ανούσιας "καριέρας" και σπούδασαν και άνοιξαν τους ορίζοντές τους και τα φτερά τους, ενδόμυχα (αν όχι και ενεργητικά) αναζητούν τον αφέντη που θα τις υποτάξει.

    Πώς να ξεριζώσεις 400 χρόνια σκλαβιάς από τα γονίδιά μας;

    Αναφέρεσαι στο συναίσθημα, Strict71, και έρχομαι εγώ να σε ρωτήσω: πώς εκφράζουμε αυτό το συναίσθημα και -αντίστοιχα- πώς το εισπράττουμε σε κάθε είδους σχέση (άσχετα αν είναι bdsm ή vanilla);

    Βιώνω και διαπιστώνω μια ατέρμονη καταπίεση μεταξύ ανελεύθερων ανθρώπων.