Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο λόγος να σε υποτάξω

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος john_slave96, στις 31 Ιανουαρίου 2008.

 1. Ride a Woman

  Ride a Woman Regular Member

  Γιατι με εμπνέει να υποτάσω καθετί ομορφο και δυνατό στην φύση γύρω μου.Ηταν,ειναι και θα ειναι το σημαντικότερο κινητρο για να προχωράει το πνευμα σε ανακαλύψεις.
  Γιατί το σώμα σου με τοσες περισσότερες ερωτογενεις ζώνες απο το δικό μου,ερεθίζει την φαντασία μου οσο τίποτα αλλο.Καθε ενασχοληση της ειναι αυτοεπιβεβαίωση,κάθε μικρό παιχνίδι βασανιστηρίου στο κορμί σου ακμάδα.Σαν την σταγόνα που χρειάζεται ο Δράκουλας.
  Γιατί το μεγάλο ''Μανιτου'' η μητέρα φύση,με εκανε ετσι,ωστε να ικανοποιούμε την στιγμή της αρενωπότητας,οπως εσένα την στιγμή της θηλυκότητας.
  Γιατι το κορμί σου,φτιαγμενο με τοσο ερεθιστική στρογγυλάδα,βγάζει το πιο ωραιο του αρωμα,σαν δεχθει ''ταλαιπωρία''.
  Γιατί η πρώτη,ισως η ομορφοτερη,η πιο αγνη και ποθητή σου φαντασίωση,πριν καν σε αγγίξει ο ''πρώτος'',ηταν ο ''βιασμός'' απο τον ''αγνωστο''.Αλήθεια σταματάει και ποτέ;

  Ο σημαντικότερος λόγος πάντως είναι για τις τόσες πολλές ώρες από την ζωή σου που χαλάς μπροστά στον καθρέπτη....!!!!!Γαμώ την χιονάτη γαμώ......
   
  Last edited: 4 Μαρτίου 2008
 2. Απάντηση: Ο λόγος να σε υποτάξω

  Πιστεύω ότι είναι και τα δύο σε συνδυασμό καθώς και αυτά που σε κάνει ο Άλλος να ονειρεύεσαι και να πλάθεις στο μυαλό σου, είτε το θέλεις είτε όχι.
   
  Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014