Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο λόγος που μπήκατε φόρουμ και τι σας κρατάει εδώ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος VUCINIC, στις 16 Σεπτεμβρίου 2016.

  1. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    1)ΓΝΩΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΈΝΟΥ
    Πριν από 3, ίσως 4 χρόνια πρώτη φορά για να διαβάσω και να μάθω. Αν και απολάμβανα την ακινητοποίηση της συντρόφου από τα 20 μου δεν είχα πάει ποτέ παρακάτω, τουλάχιστον όχι περισσότερο από όσο έχει πάει το 1/3 του πληθυσμού.
    Σε εκείνη τη φάση δημιούργησα μια εξωσυζυγικη σχέση που ενώ είχε μάθει να εχει πάντα το πάνω χέρι στο σεξ (καμία σχέση με BDSM) το πάθος που υπήρχε μεταξύ μας, βοήθησε να ξεκλειδώσει άμυνες και να απολαύσει για πρώτη φορά το δρόμο μου.
    Δρόμο που ήξερα καλά πως ξεκινάει αλλά δεν ήξερα ούτε εγώ πως καταλήγει. Και έτσι άρχισα να ψάχνω. Και να διαβάσω. Και έτσι σας βρήκα. Και είδα αρκετά. Και τα επεξεργάστηκα. Σε αλλά συμφώνησα, σε αλλά διαφωνώ ακόμα αλλά σε κάθε περίπτωση είδα οπτικές γωνίες που με βοήθησαν να καταλάβω πολλά.

    2) ΜΕΛΈΤΗ ΑΝΘΡΏΠΙΝΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆΣ
    Δεν χρειάζεται υπερανάλυση. Μελετώντας τις ανθρώπινες συμπεριφορές (δεν αναφέρομαι στις σεξουαλικές) γενικά μαθαίνεις να διαβάζεις πιο εύκολα τους ανθρώπους και αυτό σε βοηθάει σε κάθε είδους σχέση.
    Ένα φόρουμ που μπορείς να μιλήσεις άνετα για την σεξουαλικότητα σου, βοηθάει να βγάλεις τον πραγματικό σου εαυτό.

    3) ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΜΠΕΙΡΊΕΣ
    Χωρίς ανάλυση...
     
  2. Dimonius

    Dimonius Εγώ είμαι μην απορείς που δεν είσαι εσύ

    Ούτε που ξέρω γιατί μπήκα . Περιέργεια.
     
  3. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Η αλήθεια είναι, ότι το φόρουμ είναι απλά να λέμε το μακρύ και το κοντό μας. Χωρίς ρίσκο, χωρίς συνέπεια και κυρίως χωρίς κόστος.

    Το να πας στο τάδε μέρος, τάδε ώρα και να σταθείς στο ύψος σου, είναι για το 99,99% των 30.000 μελών ενός φόρουμ κάτι το ανυπέρβλητο.

    Ξέρω τι λέω. Το γνωρίζω πολύ καλά. Διοργανωτής, γαρ.
     
  4. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Μπήκα αρχικά, γιατί γλυκάθηκα από ένα ανέλπιστα καλό τρίο, με δυο Bi νεαρά κορίτσια, που είχαν μεταξύ τους δεσμό πριν 15 χρόνια. Πέρασα τόσο όμορφα, που ήταν δύσκολο να ξεκολήσω, παρ' όλους τους συχνούς καυγάδες μου με τον CAD, κυρίως στο προηγούμενο forum. Βρίσκομαι ακόμα εδώ, γιατί στάθηκα πολύ τυχερός. Γνώρισα αξιολάτρευτα πλάσματα και πέρασα όμορφα μαζί τους. Δεν λέω πως δεν συνάντησα κακοτοπιές, αλλά η τύχη και η διαίσθηση με βοήθησαν να μην σχετιστώ μαζί τους. Κάθε φορά που τελείωνε μια σχέση, άφηνε πάντα μια γλυκιά επίγευση και αυτό που ακολουθούσε άξιζε πραγματικά το ρίσκο μιας νέας αρχής. Αυτό που θα ευχόμουν, όταν κάποια στιγμή αποχωριστώ την παρέα σας, είναι να φύγω ήσυχα, με καλές μόνο αναμνήσεις και με την ηθική ικανοποίηση, πως υπήρξα ένας καλός χειριστής ονείρων. Πως μόνο ευτυχία χάρισα στις γυναίκες που αφέθηκαν στην φροντίδα μου. Όπως λέει και η αγαπημένη μου Scorpio , είμαι κακός και άγριος εγώ (και βάζει τα γέλεια)
     
  5. RAIN

    RAIN nefelibata

    Ποιος ποιος μίλα επιτέλους... 
     
  6. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

      
     
  7. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Μα για τι άλλο, για τα άρθρα.
    Όπως και στο playboy.

     
     
  8. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Εχετε εμπάθεια στο 'κλικ'?
     
  9. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Δεν έχω καμία διάθεση να αμφισβητήσω το θετικό πρόσημο. Θα ήταν ανήθικο από τη στιγμή που είμαι κι εγώ εδώ.
    Ίσως όμως η εικόνα να ηταν περισσότερο θετική αν ήταν διαφορετική η αναλογία ειρωνείας και κατανόησης
     
  10. Clara

    Clara Always

    Μπήκα εξ αρχής πολλά χρόνια πριν για να μάθω περισσότερα για το ΒΔΣΜ, να κατανοήσω γιατί νιώθω και θέλω αυτά που θέλω, να διαβάσω απόψεις που ίσως με κάνουν να εξελιχθώ και φυσικά να γνωρίσω καινούργιους ανθρώπους. Μετά έφυγα για πολλούς λόγους αδιάφορους για αυτό το νήμα
    Γιατί ξαναήρθα ; Για τους ίδιους λόγους , μου έλειψε η ψιλοκουβεντουλα για τον «χώρο» στην γλώσσα μου ... ζώντας εδώ και κάποια χρόνια στο εξωτερικό μαθαίνω να εκτιμώ ιδιαίτερα την σημαντικότητα να εκφράζεται κάποιος στην γλώσσα του
     
  11. Kat6677

    Kat6677 New Member

    Ξεκάθαρα για να γνωρίζω καλύτερα τον εαυτό μου διαβάζοντας εμπειρίες, τεχνικές και κάνοντας συζητήσεις ίσως με πιο έμπειρους.
     
  12. Scorpio

    Scorpio Το κοριτσάκι του MasterAndreas

    Η πρώτη αναφορά στο BDSM ήταν από εκείνη... Τότε ακόμα «αθώα», με το πρώτο ομοφυλοφιλικό σκίρτημα και έπεσα κι εγώ στην περίπτωση. Κυριαρχική φύση, αφεντικό στο κρεβάτι με άγριες διαθέσεις. Ήμουν με παρέα έξω όταν ήρθε το πρώτο μήνυμα... «Βαριέμαι». Πού να ήξερα ότι η κουβέντα θα κατέληγε στην αναφορά ενός ακρωνυμίου που αγνοούσα παντελώς, BDSM. Και μετά ξέρετε πως πάει... έρχεται η ξενέρωτη ερώτηση «Τι είναι αυτό;». Μου εξήγησε... με κάθε λεπτομέρεια... όλα όσα ήθελε να μου κάνει. Δεν ξέρω τι υπερίσχυε εκείνη την νύχτα! Το σοκ ή η καύλα... λίγο αργότερα κατάλαβα ότι ήταν η καύλα. Και αυτή η ανεξήγητη και πρωτόγνωρη καύλα ήταν που με έκανε να ψάχνω... πληροφορίες, κόσμο, εικόνες, ιστορίες. Δεν ξέρω τι με κρατάει... υποθέτω περνάω καλά! Νιώθω ασφαλής εδώ που είμαι, νιώθω γεμάτη (με όλες τις έννοιες) και μαθαίνω συνέχεια καινούρια πράγματα, για μένα και τους άλλους.