Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο λόγος που μπήκατε φόρουμ και τι σας κρατάει εδώ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος VUCINIC, στις 16 Σεπτεμβρίου 2016.

  1. Queen87

    Queen87 Contributor

    Θυμάμαι πριν την εγγραφή μου στο φόρουμ... υπήρχαν κάποιες ερωτήσεις στο κεφάλι μου περί bdsm... χωρίς ομως να ξέρω την υπαρξη του φόρουμ...
    Googlαρα την ερώτηση. Αρχικά δεν έβγαζα άκρη... μετά άλλαξα την ερώτηση και έπεσα πάνω στο φόρουμ...
    Χωρίς να έχω κάνει εγγραφή νομίζω διάβαζα καμιά βδομάδα...
    Έκανα εγγραφή όχι για τις γνωριμιές εδωμέσα αλλά γιατί έψαχνα να βρώ τι είμαι... σαν στάτους... (απλά για να με καταλάβω καλύτερα)...
    Τελικά πολύ γρήγορα απογοητεύτικα καθώς δεν πήρα απαντήσεις.... συν οτι αρχικά είχα επίθεση απο αρκετούς εδωμέσα...
    Αυτό που τελικά με κράτησε εδωμέσα είναι η γνώση... έμαθα, διάβασα κάποια άλλα που δεν τα είχα σκεφτεί κάν...
    Μιλάω με 1,2 άτομα... ποστάρω τις εικόνες μου και όλα καλά...
    Δεν με θεωρώ ενεργό μέλος της κοινότητας και δεν είμαι... δεν είμαι όμως και μια άκυρη μέσα σε αυτόν τον χώρο... καθώς κάποια απο αυτά μου αρέσουν...
    Θα με ονόμαζα κινκι παρά bdsmερ...
    Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες οτι έχει και άλλα ενδιαφέροντα νήματα εδώ που μπορείς να συμμετέχεις και να διασκεδάσεις...
     
  2. Ourolagnos

    Ourolagnos Regular Member

    Για το φορουμ δεν το άκουσα, δεν μου το είπαν... αλλά με οδήγησαν οι ανησυχίες μου, ψάχνοντας στο Internet.
    Έφτιαξα κατευθείαν προφιλ γιατι αισθανόμουνα ότι άνετα μπορούσα να μοιραστώ τις σκέψεις μου και τις προτιμήσεις μου με ανθρώπους που και οι ίδιοι στην καθημερινότητα τους λόγω κοινωνικών ταμπού δεν μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα!
    Από τότε γενικά έχω διαβάσει και μάθει αρκετά πράγματα, έχω δει ακομα περισσότερα και έχω πειραματιστεί σε κάποια από αυτά.
    Αυτό που με κρατάει είναι η δυναμική που έχει η συγκεκριμένη κοινότητα από χρήστες ενεργούς που μπαίνουν και γράφουν τις σκέψεις τους είτε με λόγια, είτε με μια εικόνα...
    Είναι ένα φορουμ που συνεχώς αλλάζει επειδή αλλάζουν οι άνθρωποι που είναι μέσα σε αυτό... κάποιοι πιο παλιοί που συνεχίζουν να δίνουν δυναμικό παρόν.. κάποιοι που μπήκαν έγραψαν και μετά χάθηκαν.. ή καποιοι πιο καινούργιοι που κουβαλάνε τις δικές τους εμπειρίες! Όλοι όμως είτε είναι vanilla, είτε perv, είτε σαδο, είτε υπό είτε... έχουμε ένα bdsm μυαλό and i like it!  
     
  3. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Δεν ξέρω αν θυμάμαι καλά αλλά τότε παλιά έχω την αίσθηση ότι ήταν πολύ πιο περιορισμένα τα πράγματα που μπορούσε να διαβάζει κανείς με δημόσια πρόσβαση.

    Και εκείνους τους καιρούς δεν χόρταινα να διαβάζω μια από της πιο ολιστικές σαδίστριες που έχω διαβάσει ποτέ σε αυτό το φόρουμ, την Syrah.
    Και για να έχει πρόσβαση σε όλες τις δημοσιεύσεις της κάποιος έπρεπε να κάνει εγγραφή, εξού και ο χρήστης AuroraBorealis.

    Οι λόγοι οι οποίοι με κάνουν να ξαναμπαίνω κατα καιρούς για μεγάλα ή όχι διαστήματα είναι πολλοί και διάφοροι.
     
  4. footslave4

    footslave4 Regular Member

    Καταρχήν από την στιγμή που κάποιος ασχολείτε ενεργά με όλο αυτό που λέγετε bdsm κοινότητα καλό είναι να συμμετέχει και στο forum για να βοηθήσει με τις ιδέες του και τα υπόλοιπα μέλοι του forum.
    Από εκεί και μετά προσωπικά μπήκα να διαβάσω κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με το bdsm να ανταλλάξω απόψεις με άτομα που πιθανόν να έχουμε κάποια κοινά ενδιαφέροντα ή κοινές ανησυχίες και από εκεί και μετά μία γνωριμία είναι πάντα ευπρόσδεχτη.Ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να καταλήξει...
     
  5.   
     
  6. Circe

    Circe Lemon zest

    Και με χιούμορ!
    Ρεαλιστής, ναι, ρεαλιστής με ονοματεπώνυμο!
     
  7. Εγώ μάλλον είναι περιττό να σας πω τον λόγο για τον οποίο μπήκα εδώ ......τον έχεται καταλάβει όλοι ....μπήκα για χαβάλε και εξακολουθώ να κάνω χαβαλέ.....βέβαια στην πορεία και μέσα από τα νήματα
    γνώρισα και αξιόλογα άτομα.....  
     
  8. gaby

    gaby Guest

    Είχα μπει επειδή είχα πάρει εντολή να μπω. "Μα τόσο ατελείωτη διεύθυνση;" είχα ρωτήσει. Αλλά γράφτηκα το άλλο πρωί, πάνω που άρχιζε ένα sabbatical από τη δουλειά μου και η πρώτη μου εντύπωση για εδώ ήταν "αν εξαιρέσεις τα τρομαχτικά του που δεν υπάρχει λόγος να διαβάζω είναι καλύτερα και από τον πρωϊνό καφέ με συναδέλφους, ουαου!" Μπήκα, διάβαζα, άρχισα να λέω και εγώ σε ένα νήμα για την Ο και για βιβλιοπωλεία - από αυτά κάτι ήξερα - και μετά άνοιξα ένα νήμα που ρωτούσα τί είναι αυτά που λένε για την υποτακτική ότι δεν πρέπει να είναι doormat και πώς γίνεται να είναι ένας άνθρωπος "doormat". Ιδέα δεν είχα πόσο πολύ ήθελα μέσα μου να είμαι ένα doormat.

    Τι με κρατάει εδώ; Ο δεσμός που δημιουργούν με έναν τόπο μερικές αγάπες και μερικοί τάφοι (Καραγάτσης, στο περίπου). Εντάξει, το δραματοποιώ λίγο. Τα παλιά νήματα. Το προτιμώ από fb και twitter.
     
  9. G_E

    G_E Contributor

    Κολλάω σε διάφορα κατά καιρούς. Μπήκα τότε στο φόρουμ γιατί ήταν «λέσχη φιλοσοφίας» υψηλού επίπεδου - πνευματική απόλαυση. Φυσικά πάντα εξασκούσα το bdsm ακόμα και πριν το γνωρίσω ως τέτοιο. Γιατί σταμάτησα να γράφω; Γιατί μπήκα σε άλλα τριπάκια - σοβαρά παιχνίδια που με απορρόφησαν. Γιατί ξαναμπήκα; Γιατί κάπου βρήκα τους παλιούς κωδικούς μου και είπα «ας δω τι γίνεται». Για το αν θα μείνω ή θα ξανα-εξαφανιστώ, δεν ξέρω. Μου τη σπάσανε μερικοί με το κάτω του μετρίου επίπεδό τους και την αυθάδειά τους, αλλά αυτά πάντα συμβαίνουν. Από την άλλη ξαναβρήκα μερικούς παλιούς καλούς συνομιλητές και μερικούς αξιόλογους νέους (απεχθάνομαι το ους/ες). Πάντως δεν ξαναμπήκα για να βρω υ. Σε ένα χρόνο που, σύμφωνα με το σχεδιασμό μου, θα ολοκληρωθεί το τρέχον παιχνίδι μπορεί.
     
    Last edited: 16 Σεπτεμβρίου 2016
  10. halkidikiotis

    halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

    Δε ξερω γιατι μπηκα αλλα με κραταει η @lexy .
     
  11. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Είχαμε τότε ένα μικρό φόρουμ που ήταν η ιστοσελίδα του καναλιού μας στο IRC και λόγω απόλυτης έλλειψης υλικού περί bdsm στα Ελληνικά, κάναμε κάποιες προσπάθειες να δημιουργήσουμε.
    Με πλησίασε ο @Konstantinos στο IRC και μου είπε για τις σκέψεις του και μου είπε πως στήνει ένα σοβαρό φόρουμ και με προσκάλεσε να δω κι αν μ αρέσει να μεταφερθούμε όλοι εδώ.
    Όπως και έγινε.
    Το τι μετάφραση είχε πέσει, ακόμα θυμάμαι τους πρώτους κανόνες συμπεριφοράς και πόσα χρειάστηκε να μελετήσω πριν τους γράψω.

    Βρίσκομαι εδώ γιατί έχω επενδύσει χρόνο, ενέργεια, ψυχή. Γιατί είναι το bdsmικό μου σπίτι. Γιατί εδώ είναι μερικά άτομα με τους οποίους μας συνδέει πραγματική φιλία. Και γιατί είναι κατά κάποιο τρόπο ο χώρος μέσα από τον οποίο διαγράφεται μέρος της πορείας μου και είναι και κάποιου είδους ημερολόγιο, που δεν ειχα ποτέ την αυτοπειθαρχία να συνεχίσω.
     
  12. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

    Πώς μπήκα; Από σύμπτωση και τύχη. Ψαχουλεύοντας για δημοσιεύσεις σχετικές με το γλυκό αυτό "σαράκι", που το λένε bdsm. Διάβασα αρκετά. Μίλησα με κάποια-λιγοστά άτομα. Άλλα ευγενικά ομολογουμένως και άλλα αγενή και αδιάφορα. Αναμενόμενο, αν αναλογιστούμε ότι και τα φόρουμ αποτελούν μικρογραφία της κοινωνίας μας.

    Σαφώς και έμαθα και μαθαίνω ακόμη
    πράγματα. Δε μπαίνω συχνά αλλά όταν μπορώ. Χωρίς ίχνος εξάρτησης. Θεωρώ ότι στη σωστή δοσολογία και το σωστό χρόνο όλα κάτι έχουν να δώσουν. Συνεχίζω λοιπόν μέχρι νεοτέρας. Υγεία και διάθεση να έχουμε και όλα είναι μπροστά μας.