Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο πρωταθλητής

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Spankerman, στις 24 Σεπτεμβρίου 2010.

Tags:
 1. Spankerman

  Spankerman Member

  Όπως έχω γράψει και άλλη φορά, λόγω της δουλειάς μου ταξειδεύω συχνά και εντός και εκτός Ελλάδας και προσπαθώ πάντα να συνδυάσω τα ταξειδάκια αυτά με φάσεις. Στη βαλίτσα μου παίρνω κάποια όργανα-αν και μερικές φορές όπως τα παίρνω τα φέρνω πίσω εφόσον όσοι έχω κανονίσει να δω δειλιάζουν και εξαφανίζονται. 

  Το τελευταίο μου ταξείδι έγινε στη Θεσσαλονίκη. Είχα μιλήσει με 3 υποψήφιους και ειδικά ο ένας υποσχόταν πολλα με μηνύματα κλπ. Εννοείται ότι από τους 3 αυτούς δεν συνάντησα ούτε έναν!
   

  Παρόλα αυτά είχα μια έκπληξη της τελευταίας στιγμής. Μπήκα στο mirc και έριξα παραγάδι. Από όσους μίλησα είχα αρχίσει να απογοητεύομαι. Οι γνωστές μαλακίες: "δεν μπορώ σήμερα, έχω δεσμό δεν θέλω σημάδια" κλπ. Ωστόσο την τελευταία στιγμή μίλησα με έναν τυπάκο που έδειχνε διαφορετικός, άπειρος μεν αλλά αποφασισμένος. Μισή ώρα αφότου αρχίσαμε το chat με πήρε τηλέφωνο και μισή ώρα αργότερα βρεθήκαμε στο ξενοδοχείο μου. Μετά από μια ολιγόλεπτη εισαγωγή, άρχισε το παιχνίδι: σενάριο πατέρα-γιου και spanking για αρχή πάνω στα γόνατα με χέρι και μετά με διάφορα εργαλεία. Τον έβαλα στα 4 και μπρούμυτα στο κρεβάτι. Τα εργαλεία ήταν: lexan paddle με τρύπες, οβάλ ξύλινο paddle, δερμάτινο paddle, βούρτσα μπάνιου και το φοβερό και τρομερό extra heavy tawse. Ο μικρός είχε εξαιρετικές αντοχές: άντεξε συνολικά 70 με το tawse και πολλές με όλα τα άλλα όργανα. Με μικρά διαλείμματα η φάση κύλισε μια χαρά μέχρι να πει το συνθηματικό ότι δεν αντέχει άλλο. Εκεί είχε παρηγοριά με αγκαλίτσες κλπ και φροντίδα του κώλου του που είχε γεμίσει μικρά καρούμπαλα και κοκκινίλες. Τόσο πολύ spanking δεν είχα ξανακάνει στην Ελλάδα με Έλληνα και για αυτό τον αποκαλώ "πρωταθλητή".  

  Αυτό που με ανέβασε περισσότερο από όλα σε αυτή τη φάση ήταν πόσο γρήγορα τα συμφωνήσαμε. Η αναβλητικότητα και το πολύ μπλα μπλα με ξενερώνουν. Κάθε μέρα μιλάω με παιδιά που υποτίθεται ότι ενδιαφέρονται. Μου δίνουν msn, μου λένε για εμπειρίες/φαντασιώσεις αλλά η συνάντηση ολοένα αναβάλλεται...Κάποτε έδινα περισσότερο περιθώριο χρόνου-τώρα το πολύ σε 2 εβδομάδες αν δεν συναντηθούμε τους διαγράφω. Έτσι κι αλλιώς αν είναι να μιλήσω με κάποιον στο msn σήμερα που μένουμε και κοντά και να τον συναντήσω μετά από 2 μήνες, θα έχω ξεχάσει ότι μου έχει πει και τζάμπα τόσο γράψιμο. Σε έναν πρόσφατα που μου ζήτησε να δει τα εργαλεία του spanking στην κάμερα είπα ότι εφόσον δεν είναι βέβαιος πότε θα συναντηθούμε μέχρι να με συναντήσει θα έχει ξεχάσει πώς είναι τα εργαλεία. Και εννοείται ότι όσοι δίνουν ραντεβού και δεν έρχονται δεν έχουν 2η ευκαιρία.

  Ένας φίλος πρόσφατα μου είπε ότι είμαι πολύ απόλυτος κλπ. Ίσως έχει δίκιο. Αλλά στο τέλος-τέλος, dom είμαι, ότι θέλω κάνω!   
   
 2. blindfold

  blindfold Contributor

  Απάντηση: Ο πρωταθλητής

  γλυκόπικρη ιστορία ...


  είναι όμορφα τα παιχνίδια σε αυτό το σημείο και πίστεψε με είμαστε αρκετοί που αρεσκόμαστε με τις ώρες εκεί ,αλλά μόνο τα παιχνίδια αυτά ...
  φαντάζομαι ένας άντρας για να πλησιάζει έναν άλλον άνδρα δεν αναζητά μόνο spanking  

  βέβαια σου απαντά κάποιος λάγνος ...  
   
 3. Spankerman

  Spankerman Member

  Απάντηση: Ο πρωταθλητής

  Δεν σε κατάλαβα... 
  Εδώ στην Ελλάδα πιθανότατα 9/10 δεν θέλουν απλά spanking αλλά και σεξ...
  Αν ενέδιδα, θα είχα σίγουρα περισσότερη "πελατεία". Επίσης αν έβαζα νερό στο κρασί μου και έκανα "αισθησιακό" spanking  
  "Δυστυχώς" για μένα στα τόσα χρόνια που έζησα Λονδίνο συνήθισα αλλιώς. Και ευτυχώς λόγω της δουλειάς μου σε πολυεθνική εταιρεία ταξειδεύω συχνά σε Γερμανία και Ολλανδία διότι αν περίμενα από την εγχώρια αγορά...