Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο σκλάβος με το Babylino

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 7 Μαρτίου 2008.

  1. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Ίσως ο χειρότερος εφιάλτης της συνειδητοποιημένης Αφέντρας είναι ο σκλάβος με το Babylino.

    Συμπτώματα babylinίασης:

    1. Ο σκλάβος κοιτάει την Αφέντρα με βουρκωμένα μάτια σκύλου.

    2. Έχει εξελίξει το ικετευτικό χαμόγελο σε τέχνη.

    3. Ξέρει να σέρνεται με την επιδεξιότητα του γεωσκώληκα.

    4. Τηλεφωνεί και στέλνει εκατοντάδες μηνύματα που ενώ καταλήγουν στην σταθερή και ευγενική άρνηση της Αφέντρας ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ έως θανάτου (του ενός ή της Άλλης, όποιο επέλθει πρώτο).

    5. Ο σκλάβος με το Babylino μπορεί με άνεση να πετάει στα σύννεφα και να ζει το όνειρό του είτε υπάρχει πραγματική ανταπόκριση είτε όχι. Το γεγονός ότι νομίζει ότι είναι ερωτευμένος, γι αυτόν ισοδυναμεί με πραγματική σχέση. Δεν έχει σημασία το ότι η Αφέντρα σταμάτησε να λέει «Ευχαριστώ αλλά δεν σε θέλω» πριν 5 μήνες. Αυτός συνεχίζει να ζει εκεί στα σύννεφα μαζί της.

    6. Ο σκλάβος με το Babylino δεν έχει κάνει ποτέ σχέση στη ζωή του. Οι έως τώρα εμπειρίες του κυμαίνονται από συνευρέσεις επί πληρωμή με αμφιβόλου ποιότητας «Αφέντρες», συνευρέσεις με Ιντερνετικές γνωριμίες ατόμων του ίδιου φύλου ή ζευγάρια που αναζητούν κάποια ποικιλία στη σεξουαλική τους ζωή, έως σύντομες αποτυχημένες συνουσίες με όποια έκατσε, που κατέληξαν σε απουσία στύσης ή πρόωρη εκσπερμάτωση. Εναλλακτικά έχει την εξαιρετική εμπειρία συνευρέσεων με Αφέντρα – Βουβάλα που είδε χαρά στα σκέλια της και έβγαλε και τα απωθημένα της κατά των ανδρών τσακίζοντάς του τα παϊδια.

    7. Η άποψή του περί προσφοράς υπηρεσιών στην Αφέντρα είναι η εξής: Θα με χρησιμοποιήσεις ως σεξουαλικό αντικείμενο. Πρώτα θα μου βάλεις μανταλάκια στις ρώγες και στους όρχεις, μετά θα με μαστιγώσεις μέχρι να μαυρίσει ο κώλος μου, θα με ξεφτιλίσεις, θα με κατουρήσεις και μετά θα με διατάξεις να αυνανιστώ πάνω στα πόδια σου. Κατόπιν θα με βάλεις να φάω το σπέρμα μου.

    Με άλλα λόγια, θα γίνεις η σεξουαλική μου Υπηρέτρια.

    8. Όσον αφορά τη πνευματική υποταγή: Θα στέλνει συνεχώς σπαραχτικά μηνύματα στην Αφέντρα όπου θα ρωτά: Τι να κάνω τώρα; Τι να κάνω με την ζωή μου; Πάρε την ευθύνη της ζωής μου. Ουά – ουά. Θέλω γαλατάκι. Όχι πολύ ζεστό, ούτε πολύ κρύο, δοκίμασέ το πρώτα στο μπράτσο σου ώστε να έχει την τέλεια θερμοκρασία. Είμαι ένα μικρό μωράκι αλλά ξέρω ακριβώς τι απαιτώ από σένα. Αν δεν μου το δώσεις θα γκρινιάζω και θα απαιτώ μέχρι να μου το δώσεις.

    9. Ο σκλάβος με το Babylino είναι ανίκανος να βιώσει την οποιαδήποτε χαρά της ζωής. Όλα είναι τραγικά θλιμμένα, σε έναν κόσμο γκρίζο, μουντό, όπου το επίκεντρο είναι Αυτός, ο Μάρτυρας, ο Μέγας Αδικημένος, που τόσα ήθελε να προσφέρει και δεν έγιναν δεκτά. Ίσως να φταίει η ηλικία του, ίσως η απειρία του, ίσως ο τρόπος που ντύνεται, ίσως η εσωστρέφειά του, ίσως τα μαλλιά του, τα αυτιά του, η κοιλίτσα του. Δεν φταίει το Babylino που φοράει, ο ίδιος δεν το βλέπει, δεν ξέρει ότι είναι εκεί.

    10. Τελευταίο και φαρμακερό. Μόλις βρει την Αφέντρα που θα τον εκτιμήσει, γιατί ίσως είναι παιδί μάλαμα, και – μέσα στην απέραντη καλωσύνη της - θα τον πάρει στο κρεβάτι της να του μάθει πέντε πράγματα, στη ζωή της να του κάνει παρέα, να του μιλήσει ως άνθρωπος προς άνθρωπο, ο σκλάβος με το Babylino θα συνειδητοποιήσει τα εξής:
    Α. Αυτή δεν είναι η Αφέντρα των ονείρων του.
    Β. Είναι λίγο υπέρβαρη.
    Γ. Δεν έχει αρκετά περιποιημένα πόδια.
    Δ. Δεν τον ερεθίζει σεξουαλικά.
    Ε. Δεν τον βολεύει να μην είναι το θλιμμένο επίκεντρο της προσοχής του θλιμμένου παιδικού του κόσμου.

    Οπότε: φεύγει χαμογελώντας θλιμμένα και επιστρέφει στην πρότερη κατάσταση από όπου δεν θα ξεφύγει ποτέ του. Διότι ποιος θέλει να ζει δύσκολα;

    Εν κατακλείδι: Καμία γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της δεν θα επιλέξει να κάνει ερωτική σχέση με τον σκλάβο με τον Babylino ή με έναν επιτήδειο μαζοχιστή που την βλέπει ως χρήστη εργαλείων με σκοπό την δική του απόλαυση. Όλες οι σεξουαλικές πράξεις περιέχουν βία, αλλά ποιος θέλει να γαμήσει ένα χειριστικό μωρό; Έναν άντρα, λογικό και συνειδητοποιημένο, που ξέρει να διεκδικήσει την απόλαυσή του, ευχαρίστως να τον ξεσκίσω (ακόμα κι εγώ, που είμαι μία «κανονική» γυναίκα).
     
  2. Maley

    Maley Contributor

    τι πλακα εχεις βρε Ντοριτα Σαλονικα..
     
  3. latexduck

    latexduck Contributor

    Κάτι θα ξέρεις Ντόρα   
     
  4. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Θου Κύριε φυλακή τω στόματί μου. 
     
  5. Kits

    Kits Contributor

    κανε το καλο και ριξτο στο γιαλο....
     
  6. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

     

    καλό, διδακτικό και αρκετά ρεαλιστικό (δυστυχώς ή ευτυχώς !!-ποιος μπορεί να κρίνει; )
     
  7. Kits

    Kits Contributor

    O babylinos.... 
     
  8. extreme32

    extreme32 Regular Member

    (γαμωτο. δεν ειναι ετσι? ω ρε πουστη μου... πως είχα καταλαβει ....οτι.... φτου!)

             <------- αυτα για να μην βρω κανενα μπελα παλι
     
  9. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...........Εγω !!!!!!!!  
    Ντορα πως με ξερεις τοσο καλα????????  
     
  10. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Αποστομωτικό dora! Γι'αυτό σε πάω!!  
     
  11. sapfw

    sapfw Hard to handle Contributor

    Απάντηση: Ο σκλάβος με το Babylino

    dora,
    ξέχασες να γράψεις ότι αν τυχόν συνομιλήσει με μια υποτακτική/σκλάβα, προσπαθεί να την πείσει σώνει και καλά πως κατά βάθος είναι αφέντρα.
     
  12. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    εν κατακλειδι Ντορα αγαπητη ... την σημερον .... το δινεις και το παιρνεις διχως πολλες κουβεντες και λες και ευχαριστω στον Θεο που σε αξιωσε διοτι καθε στιγμη επομενη μπορει να επιφυλασει πολλα .. ενιοτε δυσαρεστα ...
    σκεψου οτι αλλες/αλλοι δεν εχουν ουτε τον σκλαβο με το μπεϊμπυλινο και το χειροκινητο εχει γινει θεσμος ... και Αγιος ο Θεος να λεμε οταν το εχουμε ....   ....
    ασε μην πεις ξερω ... μακρια απο μας αυτα .. εμεις ειμαστε υπερανω ... μα δεν λεω για μας ... για τους "αλλους" λεω ...