Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο υγιής κυρίαρχος.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος sklavina, στις 18 Απριλίου 2011.

  1. Απάντηση: Ο υγιής κυρίαρχος.

    Όχι λάρα μου, δεν εξέλαβες κατά γράμμα αυτό που γράφω...αυτό που έγραψα φαίνεται παραπάνω. Μπορεί να μην είναι υπερ αναλυτικό και επεξηγηματικό αλλά δεν γράφω και αυτά που είπες!!!
     
  2. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: Ο υγιής κυρίαρχος.

    Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια......!!!!! 
     
  3. thanasis

    thanasis Contributor

    Τα χαρακτηριστικά που αναφέρω, αφορούν στον υγιή Κ και στην υγιή κυριαρχικότητα. Αν απουσιάζει οποιοδήποτε από τα χαρακτηριστικά που ανέφερα, φρονώ οτι ο Κ και η κυριαρχία του "κουτσαίνουν". Το εξιδανικευμένο κομμάτι είναι άλλου Ντόμη ΒΔΣΜοβίβλος. Και, όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ, ο Angels Guardian προσέγγισε περισσότερο την εξιδανικευμένη χροιά του θέματος.

    Αυτό με το σωματικό κομμάτι δεν το καταλαβαίνω και μου φαίνεται λίγο προσβλητικό, αν και διάβασα τις εξηγήσεις σου.

    Υπάρχουν όμως και φάσματα, όχι μόνο δίπολα.

    Εδώ συμφωνώ. Αν και πάλι, νομίζω, οτι σε γενικές γραμμές αναρωτιέμαι αν θα υπήρχε κάποια τεράστια απόκλιση στο "υγιές" (όση θα υπήρχε στο καυλοεκλυτικό, επί παραδείγματι) από υ σε υ.
     
    Last edited: 19 Απριλίου 2011
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Re: Ο υγιής κυρίαρχος.

    Πρέπει να δωθούν και τα δύο άκρα του φάσματος και πάλι μπορούμε να καταλήξουμε σε δίπολο, ανήκει ή όχι στο φάσμα.

    Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι δεν αρκεί μια λίστα με χαρακτηριστικά για να χαρακτηρίσει ένα υγιή κυριαρχικό (ή υποτακτικό ή οτιδήποτε) ως τέτοιο και αυτό γιατί αρκεί να υπάρχει έστω και ένα χαρακτηριστικό που να το διαθέτει κάποιος και αυτό να γκρεμίζει ή να καθιστά άνευ σημασίας όλα τα υπόλοιπα.
     
  5. thanasis

    thanasis Contributor

    Δεν αντιλαμβάνομαι ακριβώς το wording της 1ης σου παραγράφου. Ως προς το υπόλοιπο, συντάσσομαι κατά της cookbookοειδούς τσελεμεντοποίησης. Αλλά η ερώτηση της OP είναι:

    Αν απομανιχαϊστοποιήσεις τα χαρακτηριστικά (παρουσία/μη-παρουσία), μπορούμε να ξεκινήσουμε από κει και μετά συζήτηση.
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Re: Ο υγιής κυρίαρχος.

    Μα εδώ είναι η παγίδα. Πώς θα μιλήσεις για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να πληροί ένας υγιής κυριαρχικός αν δεν ορίσεις τι εστί υγιής κυριαρχικός;

    Φυσικά τέτοιος ορισμός αποκλείεται να γίνει καθολικά δεκτός γιατί ο καθένας έχει τη δικιά του άποψη σχετικά με το τι ποιεί κάποιον υγιή κυριαρχικό και τι όχι, οπότε οποιαδήποτε λίστα που περιλαμβάνει "τι τον ποιεί υγιή ως κυριαρχικό" θα πρέπει να περιλαμβάνει και μια λίστα με "τι τον ποιεί αρρωστημένο ως κυριαρχικό".
     
  7. thanasis

    thanasis Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Ο υγιής κυρίαρχος.

    Χωρίς να θέλω να μπω σε semantic-οτριπάκι*, το να ξεφύγουμε από τα δίπολα μας γλιτώνει από αυτό που σε προβληματίζει. Μπορούμε να μιλήσουμε για σχετική παρουσία ενός χαρακτηριστικού και όχι για on/off παρουσία (aka υγεία/μη-υγεία).

    *Όπου και θεμιτό είναι να έχει κανείς την δική του οπτική, φόρουμ είμαστε, συζήτηση κάνουμε.
     
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Ο υγιής κυρίαρχος.

    @sklavina
    Πολύ ευχαρίστως θα καθόμουν εδώ να συζητήσω κατά πόσο υγιής στο σώμα δεν είναι το ίδιο με τον υγιής σωματικά αλλά θα γελάει μαζί μας και το παρδαλό κατσίκι.
    Τουλάχιστο εκείνο που μιλάει ελληνικά.

    Προσωπικά όταν από κεκτημένη ταχύτητα γράψω κάτι διαφορετικό απ αυτό που εννοώ, απλά το παραδέχομαι, κι επεξηγώ τι εννοούσα ακριβώς, ευχαριστώντας που μου δόθηκε η ευκαιρία να το πράξω. Δεν προσπαθώ να προσάψω σε όλους τους άλλους χαμηλή αντίληψη...

    Αλλά δεν θα ήθελα να χαλάσω το νήμα πάνω σε μια "φιλολογική" διαφωνία και την προσπάθεια σου να με πείσεις πως δεν κατανοώ αρκετά καλά τα ελληνικά και σας αφήνω να ορίσετε τον υγιή κυρίαρχο.

    Καλή συνέχεια.
     
  9. Απάντηση: Ο υγιής κυρίαρχος.


    Nα είσαι καλά, παρακαλώ  
     
  10. Απάντηση: Ο υγιής κυρίαρχος.

    @ lara
    Στο πόσο ίδιες είναι οι προτάσεις που γράφεις δεν υπάρχει καμία αμφβολία. Έχω ζητήσει συγνώμη σε προηγούμενο ποστ για το ότι δεν ήμουνα επεξηγηματική. Εξήγησα και πως για μένα προσωπικά η σωματική αναπηρία δεν κάνει κάποιον μη υγιή στο σώμα.
    Μένει να πω ότι με τον όρο "υγιή στο σώμα" εννοώ έναν άνθρωπο που φροντίζει για την καθαριότητα, την αισθητική, το βάρος του, για ότι αφορά το σώμα του. Απλά πράγματα.
    Αλλά μιλώντας για : "υγεία στο σώμα" ενώ καταλαβαίνω πως μπορεί να βάλει κανείς διάφορα στο μυαλό του επειδή αφήνει περιθώρια για σκέψη, δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να σημαίνει αυτό και μάλιστα να τίθεται ως δεδομένο ότι είναι προσβλητικό απέναντι σε άτομα με σωματική αναπηρία.

    Ελπίζω να έγινα κατανοητή και να μη δοθεί συνέχεια σε αυτό.
     
  11. Απάντηση: Ο υγιής κυρίαρχος.

    @ thanasis

    Σε κατάλαβα, εκτιμώ την άποψή σου.
    Όσον αφορά το θέμα της σωματικής υγείας αν και εξήγησα και ελπίζω να μην κρεμαστώ ανάποδα για αυτό, θεωρείς κυρίαρχο έναν ο οποίος είναι 200 κιλά και δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του στο θέμα αυτό να προσπαθεί να επιβάλλει στην υποτακτική του να χάσει βάρος; Μπορείς να έχεις τον έλεγχο κάποιου άλλου όταν δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο του εαυτού σου?

    p.s αυτό ως παράδειγμα το θέτω... 
     
  12. thanasis

    thanasis Contributor

    Re: Απάντηση: Ο υγιής κυρίαρχος.

    Οκ, κατέστη σαφές.