Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο χαμένος Κύριος

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Γοργόνα, στις 30 Ιουλίου 2020.

  1. Γοργόνα

    Γοργόνα Regular Member

    Πριν κάνα διμηνο μου έστειλε κάποιος στο ινστα . Πολυ ευγενικός και με ωραία προσέγγιση. Φαινόταν λίγο περίεργο το προφίλ του και εννοείται το έθιξα πολλές φορές. Στην αρχή ήμουν πολύ απότομη και σκληρή αλλά εκείνος επέμενε ευγενικά πάντα και αυτό μου άρεσε . Άλλος στη θέση του θα με είχε βρίσει και θα σταμάταγε να μου μιλάει.
    Πάνω στη συζήτηση με ρώτησε αν ασχολούμαι με το bdsm καθώς ακολουθουσαμε κάποιους σχετικούς λογαριασμούς και έκανα συχνά like. Του είπα οτι δεν έχω κάποια εμπειρία αλλα οτι ενδιαφέρομαι. Απο εκείνη τη στιγμή άλλαξε ο τρόπος που μου μιλούσε. Έγινε πιο αυταρχικός σε κάποιες φάσεις αλλα και πιο τρυφερός όταν αντιδρούσα οπως του άρεσε. Και παρόλο που όλο αυτό ήταν μόνο από μηνύματα εγώ καύλωνα και το δήλωνα συνεχώς.
    Άρχισα λοιπόν να ζητάω την άδεια του για να παίξω το μουνάκι μου. Και κάθε φορά ήταν όλο και πιο δυνατός ο οργασμός. Βίωνα οργασμούς που ειχα χρονια να βιώσω τοσο έντονα. Κάποια στιγμή καθώς δεν είχα συνηθίσει να μιλάω στον πληθυντικό μου ξέφυγε οπότε επρεπε να τιμωρηθώ. Οποτε με διέταξε να στηθω και να ριξω 10 σφαλιάρες στον κώλο μου και να τις μετραω . Εγω του έστειλα ηχητικό και καθε φορά έλεγα ευχαριστώ Κύριε ....
    Δεν το περίμενα να μου αρέσει , γτ δε μου αρέσει πολύ ο πόνος. Αλλα μου άρεσε πολύ οτι με έβαλε να το κάνω και οτι με "πειθαρχούσε". Κάποια στιγμή μου λεει τωρα αλλες 5 και γω καθώς καμιά φορά κάτι παθαίνω με τους μονούς αριθμούς πήρα την άδεια του για να ρίξω άλλη μια. Δεν με ενοιαξε που θα τις έτρωγα παραπάνω.
    Μετα απο ολη τη συνομιλία και μετά απο τους πιο δυνατούς οργασμούς που εχω βιώσει σε σόλο , κοίταζα το κωλαράκι μου στον καθρευτη κόκκινο , κάπως περήφανη. Μέχρι την επόμενη μέρα έτσουζε οταν καθόμουν αλλά αυτο δημιουργούσε ενα χαμόγελο στο πρόσωπο μου.
    Δυστυχώς όταν ένιωσα έτοιμη να βρεθούμε απο κοντά και κανονίσαμε , του ζήτησα ενα βίντεο στο οποίο να φαίνεται ολόκληρος και να μου μιλάει. Μιλάγαμε περίπου εναν μήνα απο μηνύματα. Είχαμε ανταλλάξει φωτογραφίες και ηχητικά. Αλλα σε ολες τις φωτογραφίες δεν φαινόταν πολύ καλά. Οπότε ζήτησα αυτό για ασφάλεια. Και μετά χάθηκε. Απλα δεν μου ξανααπαντησε ποτέ. Μου θύμισε τη παλιά μου σεξουαλικοτητα ( ειχα σταματησει να εχω τετοιου ειδους φαντασιωσεις μετα απο μια ασχημη εμειρια, ισως αναλυσω καποια στιγμη), μου άνοιξε τα μάτια ως προς το τι θέλω και με άφησε. Πίστευα πως θα γίνω η σκλάβα του και αυτός ο Αφέντης μου και τώρα νιώθω ένα κενό.
    Ισως στην τελική ήταν για καλύτερα.
    Καταλαβαίνω οτι η ολη περιγραφή είναι πολύ basic για εδώ μέσα αλλά τώρα "ανακαλύπτω" τον κόσμο του bdsm συνειδητά, και μαρεσει  
     
  2. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member

    ...Μάστερ αλέρτ  
     
  3. Sparrow

    Sparrow Seduce my mind..

    Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί τέτοιοι "μαστεραδες". Που για τους δικούς τους λόγους μένουν μόνο στην επαφή μέσω ίντερνετ. Το κακό είναι η υποκρισία και οταν εισαι άπειρη ίσως είναι λίγο δύσκολο να την αντιληφθείς
     
  4. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor

    Παντρεμένος "μαστερας" του πληκτρολογίου κατά πάσα πιθανότητα.
     
  5. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Ο μάστερ ποιος ήταν;
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Ψυχούλα έχουνε κι αυτοί!
     
     
  7. Γοργόνα

    Γοργόνα Regular Member

    Δεν τον γνώρισα εδώ μέσα. Και στην τελικά δεν ξέρω καν αν οι πληροφορίες που μου έδωσε ήταν αληθινές
     
  8. katerina

    katerina Regular Member

        
     
  9. RedFox

    RedFox New Member

    Η δικιά μου γνώμη είναι ότι μόνο για καλό ήταν αυτή σου ή εμπειρία καθώς πρόσφερε και κάτι. Το λέω γιατί πιστεύω οπως και συ άλλωστε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις τύπων από το ίντερνετ που κρύβονται και ολας έχουν λίγες πιθανότητες να αποφέρουν κάτι καλό. Στο παρελθόν δυστυχώς έχω βρεθεί στην ίδια κατάσταση με τον τύπο, χωρίς να αποκρύπτω στοιχεία μου όμως, σε μια περίοδο που για διάφορους λόγους το ενδεχόμενο να ασχοληθώ με μια σχέση ή να κάνω γνωριμίες μου φαινόταν μπελάς και χάσιμο χρόνου οπότε κορόιδευα τον εαυτό μου νομίζοντας ότι χρησιμοποιώντας τα social media θα αφιέρωνα λιγότερο χρόνο και θα μπορούσα να βρω κάποια δικαιολογία αν έβλεπα ότι δεν ήθελα να συνεχίσω. Να σημειώσω πως δεν πήγαινα με σκοπό να εξαπατησω την εκάστοτε κοπέλα απλα είχα την αίσθηση ότι δεν θα θέλω να ξανασχοληθω μαζί της σύντομα. Έλα ντε όμως που αυτό κάλυπτε κάποιες καταπιεσμενες ανάγκες μου και ασυναίσθητα το τράβαγα για καιρό με αποτέλεσμα να δημιουργώ ψεύτικες εντυπώσεις. Επίσης γνωρίζω άλλη μια τέτοια περίπτωση όπου εν τέλη ο τύπος είχε τέτοιες επιθυμίες αλλά από κοντά ήταν τελείως διαφορετικός και δεν μπορούσε καλά καλά να μιλήσει στην κοπέλα. Τα λέω αυτά και για να εξομολογηθώ ωντας στο παρελθόν ένας από τους μαλακές που πολλές έχετε πετύχει αλλά και για να δείξω ότι πολλές φορές τέτοιοι τύποι έχουν κάτι να τους περιορίζει στη ζωή τους που δεν μπορούν ή φοβούνται να προσπερασουν. Όχι βέβαια ότι δεν υπάρχουν και οι pure μαλακές που απλά θέλουν επιβεβαίωση. Τέλος η συμβουλή μου, σε περίπτωση που θες να ξαναδοκίμασεις κάτι αντίστοιχο, είναι να κρατάς ακόμα πιο μικρό καλάθι και να βάζεις ένα χρονικό όριο μέσα στο οποίο ο άλλος κατά τη γνώμη σου θα έπρεπε να επιδιώξει να σε δει. Αν το προσπερνάει στείλε τον.
     
  10. ChildInTime

    ChildInTime New Member

    Έπρεπε να του πεις απο την αρχή να κανετε βίντεο κλήση για να σαι σίγουρη κιόλας. Παράξενο που δεν στο πρότεινε και ο ίδιος, να σε βλέπει οταν θα ριχνες τις σφαλιάρες και να σου έδινε και άλλες εντολές να ακολουθήσεις. Όπως είπαν και παραπάνω κανένας παντρεμένος θα ταν που όταν κοιμόταν η γυναίκα του έβρισκε χρονο να σου στείλει.
     
  11. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Δεν έκανα παράθεση απ' το κείμενο σου, δε ρώτησα προσωπικά  
     
  12. espimain

    espimain Contributor


    Εσύ με τόσα Anti-fatish πώς τα τσεκάρισες μέσα από θολές φωτογραφίες;
    Μια χαρά οργασμούς είχες χωρίς να ξέρεις αν έπλενε τα δόντια του, παρόλο που ήταν μυστικοπαθής και χωρίς να ξέρεις αν ήσουν σωματικά πιο δυνατή από αυτόν.