Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο χειρισμός ενός κατοικιδίου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος petjohn, στις 29 Σεπτεμβρίου 2019.

  1. petjohn

    petjohn Regular Member

    Πως, αλήθεια, θα έπρεπε να χειρίζεται ένα κατοικίδιο ο ιδιοκτήτης του; Ποιά είναι η διαφορά του από ένα ζωάκι, όπως ένα σκυλί;

    Αν δούμε πιο προσχτικά τη σχέση κατοικιδίου-ιδιοκτήτη, αν επικεντρώσουμε σε αυτό που εμέναμε ενδιαφέρει, κατοικίδιο-Αφέντρα, τότε θα δούμε ότι η σχέση αυτή με μία ανάλογη, π.χ. γυναίκας-ζώου συντροφιάς, δε διαφέρουν πολύ. Η μόνη διαφορά είναι ότι το ζώο συντροφιάς δεν είναι άνθρωπος ανώ το κατοικίδιο είναι. Αυτό που έχει συμβεί είναι να προσφέρει την ανθρώπινη υπόστασή του στον ιδιοκτητή του, στην Αφέντρα.

    Προσφέροντας όμως αυτή την ανθρώπινη υποστασή του, διευκρινίζοντας τα όρια του και τα περιθώρια που μπορεί να τα ξεπεράσει, προοδευτικά, "πέφτει" στην υπόσταση του ζώου, έχει μία μετάσταση, η οποία όμως δεν είναι παρά ένα δώρο στην Αφέντρα, στο παράδειγμά μας, δώρο στην ηδονή, στην απόλαυση, στην αφοσίωση. Ποιες είναι οι διαφορές με ένα σκλάβο θα τις δούμε αργότερα.

    Αυτό που θα ήθελα να συζητήσουμε είναι ότι αυτό είναι κατόπιν συμφωνίας, όπου οι όροι είναι εξαντλητικοί, εννοώ έχουν συζητηθεί τόσο πολύ που δεν χωρά, αφού έχουν συμφωνηθεί, καμμία παραβίασή τους. Αν παραβιαστούν η τιμωρία θα πρέπει να είναι αυστηρή. Τόσο αυστηρή που αυτό θα είναι ένα μάθημα στο κατοικίδιο. Η Αφέντρα θα πρέπει να είναι υπεύθυνη να μην εκτραπεί, όπως και στη σχέση Αφέντρας-σκλάβου. Εδώ λοιπόν δεν υπάρχουν διαφορές. Η συμφωνία είναι συμφωνία.

    Θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα κατοικίδιο είναι κάποια σκαλιά πιο κάτω από το σκλάβο. Θα μπορούσε να τιμωρηθεί από οποιοδήποτε σκλάβο, κατόπιν εντολής της Αφέντρας, χωρίς να υπάρχει η έννοια του εξευτελισμού, γιατί αυτό είναι αυτονόητο για αυτόν.

    Ας δούμε ένα παράδειγμα παραχώρησης.
     
  2. petjohn

    petjohn Regular Member

    «Το κατοικίδια ήταν στο σπίτι της Αφέντρας, όπως πάντα. Το βράδυ έλεγαν οι ειδήσεις ότι θα βρέξει. Η διαταγή της ήταν να περάσει όλο το βράδυ έξω στον κήπο γυμνός. Απαγορευόταν να χτυπήσει την πόρτα, να μείνει σε μέρος σκεπασμένο που είναι καθαρό. Ήξερε να συμπεριφερθεί με τα άλλα ζώα, ήταν φίλοι του. Ή θα έπρεπε να ήταν.

    Η υπηρέτρια του αφαίρεσε το λουρί και τον έβγαλε έξω. Γυμνό. Θα έμενε σον κήπο μέχρι το πρωί. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα άρχισε να βρέχει. Το κρύο ήταν τσουχτερό αλλά έπρεπε να αντέξει. Η Αφέντρα θα ευχαριστιόταν από αυτή τη συμπεριφορά του. Ο μόνος τρόπος ήταν να κινείται όσο το δυνατόν πιο πολύ. Πάντα στα τέσσερα, αν κάποιος τον έβλεπε να ήταν όρθιος, η τιμωρία θα ήταν πολύ αυστηρή, επειδή θα πρόσβαλλε την τωρινή υπόστασή του, δε θα ήταν και σωστό, σύμφωνα με την κοινή απόφασή τους. Έτσι έκανε.

    Η βροχή έπεφτε στο σώμα του. Όλο και πιο δυνατά. Σιγά σιγά άρχιζε να το συνηθίζει. Η δυσκολία ήταν προς το τέλος της νύχτας, όταν η θερμοκρασία είχε πέσει πολύ. Αλλά οι έντονες κινήσεις του έφεραν μία ισορροπία.

    Μόλις ξημέρωσε η υπηρέτρια το βρήκε και του έκανε νόημα να έρθει. Σε ένα υπόστεγο τον έπλυνε καλά με κρύο νερό, μετά το σαπούνισε παντού και τον ξέπλυνε πολύ καλά. Θα έπρεπε να στεγνώσει μόνος του. Ούτε πετσέτα, ούτε τα χέρια του ή άλλα θα έπρεπε να ακουμπήσουν το σώμα του, μόνο αυτά που είχαν εξουσιοδότηση. Στέγνωσε μετά από αρκετή ώρα, μένοντας στην ίδια στάση, στο υπόστεγο. Για σήμερα το απόγευμα, επειδή δεν έκανε τις δουλειές του σπιτιού, τις οποίες έκανε όλες η υπηρέτρια, αυτή είχε την εξουσιοδότηση από την Αφέντρα να τον κάνει ότι αυτή επιθυμεί.

    Ο χώρος στο υπόγειο της ανήκε, ένα μέρος δίπλα από το γκαράζ. Είχε καλέσει τις φίλες της. Γυναίκες που δούλευαν σε άλλα σπίτια της γειτονιάς. Αυτό θα ήταν γυμνό σε κοινή θέα, με τα μάτια κλειστά, έτσι ώστε να μην μπορεί να δει αυτές τις γυναίκες, αλλά αυτές θα τον έβλεπαν. Τις ήξερε και τον ήξεραν καλά. Δε θα ήξερε όμως ποιες τον είχαν δει και χρησιμοποιήσει. Φίλησε τα χέρια της υπηρέτριας και περιποιήθηκε τα πόδια της. Στήθηκε για την εκτόνωσή της. Της άρεσε να χρησιμοποιεί το βούρδουλα. 100 φορές στην πλάτη και τα οπίσθιά του δεν ήταν πολλές για αυτόν. Αυτή το ήξερε.

    Ήταν σε μία γωνία, στα τέσσερα, με τα μάτια δεμένα. Μία μία ήρθαν οι φίλες της. Άκουγε τα γέλια και τα σχόλια που τον αφορούσαν. Κάποιες φαίνεται ότι σοκαρίστηκαν, αλλά το ξεπέρασαν. Τους εξήγησε ότι ήταν ένα κατοικίδιο, δεχόταν τον εξευτελισμό, την τιμωρία, υπηρετούσε πιστά. Όλα βέβαια θα ήταν ελεγχόμενα από αυτήν.

    Η πρώτη του λειτουργία ήταν το τασάκι. Όποια κυρία κάπνιζε τον τράβαγε από το λουρί και λέγοντας «τασάκι» αυτό έπρεπε να βγάλει έξω τη γλώσσα του και να καταπιεί τη στάχτη. Στη γλώσσα του έσβηναν τα τσιγάρα τους. Τα πέταγαν απλώς, σβησμένα σε ένα μεγάλο τασάκι.

    Κάποια έκανε την αρχή και ρώτησε αν μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να καθαρίσει τα παπούτσια της. Ήταν αποδεκτό. Ξεκίνησε να γλύφει τα παπούτσια της παντού, η κυρία με το χέρι της έσπρωχνε το κεφάλι του για να δείξει που θα δουλέψει. Άρεσε αυτή η λειτουργία και δυο-τρεις άλλες κυρίες ήθελαν να κάνει το ίδιο. Η τελευταία ζήτησε αν μπορεί να της γλύψει τα πόδια. Και αυτό έγινε δεκτό. Μετά από λίγο ζήτησε να το χειριστεί σε κάποιο χώρο, μόνη της, χωρίς να είναι άλλος μπροστά. Η υπηρέτρια δέχτηκε, αλλά αυτή θα μπορούσε μόνο να ελέγξει, της εξήγησε.

    Πήγαν σε ένα μικρό δωματιάκι. Σε ένα πάγκο είχε τα διάφορα εργαλεία. Μαστίγια, δονητές, βέργες, φίμωτρα, βελόνες. Ότι ήθελε μπορούσε να χρησιμοποιήσει, κατόπιν άδειας της υπηρέτριας που, κατά διαστήματα, επέβλεπε και καθοδηγούσε. Το διέταξε να γλύψει τα πόδια της. Το έκανε με μαεστρία. Μέχρι τα γόνατα. Φαίνεται ότι της άρεσε. Με το πόδι της τον έσπρωξε βίαια προς τα πίσω. Είχε ανάψει. Έβγαλε το σλιπάκι της και του είπε η γλώσσα του να ανέβει προς τα πάνω. Μέχρι το αιδοίο της. Έφτασε εκεί και μπήκε μέσα σε αυτό το ναό δειλά δειλά και μετά, αφού δεν υπήρχε απαγόρευση, πιο πολύ. Αυτή η κυρία είχε φτάσει στα όρια της ηδονής. Το διέταξε να πάει πιο μακριά, στα τέσσερα.

    Της άρεσε η βέργα από ξύλο που είχε μία ελαστικότητα. Της άρεσε να «ζωγραφίζει» κόκκινες γραμμές στην πλάτη του και στα οπίσθιά του. Παράλληλες και κάθετες. Χτυπούσε με ακρίβεια και δύναμη. Τον έφτανε στα όρια της ηδονής του, όμως θα έπρεπε να φτάσει σε οργασμό όταν θα έπαιρνε εντολή. Είχε φτάσει και σχεδόν ξεπεράσει τα όρια αντοχής του. Συνέχιζε. Κατά διαστήματα του χάιδευε την πλάτη ή τα οπίσθια και μετά άρχιζε ξανά. Αυτό έγινε αρκετές φορές μέχρι να καταλάβει ότι δεν αντέχει άλλο, από την αναπνοή του, από τα βογγητά του.

    «Τώρα», ήταν η εντολή της. Ο βούρδουλας έπεφτε με δύναμη αγκαλιάζοντας το κορμί του μία, δύο, δέκα, είκοσι φορές, όλο με μεγαλύτερη δύναμη. Άφησε το βούρδουλα και μπήκε μέσα του με το δονητή. Όλο και πιο βίαια. Όλο και πιο σκληρά. Είχε φτάσει σε ένα καλό σημείο ηδονής και ξαναείπε το «τώρα» με βραχνή φωνή από τη έκσταση. Εκσπερμάτωσε και αυτή το κατάλαβε από τους σπασμούς του. Το διέταξε με τη γλώσσα του να καθαρίσει το πάτωμα. Το έκανε, εκτελώντας την εντολή της με ακρίβεια.

    «Θα ήθελα να ήσουν ο σκλάβος μου», του είπε, «αλλά ανήκεις αλλού. Θα το ζητήσω να σε χειριστώ ξανά. Με καύλωσες κοπρόσκυλο.», τέλειωσε ξαπλώνοντάς τον με μία μικρή κλωτσιά. Μετά επέστρεψαν στη σάλα. Έδειξε το έργο ζωγραφικής της στις άλλες κυρίες. Άρεσε, περισσότερο στην υπηρέτρια. Κάπως έτσι τέλειωσε αυτή η βραδιά χειρισμού του.»
     
  3. petjohn

    petjohn Regular Member

    Αυτό ήταν ένα παράδειγμα. Προς συζήτηση. Σας ευχαριστώ.
     
  4. petjohn

    petjohn Regular Member

    Αν θέλετε μπορείτε να εκφράσετε την άποψη σας όλες και όλοι. Σας ευχαριστώ ξανά.
     
  5. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Θεωρώ ότι η πνευμονια είναι δεδομένη μετά από μια τέτοια βραδυα.

    Ως εκ τούτου είναι στη σφαίρα του φανταστικού και του εντελώς σουρεαλιστικου το όλο σκηνικο.
     
    Last edited: 29 Σεπτεμβρίου 2019
  6. petjohn

    petjohn Regular Member

    είναι, αλλά ως συμπεριφορά να το συζητήσουμε
     
  7. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Θες να εκφράσουμε άποψη ως προς την φαντασίωσή σου θεωρώ.
    Ωραίες είναι οι φαντασιώσεις, όλοι έχουμε τις δικές μας.
     
  8. petjohn

    petjohn Regular Member

    Όχι ως προς τη φαντασίωση μόνο, αλλά ως προς το ρόλο αυτό, ως προς αυτή τη συμπεριφορά.
     
  9. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Δεν καταλαβαίνω... που είναι η ερώτηση;
     
  10. petjohn

    petjohn Regular Member

    Δεν είναι ερώτηση, απλά θέτω το θέμα, να δουμε τη σχέση ιδιοκτήτη-κατοικιδίου σε αυτή τη συμπεριφορά.
     
  11. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Από την στιγμή που γράφεις το παραπάνω τι μένει να πούμε; Εάν υπάρχει ένα δίπολο που συμφωνεί στους όρους που έχουν τεθεί η σχέση είναι προκαθορισμένη κι αυτή.
     
  12. petjohn

    petjohn Regular Member

    ποιο είναι όμως το φορτίο της; αυτό είναι το θέμα, ποιες μπορεί να είναι οι ψυχικές αντιδράσεις; ουσιαστικά και από τα δύο μέρη.