Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο Aυνάν είναι Mαλάκας;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 20 Φεβρουαρίου 2006.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Όταν ξυπνάω το πρωί μες στον ιδρώτα, ένα δευτερόλεπτο πριν την ονείρωξη με το δέρμα μου τσιτωμένο από την αγωνία να προλάβω όλες αυτές που με γλείφουν, με χαϊδεύουν, μου χώνουν στο πρόσωπο τα πλούσια στήθη τους και με θέλουν, με ποθούν σκέφτομαι πως είμαι μεγάλος μαλάκας.
    Το πρόβλημα μου είναι ότι ό,τι με φτιάχνει στη ζωή, θέλω να το παίρνω στα όνειρά μου. Έτσι, εκτός του ότι το 'χω κάνει με πολύ κόσμο, έχω και πολλά σπυράκια που κοσμούν το εφηβικό μου πρόσωπο. Δεν μου ξεφεύγει τίποτα, ούτε η ωραία, η γαμάτη, η ψηλή, που μ' έφτυσε πρόσφατα για έναν μεγαλύτερο, χλιδάτο με εντούρο (δεν θα μεγαλώσει το παπάκι μου .
    Όσο οι γκόμενες θα θέλουν τους μεγαλύτερους εγώ θα τρώω στη μάπα την απόρριψη και θα μαθαίνω μόνος τα μυστικά του κορμιού μου, μέχρι να μεγαλώσω και να τους δείξω. Τους φίλους τι να τους κάνω; Αλλωστε σ' αυτούς διηγούμαι πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και άπτονται περισσότερο με τα όνειρα που βλέπω κάθε βράδυ.
    Έτσι λοιπόν, από δική μου αμηχανία, έχω πείσει τους πάντες ότι τα καταφέρνω και ότι ο καλός ο μύλος όλα τ' αλέθει.

    Τι να το κάνω που χάρη σ' αυτόν τον μύθο μου πασάρουν τις ξαδέλφες τους που δεν έχουν ούτε ήλιο ούτε μοίρα και καμία σχέση με τα όνειρά μου. Γι' αυτό κι εγώ, όσο κι αν μου λένε πως θα τυφλωθώ, έχω την καλή μου φίλη Χούφτα, που αντέχει σε όλες τις κρυφές μου επιθυμίες.
    Μου φτιάχνει σκηνικά, δεν μ' αφήνει να κινδυνέψω από αμηχανία ή λόξιγκα "που σε natural reality θα με ξεφτίλιζε" και μου στέλνει τις καλύτερες γκόμενες που κυκλοφορούν στον πλανήτη.
    Όλες είναι δικές μου και μ' αποθεώνουν: η φίλη του φίλου μου που στη θάλασσα έβγαλε το σουτιέν της και φάνηκε το στήθος της - σχήμα αχλάδι με τη ρώγα να κοιτάει τα σύννεφα.
    Η καθηγήτρια των αρχαίων, που θύμωσε γιατί δεν είχα ιδέα για τη γαμημένη τη μετάφραση και ζάρωσε τα φρύδια.
    Μου γύρισε την πλάτη και όταν πήγε προς την έδρα φάνηκε η γραμμή πίσω από τις κάλτσες της, σε κείνη την τρελή πορεία προς τη φούστα.
    Η Τζέσικα, η γνωστή πρωταγωνίστρια του "Δώσ' τα όλα στην καριόλα" που δεν είχε τίποτα να κρύψει, αλλά θαύμασα την τεχνική της καρέ-καρέ την ώρα που ξεζούμιζε τον Τζον Χόλμς.

    Η τροχονόμος που με σταμάτησε, μ" έγραψε και με μάλωσε. Μ' αρέσουν οι παρατηρήσεις, με φτιάχνουν. Η γιατρός που με πασπατεύει και με μαλώνει, η πωλήτρια που γονατίζει μπροστά μου "με ντεκολτέ θεά η θέα" να μου δέσει τα μποτάκια.
    Όλες είναι δικές μου. Τις αγαπώ και τις περιποιούμαι. Σίγουρα με γουστάρουν κι αυτές "μπορεί να 'μαι μαλάκας, αλλά τον εαυτό μου τον εκτιμώ "γιατί ποτέ δεν μου αρνήθηκαν όποια ανωμαλία κι αν τους ζήτησα.

    Πού παν γαμώ τη μου τα πιτσιρίκια;

    Τα μωρά ξέρουν τους τόπους συνάντησής τους και τα στέκια είναι συγκεκριμένα. Τα πιο πουρά που τρελαίνονται για επαφές με πιτσιρικαρία "άλλωστε όλα τα αλσύλλια έχουν τον γεροανώμαλό τους" χρειάζονται αντοχή, γερά πόδια, αφτιά που να αντέχουν στον θόρυβο, μουσική και γέλια ταυτόχρονα. Οπλίσου με θάρρος "καλέ μου, γέρο" τσέκαρε το μικρό που σου γουστάρει περισσότερο και ακολούθησέ το.
    Μπορεί να σε βγάλει στο τέλος άχρηστο αλλά τουλάχιστον θα έχεις ξαναζήσει αυτό που χρόνια τώρα έχεις ξεχάσει και το θυμάσαι μαυρόασπρο. Μην υπερβάλλεις όμως και κολλήσεις σε κανένα που πάει ακόμα σχολείο, γιατί αυτά έχουν το μειονέκτημα ότι έχουν ακόμα πολύ προσωπικούς κώδικες και είναι κλεισμένα τις περισσότερες ώρες της ημέρας κάπου, κι έτσι δεν θα σου δώσουν απολύτως καμία σημασία.
    Ρίχνουν φάπες στους κολλητούς τους και κάνουν κοπάνες χωρίς λόγο, για να καπνίσουν στο απέναντι καφενείο.
    Aμα χάσουν το αποχαυνωμένο ύφος των πρώτων ωρών, μπορεί και να χαμογελάσουν στη διπλανή τους, αλλά τα σοβαρά τ' αφήνουν για το Σαββατοκύριακο.

    Aμα τελειώσουν όμως το λύκειο, αισθάνονται ότι ενηλικιώνονται με δική τους πρωτοβουλία, γιατί στην πραγματικότητα η μόνη διαφορά είναι ότι πλένονται συχνότερα και από τη στιγμή που δεν έχουν αυτή την πρωινή δέσμευση κυκλοφορούν ακόμα περισσότερο και αποκτούν καινούρια στέκια.
    Συνήθως τα πρωινά αλλά και αργότερα μέσα στη μέρα, όσο έχει ακόμα ήλιο, μαζεύονται ως είδος προς εξαφάνιση, σε πλατείες (μπορεί στο Κολωνάκι να μην υπάρχει πια η κολόνα, αλλά η Νέα Σμύρνη έχει ακόμα το "παλούκι").
    Ξέρουν ότι από κει θα περάσει κάποιος γνωστός (τι έγινε μεγάλε, πώς από δω  και μετά, αυτή θα καβαλήσει μαζί του τη μηχανή για να την κάνει μια βόλτα γύρω από την πλατεία να τη μοστράρει και στα απέναντι καφενεία.
    Οι πλατείες είναι τζάμπα, γι' αυτό κάθονται ατέλειωτες ώρες, καπνίζουν και βαριούνται. Όποιος όμως ξεκολλήσει, έχει και κανένα χιλιάρικο στην τσέπη, θα πάρει θέση θεατή και θα καθήσει να πιει και κανέναν καφέ.
    Μ' αυτό τον τρόπο αγοράζει και το προνόμιο να έχει την επιλογή σε ποιον θα προσφέρει τη διπλανή καρέκλα (δεν ξέρω γιατί, αλλά Λέντζος στο άλσος με φραπέ μου κάνει εικόνα).

    Γενικότερα όμως τα καφέ είναι τόπος συνάντησης, ίσως και το μέρος όπου θα πέσει η πρώτη ματιά. Αυτά κυρίως που βρίσκονται γύρω από σχολές Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι., Ι.Ε.Κ., Α.Σ.Ο.Ε.Ε., Ε.Μ.Π., έχουν τη μεγαλύτερη ζωντάνια, γιατί τουλάχιστον αν δεν μπορείς να ρίξεις τη γκόμενα, την αφήνεις να σε νικήσει στο τάβλι (λέμε).
    Δεν συζητώ γι' αυτά που έχουν τη μουσική στην τσίτα και είναι σαν να κάνεις πρωινό clubbing. Όπως το καφέ στην Κουμουνδούρου, ακριβώς κάτω από τις Σ.Β.Ι.Ε. Όπου μες στο μεσημέρι πέφτουν φοβερά τσιφτετέλια και η πελατεία, σχεδόν αποκλειστικά μαθητές της σχολής από πάνω, πίνει καφέδες και πορτοκαλάδες.
    Έτσι ξεσηκώνονται μεσημεριάτικα κι αν το μάτι τη δει να κουνιέται από νωρίς, μέχρι το βράδι μπορεί και να την καταφέρει. Αλλά η φοιτούσσα νεολαία τρώει έξω. Αν σκάσει μύτη κανείς με καλαθάκι απ' το σπίτι μπορεί να εκσφενδονιστεί μαζί με το καλαθάκι.
    Το παιχνίδι όλο γίνεται στα fast foods όλης της χώρας και κυρίως γύρω από την Κάνιγγος.
    Ο έρωτας περνάει από το στομάχι γι' αυτό πάρε ένα big cheese double classic combo golden burger, μωρό μου, κερνάω!

    Επειδή μετά το φαγητό έρχεται λογικά η χώνεψη με τη διάθεση της χλαπάτσας και του μεσημεριανού ύπνου, ο φαγωμένος νέος θα μπει στα games και θα χαθεί υπνωτισμένος σε stimulator και πίστες που δύσκολα θα τον ξεκολλήσεις, παρά μόνο όταν κάνει game over και δει πως η τσέπη του δεν σηκώνει άλλο "to start push the button". Τότε θα διαπιστώσει πως η κερασμένη γκόμενα με το burger, βαρέθηκε κι έφυγε.
    Γαμώ τη μου!

    Όταν πέσει όμως το βράδυ η διάθεσή του αλλάζει. Πρώτ' απ' όλα αλλάζει ρούχα.
    Όχι κατ' ανάγκη καλύτερα, απλά άλλο χρώμα. Θα πάει παντού. Παραλία, Γλυφάδα, Πασαλιμάνι, θα πάει σινεμά, θα κατέβει στο Θησείο, θ' ανέβει Κολωνάκι, θα περάσει από το Everest, θα χωθεί στα Εξάρχεια, θα φέρει βόλτα την πλατεία και αργά το βράδυ θα καταλήξει στο Aλσος ή στη Βουλιαγμένης να χτυπηθεί σε ασύλληπτα bpm, να φλερτάρει χοντρά και να βουλιάξει σε ατέλειωτα υγρά φιλιά και κάπου στο ξημέρωμα θα βρεθεί να το κάνει κάπου στα όρθια, γιατί για να κοιμηθεί πρέπει επιτέλους κάποτε να χύσει.

    1996 KLIK Magazine
     
  2. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    RE: RE: Ο Aυνάν είναι Mαλάκας;

    Oscar μου αν σε βάλω να γράψεις ένα τεστ συνειρμών με θέμα την χιονοθύελλα είμαι σίγουρη ότι θα σου φέρει στο μυαλό το sex.....
    Aν σε ρωτήσω "γιατί η χιονοθύελλα σου έφερε στο νου το sex?" ....είμαι και πάλι σίγουρη ότι θα μου απαντήσεις "Γιατί Εύα μου όλα το sex μου φέρνουν στο νου"
    Μπορώ να σου βρω λοιπόν είκοσι "λάγνες χελώνες" και να στις βάλω απέναντι σου προτού σου αγοράσω τον νάρθηκα.
     
  3. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Ως προς το αρχικό κείμενο και τον αρχικό συγγραφέα, νομίζω ότι είναι καλή απόδειξη του "που 'σαι νιότη μου που έδειχνες πως θα γενόμουν άλλος" - δεν ξέρω αν συμφωνείς SM_Art_Lady!

    Για τους νοσταλγούς των ημερών εκείνων, ανταλάσσω το τεύχος 2 (εξώφυλλο Max Headroom) με κράτηση Σαββατόβραδο στο Baraonda 

    Προς αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας, απλώς να αναφέρω ότι ο Αυνάν είναι πρόσωπο στην Παλαιά Διαθήκη που ΔΕΝ τραβούσε μαλακία κατά το κοινώς επιλεγόμενο, απλώς "τραβιόταν" και έχυνε έξω, αρνούμενος να γονιμοποιήσει συγγενείς πρώτου βαθμού.

    Αυτό, εκτός από το ότι δείχνει ότι είμαστε όλοι μας Αυνάνες (ελπίζω, γιατί κοιτάω γύρω και βλέπω πολλούς για τους οποίους δεν θα συναινούσα να αναπαραχθούν!!!) έχει μιλιούνια συνδηλώσεις για τις "εντολές" διαχείρισης της απόλαυσης εκείνη την εποχή, για να μην πω ότι ρίχνει φως και στην ροπή προς το πρωκτικό σεξ που ανέπτυξε το 'αδελφό' Ισλάμ.

    Αλλά οι συνδηλώσεις αυτές αφήνονται ως άσκηση στον αναγνώστη...

    Dream
     
  4. serr

    serr Regular Member

    Εγώ πάλι δεν ξέρω αν ο αυνάν είναι μαλάκας ή ο μαλάκας είναι αυνάν και άλλα τέτοια βαθυστόχαστα. Αυτό που ξέρω είναι ότι αν πετύχει η μαλακία τύφλα να έχει το γαμήσι...
     
  5. Guest05

    Guest05 Guest

    RE: RE: Ο Aυνάν είναι Mαλάκας;

    Αναφέρετε στο κεφάλαιο 38:9 της Γένεσης όπου με λίγα λόγια λέει ότι ο Αυνάν ήταν παιδί του Ιούδα (όχι του ζηλωτή , αλλά του ιδρυτή μιας εκ των δώδεκα φυλών του Ισραήλ) και της Σάρας και ότι ο Γιαχβέ του είχε φάει λάχανο τον αδελφό που τον ελέγαν Ηρ γιατί ήταν ασεβής . Όταν ο Γιαχβέ τον πρόσταξε να πάρει για σύζυγο τη χήρα του αδελφού του τη Θάμαρ, ο μάγκας Αυνάν πήρε το πουλί του στο χέρι και «έχυσε στο χώμα» «εξέχεεν επί την γην...». Μετά από αυτό ο Γιαχβέ τον έφαγε λάχανο για ανυπακοή .

    Συμπεράσματα:

    Πρώτον, ότι ο Γιαχβέ με τον οποίο είχαν μπλέξει τότε οι Ιουδαίοι μπορούσε
    να σε καθαρίσει – τιμωρήσει χαλαρά χωρίς καν να ξέρει τι είναι BDSM και
    δεύτερον, ότι η χήρα του αδελφού του Αυνάν η Θάμαρ πρέπει να ήταν μεγάλη μπαχατέλα .

    Σύμφωνα με μαρτυρίες η Θάμαρ ήταν χοντρή και άσχημη και ο Αυνάν πρώτο τεκνό .