Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 10 Ιουλίου 2007.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Aς μου πουν τα υποτακτικα ατομα και κυριως τα θηλυκα, εχουν ποτε φαντασιωθει να τις κατεχει καποιος Κυριαρχος Σαδιστης που να τις εχει σαν αβουλες σαρκες (αντικειμενα), τις οποιες δεν θα τον ενδιαφερει αν συναινουν σε οτι τους κανει, και θα ξερουν οτι δεν υπαρχει ελεος πια γι' αυτες, και οτι αυτο που τους κανει τωρα και ειναι πολυ ακραιο το επομενο θα ειναι πιο ακραιο και ουτο καθεξης,και οτι δεν υπαρχει επιστροφη ποτε σε κατι αλλο αλλα καθημερινο βυθισμα ολο και πιο βαθια.

    Αυτο το θεμα το βαζω γιατι ακουω για συναινεση στο bdsm και μπορει καπια ατομα υπο να μην θελουν να συναινουν αλλα να παιρνει ο αλλος απο αυτα οτι θελει τους αρεσει δεν τους αρεσει, μιλαμε βεβαια για οριτσιναλ Σ/Μ σχεση.

    Για παμε σκλαβιτσες μου, και σουμπιτσες μου, υπαρχει αραγε καμια τετοια, και ας υπαρχει και αγαπη στην σχεση,για να δουμε εχετε τετοιες αντοχες?

    Σας βαζω δυσκολα το ξερω γιατι εδω λεμε για συναινετικο bdsm, αλλα και αυτο συναινετικο ειναι αλλα σε πιο ακραια μορφη, εξω εχει πολλες τετοιες κοπελες που το θελουν κατι τετοιο εδω υπαρχουν?

    Δεχομε απαντησεις απο ολους.
     
    Last edited: 10 Ιουλίου 2007
  2. sapfw

    sapfw λιβελούλα Contributor

    Απάντηση: ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ?

    υπάρχουν μερικά πράγματα που δε λέγονται αλλά ισχύουν... ποτέ δε θυμάμαι Ο Κύριός μου να με ρώτησε αν συναινώ να μου κάνει το ένα ή το άλλο... άπαξ και φορέσεις κολάρο δε Ρωτάει Ο Κυρίαρχος... και για να είμαι ειλικρινής, θα ξενέρωνα αν Ρωτούσε...


    Υ.Γ ενδεχομένως να υπερβαίνω τα εσκαμμένα μ' αυτό που θα πω, αλλά αν ξανακούσω τη λέξη σουμπίτσα, θα αρχίσω να χρησιμοποιώ τον όρο Μαστερούλη... δεν είναι χαριτωμενιά, είναι ασέβεια
     
  3. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ?

    Την δωρα να μαλωσεις αυτη μας τον εμαθε αυτον τον ορο <<σουμπιτσα>>...  
     
  4. Guest05

    Guest05 Guest

    Ρε Περικλή μου. Η τέχνη του σαδιστή πρέπει να είναι πιο ευφάνταστη. Θα μπορούσες να ρωτήσεις κάλλιστα για το πως θα αντιδρούσαν, πως θα ένοιωθαν, αν συμπεριφερόσουν σαδιστικά (ως άβουλη σάρκα) όχι στις ίδιες τις «σουμπίτσες» κάτι που χρειάζεται ΠΑΝΤΑ συναίνεση, μα στους κυρίους τους ή στις κερίες τους.
     
  5. Astarty

    Astarty Contributor

    Re: Απάντηση: ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ?

    Προχθές κάτω από το βεράντα μου κάτι παιδάκια ηλικίας 6-8 χρόνων πετούσαν πέτρες και προσπαθούσαν να πιάσουν μια γάτα.
    Όταν τους έκανα παρατήρηση γυρνάει ένα πιτσιρικάκι και μου λέει: "Δεν το έκανα εγώ. Αυτός πετούσε πέτρες".

    Την καλημέρα μου Περικλή.
     
  6. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    @ Μaster Perris , θα το ξανπώ μια και δεν το σντελήφθεις , σε άλλο νήμα σου , όπου το ξανάπα η δόλια σκλάβα!!

    Αμα ο Κυρίαρχος μπορεί να το κάνει αυτό μαγκιά Του! Σε εκεινού το χέρι είναι...οχι στης σουμπίτσας!! ή της σκλαβίτσας.

    Εκείνος την οδηγεί εκείνος την μαθαίνει Εκείνος...πέρνει την συναίνεση εφ'απαξ ..αν τα καταφέρει μπράβο Του

    (α!! και αν τη βρεί κάποιος Κυρίαρχος "έτοιμη" -ετσι όπως περιγράφεται στο νήμα - ν'ανησυχήσει!! (ύποφτον..!), αν τη φτιάξει ... τοτε ν'ανησυχεί διπλά και 3 διπλα για το μέλλον Του και το δικό Της !!!)   


    Καθώς όπως λέει και ο γράφων "ΤΑ ΒΑΘΙΑ" θέλουν καλούς κολυμβητές ,γερά πνευμόνια αλλα και πάλι η θαλασσα είναι άτιμη και σκυλοπνίχτρα μερικές φορές !
    Ετσι το βλέπω εγώ εγώ τουλάχιστον!!  


    Είμαι σίγουρη Μαστερ Πέρρις οτι ΕΣΥ ξέρεις! και ότι το νήμα σου είχε σκοπό την γενικότερη ενημέρωση και συζήτηση!!  
     
    Last edited: 11 Ιουλίου 2007
  7. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ?

    Ο καθενας εχει τις αποψεις του, θελω να ακουσω πολλες αποψεις απο καθε στατους για να βγαλω συμπερασματα αν εγινε αντιληπτο το θεμα μου γιατι μεχρι τωρα νομιζω οτι δεν εγινε.
     
  8. Feng

    Feng Regular Member

    Απάντηση: ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ?

    χμ... θα μου αρεσε σαν ιδεα αλλα εχω ορια πονου αρκετα χαμηλα... οποτε δε θα το αντεχα.
     
  9. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Αν μπροστά μου βρεθεί ένα πλάσμα υγιές που θα δείχνει πλήρως υποταγμένο στην βούληση μου, η πρώτη μου και αντανακλαστική μου αντίδραση θα είναι να ερεθιστώ.

    Θα του αποκαλύψω το τι είμαι και τι θέλω. Αν το βάλει στα πόδια, θα του ευχηθώ καλό δρόμο. Αν τρομοκρατηθεί και παραμείνει θα σταθώ δίπλα του και θα το βοηθήσω να πάψει να φοβάται, απελευθερώνοντας σταδιακά τα ζητούμενα μου. Αν στο τέλος δε φοβάται πια και λατρεύει αυτά που του ζητώ, τότε θα ξέρω ότι έχω την ολοκληρωτική του συναίνεση και ότι δε θα δείχνει μόνο πια.
     
  10. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    αυτο που περιγραφει ο ΜαστερΠερις ειναι η ζωη μιας τυπικης Ελληνιδας που παντρευεται στα 18-22 της και μολις κανει ντουκ την κεφαλα της στον πατο του πηγαδιου χωριζει και δεν περναει απο εκκλησια ουτε απο το απεναντι πεζοδρομιο ...
    αααχ Περι .... δεν χρειαζεται να πας σε κανενα σκοτεινο bdsm δωματιο ... οι περισσοτερες γυναικες λειτουργουν σαν μαγνητης στα καθαρματα και την καταπιεση ....
     
  11. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ?

    Aυτο και αν ειναι σφαξιμο με το γαντι....... 

    Την καλη... σου ημερα Ασταρτυ.......Αστα(ρ)τη ζωη μας πεταξες στους δρομους.......
     
  12. Zondag

    Zondag Regular Member

    Γνώμη μου είναι ότι δουλειά του Κυρίαρχου είναι να συγκρατεί τη σχέση απο το να ταυτιστεί με μια άτυπη συμφωνία ικανοποίησης προσωπικών σαδομαζοχιστικών φαντασιώσεων...Είναι σίγουρο ότι υπάρχουν σκλάβες που εχουν φτάσει πολύ "βαθιά" (σε επίπεδο φαντασιώσεων πάντα)...Είναι σίγουρο ότι υπάρχουν σκλάβες ο οποίες έχουν φαντασιωθεί ακόμα και πράξεις οι οποίες στην πραγματική ζωή αντιμετωπίζονται ως εγκλήματα του ποινικού δικαίου.Είναι σιγουρο ότι υπάρχουν σκλάβες οι οποίες έχουν φαντασιωθει ακόμα και την προσωπική τους καταστροφή...

    Γνώμη μου είναι ότι κάποια πράγματα θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως "μη-υλοποιήσιμες φαντασιώσεις" και τιποτα αλλο.

    Και σίγουρα υπάρχει πάντα η παγίδα για ένα Κυρίαρχο να μετατραπεί σε πιόνι ή προσωπική μηχανή υλοποίησης φαντασιώσεων μιας μαζοχίστριας με ισχυρή προσωπικότητα...ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε κάποιον,δηλαδη . Αυτό που ελέγχει ο Κυρίαρχος είναι πρώτα απο όλα τα προσωπικά του πάθη...Δεν έχει δικαίωμα να παρασύρεται απο αυτά.Αν ο ίδιος δεν παρασύρεται απο αυτά τότε δεν υπάρχει και κίνδυνος να αφεθεί να παρασυρθεί απο τα πάθη μιας αυτοκαταστροφικής σκλάβας.