Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ......

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 31 Μαρτίου 2007.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Συμφωνα με τους ειδικους οι σεξουαλικες φαντασιωσεις μπορουν να βελτιωσουν το σεξ, φτανει να εχουν χρωμα αγριοτητα και να ειναι λιγο ακραιες.

    Ολοι ονειρευονται την απολυτη εκσταση στο σεξ,αυτο τουλαχιστον φανερωνουν οι ερωτικες φαντασιωσεις και οι αποκρυφες σκεψεις αντρων και γυναικων.

    Δυστυχως ομως για πολλες/ους η συζητηση και η πραγματοποιηση των επιθυμιων, φαντασιωσεων και αναγκων τους ειναι συνδεδεμενη με ντροπη η φοβο,ιδιαιτερα οταν αυτες εχουν σχεση με πιο ακραιες φαντασιωσεις,οπως παιχνιδια εξουσιας και υποταγης.

    Τις περισσοτερες φορες ολα αυτα ειναι πολυ πιο αθωα απ' οτι φανταζεται κανεις με την πρωτη ματια, η βια στον εγκεφαλο υπαρχει στις σωστες δοσεις και αφορα κυριως την σεξουαλικοτητα, παραδειγμα συχνα γυναικες φαντασιωνονται σκηνες υποταγης και αντιστροφα οι αντρες φαντασιωνονται σκηνες Κυριαρχιας, η και το αντιθετο.

    Ποσοι απο Ε/εμας λοιπον συζηταμε μονο, η κανουμε πραγματικοτητα τις φαντασιωσεις μας, η τελος παντων αυτο που μας "φτιαχνει" πιο πολι στα ερωτικα μας?
    Και ποσοι απο Ε/εμας ζουμε, η εχουμε ζησει στην απολυτη μορφη και εκσταση αυτα που γραφουμε εδω μεσα?

    Υ.Γ. Θελω ειλικρινεις απαντησεις απο ολες/ους.
     
    Last edited: 1 Απριλίου 2007
  2. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ......

    Καταλαβα ειμαστε τοσοι πολλοι που ζουμε στην πραγματικοτητα ολλα αυτα που γραφουμε εδω μεσα,........ που απο ευγενεια... αφηνουμε τους αλλους να γραψουν πρωτα γιατι αμα γραψουμε και εμεις ισως δεν χωρεσουν οι απαντησεις..... απο τους πολλους που ζουμε στην πραγματικοτητα bdsm καταστασεις........και οχι στην φαντασια μας.........

    Αντε σας επιτρεπω.....να μην γραψτε ειλικρινεις απαντησεις..... εεπ ενας ενας μην σπρωχναιστε σιγα σιγα...... 
     
  3. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Νομίζω ότι λίγοι κάνουν πράξη τις φαντασιώσεις τους. Όμως δεν πιστεύω ότι αυτό είναι το ζητούμενο (να πραγματώνουμε τις φαντασιώσεις μας). Το θέμα που ανοίγεις είναι τεράστιο και δεν μπορεί κανείς να το καλύψει σε ένα ποστ ή σε 10. Για αυτό δεν σου απάντησαν, να το τεμάχιζες λιγάκι;
     
  4. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ......

    Ωραια να το κανω τεμαχια...

    1ον Τεμαχιον... υποτακτικιες/οι εχετε ζησει ποτε στην ζωη σας αυτα που ονειρευεστε και γραφετε εδω μεσα?
    Και δεν μηλαω για καποιες συναντησεις για καφε με καποιον που σας εστηλε μηνυμα και αντε και 1-2 sesions και γνωριζοντας καποιους Κυριαρχους στα μιτινκ της Θεσσαλονικης λεγοντας μια καλησπερα χαρηκα πολι κ.λ.π.

    2ονΤεμαχιον.... η ιδια ερωτηση και για τους Κυριαρχους/ες με αντιστροφες γνωριμειες φυσικα με υποτακτικα ατομα σκλαβες/ους

    3ονΤεμαχιον..... και εδω νομιζω ειναι η ουσια,η ερωτηση αφορα ολλους/ες.
    Εχετε την τολμη να μπητε στην πραγματικοτητα και ουσια του bdsm χωρις να φοβαστε τιποτε? με ολες τις θυσιες που θελει αυτο π.χ χωρισμους απο βανιλα γαμους σχεσεις κ.λ.π.,κατακραυγη η διασηρμο αν το μαθουν στην εργασια οικογενεια κ.λ.π,το τελευταιο δηλαδη την κατακραυγη κ.λ.π. φυσικα για εμας τους Ελληναραδες με τα Ελληνικα μυαλα τα φουτζιτσου τζενεραλ........(γελαει), η μας βολευει να τα λεμε μονο αντε καμια πληρομενη σενσιον με αφεντρες για τους σκλαβους, κανα δυο σοφτ ζευγαρακια με Κυριαρχο και σκλαβα, κανα μιτινκ,νομιζω οτι ειπα αρκετα για τα Ελληνικα δεδομενα.
    Αλλα δεν σταματαει εδω παιδια το bdsm εχει και αλλα πιο πολλα να δοσει απο αυτα που λεμε εδω μεσα ξερωντας οτι δεν εχουμε τις δυνατοτητες να πραγματοποησουμε ουτε το 1/10 απο αυτα που λεμε,συγνωμη αν σας απο...γοητευω αλλα αυτη ειναι η αληθεια δυστηχως, η ευτηχως για ορισμενους γιατι τους βολευη μια τετοια κατασταση,βλεπεις στους τυφλους επικρατει παντα ο μονοφθαλμος, και οσο εμεις ειμαστε τυφλοι γιατι εχουμε τα ταμπου μας, τοσο θα επικρατουν οι αποψεις των δηθεν.

    Το bdsm θελει μεγαλες αντοχες και θυσιες,και πολλα απο τα πρεπει μας να τα αποβαλουμε για να ειναι οριτσιναλ και να ζησουμε αυτην την ομορφια που μπορει να σου προσφερει, και την ελευθερια που εχεις να παιρνεις και να δινεις χωρις ορια, και απο τα υποτακτικα ατομα αλλα και απο τα Κυριαρχα ατομα,το bdsm δεν ειναι για να βγαλουν τα κομπλεξ κατωτεροτητας που εχουν καποιοι δηθεν κυριαρχοι/ες σε καποιες/ους δηθεν υποτακτικες/ους που μολις τους πεις φορεσε το κολαρο σου και παμε για καφε την εχουν κανει με ελαφρα πηδηματακια, δεν ξερω αν με αντιλαμβανεστε τι ενοω, αλλα αυτο το θεμα ειναι αρκετα περιπλοκο και θα ηθελα να ακουσω πραγματικα και τις δικες σας αποψεις.
     
    Last edited: 2 Απριλίου 2007
  5. amira

    amira Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ......

    Κοίτα απο προσωπική καθαρά αποψη και οπως εχω ξαναπεί σε κάποιο meeting το να μπείς κάπου και να μην σε νοιάζει τπτ είναι κάτι εν μέρει προσιτό. Το θέμα ομως αγαπητέ είναι οτι τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα σε ένα μέρος σαν την Ελλάδα.
    Επίσης είναι πάρα πολυ δύσκολο για τις γυναίκες, να γυρίσουμε και να παραδεχτούμε στους γονείς μας οτι κοίτα μάνα πατέρα είμαι υποτακτική ανήκω στον Κυριαρχό μου και όποτε κάνω μαλακία και δεν υπακούω στις εντολές του τρωώ ένα χερι ξυλο αλλά μ'αρέσει... Μην το βλέπεις μονόπλευρα το θέμα, δεν είναι έτσι. Έσυ γνωρίζεις οτι είναι μια διάσταση του ερωτισμού σου και η σκλάβα σου επίσης, αλλά το αφεντικό της, όταν θα την δεί με σημάδια στους καρπούς τις απο το bondage που της έχεις κάνει το προηγούμενο βράδυ δεν θα το καταλάβει.
    επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γαιτι πρέπει να βγαίνει παραπέρα το τι κάνω εγω στο κρεβάτι μου; Γιατί πρέπει να ξέρει ο Χ και ο Ψ τι έκανα χθέσ το βράδυ? Για το μπράβο? Δεν σου αρκεί οτι ικανοποιήθηκες εσυ και η σκλάβα σου? Και οτι ξέρεις οτι και αυρίο πάλι παρόμοια θα κάνεις.... Το πάν στην ζωη μας είναι να περνάμε εμείς καλά... Και αν θέλουν οι γύρω μας να περνάν καλά με ξένα κρεβάτια ευτηχώς υπαρχουν και οι τσόντες...

    Και όπως έλεγε και ο Σάκης ο υδραυλικός: "Προσωπικά ζητήματα συζήτηση κομμένη...." 
     
  6. τασος0

    τασος0 Regular Member

    αν μου επιτρεπετε ηθελα να ρωτησω ποιες θυσιες κανατε εσεις Κυριε Perri μια που αναφερατε για θυσιες!
     
  7. blindfold

    blindfold Contributor

    αυτό γεννά νέο νήμα

    "κατά πόσο είστε σε θέση να Κάνετε Κυρίες και Κυρίοι θυσίες για τον/ην υποτακτικό Σας ;"

    αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει ήδη ...
     
  8. amira

    amira Regular Member

    Συγνώμη αλλά αυτό δεν είναι λίγο κουτό ερωτημά τασούλι μου?
    Δεν θυσιάζουν χρόνο για να μας εκπαιδεύσουν? Δεν θυσιάζουν ψυχική ηρεμία όταν κάνουμε μαλακίες?Δεν θυσιάζουν χρήματα για καινούργια αντικείμενα έτσι ώστε να παίζουν μαζί μας? Και άλλα τόσα....
    Παίρνουν αλλά και δίνουν κι όλας (εξαρτάτε πάντα και απο τον άνθρωπο)...
     
  9. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ......

    Φιλε τασο την απαντηση στην ερωτηση σου νομιζω δεν μπορω να στην δοσω εγω, αλλα η πρωην βανιλα γυναικα μου, που οταν την χωριζα με κοιτουσε στα ματια εχοντας στα χειλια της ενα μεγαλο "γιατι" αφου κατα την δικη της αποψη πηγαιναν ολα καλα, και γενικα, και ερωτικα.
    Επιδης ομως εμενα δεν μου αρεσει να κανω κατι γιατι ετσι πρεπει, αλλα μονο γιατι ετσι μου αρεσει, της ειπα πολι απλα οτι εγω οτι κανω στην ζωη μου θελω και να το απολαμβανω απολυτα, και οχι απλα να το απολαμβανω,και επιδης θελω και η παρτενερ μου να το απολαμβανη απολυτα οτι κανουμε μαζι γι' αυτο χωριζουμε, γιατι το τεριασμα στα ερωτικα σε ενα ζευγαρι ειναι το παν για να κρατηση η σχεση η ο γαμος, και εμεις δεν τεριαζαμε ερωτικα οσες προσπαθειες και αν εκανα να γινει αυτο που ηθελα εγω, δυστηχως αμα δεν το "εχεις" δεν "γινεσε", το πολι πολι να παιζης θεατρο για να μην χαλασης την σχεση σου η τον γαμο σου γιατι αγαπας την βανιλα σου, η γιατι ειναι η μανα του παιδιου σου.
    Και αυτη καταλαβε και χωρισαμε ασχετως αν δεν το ηθελε, αυτο τι λες δεν ειναι μια θυσια, οταν χαλας την οικογενεια σου γιατι αγαπας και θες να ζεις αυτο που νιωθεις εκ φυσεως απο μικρο παιδι, δηλαδη να Κυριαρχεις, εκτος απο γενικα και ερωτικα?
    Μια ακομα απαντηση σου εδωσε και το γλυκο αμιρακι,υπαρχουν πολες απαντησεις στην ερωτηση σου ομως εγω σου ειπα μια απο αυτες.
    Υ.Γ. Στην απαντηση σου που μπορει να γραψεις, δεν θα μπορεσω να απαντησω γιατι θα λειψω παλι ταξιδι στην επιστροφη τα ξαναλεμε. 
     
    Last edited: 2 Απριλίου 2007
  10. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ......

     
  11. perfect_number

    perfect_number Regular Member

    Απάντηση: Re: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ......

    2ον τεμαχιον----->Όχι.
    3ον τεμαχιον----->Όχι βεβαια.
     
  12. MasteR_PieR

    MasteR_PieR Regular Member