Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πάσχα στη αραχοβα 1994

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ποδολαγνεία' που ξεκίνησε από το μέλος feet-lover, στις 21 Φεβρουαρίου 2023.

  1. Εχει τυχει πάρα πολλές φορες στην ζωη μου, να μυρισω/γλειψω παπούτσια και καλτσες γυναικων που ποτέ δεν το εμαθαν.
    Εκπαιδευτηκα μόνος μου από πολυ μικρος ωστε να το κάνω πολύ γρηγορα , την κατάλληλη στιγμή χωρις να με καταλάβει κανεις, οπως ποτε δεν εγινε. το εχω κάνει εκατονταδες φορες στην ζωή μου και ποτε δεν με κατάλαβαν.
    Τώρα θα μου πεις μυριζεις οποιο παπουτσι βρεθει μπροστά σου;
    οχι.
    είμαι φανατικός αλλά το πρώτο πράγμα που βλέπω σε μιά γυναίκα ειναι το προσωπο , αν δεν μου αρεσει αυτο δεν κοιταω τα ποδια.
    επισης αποκλειω τις χοντρες- οχι ρατσιστικα - αλλα για τον απλουστατο λόγο οτι πάντα μια χοντρη γυναίκα δεν εχει ωραια πόδια. αναγκαστικα το πάχος πάει και εκει και το ποδι γινεται αυτό που λέω χοντροκομενο , το ίδιο και τα δαχτυλα και ετσι το ολο συνολο δεν με ελκυει καθολου.
    Πάμε λοιπόν πίσω στο 1994 αυτή η εμπειρία είναι από τις πιό δυνατες που εχω στο μυρισμα ξενου παπουτσιου, και το θυμάμαι ακόμα και τώρα φωτογραφικα.

    Το πάσχα του 1994 ,με φιλοξενησε το σοι του αδελφου μου , που ήταν στην αράχοβα εγώ τότε εμενα ακόμα αθήνα με τους γονείς μου.

    Μου είπε ο αδελφός μου , θα έρθει και μιά κοπελα εκει πολύ ομορφη κοιτα κάνε κατι μαζι της, ειναι που ομορφη γκομενάρα αυτά ακριβώς τα λόγια χρησιμοποίησε.

    Παω το μεσημέρι εγω στην αραχοβα με το κτελ από αθηνα -ολόκλρη οδυσσεια τότε- και το βράδυ της ίδιας ημερας ερχεται η κοπελα αντωνία την ελεγαν.

    Εγω με το που την είδα επαθα πλακα. ηταν πράγματι πανέμορφη ,ψηλη με μαυρα μακρια μαλια, μεγάλα καστανά ματια, λιγο goth στο στυλ , βραχνη μπάσα φωνή, αλλα το βλέμμα μου επεσε στις μαυρες μπότες της , τις δερμάτινες με το κρικάκι, που ήταν τοτε στη μόδα.

    Τρελάθηκα στην ιδέα να μυρίσω , και να γλύψω τα πόδια της γονατιστος βγαζωντας τις μποτες, αλλά ημουν πολύ ντροπαλός να της μιλήσω πολύ περισσότερο να της πω οτι θελω να γλύψω τα ιδρωμενα πόδια σου.

    καθισαμε να φαμε ολοι μαζί και εγω δεν σκεφτόμουν βλεποντας την, τίποτε άλλο εκτός από τα πόδια της.

    Καποια στιγμη λέει, παω πάνω να βγάλω τις μπότες μου από το πρωί τις φοράω.

    Εμενα με χτύπησε ηλεκτρικό ρευμα! Τώρα είναι ευκαιρία μου σκεφτηκα, εστω να προσκυνήσω τις ιδρωμένες καλτσες της.

    Ανεβαίνει στο πανω πάτωμα τις βγαζει και κατεβαίνει με παντοφλες. τα μάτια μου επεσαν στα δαχτυλα των ποδιών της που ήταν μαυρα βαμμενα και πολύ μακρια , και τι δεν θα δινα εκεινη την ωρα να τα γλυψω!

    Αμεσως ανεβηκα στο πανω πατωμα -προσποιούμενος οτι θέλω να πάω στο μπάνιο-να βρω τις μποτες της πολυ γρηγορα γιατι το σπιτι ηταν γεματο κοσμο και η τουαλέτα επανω.

    σε μια ντουλάπα βρηκα τις μπότες και η καρδιά μου πήγε να σπάσει.

    τις μυρισα αμεσως και μύριζαν υπρεροχα μια μείξη δερματος και ποδαρίλας, ήμουν βέβαιος για αυτο.

    οι καλτσες ήταν μαυρες ψιλές πολυ ιδρωμένες και μύριζαν υπεροχα!

    Τις πηρα στη τουαλέτα κλειδωσα την πόρτα.

    τις εγλυψα πάρα που ειδικά μπροστά στα δαχτυλά που μυριζαν πιό πολυ, τις εβαλα στο στομα μου, και τις επλυνα στη κυριολεξια γλυφοντας τις για ενα τεταρτο περιπου, και με αυτον τον τρόπο ερεθίστηκα τοσο πολύ που εχυσα πολύ γρηγορα.

    Οι καλτσες της αντωνίας ήταν πλεον σαν να έιχαν βγει από το πλυντηριο , ετοιμες να τις ξαναφορεσει στα υπεροχα πόδια της , μαζι με τις μαυρες μποτες.

    Στις 4 μερες που εκατσα στην αραχοβα επλυνα με τον ιδιο τροπο οτι καλτσες εβρισκα στις μπότες της αντωνίας πραγμα που ποτε δεν εμαθε, και αυτή η εμπειρία είναι απο τις πιο δυνατές που έχω με γυνααικεία παπούτσια και καλτσες.
     
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Ωραία χρονιά..Εγώ είχα πάει 5ήμερη Κέρκυρα...