Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πάτρα 2002

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 13 Μαρτίου 2025.

1. slave32

slave32 Contributor

Ήμουν πλέον στο δεύτερο έτος των σπουδών μου. Η ακαδημαϊκή χρονιά μας βρήκε χωρίς καθηγητές καθώς όλοι απεργούσαν. Είχαμε την καλύτερη δικαιολογία για να είμαστε όλη την ώρα έξω. Αλλά ακόμα καλύτερα για εμάς που σπουδάζαμε σε άλλη πόλη. Η παρέα μου συνήθιζε να πηγαίνει για ποτό στο Λα Βεγκέρα και ροκές και μετά καταλήγαμε στο Oggi!

Ήταν Παρασκευή βράδυ. Το θυμάμαι σαν χθες, πώς θα μπορούσα να μη το θυμάμαι άλλωστε;

Η παρέα μου αγόρια και κορίτσια μπήκαμε στο μαγαζί. Η μουσική έπαιζε δυνατά, πολύ δυνατά. Χορεύαμε, πίναμε. Εγώ το αγαπημένο μου, μασούσα τσίχλα στιμορόλ κι έπινα βότκα, σκέτη. Τώρα ούτε να την μυρίσω καλά καλά δεν μπορώ.
    Στο κλαμπ υπήρξε μια παρέα γυναικών. Μεγαλύτερες μας, εμφανώς μεγαλύτερες μας. Περίπου στα τριάντα, ίσως και μεγαλύτερες. Λίγο το ποτό, λίγο ότι θεωρούσαμε τους εαυτούς μας υπεργκόμενους, όλη αυτή η έπαρση της ηλικίας με έκανε με έναν φίλο να τις πλησιάσουμε. Δεν φάνηκαν ιδιαίτερα φιλικές εκτός από μία.

«Σπουδάζεις;» μου είπε σχεδόν φωνάζοντας μου στο αυτί.
    «Ναι» τις απάντησα. Πρέπει να είχα ψιλοαγχωθεί. Σημάδι πως μου άρεσε πολύ.
    «Τι;»
    «Είμαι στο μαθηματικό» της απάντησα. Μου χαμογέλασε.
    »Εσύ;»
    «Νομική» μου απάντησε. Μπερδεύτηκα λίγο. Δεν θυμόμουν να έχει νομική το πανεπιστήμιο.
    «Πάμε« μου είπε και με έπιασε από το χέρι. Βγήκαμε έξω από το μαγαζί. Με φίλησε στο μάγουλο. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο της. Έμενε κοντά στο πανεπιστήμιο στο Ρίο.

Ανεβήκαμε τις σκάλες στο σπίτι της, μονοκατοικία. Παρατήρησα παρ όλο το σκοτάδι τα μεγάλα δένδρα. Μπήκαμε στο σπίτι. Με άρπαξε σχεδόν με φίλησε στο στόμα. Ήμουν χαμένος, συγκλονισμένος, παρθένος. Αυτό δεν το ήξερε ακόμα.
    Μου έβγαλε τα ρούχα. Την ακολούθησα στο κρεβάτι.
    «Είμαι παρθένος.. συγγνώμη» της είπα σχεδόν βούρκωσα. Χαμογέλασε και πάλι με φίλησε πολύ. Έβγαλε τα ρούχα της, ανέβηκε πάνω μου, κάναμε έρωτα ξανά και ξανά. Δεν σταματήσαμε να φιλιόμαστε και να κάνουμε έρωτα όλο το βράδυ.

Ξύπνησα στην αγκαλιά της. Με έβαλε να την γλείψω, ήταν η πρώτη φορά που το έκανα, που γευόμουν το γυναικείο κορμί.
    «Είναι σαν ροδάκινο» της είπα. Δεν είχα ξανακούσει πιο έντονο και τρυφερό γέλιο στη ζωή μου μέχρι τότε.
    Σηκωθήκαμε μόνο για να παραγγείλουμε φαγητό, μείναμε όλο το Σάββατο κάτω από τα σεντόνια. Φιλιόμασταν, κάναμε ο ένας στον άλλο έρωτα, κοιμόμασταν.

«Γιατί δεν είχες κάνει έρωτα ποτέ μέχρι τώρα;» με ρώτησε κι εγώ αισθανόμουν τόσο πολύ όμορφα κι άνετα μαζί της που δεν σκέφτηκα παρά μόνο να της πω πως ένιωθα.

«Δεν ξέρω, απλά δεν αισθανόμουν σίγουρος για εμένα» της απάντησα κι εκείνη γέλασε.
    «Δεν έχεις καθρέπτες σπίτι σου; δεν ξέρεις αλήθεια πόσο όμορφος είσαι;»
    »Με κομπλάρετε» της απάντησα. Μου βγήκε ο πληθυντικός τόσο φυσικά εκείνη την στιγμή, αλλά κι εκείνη τον δέχθηκε.

«Μίλησε μου» μου είπε και με πήρε μια ζεστή, σφικτή αγκαλιά.
    «Δεν ξέρω πως λέγονται αυτά που αισθάνομαι, θα παρεξηγηθώ»
    «Είμαι εδώ, γυμνή μαζί σου και απαιτώ να μου μιλήσεις» τα μάτια της έβγαζαν φωτιές.
    «Να αυτό ακριβώς που κάνετε» της απάντησα
    «Αυτό έψαχνα»
    «Ποιο δηλαδή;» με ξαναρώτησε αν και νομίζω ήξερε ακριβώς πως να με διαχειριστεί.
    «Ονειρεύομαι να είμαι με κάποια που να με καθοδηγεί, να με ελέγχει, να με...» έπιασε το χέρι μου, μου έδωσε ένα φιλί στο στόμα. Ένιωσα τις ρώγες της να σκληραίνουν.
    «Να με κάνει ότι θέλει, να με κάνει σκλάβο της» της είπα κι ένιωσα απελευθερωμένος όταν το είπα. Ένιωσα όμορφα.
    Με φίλησε ξανά, ανέβηκε πάνω μου. Μου έκανε έρωτα ιππεύοντας με.

Με κράτησε, με εκπαίδευσε για τρία χρόνια..σχεδόν..

Last edited: 13 Μαρτίου 2025
  2. slave32

slave32 Contributor

Τρεις μήνες μετά την πρώτη μας βραδιά...

Μάζευα τα τελευταία πράγματα από το σπίτι μου. Η απόφαση της να πάω να μείνω μαζί της. Στους γονείς μου δεν άρεσε και πολύ αυτή η εξέλιξη, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν και πολλά. Αν και μου ζήτησαν να κρατήσω το σπίτι μήπως στραβώσει κάτι, η Αργυρώ δεν το δέχθηκε αυτό. Ήρθε με πήρε με το αυτοκίνητο της. Στην διάρκεια της διαδρομής δεν μιλούσα καθόλου. Δυσκολευόμουν πολύ. Λίγο νωρίτερα μου είχε βάλει για πρώτη φορά σφήνα. Αισθανόμουν βρόμικος, λίγος, ανώμαλος. Φθάσαμε σπίτι της. Ανέβασα τα πράγματα μου. Εκείνη πήγε στο γραφείο της είχε πολλή δουλειά. Η Αργυρώ είναι δικηγόρος. Το σπίτι της μια μονοκατοικία, στο ισόγειο είναι το γραφείο της. Τακτοποίησα τα πράγματα μου. Έβαλα σκούπα, σφουγγάρισα. Τους προηγούμενους μήνες με είχε μάθει να βάζω πλυντήριο, να σιδερώνω, να μαγειρεύω. Μία στοίβα με ρούχα με περίμενε, δεν έχασα τον καιρό μου. Τα σιδέρωσα όλα, τα τακτοποίησα. Δεν ήξερα τι να κάνω και κυρίως δεν μου είχε πει αν μπορούσα να κατέβω να της μιλήσω. Περίμενα. Πήρα κι εγώ τα βιβλία μου κι απορροφήθηκα στο διάβασμα.

Η Αργυρώ ήρθε πάνω περίπου στις πέντε. Της είχα μαγειρέψει. Μου είχε στείλει μήνυμα εμένα νωρίτερα να γδυθώ και να την περιμένω όπως και έγινε. Ήρθε στο σπίτι ήταν κουρασμένη, πολύ κουρασμένη. Της έκανα μασάζ στα πόδια, την τάισα. Με φίλησε πολύ. Μου έβγαλε την σφήνα και μου έβαλε μια πιο μεγάλη. Πόνεσα πολύ, δάκρυσα. Δεν δίστασε στιγμή. Δεν σταμάτησε, δεν με λυπήθηκε. Ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα μία άλλη γυναίκα κι ενώ ήθελα να το βάλω στα πόδια, τόσο την ερωτευόμουν περισσότερο.

Ξαπλώσαμε μαζί. Με έβαλε να την γλείψω. Δεν κάναμε έρωτα. Ήταν η πρώτη φορά που ήμουν σε αυτό το κρεβάτι και δεν κάναμε έρωτα. Ξύπνησαμε μαζί. Είχε βραδιάσει. Μου ζήτησε να της κάνω κάτι για φαγητό.
    «Δεν θα φας μαζί μου» μου έδειξε το πάτωμα.
    «Γονάτισε» την υπάκουσα. Έριξε ένα κομμάτι ψωμί στο πάτωμα.
    «Φάε» πήγα, έφαγα. Την πήραν τηλέφωνο. Έμεινα γονατιστός όσο μίλαγε αφού σκούπισα το πάτωμα.
    «Περίμενε μια στιγμή» είπε στον συνομιλητή της. Με κάλεσε κοντά της. Μου ψιθύρισε.
    «Φέρε το μαστίγιο, είναι στο συρτάρι στο γραφείο μου κάτω» Κατέβηκα τις σκάλες, γυμνός, με την σφήνα. Άνοιξα το γραφείο της, όντως υπήρχε μαστίγιο εκεί. Σάστισα με την όψη του. Άλλο να το φαντάζεσαι, άλλο να συμβαίνει. Μακρύ με μια χοντρή ουρά. Βαρύ. «Πώς θα αντέξω κάτι τέτοιο;»
    Ανέβηκα πάνω, γύρισα κοντά της. Συνέχισε να μιλάει.
    «Ναι εδώ τον έχω, θα μείνει μαζί μου.
    Είπε στη φίλη της που μιλούσαν. Δεν ήξερα ποια είναι.
    Έκλεισε το τηλέφωνο. Με πήρε αγκαλιά, πριν με πάει στο κρεβάτι των φιλοξενούμενων..
    Με έδεσε, με μαστίγωσε. Ακόμα το θυμάμαι αυτό το μαστίγωμα. Ένιωθα ότι κάποιος αφαιρεί την σάρκα μου, πόναγε κι έκαιγε. Δεν σταμάτησε στιγμή. Ούτε οι κραυγές μου, ούτε τα παρακαλετά του μου την σταμάτησαν. Όπως κάθε φορά.

Με έλυσε, με γύρισε ανάσκελα. Ήταν γυμνή κι εκείνη. Με καβάλησε, με ίππευσε. Μου απαγόρευσε τον οργασμό.. ξανά....

3. slave32

slave32 Contributor

Ένα από τα πράγματα που περιελάμβανε η εκπαίδευση μου ήταν η Αναφορά. Η Κυρία επέλεξε κάθε πρωί να της γράφω αναφορά σχετικά με το πως είχα ζήσει την προηγούμενη μέρα μέσω αναλυτικών περιγραφών, μία τέτοια είναι και αυτή που παραθέτω παρακάτω.

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2003

Εχθές ήταν η δεύτερη μέρα του χρόνου. Ξύπνησα το πρωί γυμνός στο κρεβάτι Σας. Μου επιτρέψατε μετά από δύο μήνες να χύσω και όχι μόνο αυτό ξανακάναμε έρωτα. Αισθάνθηκα πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Πήγα στη τουαλέτα για δέκα λεπτά, έκανα μπάνιο κι έλεγξα για τρίχες το κορμί μου. Ήμουν παντού άτριχος. Η θεραπεία με το λέησερ που μου στείλατε έχει πιάσει. Σκουπίστηκα και πήγα στη κουζίνα. Σας έφτιαξα αυγά ποσέ, δύο και φέτες ψωμί με μέλι. Σας ξύπνησα οκτώ, όπως είχατε ζητήσει. Γλείφωντας τα δάκτυλα των ποδιών σας. Ξυπνήσατε με κέφι με πήρατε μαζί στο μπάνιο σας. Στην ντουζιέρα κατουρήσατε στο στόμα μου. Σας έγλειψα μέχρι να στεγνώσετε. Κάνατε την ανάγκη σας και σας σκούπισα με το χαρτί. Ξέρετε ότι το σιχαίνομαι, αλλά ξέρετε ότι αν ζητήσετε τη γλώσσα μου αντί για το χαρτί πλέον θα το κάνω αν και ακόμα τώρα που το γράφω τρέμω.

Στη συνέχεια Σας βοήθησα να ντυθείτε και Σας οδήγησα στο πρωινό. Φάγατε, ευχαριστηθήκατε. Εμένα μου βάλατε νερό και φαί στα μπωλ του σκυλιού. Όταν τελειώσατε, μάζεψα και καθάρισα τον νεροχύτη, σας άφησα στην ησυχία σας ενώ συμάζεψα όλο το σπίτι. 11 ακριβώς μου ανακοινώσατε ότι θα με παίρνατε μαζί στο τραπέζι των γονιών Σας. Πανικοβλήθηκα. Ετοιμαστήκαμε 1 ακριβώς θα φεύγαμε, ένα τέταρτο νωρίτερα με βάλατε στα πόδια Σας και με την ξύλινη βούρτσα Σας με ξυλίσατε πάρα πολύ.

Πήραμε το αυτοκίνητο Σας. Οδηγούσα εγώ, φθάσαμε στο σπίτι των γονιών Σας. Ο πατέρας Σας σας μοιάζει είναι αυστηρός και δίκαιος, η μητέρα σας είναι πιο ήρεμη. Ο αδερφός Σας ήταν πολύ φιλικός στο τραπέζι. Δεν τους πείραξε που είμαι δέκα χρόνια μικρότερος Σας. Όταν τελειώσαμε το φαγητό μου ζητήσατε να προσφερθώ να καθαρίσω τον νεροχύτη και το τραπέζι. Η μητέρα Σας ήταν διστακτική στην αρχή, αλλά επιμείνατε. Ήταν η πρώτη φορά που έκανα κάτι για τους γονείς Σας, αισθάνθηκα πανέμορφα που ήμουν χρήσιμος. Όταν τελειώσα μου επιτρέψατε να καθίσω δίπλα Σας. οι δικοί Σας πήγαν για ύπνο, ο αδερφός Σας έμεινε. Του είπατε για την σχέση μας, ντράπηκα πολύ. Εκείνος χάρηκε για εμάς, δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Αν και ζήτησε πολλές λεπτομέρειες. Του είπατε τα πάντα. Τον προσκαλέσατε κι εδώ στο σπίτι. Θα έρθει σήμερα με έχει αγχώσει που θα με δει γυμνό. Δεν έχω ξαναγυμνωθεί μπροστά σε άνδρα. Ντρέπομαι.

Γυρίσαμε σπίτι. Ήταν απόγευμα. Με βάλατε να καθαρίσω το αυτοκίνητο Σας, την αυλή και το γραφείο Σας. Εσείς απολαμβάνατε μια ζεστή σοκολάτα δίπλα στο τζάκι. Τελείωσα, έκανα μπάνιο με την άδεια σας κι έκατσα στα γόνατα δίπλα Σας. Με πληροφορήσατε πως θα με μαστιγώσετε σήμερα μπροστά στον αδερφό Σας. Έβαλα τα κλάματα από ντροπή, Σας ικέτεψα να αλλάξετε γνώμη. Θυμώσατε, απογοητευτήκατε, με χαστουκίσατε εννιά φορές. Είχα καιρό να νιώσω τόσο πολύ ταπεινωμένος, Σας ζητώ συγγνώμη.

Σας πήγα στο κρεβάτι σας. έγλειψα τις πατούσες Σας μέχρι να αποκοιμηθείτε. Οι διαταγές Σας ήταν ακριβείς. Κοιμήθηκα στο πάτωμα δίπλα Σας.

Σας αγαπώ!

4. slave32

slave32 Contributor

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2003

Δεν έχω ξανανιώσει ποτέ στη ζωή μου έτσι. Με είχατε πληροφορήσει για το τι θα θέλατε να συμβεί. Ο Γιώργος, ο αδερφός Σας ήρθε δέκα το πρωί στο σπίτι Σας. Με είδε γυμνό από τη πρώτη στιγμή. Είναι ένας άντρας ώριμος, σαράντα δύο ετών. Δικηγόρος όπως Εσείς. Δεν του έκανε εντύπωση που ήμουν γυμνός, ήταν πολύ άνετος. Δεν ήμουν εγώ. Ντρεπόμουν. Μου μιλούσε σαν να μην είχε αλλάξει τίποτα από τη προηγούμενη γνωριμίας. Του είπα ότι ντρέπομαι πολύ. Γέλασε. Το ίδιο κι Εσείς. Του είπατε ότι μπορεί να με χρησιμοποιήσει με κάθε τρόπο, με δώσατε εντολή να τον υπηρετώ όπως Εσάς.

Ο Γιώργος μου ζήτησε να του φτιάξω καφέ. Του τον σέρβιρα γονατιστός. Διάβαζε εφημερίδα , ήμουν στο πλάι του κρατούσα το σταχτοδοχείο και το τσιγάρο του. Τον πληροφόρησα ότι έχετε σβήσει μερικά στον κώλο μου. Του έδειξα. Με άγγιξε, ανατρίχιασα. Με πήγε στο κρεβάτι Σας, με έβαλε στα 4 με πήδηξε πρωκτικά. Δύο φορές, έχυσε και τις δύο στο πρόσωπο μου. Με φωτογράφισε. Τις εκτύπωσε τις φωτογραφίες και τις έφερα κάτω στο γραφείο Σας. Γελάσατε. Ήρθατε κι Εσείς πάνω, έκανα δουλειές του σπιτιού, εσείς μιλάγατε για μια υπόθεση.

Σας μαγείρεψα, σας σέρβιρα, έκανα όλες τις δουλείες. Ο αδερφός Σας άραξε στον καναπέ. είδε τηλεόραση αποκοιμήθηκε. Με διατάξατε να του γλείφω τα πόδια μέχρι να ξυπνήσει. Τα γόνατα του πόνεσαν υπερβολικά. Ξύπνησε μου έκανε deepthroat μπροστά Σας. Έκλαιγα από ντροπή μου λέγατε ότι χρειάζομαι βαθιά εκπαίδευση. Του ζητήσατε να με δείρει. Το έκανε με ζώνη. Με διέλυσε. Του δώσατε μαστίγιο, ενώ σας έγλειφα. Δεν έχω ξαναγευτεί πιο δυνατό οργασμό σας.

5. Y13

Y13 Regular Member

...κλάπ κλάπ κλάπ. απλά, χειροκρότημα !

6. slave32

slave32 Contributor

«Στο είπα Γιώργο, αυτός είναι το κάτι άλλο» η Κυρία, η Αργυρώ από εκείνη την μέρα και μετά άλλαξε. Σκλήρυνε. Ο αδερφός της ο Γιώργος, ο πρώτος άνδρας που με είδε γυμνό, μου τις έβρεξε και γάμησε το στόμα μου. Κάθονταν στο καναπέ του σαλονιού της Κυρίας. Του είχα φτιάξει ένα φραπέ, η Κυρία απολάμβανε το τσάι της. Φορούσα το κολάρο και την ζώνη αγνότητας. Μιλούσαν για διάφορα πράγματα, ακόμα και για εμένα. Προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω τι είχε συμβεί. Δυσκολευόμουν. Το σώμα μου πονούσε. Το στόμα μου είχε γεύση από την Κυρία και τα χύσια του Γιώργου. Αισθανόμουν λίγος, άχρηστος, ήμουν.

«Ναι είναι το κάτι άλλο, είσαι πολύ τυχερή» η Κυρία χαμογέλασε. Με διέταξε να σταθώ μπροστά στον αδερφό της. Έσκυψα, τούρλωσα τον κώλο μου μπροστά του.
    «Στενός είναι» παρατήρησε εκείνος.
    «Δεν του κάνεις στραπ ον;» την ρώτησε λες και ήταν το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο.
    «Μόνο σφήνα μέχρι τώρα»
    «Πρέπει να τον γαμάς αδερφούλα» της είπε και ήταν εμφανέστατη η καύλα του.
    «Θες να τον γαμήσεις εσύ;» τον ρώτησε. Άρχισα να κλαίω. Δεν είπα όχι, απλά έβαλα τα κλάματα. Έτρεμα από τον πανικό και τον φόβο μου. Η Κυρία με πήρε από το χέρι με έβαλε στα τέσσερα στο πάτωμα. Τούρλωσα τον κώλο μου όσο πιο ψηλά μπορούσα. Συνέχισα να κλαίω. Ντροπή, φόβος, όλα μαζί. Καταλάβαινα ότι ήρθε η ώρα να γαμηθώ, αλλά δεν το ήθελα και σίγουρα δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι. Ο αδερφός της έβγαλε τα ρούχα του. Ήρθε ολόγυμνος μπροστά μου.

«Σήκωσε τα μάτια σου» με διέταξε. Τον κοίταξα από πάνω μου. Σαν Ολύμπιος θεός. Μου έριξε δυνατά πουτσοσκάμπηλα ενισχύοντας το ρεζίλι μου. Η Κυρία μου έβαζε βαζελίνη με τα δάκτυλα της, όσο πιο βαθειά έμπαιναν τόσο περισσότερο κραύγαζα. Ήρθε εκείνη στα γόνατα πλάι μου. Μου κράταγε τα χέρια, μου έδινε φιλιά στο στόμα, την στιγμή που ένιωσα τον κόσμο μου να σκίζεται, να διαλύεται. Η σφήνα ήταν πταίσμα μπροστά του.Έμπαινε σιγά σιγά μέσα μου, ούρλιαζα, ίδρωνα. Η Αφέντρα με έγδερνε με τα νύχια της, με φιλούσε, με χαστούκιζε. Ο Γιώργος έμπαινε κι έβγαινε συνέχεια, με ρυθμό. Έσκουζα, έκλαιγα.

«Τον πηδάς ήδη δεκαπέντε λεπτά» του είπε η Αφέντρα μου και ήταν σαν να πάτησε το κουμπί του.Βγήκε από μέσα μου , έβγαλε το προφυλακτικό του και το έβαλε στο στόμα μου. Τώρα ο λαιμός μου υπέφερε. Έχυσε πάλι μέσα μου. Η Αφέντρα γελούσε.