Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παίζοντας με 2 slave...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος latexduck, στις 16 Φεβρουαρίου 2008.

  1. latexduck

    latexduck Contributor

    Όταν λείπει η γάτα...

    Πολλοί και Πολλές Έχετε δοκιμάσει να έχετε παραπάνω από έναν/μια σκλάβο/α, η σχέση μεταξύ τους όταν είναι μπροστά ο/η Κυρίαρχος/η πρέπει να είναι άριστη. Τι γίνετε όμως όταν φεύγει ο/η Κυρίαρχος/η? Η σχέση τους είναι φιλική ή ερωτική? Υπάρχει ζήλια μεταξύ τους?
     
    Last edited: 19 Φεβρουαρίου 2008
  2. zou

    zou

    Απάντηση: Παίζοντας με 2 slave...

    Μου εχει τυχει μια παρομοια κατασταση μονο που η συγκεκριμενη κατασταση αποτελει οριο μου... Πιστευω παντως οτι αν μου τυχαινε αυτο, η σχεση μου με την αλλη κοπελα θα ηταν φιλικη, απουσια Του και ερωτικη κατοπιν διαταγης Του..
    Πιστευω επισης οτι δεν ειναι καθαρα θεμα ζηλιας, αλλα θεμα "κτητικοτητας" ..
    Το βαζω μεσα σε εισαγωγικα γιατι αναφερομαι και στις 2 κατηγοριες..
    Αρχικα για τους Κυριαρχους, κατα ποσο θα μπορουσαν να εκπαιδευσουν και να ασχοληθουν με 2 ή περισσοτερες σκλαβες, χωρις καμια να σκεφτει οτι παραμελειται.. (Και εμεις οι γυναικες την εχουμε στο αιμα μας τη ζηλια και τη γκρινια.. Ακομα και οταν δεν θελουμε να δειξουμε συναισθηματα ενας ανθρωπος που μας ξερει καλα το καταλαβαινει αμεσως... )
    Και οσον αφορα τους υποτακτικους, κατα ποσο θα δεχθει και θα ειναι ετοιμος να ειναι σε μια τετοια σχεση...
    Ειναι στο χερι του Κυριαρχου να εχει μια επιτυχημενη σχεση με περισσοτερες απο μια σκλαβες, χωρις καμια να χασει την εμπιστοσυνη και την ασφαλεια της προς το Προσωπο Του..
     
  3. zwg

    zwg Regular Member

    Φίλτατε Jim_Jailor ας τα πάρουμε με την σειρά για να είμαι με 2ο υποτακτικό πρέπει πρώτα να βρεθεί η πραγματική Domme που με σαν slave και όχι σαν υληκία στην συννέχεια αν με το καλό βρεθεί και ήθελε να έχει 2 σκλάβους κατ αρχήν θα με έπιανε ο ζήλος μου και θα κοιτούσα να αποδείξω πως εγώ είμαι καλύτερος   στη συννέχεια δεν ξέρω τι σχέση θα είχα με τον/την άλλη υποτατκιό-ή σίγουρα θα έκανα τα πάντα με τις διαταγές Της αλλά πιστεύω και Η Κυρία δεν θα το άφηνε στην τύχη όσο έλειπε πχ: Ίσως έλεγε κάτι του τύπου ... εγώ τώρα φεύγω και ήρεμα εσείς οι δύο αυτά
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Re: Απάντηση: Παίζοντας με 2 slave...

    Θεωρείς πως το τι θα σκεφτεί μια σκλάβα είναι κάτι που ορίζει και διαφοροποιεί την συμπεριφορά και αποφάσεις του Αφέντη?
     
  5. blindfold

    blindfold Contributor

    Re: Απάντηση: Παίζοντας με 2 slave...

    μήπως τα όρια του slave είναι αυτά που "επιβάλοντε" στην θέληση του Αφέντη ;

    θα μου πεις να διευρηνθούν αλλά μέχρι να γίνει αυτό θα έχουν πει μερικά όχι .
     
  6. Constan

    Constan Regular Member

    Το συναισθημα της ζηλιας και του ανταγωνισμου κυριαρχει αναμεσα σε μια ανθρωπινη κοινοτητα κ δυσκολα αποβαλεται. Οσο κ να προσπαθησει ο αφεντης/α καποιος απο τους υποτακτικους του θα νιωσει παραμελλημενος οποτε ισως αλλαξει κ η συμπεριφορα του ασυναισθητα
     
  7. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Re: Απάντηση: Παίζοντας με 2 slave...

    Εσύ μιλάς για σκλάβα και Αφέντη. Απόλυτη άποψη, για δύο απόλυτα status. Πιστεύεις ότι αντιλαμβάνονται πολλοί την απόλυτη θέση, αυτού που διατυπώνεις;

    Το έχω ξαναδηλώσει και συμφωνώ με την Λάρα, σκλάβα και Αφέντης είναι θέσεις που προσδιορίζονται από μόνο μία λέξη. Το απόλυτο!

    Πριν ξεκινήσετε να μιλάτε, ελέγξτε τις βάσεις σας. Είναι κοινές;
     
  8. zou

    zou

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Παίζοντας με 2 slave...

    Το τι θα σκεφτει εχει αμεση επεκταση με καποια συναισθηματα που θα νιωσει.. Και οι εκφρασεις και οι συμεπριφορες που θα βγαλει θα ειναι καθοριστικες για τον Κυριαρχο... Ο Κυριαρχος δινει και παιρνει οπως και ο σκλαβος... Αν κατι πραγματικα δεν το αντεχεις, ή ειναι κατι που σε ενοχλει πολυ το συζητας... Η συζητηση δεν ειναι απλα να βγαλεις αυτο που εχεις μεσα σου, τον πονο, το παραπονο, τον καημο.. Ειναι για να σε ακουσει ο αλλος και να σε καταλαβει και να αλλαξει τροπο συμπεριφορας απεναντι σου.. Γι αυτο ανεφερα οτι ολα ειναι στα χερια Του... 

    Δεν ξερω ισως οι ιδεες μου ειναι πολυ "φιλελευθερες..."...


    Δεν το καταλαβαινω αυτο...
    Απολυτος σκλαβος και απολυτος Αφεντης... (Σα τους αριθμους ενα πραγμα????  αστειακι)
    και ποιοι θεωρουνται απολυτοι σκλαβοι???
    και ποιοι απολυτοι Αφεντες??
    δεν θελω να το παρετε σαν ειρωνια, πραγματικα θα ηθελα να το μαθω αυτο..
     
    Last edited: 17 Φεβρουαρίου 2008
  9. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    (χμ...δεν θα έλεγα οτι μπροστά στον Κυρίαρχο,η σχέση πρέπει να είναι άριστη,γιατί αυτό το "πρέπει" μπορεί να σημαίνει οτι, μπροστά του καταπιέζονται,δείχνοντας κάτι που δεν ισχύει(συμπάθεια,φιλία,σεξουαλικό δέσιμο κλπ),και όταν γυρίζει την πλάτη του, ξεμαλλιάζονται  )

    η σχέση που θα υπάρξει ανάμεσα στις υπό (δεν θα μιλήσω για slaves γιατί δεν έχω άποψη και έχω την εντύπωση οτι τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά με αυτό το status) είναι αυτή που θα ορίσει ο Κυρίαρχος.
    Μπορεί να θέλει από τις υπό του να έχουν καθαρά φιλική σχέση και σεξουαλική μόνο όταν βρίσκονται όλοι μαζί, ή μπορεί να επιθυμεί να έχουν σεξουαλική σχέση ακόμα και όταν αυτός είναι απών.
    μια άλλη περίπτωση θα ήταν, να ορίσει μια σεξουαλική σχέση για τις περιπτώσεις που βρίσκονται όλοι μαζί και από εκεί και πέρα να δώσει το ελεύθερο να λειτουργήσουν όπως τους "βγαίνει".

    όσον αφορά στο θέμα της ζήλειας: είναι καθαρά θέμα χαρακτήρα, συνειδητοποίησης και προετοιμασίας.
    αν η υπό είναι σε θέση να καταλάβει τον λόγο για τον οποίο υφίσταται αυτή η σχέση, αν μπορεί να λάβει ικανοποίηση από το γεγονός οτι εκπληρώνει μια επιθυμία του Κυρίου της, αν ο ίδιος ο Κυρίαρχος, έχει διαλέξει την κατάλληλη χρονική στιγμή όπου η υπο θα είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο, τότε δεν πιστεύω οτι θα υπάρχει ζήλεια.
    αρκεί βέβαια ο Κυρίαρχος να μπορεί να χειριστεί σωστά την κατάσταση, να ασχολείται το ίδιο και με τις δυο, ο,τι δίνει στην μια να δίνει και στην άλλη και να μην δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση προς κάποια.να υπάρχει δηλαδή απόλυτη ισότητα μεταξύ τους απέναντι στον Κυρίαρχο.

    Υ.Γ. επίσης πολύ σημαντικό είναι ο Κυρίαρχος να μην επιβάλλει μια τέτοια σχέση αλλά να την προτείνει και αν δεχτούν οι υπό,τότε να προχωρήσει.ίσως αυτό φαντάζει "κάπως" , αλλά όταν μιλάμε για σχέση και οχι απλό session, τα πράγματα είναι διαφορετικά.για να μπορέσει να λειτουργήσει και να εξελιχθεί, πρέπει να το θέλουν πραγματικά οι υπο,οχι να έχουν εξαναγκαστεί σε αυτό,ούτε να έχουν δεχτεί μόνο και μόνο για να μην χάσουν τον Κυρίαρχο.δεν πρέπει δλδ να είναι όρος,αλλά πρόταση.
     
  10. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Εκτιμώ πως οι λέξεις "παιχνίδι" και "slave" δεν ταιριάζουν.
    Ερώτηση προς Jim_Jailor: Αναφέρεσαι σε απλή συμμετοχή σε session (παιχνίδι) ή για σταθερή παρουσία δεύτερης παρουσίας (slave) με έναν Κυρίαρχο;
     
  11. latexduck

    latexduck Contributor

    Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα τι τίτλο να βάλω και κατέληξα σε αυτόν όσο για την ερώτηση σου, αναφέρομαι σε σταθερή παρουσία π.χ όταν Ενας Κυρίαρχος έχει 2 σκλάβες.
     
  12. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Πραγματικά ο Ηλίας έχει δίκιο όταν λέει
    Όταν μιλώ για σκλάβα μέσα στο μυαλό μου έχω μια σκλάβα και όχι μια υποτακτική ή μια bottom.
    Και αν ο Αφέντης επηρεάζεται από τα καπρίτσια και τις ανασφάλειες σε βαθμό που να υποκύπτει σε βασικές του απάιτήσεις τότε δεν μιλαμε για Ιδιοκτήτη και σκλάβα.
    Σίγουρα η σκλάβα, ιδιαίτερα όσο είναι στη βασική εκπαίδευση (και όχι μόνο) θα έχει αντιδράσεις. Απλά η σκλάβα δεν λέει όχι. Δεν έχει το δικαίωμα και εδώ που τα λέμε ακόμη κι ανεκπαίδευτη να είναι δεν της βγαίνει το οχι. (εδω μια ζωή παλεύει να μάθει να το λέει σε άλλους και δυσκολεύεται, πόσο μάλλον αν έχει φτάσει να υποταχθεί σε Κάποιο).
    Δεν μπορεί οτιδήποτε να επιβάλλεται - με ή χωρίς εισαγωγικά- σε Αυτόν που Κυριαρχεί.
    Μπορεί η σκλάβα όταν της επιτραπεί να εκφράσει τις όποιες σκέψεις της και φοβίες της και δυσκολίες της.
    Εκείνος όμως είναι αυτός που Αποφασίζει και εκ πείρας Εκείνος γνώριζε πολύ καλύτερα ποια όρια ήμουν σε θέση να ξεπεράσω και ποια δυσκολευόμουν. Αυτό δεν σημαίνει πως έπαψε ποτέ να πιέζει αυτά τα όρια, άσχετα με τις δικές μου επιθυμίες.

    Θεωρώ πως όπως αναφέρει Ο Ηλίας απλά έχουμε διαφορετικές βάσεις.

    Για μένα η συζήτηση δεν έχει σαν στόχο να τον οδηγήσει να τροποποιήσει τη δική του συμπεριφορά. Το να εκφράσω όλα όσα σκέφτομαι και νιώθω είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ, γιατί δεν μπορώ να ανήκω και να τα κρατάω για μένα. Είναι για να γνωρίζει πως δυσκολεύομαι, πως ίσως το αποτέλεσμα να μην είναι το καλύτερο που μπορώ να προσφέρω επειδή ακριβώς δυσκολεύομαι. Αλλά ειλικρινα ποτέ δεν μπόρεσα να ανοίξω το στόμα μου και να του πω οχι αυτο δεν το κανω, δεν μου βγαινει και κατσε κυριε κι αλλαξε συμπεριφορα. Αν εκανα κατι τετοιο θα ημουν αδεσποτο ή κατω απο καποιο αλλο πιο φιλελευθερο κυριαρχο αλλα σίγουρα όχι Ιδιοκτησία Του Κυρίου E-p.

    Σίγουρα δεν μπορούν όλα να λειτουργούν ιδανικά, όπως αναφέρω πιο πάνω. Υπάρχουν φορές που μπορεί να μην εκφράσω κάτι, μπορεί να καταπιώ πράγματα, αλλά στόχος είναι βέβαια να φτάσω κάποια στιγμή να εκφράζω άφοβα σ Αυτόν τα πάντα.

    Ο λόγος που σε ρώτησα ήταν ακριβώς για να γνωρισω τη δική σου σκοπιά και σ ευχαριστώ για την απάντηση.

    Ένα κατά τη γνώμη μου καταπληκτικό άρθρο που αναφέρεται σε είδη Κυριαρχων, βρισκεται στο

    Dominant Types and their sub Counterparts