Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παιχνίδι ρόλων Ιατρού - ασθενούς

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος ManWithStethoscope, στις 26 Φεβρουαρίου 2023.

1. ManWithStethoscope

ManWithStethoscope No man is an island.

Ας ελπίσουμε να βρίσκομαι στο σωστό σημείο του forum γι' αυτή την ανάρτηση (αν όχι, συγχωρέστε με, επανέρχομαι μετά από πολλά χρόνια και είμαι λίγο στραβάδι).

Θέλετε να μιλήσουμε για medical roleplay? Το θέτω έτσι γενικώς, αλλά ακόμα και οι ίδιοι οι ιατροφετιχιστές διχάζονται για το πως πρέπει να είναι. Άλλοι/ες θέλουν προοδευτικά να εξελίσσεται σε πιο "κλασικό" BDSM, με στοιχεία bondage και needle play. Άλλοι/ες, πάλι, έχουν ιδιαίτερη προτίμηση στο είδος εξέτασης. Στην (ομολογουμένως) μακρά καριέρα μου σαν medical roleplayer στο ρόλο του Γιατρού, έχω δει πολλά (και έχω κάνει κάποια απ' αυτά). Οι προτιμήσεις απλώνονται σε ένα τεράστιο φάσμα ιατροφετιχιστικής κάβλας. Από την απλή εξέταση με ένα στηθοσκόπιο (την οποία λατρεύω), μέχρι την λεπτομερή γυναικολογική εξέτασση και την πλέον διεισδυτική πρωκτολογική διερεύνηση.

Δεν είμαι τίποτα περισσότερο (και τίποτα λιγότερο) από ένας kinkster του κερατά, οπότε η οποιαδήποτε συζήτηση γύρω απ' το θέμα με εξιτάρει. Ειλικρινώς, λοιπόν, θέλω τις απόψεις σας.

Σόρρυ για τους διάσπαρτους αγγλικούς όρους, αλλά τα ελληνικά δεν μου είναι πάντα η πιο βολική γλώσσα όταν συζητάω τέτοια θέματα...

Θερμούς φετιχιστικούς χαιρετισμούς!

2. slave32

slave32 Contributor

Εχω παθος με τις K-Ras

3. ManWithStethoscope

Ποιες είναι αυτές; Μου ακούγονται σαν all-girl pop συγκρότημα που δίνει αυτοσχεδιαστικές συναυλίες στους δρόμους της Αγίας Πετρούπολης βρίζοντας τον Πούτιν.

Ανεξαρτήτως, θα προσπαθήσω να αναβιώσω το thread για να ακουστεί (επιτέλους!) η φωνή των απανταχού ιατροφετιχιστών, και να ανθίσει μια νέα εποχή για όλους όσους έχουν τα κολποσκόπια, τα θερμόμετρα και τα στηθοσκόπια να σαπίζουν μέσα σε κάποια ξεχασμένη βαλίτσα "του Γιατρού".

Και, σοβαρά μιλώντας, δεν χρειάζεται να σκεφτεί κανείς τίποτα περισσότερο από το πανίσχυρο power play που (δικαιολογημένα και νομιμοποιημένα) λαμβάνει χώρα ανάμεσα στον Εξεταστή και την εξεταζόμενη. Εκτεθειμένη στα εργαλεία του και στο άγγιγμά του, αυτή δεν έχει πια κανένα μυστικό. Εν δυνάμει, θα αναπτυχθεί μια οικειότητα αλλόκοτη, που δεν θα έπρεπε κανονικά να υπάρχει. Οι αναστολές και οι ντροπές δεν θα ξεπεραστούν απλώς, θα αγνοηθούν με τρόπο που (χωρίς να ειπωθεί ούτε λέξη) δεν σηκώνει δεύτερη κουβέντα. Η υπακοή εξυπακούεται. Το σώμα αξιολογείται σαν μηχανή. Τα μέσα σου και τα έξω σου, δικά του.

Έπεται συνέχεια.

4. Queen87

Queen87 Contributor

https://www.greekbdsmcommunity.com/threads/medical-roleplay-Γιατί-και-πώς.13928/

Ω σύμπτωσης! Τελικά δεν είστε ο μόνος με αυτό το φετίχ ή μήπως είστε τελικά;
    Τέλος πάντων απλά μην μας ξεκουφάνετε. Ζούμε σε μια εποχή με πολλές φωνές!

5. Yiyi

Yiyi .

πρόσφατα ανακάλυψα την συγκεκριμένη εξέταση (από επιστημονικό ενδιαφέρον βεβαίως βεβαίως   )
    https://www.dnatube.com/video/10672/Recto-vaginal-medical-examination
    και επιπλέον πως οι υπέρηχοι την έχουν αντικαταστήσει...
    Ακόμη και έτσι όμως, είναι τέρμα ντροπιαστικά εκείνα τα λίγα βήματα που διανύεις απο το παραβάν στο οποίο γδύνεσαι, μέχρι την πολύ άβολη καρέκλα της γυναικολογικής εξέτασης στην οποία στέκεσαι ανάσκελα με τα πόδια ορθάνοιχτα, και ένας τύπος με λάμπα στο κεφάλι ξενερώνει την όποια διέγερση είχες λόγω της ντροπής.

Κάπου εδώ να σημειώσω και ένα περιστατικό που είχε γίνει όταν ήμουν 1η Λυκείου. Μας είχανε πει να φέρουμε ένα χαρτί από εξέταση για σκολίωση. Πηγαίνω κι εγώ, ο γιατρός με τοποθετεί σ ένα σκαμνί και μου λέει γδύσου απ τη μέση κι επάνω. Εγώ φύσει υπάκουη, αμέσως απαντώ "Γιατί;" και μου λέει για να μην φαίνονται τα κουμπώματα του στηθόδεσμου στην ακτινογραφία. Απαντώ "Δεν φοράω στηθόδεσμό, φοράω μπουστάκι που δεν έχει κουμπώματα" και περιέργως ο γιατρός δεν χάρηκε, ήρθε κάπως μουτρωμένος και μου διόρθωσε το παντελόνι ελαφρώς κατεβάζοντάς το.
    Μια φίλη μου την επόμενη μέρα, όταν την ρώτησα αν και σ εκείνη είπε να μείνει γυμνή απ τη μέση κι επάνω, απαντησε "ναι αστα..πολύ κλάμα"
    Κι εγώ γμτ, δεν ρώτησα περισσότερα και έμεινα να φαντασιώνομαι την σκηνή, μ εκείνη εκτεθειμένη, πάνω στο σκαμνί, όπως ήμουν κι εγώ, με το φως επάνω της, και την πόρτα ν ανοιγοκλείνει απο την βοηθό, και να βλέπω έξω τους ανθρώπους που περίμεναν κι εκείνοι που με βλέπανε να αρνούμαι να γυμνωθώ, αλλά η φίλη μου εκεί να κλαίει από την ντροπή της, και τα δάκρυα να τρέχουν στα στητά της στήθη... αχ

Ακόμη ένα περιστατικό με γιατρό (ω γιατροί.. ανυποψίαστοι ίσως σχετικά με τις φαντασιώσεις μας) όταν ένα καλοκαίρι που καθόμασταν όλη μέρα στην παραλία με το μαγιώ και μετά το βράδυ έβαλα counterpain στην μέση. επικίνδυνο. αλλά τότε δεν ήξερα. δεν ρώταγα;
    Ξύπνησα μ ένα αίσθημα καύσου εκεί χαμηλά, δεν έφευγε με τίποτα. Την επόμενη μέρα, ο δερματολόγος μου ζητάει να του δείξω την περιοχή, εγώ κλασικά ντρέπομαι και δεν το κάνω, τελικά καταλαβαίνει ο άνθρωπος τι συνέβη, βλέπει και λίγο το κοκκίνισμα πιο κάτω και μου συστήνει μια μωρουδιακή αλοιφή και "καλό θα ήταν να μην φοράς εσώρουχο για μερικές μέρες". Κι εγώ, να κυκλοφορώ μια βδομάδα καύσωνα ξεβράκωτη, με φουστανάκι αέρινο και να φαντασιώνομαι πως ο γιατρός που επέβαλλε τασκ επειδή υπήρξα απρόσεκτη με την counterpain.. 

Επίσης θυμήθηκα μια συμφοιτήτρια να λέει με θυμό πως ήτανε γυμνόστηθες οι υποψήφιες για τις στρατιωτικές σχολές, εκεί έψαξα (και παλι απο επιστημονικό ενδιαφέρον   ) και βρήκα μια καταγγελία από υποψήφιες σε εξετάσεις του λιμενικού, οι οποίες κατήγγειλαν σεξιστικά σχόλια και πως τις βάζανε να χοροπηδάνε γυμνόστηθες, να τρέχουν φωνάζοντας "το γοργόν και χάριν έχει" και λοιπές γυμναστικές δοκιμασίες οι οποίες ταχα θα αποκάλυπταν την σωματική τους ρώμη και ευρωστία μπροστά στα μάτια της ανδροκρατούμενης επιτροπής.
    https://www.tovima.gr/2011/12/05/so...kes-eksetaseis-oi-eksetazomenoi-einai-gymnoi/
    Και εκεί που η φαντασία μου άρχιζε να χοροπηδά, καθώς με έβαζα στην θέση εκείνων των κοριτσιών, να υπακούω στις διατάξεις των γυμνών εξετάσεων μπροστά στην επιτροπή, ένας μεγαλύτερος μου φίλος, που πήγε στρατό το 2004, μου μίλησε για τον τρόπο που τους εξέταζαν ομαδικά..

Σήκωνε λέει ένας από την επιτροπή, το πέος, ώστε να ελέγξει τους όρχεις. Κι ενώ σκεφτόμουν την σκηνή, νέοι με κατακόκκινα μάγουλα, να στέκονται γυμνοί και να υπακούουν στο να τους σηκώνει κάποιος ιατρός το πέος, εκεί μπροστά σε όλους, ελέγχοντας τα μπαλάκια τους, πόσο θαυμάσια ερεθιστικό ήτανε όντως..
    ...και κάπου εκεί σκέφτηκα wtf τι σχέση έχουν τα μπαλάκια του καθενός με το να γίνεις φαντάρος;  
    και ομοίως, τι διαφορά έχει να χοροπηδάς γυμνόστηθη φωνάζοντας "το γοργόν και χάριν έχει" με το να κάνεις το ιδιο φορώντας ένα μπουστάκι.
    Θυμήθηκα επίσης διηγήσεις των boomer συγγενών μου, μια ιδίως η οποία έλεγε πως στην επιτροπή εκείνη των στρατιωτικών εξετάσεων, ο εξεταστής μια μια βέργα ερέθιζε το πέος ώστε να διαπιστωθεί αν θα διεγερθεί (!) Και αυτό συντηρούσε την αντίληψη πως "αν δεν "εκπυρσοκροτεί" το πέος, δεν μπορεί και ο υποψήφιος να είναι αρκετά βαρβάτος και υγιής και άξιος ώστε να εκπυρσοκροτήσει το όπλο του.
    Τεράστια δεξαμενή φαντασιώσεων οι ταχα ιατρικές αυτές εξετάσεις που σκοπό είχαν να βάλουν τον υποψήφιο στο mood του πειθαρχημένου οργανου του συνόλου. Πλεον δεν χωρούσανε ντροπές, έπρεπε να υπακούσεις ακόμη και αν αυτό σήμαινε να σου κοιτάνε τα μπαλάκια, να χοροπηδάς ημίγυμνη φωνάζοντας "το γοργόν και χάριν έχει"
    και κάπως έτσι, συνειδητοποίησα την μούρλα του στρατού που χρησιμοποιεί (παλαιότερα ακόμη πιο ακραία) τον εξευτελισμό ως εργαλείο στον βωμό της απόλυτης πειθαρχίας (ο,τι σιχαίνομαι δλδ) και λέω "ακόμη μια φαντασίωση, που θα μείνει φαντασίωση"

6. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Προς στιγμήν νόμισα ότι ήμουν στη wikipedia, χρειάστηκε όμως να διαβάσω 3 φορές το σχόλιο για να καταλάβω ότι κάτι άλλο θέλατε να πείτε  

Είναι αλήθεια ότι όλοι μας σε μικρή ηλικία έχουμε βιώσει στο μυαλό λίγο διαφορετικά το θέμα "γιατρός - ασθενής". Πόσες φορές νιώσαμε αμήχανα και παράξενα;

Και καλά όταν ήμασταν παιδιά...το ζήτημα είναι τι κάνεις όταν πια έχεις μεγαλώσει και θέλεις να γίνεις εσύ... γιατρός. Κάποιες ειδικότητες μάλιστα είναι πολύ ενδιαφέρουσες, ομολογώ  

7. ManWithStethoscope

Ισχύει, τουλάχιστον όπου υπάρχει διαθέσιμος υπερηχογράφος. Αλλά, λένε οι παλιοί γιατροί, δεν γίνεται να βασιζόμαστε πλήρως στην τεχνολογία. Όπως ένας καλός κυβερνήτης πρέπει να μην έχει ανάγκη τον αυτόματο πιλότο, έτσι και ο καλός γιατρός, αντίστοιχα. Οπότε και επιλέγω να σκέφτομαι ότι αυτή η εξέταση γίνεται ακόμα. Στα βροχερά χωριά της Ηπείρου, στα τροπικά νησιά ανατολικά των Φιλιππινών, στα θαμμένα κάτω απ' το χιόνι προάστια κάποιας σιβηριανής κωμόπολης -- παντού υπάρχουν όμορφα κορίτσια που την υπομένουν...

Λίγο αστείες και κάπως γλυκόπικρες και πολύ καβλωτικές ιστορίες! Όχι τα ίδια τα συμβάντα, αλλά η στάση και οι συναισθηματικές αποκρίσεις των ασθενών. Μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον που ήθελες να μάθεις περισσότερα για την εξέταση της φίλης σου. Αυτή η περιέργεια για το τι ακριβώς συμβαίνει πίσω απ' την κλειστή πόρτα του εξεταστηρίου (τέλος πάντων, θα έπρεπε να ήταν κλειστή ) είναι, νομίζω, χαρακτηριστικό όλων των ιατροφετιχιστών. Μπορεί να υπάρχουν άπειρες υποκατηγορίες medfet, αλλά αυτή η επιθυμία να μάθουμε τι ακριβώς έκανε ο γιατρός και πως ένιωσε η ασθενής είναι κοινή σε όλο το εύρος.

Το είχα διαβάσει κι εγώ! Προφανώς και ο ανώμαλος εγκέφαλός μου κάπως ιντριγκάρεται, αλλά βασικά θα προτιμούσα να μην είχαν υποστεί κάτι τέτοιο τα κορίτσια. Κάτι παθαίνω, με πιάνει μια ενσυναίσθηση. Ξέρεις, ίσως έχει να κάνει και με το γεγονός ότι αυτοί οι μάγκες που τις "εξέταζαν" δεν το έκαναν πραγματικά. Δεν ασκούσαν ιατρική, αλλά απλώς εξευτέλιζαν. Είναι άλλο να εκτελεί ένας γιατρός μια αναγκαία εξέταση η οποία κάνει την ασθενή του να ντρέπεται (yummie), και άλλο να εγκαταλείπει το κύρος του και τη σοβαρότητά του για να συμπεριφερθεί σαν δεκαεφτάχρονος χούλιγκαν (yuck).

Ενδιαφέρον! Όταν εγώ έκανα την θητεία μου, πάντως, δεν είχε συμβεί τίποτα τέτοιο. Δεν θυμάμαι αν είχαμε καν γδυθεί. Γενικά, πάντως, εμείς οι άντρες έχουμε την τάση να "φουσκώνουμε" λίγο τις ιστορίες από το στρατό. Αλλά, τελικά, τι μας νοιάζει αν έγιναν όλα αυτά στ' αλήθεια ή όχι; Σημασία έχουν οι φαντασιώσεις μας. Να ταϊζονται, να τρέφονται καλά, και να μας δίνουν χαρά.

Να πάρει ο κόρακας, η ανάρτησή σου ήταν πραγματικά πολύ ωραία, και σ' ευχαριστώ!!

Last edited: 13 Μαρτίου 2023
  8. slave32

slave32 Contributor

Μεταλλαξεις ογκογονιδιων

9. Ak93

Ak93 New Member

Κι εγώ όταν εξεταζόμουν για να μπω στην Ευελπίδων θυμάμαι ότι μας είχαν βάλει σε ένα δωμάτιο καμιά 20αριά υποψήφιοι. Κατεβάσαμε παντελόνια και μας εξέταζαν όλους. Ένιωσα μια ντροπή και φοβόμουν μην καυλώσω μπροστά σε όλους. Τελικά απλά με εξέτασε ο γιατρός, ήταν όλα καλά και δεν καύλωσα. Οπότε πέρασε ανώδυνα αυτό.

10. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Μακριά από γιατρούς και ειδικά ΓΙΑΤΡΙΝΕΣ

Καλύτερα στον μάγο της φυλής πάρα με γιατρίνες!!

11. afenthsbikys

afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

ειχα προβλημα με ραγαδα πρωκτου κ αιμοροιδες αλλα ντρεπομουν να παω σε γιατρο τελικα αναγκαστηκα λογω πονου ,μπηκα στο ιατρειο μου πε να γδυθω μετα εσκυψα μπροστα και με δαχτυλισε μου εβαλε ξυλοκαινη για να μην ποναω μεχρι να τελειωσει στη δευτερη επισκεψη αποτριχωσε οτι υπηρχε πισω [ευτηχως λιγες τριχες]και εκανε παλι εξεταση και απολυμανση της περιοχης .

12. ManWithStethoscope

Θα έρθει η στιγμή που θα μιλήσουμε πιο λεπτομερώς για την τρομερή ανισορροπία ισχύος σε τέτοια σενάρια. Για τον τρόπο που από μικρά παιδιά μας μαθαίνουν να λέμε "μάλιστα" σε όλες τις οδηγίες του γιατρού. Για την φουλ περιεργίλα της γύμνιας μπροστά σε έναν ξένο. Και για διάφορα άλλα τέτοια πικάντικα.