Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παιχνιδια με κερι..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος slv_hana, στις 30 Ιουνίου 2006.

  1. slv_hana

    slv_hana Regular Member

    Πολυ απο Ε/εμας αρεσκονται να ''παιζουν'' με κερι.Πιστευω πως ειναι σχεδον το ιδιο δημοφιλες οπως το πυγοραπισμα!Ομως τι γινεται αν η σκλαβα(υποτακτικη/ος ή τελος παντων το ατομο που βρισκεται απο κατω) παθει εγκαυματα σε ολο της το σωμα με το κερι και μαλιστα καποια απο αυτα γινουν εντονες μαυρες κουκιδες?Υπαρχει τροπος ο ''απο πανω''(Dom) να μπορεσει να το αποφυγει χωρις να ελλατωσει τον πονο που δημιουργει στον/στην "υπο"?Τελος μπορουν τα σημαδια που εχουν δημιουργηθει να φυγουν με καποιο τροπο?
     
  2. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor


    Πρέπει κατ αρχήν να αποφεύγουμε τα χρωματιστά και αρωματικά κερια του εμπορίου όπως και το φυσικό κερί που μπορεί να προκαλέσει σοβαρό έγκαυμα. Επίσης ο Τοπ πρέπει να προσέχει την απόσταση του κεριού από το δέρμα.
    Υπάρχουν καλές αλοιφές στα φαρμακεία για εγκαύματα. Δεν θυμάμαι όμως τώρα συγκεκριμένες μάρκες.
     
  3. slv_hana

    slv_hana Regular Member

    Απάντηση: Παιχνιδια με κερι..

    Ευχαριστω!   Πιστευω ομως πως οι αλοιφες απλα ''δροσιζουν'' και οτι δε μπορουν να διορθωσουν το καμμενο δερμα.
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Αν είναι το εγκαύμα παραπάνω από κοκκινίλα, δηλ αν είναι παραπάνω από πρώτου βαθμού, μάλλον χρειάζεται η υποτακτική να πάει στο φαρμακείο να της το περιποιηθούν εκεί και να δώσουν κάποια αγωγή.

    Νομίζω ότι το νήμα αυτό είναι πιό σωστό να βρίσκεται στις training techniques, το πηγαίνω εκεί και Ο/οποιος διαφωνεί μου λέει να το ξαναφέρω στα οφφ τόπικ.

    Καλό θέμα slv_hana το παιχνίδι με κεριά, ευχαριστούμε  
     
  5. Astarty

    Astarty Contributor

    Re: Απάντηση: Παιχνιδια με κερι..

    Υπάρχει σπρεϋ Bepanthol που δροσίζει αρκετά το δέρμα. Αρκετά καλό και για ηλιακά εγκαύματα.
    Αν παρατηρήσεις φουσκάλα με υγρό καλό είναι να μην την σκάσεις. Για τυχόν μόλυνση του εγκαύματος μπορείς να βάλεις Fucicort, μια κορτιζονούχα αλοιφή για εγκαύματα.
    Πολύ καλή επίσης για την ανάπλαση του δέρματος σε περίπτωση μικρού βαθμού εγκαύματος είναι η A-DERMA epitheliale με βρώμη (δεν θα στην συνιστούσα όμως σε φλεγμονή).

    Αστάρτη
     
    Last edited: 1 Ιουλίου 2006
  6. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Τα πάντα είναι θέμα εμπειρίας.Αρκεί ο Μάστερ να κρατά σε μεγάλη απόσταση το κερί, έτσι αποφεύγονται τα εγκαύματα, χςρίς να μειώνετασι ο πόνος
     
  7. sakiss3000

    sakiss3000 Regular Member

    Απάντηση: Παιχνιδια με κερι..

    Πάντως το χοντρό κερί που δεν είναι κερί αλλά παραφίνη, κι από ένα εκατοστό ύψος δεν κάνει έγκαυμα. Τα κίτρινα κεριά κάνουν έγκαυμα ακόμα κι από ψηλά. Εχω καεί με λεπτό κεράκι κι έκαναν πολύ καιρό να φύγουν τα σημάδια.
     
  8. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Re: Απάντηση: Παιχνιδια με κερι..


    Το έγκαυμα και ειδικά από 2ο βαθμό και πάνω σημαίνει πως έχει καταστραφεί ο ιστός. Επίσης το έγκαυμα σε σύγκριση με το κόψιμο είναι μια πιό ανεξέλεγκτη πληγή και μολύνεται πιο εύκολα.
    Υπάρχουν αντιβιοτικές κρέμες στα φαρμακεία που βοηθούν και στην ανάπλαση και στην πρόληψη μολύνσεων. Τα σημάδια όμως κατά μεγάλο βαθμό έχουν να κάνουν και με την ποιότητα του δέρματος.

    Παρακάτω δίνω το site μιας πολύ γνωστής φαρμακευτικής εταιρίας που ασχολείται με τις βλάβες του δέρματος ως παράδειγμα. Υπάρχουν πολλά παρόμοια προϊόντα στην αγορά.

    http://www.coloplast.gr/Ecompany/GRMed/Homepage.nsf/(VIEWDOCSBYID)/28E0E03EC09C548CC1256D010050E2C8
     
  9. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    καποιοι που μιλησαν για τον τυπο του κεριου εχουν απολυτο δικιο . Οντως χρωματιστα και ακριβα κερια λιωνουν σε υψηλοτερες θερμοκρασιες .. υπαρχουν κερια που χρειαζονται εως και σχεδον διπλασια θερμοκρασια για να λιωσουν συγκριτικα με αλλα . Προσεξτε οτι το απλο κερακι της εκκλησιας πηζει ποιο γρηγορα απο καθε αλλο ..
    ακομα και καποια ενυδατοση στο δερμα - πριν - βοηθαει παρα πολυ ..
     
  10. gaby

    gaby Guest

    Η ενυδάτωση καλό να είναι με απλό κρύο νερό.

    Το κρύο νερό κλείνει τους πόρους εμποδίζοντας έτσι περισσότερο τη δημιουργία εγκαύματος αλλά ευαισθητοποιεί συγχρόνως το δέρμα.

    Μπορεί το παιχνίδι με τα κεριά να συνδυαστεί με μία προκαταρκτική φάση με παγάκια. Να "χαράξει" ο Top με παγάκια τη διαδρομή που θα ακολουθήσει με κερί στο σώμα της bottom.

    Πολύ ωραίο παιχνίδι με κερί γίνεται αν τα μάτια της bottom είναι δεμένα ακόμα και αν αυτή είναι μπρούμυτα, γιατί τότε όλες οι αισθήσεις της οξύνονται.

    Οι ενυδατικές κρέμες περιέχουν κάποια λιπαρά στοιχεία που δεν ξέρω πάντα τί ένωση θα κάνουν με το λίπος του κεριού γι αυτό θα τις έβλεπα με περίσκεψη. Μετά το παιχνίδι, η ενυδάτωση θα είναι καλύτερο να γίνει με bepanthol έστω και μόνο προληπτικά.

    Γενικά, το bepanthol νομίζω ότι δεν πρέπει να λείπει από το συρτάρι των καλλυντικών της femsub. Για μετά την αποτρίχωση μίας ευαίσθητης περιοχής, μετά από ένα ελαφρύ πυγοράπισμα, μετά από wax play, μετά από παιχνίδια με κλιπάκια και βαράκια, έχει πολλές χρήσεις ...  
     
  11. bodyfull69

    bodyfull69 Regular Member

    Επειδή τέτοιου είδους παιχνίδια ενέχουν ιατρικούς κινδύνους, δεν θα πρέπει να γίνονται πριν από ενδελεχή μελέτη, προσεκτικό πειραματισμό, και να υπάρχει πρόσβαση σε ιατρική βοήθεια.
    Δεν είναι τοσο απλό όσο ακούγεται το wax playing.
     
  12. slave_withasoul

    slave_withasoul Regular Member

    Όσο το κερί είναι παραφίνη όπως προαναφέρθηκε κ όχι φυσικό κερί, ο κίνδυνος είναι μικρός.
    Είμαι κατά της χρήσης αντιβιωτικών γενικώς. Ένα πράγμα που σίγουρα κάνουν, είναι να μειώνουν ή κ να καταστέλλουν δραματικά το ανοσοποιητικό, που είναι ουσιαστικά η μόνη κ ουσιαστική άμυνα κατά των προβλημάτων για τα οποία χρησ/ποιούνται τα αντιβιωτικά. Δηλαδή, τα α/κα εξαλείφουν τον ανταγωνισμό τους κ έτσι πουλάνε όλο κ περισσότερο.
    Χωρίς να θέλω να ανοίξω εδώ -ή οπουδήποτε αλλού- οποιοδήποτε μέτωπο με τη 'συμβατική' ιατρική, έχω να παραθέσω τις δικές μου λύσεις για εγκαύματα:
    1. Το rescue remedy των ιαμάτων Bach, θα το βρείτε σε οποιοδήποτε φαρμακείο πουλάει ομοιοπαθητικά. Στάξτε σταγόνες πάνω ή ακριβώς δίπλα απ το έγκαυμα ή κόψιμο. Δροσίζει κ επουλώνει τον ιστό ταχύτατα. Επιστημονικές έρευνες επι του θέματος; Καμμιά. Απλά, δουλεύει.
    2. Συσκευές οργόνης (του Βίλχελμ Ράιχ). Μπορείτε να φτιάξετε ένα οργονομαξιλάρι. http://www.psarasbooks.gr/p_details.asp?cid=24&pid=315&scat=123

    Επίσης, ειδικά για τα εγκαύματα, -είχα 2ου-3ου βαθμού- βρήκα ότι το να το καλύψω με μια αλειφή -έστω κ 'φυσική' καλέντουλα- κ επίδεσμο είχε άσχημη εξέλιξη. Έγινε φανερό ότι χρειαζόταν ν 'αναπνεύσει'. Σίγουρα όμως να μην το βλέπει ο ήλιος, ή πολλή ζέστη. Τα δικά μου έφυγαν εκπληκτικά γρήγορα με τα δύο παραπάνω.