Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παντρεμένος άντρας ...ψάχνει ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 8 Σεπτεμβρίου 2006.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Ένας παντρεμένος δε θα μπορούσε να έχει σκλάβα ξέχωρα από την γυναίκα του ;
     
  2. sklava_epi8ymiwn

    sklava_epi8ymiwn Regular Member


    Η απάντησή μου....όχι, αν εννοείς σύντροφο στη ζωή, με το βλέμμα στο μέλλον, κοινή πορεία, δημιουργία κλπ και εννοώ δεν είναι το βασικό κριτήριο.
    Είναι όμως μέρος των κριτηρίων που όλοι βάζουμε, ας μην κρυβόμαστε. Εαν δεν ικανοποιηθούμε σε κάποιο βαθμό και εκεί, θα πρέπει να υπάρχει κάποια ανάγκη μέσα μας πολύ έντονη και ακάλυπτη για μεγάλο χρονικό διάστημα, ώστε να αφήσουμε στην άκρη ένα απο τα βασικά μας «θέλω». Το ερωτικό κομμάτι εννοώ.

    Έαν βασίσουμε την επιλογή συντρόφου στις ερωτικές επιθυμίες μας και μόνον, μάλλον σύντομα θα ξυπνήσουμε ενα πρωινό μπροστά σε μια όχι ευχάριστη έκπληξη.....και ίσως με «δύσκολα ξεμπερδέματα».

    Η άποψη μου είναι να προσπαθήσει κανείς να βρεί την ικανοποίηση, όχι 100% αλλά σε μικρότερα ποσοστά, σε όλους τους βασικούς τομείς που για τον καθένα προσωπικά είναι ιδιαίτερα σημαντικοί ώστε να νιώσουν το «εμείς» σε μια σχέση συντροφικότητας. Στο σημείο αυτό ο κάθε ένας έχει μια δική του σειρά για το τι είναι πιο σημαντικό απο κάτι άλλο και επιθυμεί να καλυφτεί σε μεγαλύτερο ποσοστό. Οπότε, οταν νοερά κάνεις την πρόσθεση και είσαι όχι πολύ μακρυά απο το συνολικό 100%, λογικά είσαι και ικανοποιημένος απο την σχέση.
     
  3. sklava_epi8ymiwn

    sklava_epi8ymiwn Regular Member


    Ηλία, αναφέρεσαι σε σχέση M/s, ή στο να βρισκόμαστε να παίζουμε και μετά ο καθένας την ζωή του και όταν μπορέσουμε ξανά εδώ είμαστε να ξαναπαίξουμε?
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Το θέμα είναι τεθεί ακριβώς τέτοια εποχή πάλι πέρσυ, οι απόψεις και κυρίως οι προδιαθέσεις ουδόλως έχουν μεταβληθεί, ρίξτε μιά ματιά όσοι ενδιαφέρεστε γιατί έχει και κάποια ουσιώδη ποστ το νήμα που κουβάλησα εδώ πέρα D/s με παντρεμένο, όπως π.χ. ποιούς συγκεκριμένα παντρεμένους ν αποφεύγουμε και γιατί.

    Μία απορία έχω, κανένας μα κανένας δεν υπάρχει που να μη βλέπει το θέμα ιδεολογικά / δεοντολογικά / φοβικά / απορριπτικά; Κανένας μα κανένας, ποτέ και καθόλου δεν βρήκε πλεονεκτήματα στο D/s με παντρεμένο; Τότε γιατί συνηθίζεται τόσο πολύ;

    Προσωπικά επιλέγω ερωτικό σύντροφο πρώτα με το ένστικτό μου και μετά με την αισθητική μου. Και δεν επεξηγώ στον εαυτό μου τις επιλογές μου, ούτε και στους άλλους.
     
  5. zinnia

    zinnia Contributor


    αμε θα μπορουσε.. 2 καρπουζια κατω απο μια μασχαλη.. 

    ΥΓ. Σε καλο μου σημερα, τι επαθα με τα φαγητα?????????
     
  6. gaby

    gaby Guest

    Είναι απλό zinnia, η διαιτούλα μετά τις διακοπές ίσως  

    Δε μου λες τώρα, ένα καρπούζι χωράει κάτω από μία μασχάλη; Ασ' τα τα δύο, το ένα χωράει;

    Ηλία, για να σκεφτώ πάνω στο φλέγον ερώτημά σου αυτό
    θα ήθελα μία διευκρίνηση:

    Ο παντρεμένος θέλει να γαμήσει, έστω μετα ξύλου και λέει ότι θέλει BDSM, οπότε δεν ψάχνει για σκλάβα αλλά για κορόιδο, αλλά όποιος κοροϊδεύει κοροϊδεύει τα μούτρα του, οπότε το κορόϊδο τα κάνει ρόϊδο ή ο παντρεμένος θέλει πραγματικά να "κάνει BDSM";
     
  7. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    isnogood φυσικά και η πραγματοποίησητων ερωτικών επιθυμιών αποτελεί κριτήριο συντρόφου.
    Ο άνθρωπος δεν αλλάζει isnogood και όσες φορές δοκιμάζω για vanilla αργά η γρήγορα μου βγαίνει η Mistress και χαλάει η συνταγή 
    Τώρα όσον αφορά την δημιουργία οικογένειας εκεί οι απόψεις διχάζονται, αλλά εμένα δεν με αφορά πλέον αυτό το κομμάτι  
     
  8. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Εξαρτάται Ηλία αν την θέλει σαν γκόμενα ή αν την θέλει απλά σαν σκλάβα.
    Επειδή όμως οι περισσότεροι Κυρίαρχοι χρησιμοποιούν τις σκλάβες τους και για sex, δεν μιλάω επί προσωπικού, τότε είναι λάθος.
    Τότε να ψάχνουν για γκομενίτσες και όχι για σκλάβες.
    Κάπως μου έρχεται όταν ακούω για κέρατα, γενικώς  
     
  9. G_E

    G_E Contributor

    Παρακολουθώ αυτή τη συζήτηση μερικές δεκαετίες τώρα και κάτι δε μου πάει καλά.

    Έχω παρατηρήσει πως η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών απορρίπτει ή κατακρίνει τις σχέσεις με παντρεμένους. Έχω επίσης παρατηρήσει πως οι παντρεμένοι, κατά μεγάλη πλειοψηφία, έχουν περιστασιακά ή εκ συστήματος εξωσυζυγικές ετερόφυλες σχέσεις. Όπως έχω ξαναπεί εδώ, η απλή λογική λέει πως το πλήθος των γυναικών που συμμετέχει είναι τουλάχιστον ισάριθμο με το μεγάλο πλήθος των «απατώντων» συζύγων. Συνεπώς πάμπολλες είναι οι γυναίκες που συνευρίσκονται με παντρεμένους οι οποίες στη συντριπτική πλειοψηφία τους έχει σταθερή αρνητική άποψη γι’ αυτές τις σχέσεις.

    Στις σχετικές ερωτήσεις μου προς τις εμπλεκόμενες, για να εξηγήσω το παράδοξο αυτό φαινόμενο, η τυπική απάντηση ήταν ότι επρόκειτο περί «ειδικής περιπτώσεως». Με δεδομένο ότι κάθε ερωτική σχέση αποτελεί «ειδική περίπτωση» η κατά συρροή «εξαίρεση» δημιουργεί «κανόνα» και το παράδοξο ενισχύεται.

    Τείνω συνεπώς να πιστεύω πως η εμμονή των γυναικών να κατακεραυνώνουν τις σχέσεις με παντρεμένους δεν προέρχεται (παρά τις διαβεβαιώσεις τους) από ηθικούς λόγους ή από αλληλεγγύη προς τις «απατώμενες» συζύγους και τα τέκνα τους, δεδομένου ότι στις κρίσιμες στιγμές δεν τις λαμβάνουν υπ’ οψιν τους.

    Αναρωτιέμαι λοιπόν μήπως η αιτία είναι το ότι δεν μπορούν να εφαρμόσουν, στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, τον ολοκληρωτικό διεκδικητισμό τους, την ψευδαίσθηση του οποίου διατηρούν με τους ανύμφευτους (ανεξάρτητα αν ίδιες βλέπουν τη σχέση «ελαφρά» ή σοβαρά). Η συνήθης έκφραση είναι πως «δε θα μπορώ να είμαι μαζί του όταν τον θέλω», λες και θα μπορούσε να είναι μαζί του συνεχώς αν ο άνθρωπος δουλεύει.

    Τείνω να το πιστεύω. Δε βρίσκω άλλη εξήγηση. Κι αν έχω καποιο δίκιο αυτό θέτει ένα καίριο ερώτημα οταν μιλάμε για D/s σχέση. Το ερώτημα του διεκδικητισμού της υποτακτικής.

    ΥΓ. Pls μη βαράτε. Θεωρητικούς προβληματισμούς θέτω. Δεν εφαρμόζω πειραματική διαδικασία. Η μάλλον .... βαράτε ελεύθερα
     
    Last edited: 8 Σεπτεμβρίου 2006
  10. Uranoos

    Uranoos Regular Member

    Και ποίος σου είπε Grenadieros οτι δεν περίμεναν σε όλη τους τη ζωή να τους συμβεί κατι τέτοιο, και ποιος σου είπε οτι δέν το σκέφτηκαν πρίν δράσουν, οτι δεν τα έβαλαν κάτω να τα μετρήσουν και τους βγήκε έτσι?

    Για μένα στάση ζωής σημαίνει να ξέρεις οτι "όλα παίζουν" και να αγαπάς τον άλλο επειδή γουστάρεις να το κάνεις και όχι για τις @$%@$ κοινωνικές συμβάσεις...

    Να ξέρεις οτι η γυναίκα σου μπορεί ανα πάσα στιγμή να στην "κάνει" και αντίστοιχα να το ξέρει και εκείνη... με την επιλογή σας να είστε μαζί γνωρίζοντας και το ενδεχόμενο
     
  11. Uranoos

    Uranoos Regular Member

    Πολύ καλό το thread...

    Λοιπόν, Facts:

    a/ Το sex δεν είναι το μόνο που δικαιολογεί την ύπαρξή μας... κάτι σαν το Πατήρ,Υιος και Πνεύμα... και τα τρία μαζί ειναι ο Θεός και το καθένα ξεχωριστά ειναι ο Θεός... το sex είναι ένα απο τα θέματα που παίζουν ρόλο στην ευτυχία αλλα δεν υπάρχει -σαν έννοια- χωρίς τα υπολοιπα...

    b/ Ο κάθε άνθρωπος δεν μπορεί να είναι ίδιος με έναν δεύτερο... υπάρχουν τέλειες σχέσεις όχι τέλειοι άνθρωποι

    c/ Εχω βαρεθεί τα περι... "to do or not to do"... όλα είναι σχετικά με τον χωρο-χρόνο, δεν γίνετε να είμαστε απόλυτοι σε συναισθήματα και αυθόρμητες εκδηλώσεις διαμέσου γραπτού λόγου... καθε στιγμή που περνά μας αλλάζει ολους μας για ΠΑΝΤΑ

    My point of view

    Αυτα που γράφω ίσως ερμηνεύονται σαν να θεωρώ το θέμα "απαξιωτικό" για συζήτηση... στην ουσία όμως θεωρώ ακριβώς το αντίθετο... Ειναι προς συζήτηση και μάλιστα πολύ ενδιαφέρουσα αλλα ως προς την συγκεκριμένη στιγμή που τίθεται το ερώτημα, και περισσότερο εσωτερική συζήτηση θα έλεγα. Ο καθένας κάνει ότι νομίζει. δεν υπάρχει σωστό και λάθος...οπως δεν υπάρχει αφέντης και σκλάβός - οπως πολύ σωστά εγραψε προχτές η Sm_Art_lady -... εχει να κάνει πάντα με τα θέλω και τις ανάγκες του καθένα -ξαναλέω- την συγκεκριμένη στιγμή. Προσωπικά τα "απολυτα" δεν με εκφράζουν. Ο καθένας ας ακολουθεί την αλήθεια του, όποια και άν είναι αυτή.
     
  12. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Παντρεμένος άντρας ...ψάχνει ...

    Διευκρίνιση ....

    Το θέμα που έβαλα δεν έχει να κάνει με την απιστία των παντρεμένων !

    Συγκεκριμένα αναφέρθηκα !

    Άντρες που ψάχνουν ,είτε ζουν είτε θέλουν να ζήσουν μια σχέση ή session .

    Bdsm !

    Aντρες που έχουν παντρευτεί μια vanilla γυναίκα και που εκείνη δεν έχει ιδέα για τις σεξουαλικές επιθυμίες , ανάγκες του συζύγου της και εκείνος δεν ικανοποιείται από εκείνη παρότι συνειδητά την παντρεύτηκε .



    Υ.Γ

    SadalMelik ,

    Έγραψα ....,
    ‘’ .... και παρουσιάζει στο .... real κόσμο του τον fake εαυτό του . ‘’ ,
    νομίζω πως είναι συγκεκριμένο αυτό και δεν θέλει ανάλυση .
    Εγώ δεν μπορώ να ξέρω γιατί κάποιος Master , Dom, male slave κλπ ,
    παντρεμενος ,
    επιλέγει να ζήσει ένα fake τρόπο ζωής μέσα στην πραγματική του ζωή .
    Αυτό ρωτάω εξάλλου αν δεν κατάλαβες .

    Για μένα υπάρχει αυτό που θέλω να ζω ,
    χωρίς να υποδύομαι κάτι άλλο , να συμβιβάζομαι, η να κάνω μια επιλογή που δεν με εκφράζει απόλυτα , έτσι από φόβο από ανασφάλεια η από ότι ..... αλλο !

    tender lilly

    Φυσικά και υπάρχουν και γυναίκες ,
    αλλά ο αριθμός είναι κατά πάρα πάρα πολύ μικρότερος ,
    οπότε για μένα δεν είναι θέμα σχολιασμού .