Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παντρεμένος άντρας ...ψάχνει ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 8 Σεπτεμβρίου 2006.

  1. sklava_epi8ymiwn

    sklava_epi8ymiwn Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παντρεμένος άντρας ...ψάχνει ...

    Βλέποντας το ερώτημά σου ολοκληρωμένο Ηλία, καταλαβαίνω πως αναφέρεσαι σε ζευγάρια που βιώνουν M/s - D/s σχέσεις.
    Προσωπικά πιστεύω πως είναι εφικτό κάτι τέτοιο, όταν το θέλουν όλοι. Νομίζω τα έχουμε ξαναπεί αυτά και σε άλλα νήματα. Κι εγώ γνωρίζω σκλάβο που ζει με ζευγάρι κυριαρχικών και είναι όλοι τους πολύ καλά και δείχνουν να ζουν κάτι όμορφο και ισορροπημένο. Δεν είναι εύκολο κατά την γνώμη μου μια που οι ισορροπίες είναι δύσκολες, ειδικά όταν μιλάμε για κοινή συμβίωση.

    Θα έλεγα απο όσα βλέπω και ακούω πως και οι vanilla σχέσεις polyamoroys είναι μόνο που τις χαρακτηρίζει η κρυψίνοια αφού όλα γίνονται στο παρασκήνιο, στα κρυφά που λέμε. Και όταν δεν γίνεται έτσι, η ανάγκη αυτή για μια παράλληλη σχέση συμβαίνει σε περιβάλλον χαοτικό με τις γνωστές καθόλου ευχάριστες αντιδράσεις εγωισμού και φόβου της άλλης πλευράς.

    Σε bdsm σχέση και μάλιστα M/s με το ζευγάρι να ζει μαζί και με δεδομένη την ειλικρίνεια μεταξύ τους, δύσκολα να γίνει αυτό χωρίς να το γνωρίζουν και οι δύο.

    Δεν ξέρω αν κατάλαβα σωστά SM Art Lady, μα δεν νομίζω να είναι μάγκας ο Κυρίαρχος που θα καταφέρει να γίνει η επιθυμία του αποδεχτή. Πιστεύω ότι η όποια παράλληλη σχέση του Κυρίαρχου δεν υπάρχει θέμα αν θα γίνει δεχτή ή όχι.
    Εκείνος θα προετοιμάσει ανάλογα. Μετά είναι και κάπως αφελές να πιστεύει κάποια - vanilla ή όχι - στην μονογαμία ενός άντρα.
    Όταν στην «φωλιά» ο αρχηγός κρατά τις ισορροπίες, ό,τι γίνεται έξω απο αυτήν δεν ταράζει την σχέση. Αυτά βλέπω γύρω μου.
    Στην περίπτωση που Εκείνος θα ήθελε κοινή συμβίωση όλων, μιλάμε για πιο δύσκολο εγχείρημα όπου πιστεύω πρέπει να συμφωνούν όλοι. Αν είναι η κοινή συμβίωση να φέρει την καταστροφή, πράγμα που θα το δεί ο Κυρίαρχος, απλά δεν θα το επιλέξει....


    Grenadieros, βλέπω έχεις μια δική σου εικόνα της σκλάβας η οποία, επέτρεψέ μου να σου πω, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
    Εάν επισκεφτείς το σπίτι ενός ζευγαριού Αφέντη/σκλάβας, πίστεψέ με δεν θα δείς μια κακοποιημένη γυναίκα με μελανιές και τρυπήματα, μήτε δεμένη θα την βρείς στο κρεβάτι. Αντίθετα, θα δεις μια τρυφερή, ευγενική γυναίκα η οποία περιποιήται τον Κύριό της και τους επισκέπτες τους. Όπως δεν θα δεις εσύ κάτι το τρομερό, έτσι και τα παιδιά, όπου υπάρχουν, δεν θα δουν τίποτα ανάλογο.
    Δεν ζούμε σενάρια σκληρού πορνό.
     
  2. G_E

    G_E Contributor

    Ευχαριστώ SM Art Lady. H υπαρξιστική φράξια παραμένει στις επάλξεις.

    Να πάω λίγο πιο αναλυτικά (για όσους έχουν κάποια σχέση με το BDSM)?

    Υπάρχουν γάμοι που στηρίζονται στο bdsm ή έχουν το bdsm στη λογική τους. Σπανιότερα 24/7, πιο συχνά D/s έντονα ή λιγότερο έντονα. Υπάρχουν παντρεμένοι άνθρωποι (ή άνθρωποι που ζουν πολλά χρόνια μαζί) που δεν έχουν υιοθετήσει το «πατρις-θρησκεία- οικογένεια», που δεν θυσίασαν την ατομικότητα και το αυτεξούσιο στο βωμό της «συζυγικότητας». Υπάρχουν και σύν-τροφοι, όχι μόνο σύ-ζυγοι. Για όλους αυτούς δεν τίθεται θέμα αν πρέπει ή δεν πρέπει να κάνουν D/s ή M/s σχέσεις με τρίτους. Είναι ικανοί να αναγνωρίσουν τις επιθυμίες τους και τις ανάγκες τους, να κρίνουν και να τις χειριστούν ανάλογα. Όσο κι αν πάντα τα ερωτικά τρίγωνα είναι δύσκολα, υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν γεωμετρία. Ξέρουν και το αν και το πότε και το γιατί και διαχειρίζονται τις όποιες συνέπειες . Ή όπως είπε και η tender lilly
    Οπότε, οι γενικεύσεις πρέπει να γίνονται με φειδώ ή να αφήνονται στους experts (πχ. στους ανοητογράφους της espresso).

    Μια άλλη παράμετρος είναι η ηδονή της παραβατικότητας. (όχι με την έννοια του νόμου αλλά με την έννοια της κοινωνικής ηθικής). Υπάρχουν άνθρωποι που εξιτάρονται απ’ αυτή, που τους πολλαπλασιάζει την ηδονή. Το public είναι μια μορφή, η διπλή σχέση μπορεί να είναι μια άλλη. Μπορεί να είναι συνδυασμός D/s - D/s? Μπορεί να είναι vanilla – D/s? Μπορεί κάλλιστα. Μπορεί ακόμα και η συζυγική σχέση να είναι D/s και η εξωσυζυγική vanilla. Όλα γίνονται και όλα επιτρέπονται στη ζωή. Αν οι παραβάτες θέλουν να ακούσουν ανόητα κηρύγματα θα πάνε στην εκκλησία. Δε θα μπουν σε BDSM forum.

    Μια άλλη παράμετρος είναι το πάθος. Το πάθος που σε παρασύρει, που σε καίει, που σε τραβάει σε δρόμους έξω από τη λογική (σου). Υπάρχουν κίνδυνοι. Δεν ξέρω αν ο πιο μεγάλος κίνδυνος είναι να παρασυρθείς απ’ το πάθος, ή να το αρνηθείς και να μαραζώσεις. Φαντάζομαι ο καλύτερος τρόπος είναι να παρασυρθείς, να το γνωρίσεις και να το ενσωματώσεις θετικά στη ζωή σου. Αλλά αυτό θέλει μυαλό και καρδιά.

    Σ’ αυτή τη φωτιά κάποιοι θα χαθούν, κάποιοι θα εξυψωθούν. Κάποιοι δε θα πλησιάσουν καν και θα περάσουν απ’ τη ζωή χωρίς να έχουν ζήσει.

    Εκείνο που διαφοροποιεί τους ανθρώπους σε σχέση με όλα αυτά, είναι το επίδεδο συνειδητότητας και όχι το αν είναι παντρεμένοι ή πυροσβέστες ή φτωχοί. Είναι το χαμηλό επίπεδο συνειδητότητας που «διχάζει» τη ζωή ενός ατόμου όχι η «διπλή» ζωή. Αν το καλοσκεφτούμε όλοι μας ζούμε όχι διπλές, αλλά πολλαπλές καταστάσεις χωρίς απαραίτητα να ζούμε διχασμένη ζωή. Ο Κυρίαρχος που χειρίζεται αλλιώς τη γυναίκα του, αλλιώς την υποτακτική ερωμένη του και αλλιώς τον συνάδελφο του δεν έχει κατ’ ανάγκη διχασμένη ή διπλή ζωή. Απλώς ζει πολλαπλές καταστάσεις. Ο Κυρίαρχος που υποφέρει και σκύβει το κεφάλι στο σπίτι του και αργότερα ξεσπάει μαστιγώνοντας τη γκόμενα είναι απλώς βιτσιόζος και ικανός να κυριαρχήσει μόνο στο σκύλο του (κι αυτό παίζεται). Ο υποτακτικός που κάνει συνειδητά υπομονή στο σπίτι του σκεφτόμενος πως σε λίγες ώρες θα είναι με τη λατρευτή του Αφέντρα δε έχει κανένα διχασμό – μια χαρά τον βρίσκω.

    Όλα αυτά, χωρίς να παραγνωρίζω τις «δυσκολίες» μιας σχέσης με παντρεμένο. Αλλά πιστεύω πως εκεί που χτυπάει κόκκινο δεν είναι στις «δυσκολίες» αλλά στη γνώση πως αυτός ο άνθρωπος δεν πρόκειται ποτέ να γίνει 100% δικός σου (ακόμα κι αν σε παντρευτεί). Αλλά είναι δυνατόν ποτέ ένας Κυρίαρχος να ανήκει ολοκληρωτικά?

    Όλοι αυτοί που προβληματίζονται, θα ήθελα να μου πουν έναν (1) αντικειμενικό (bdsm) λόγο που να αποτρέπει έναν Κυρίαρχο από το να δημιουργεί σχέσεις κατά τη βούλησή Του και την κρίση Του. Αν δεν τα καταφέρνει να τις χειριστεί, κακό του κεφαλιού του και όσων τον εμπιστεύτηκαν.

    Και αν υποθέσουμε πως μια υποτακτική γονατίζει ή δε γονατίζει μπροστά σ’ έναν άντρα με κριτήριο του αν είναι παντρεμένος θα ήθελα να ξέρω που διαφοροποιείται αυτό το κριτήριο από το κριτήριο του πλούτου ή της ύπαρξης ή όχι εξοχικού.

    Δε λέω. Είναι καλύτερα να έχεις ωραίο, νέο, υγειή, ανεξάρτητο και πλούσιο αφέντη από το να έχεις ασχημο, γέρο, άρρωστο, παντρεμένο και φτωχό.
     
  3. Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παντρεμένος άντρας ...ψάχνει ...

    Εγω μιλησα για την σκληροπυρηνικη πλευρα του θεματος: λουρια,αλυσιδες,μπολ σκυλου,μαστιγια,κνουτο,ρυακια αιματος,χειροπεδες,καρφια και αλλα σχετικα πολυ ή μη που ειτε ακους χαριν εντυπωσιασμου απο διαφορους/ες ειτε εχω δει ιδιοις ομμασι σε "επισκεψεις κατ'οικον" λογω δουλειας
    Οσον αφορα τον τυπο που περιεγραψες επετρεψε μου να σου πω βαση συμβιωσεων οτι πολυ καλες σε αυτον τον ρολο ειναι οι Ζυγες και οι Ιχθυες,καλες ειναι και οι Καρκινες μονο που λογω ανασφαλειας βγαζουν λιγο γλωσσα αρα σου δινουν αλλον εναν λογω για να τις τιμωρησεις.Οι Αιγοκερινες μπορει επισης να γινουν φτανει να σε εμπιστευτει πραγματικα.
     
  4. sklava_epi8ymiwn

    sklava_epi8ymiwn Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παντρεμένος άντρας ...ψάχνει ...

    Κατάλαβα σε τι αναφέρθηκες και γι’αυτό σου απάντησα. Δεν λέω, εκεί έξω και εδω μέσα πρέπει να υπάρχουν και εκείνοι οι λίγοι που αρέσκονται σε βασανισμούς....., αλλά δεν θα αναφερθώ σε τέτοια άτομα και τις σχέσεις τους. (σχέσεις???)

    Κι εγώ όταν πρωτογνώρισα την κοινότητα απο κάτι τέτοια είχα τρομάξει. Μάλιστα ήμουν έτοιμη να γυρίσω σελίδα. Η πραγματικότητα όμως δεν είναι αυτή. Τουλάχιστον για την πλειοψηφία.

    Μα και για εκείνους που βιώνουν έντονες σαδομαζοχιστικές καταστάσεις, μιλάμε για ενήλικους, που με λίγη ωριμότητα και απο πλευρά τους αλλά και απο πλευρά μας καταλαβαίνουμε όλοι τι γίνεται όταν σαν απλοί άνθρωποι θελήσουν και αυτοί να δημιουργήσουν οικογένεια. ( ναι έχουν και αυτοί οι άνθρωποι τέτοιες ανάγκες). Πολύ απλά λοιπόν αυτό που κάνουν είναι να κρατούν την προσωπική τους ζωή «για τα μάτια τους μόνο».


    Κράτα μόνο οτι αυτά τα ζευγάρια είχαν την καλή τύχη και το θάρρος αν θέλεις, την αυτογνωσία ίσως, να βρούν σύντροφο με ανάλογα θέλω και επιθυμίες. Κατα τα άλλα έχουν μια σχέση και κάποιοι και μια οικογένεια. Απλά καθημερινά πράγματα δηλαδή. Δεν είναι όλες οι bdsm σχέσεις αυτό που έχεις κατα νου.

    Τα περί αστρολογίας.... δεν ξέρω/δεν απαντώ 
     
  5. Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παντρεμένος άντρας ...ψάχνει ...

    Αυτοι μπορουν μεταξυ τους να κανουν οτι θελουν,εγω μιλησα γιαυτους που φερνουν και παιδια στον κοσμο - μπορει κανεις να προβλεψει με τι τραυματα ψυχικα θα μεγαλωσουν;
    Το οτι την εψαξα λιγο με τις συμβιωσεις μου και τα ζωδια και ειδα με ποιες ταιριαζω δεν ειναι κακο,δεν ψαχνω το μελλον απλα ζω το παρον
    Τετοιο στυλ συμπεριφορας προς την γυναικα ειχε ο προπαππος ο παππους μου και εγω,ο πατερας μου κι ο αδερφος μου βγηκε πιο νορμαλ εγω καπως πιο Top με την γυναικα οπως ακριβως την περιεγραψες - τωρα το τι λενε περι βασανισμου εδω μεσα ασε με μερικες παιζει και πολυ θεατρο  
     
  6. gaby

    gaby Guest

    α) Υπάρχουν και παντρεμένοι με διπλή ηθική, το σύνδρομο μαντόνας - πόρνης που λέγαμε παλιά, αυτοί που δε θα έκαναν σε καμμία περίπτωση με τη γυναίκα τους ότι επιθυμούν να κάνουν με "τις άλλες". Ακόμα και να τους το ζητούσε η γυναίκα τους. Και συνήθως οι άνθρωποι αυτοί κουβαλάνε και μπόλικες ανεκπλήρωτες επιθυμίες, φαντασιακές συστροφές κλπ. Γι αυτούς το BDSM είναι εξ ορισμού εξωγαμικό και κρυφό από τη γυναίκα τους.

    Με αυτούς δε θα έκανα BDSM.

    Αλλά και ανύπαντροι να ήταν οι φέροντες αυτή τη συγκεκριμένη ιδιοσυγκρασία, πάλι δε θα έκανα μαζί τους BDSM, λόγω της μιζέριας που συναισθάνομαι σύμφυτη με την προσωπικότητά τους.


    β) Έχουμε την τάση ν αποδεχόμαστε αυτόματα ότι όσο στενότερη και πυκνότερη και εντονώτερη είναι η επαφή με το υποκείμενο του έρωτα ή του πόθου μας τόσο πιό ικανοποιητική και αδιάσειστη είναι η ερωτική σχέση μαζί του. Το είδαμε αυτό και στο νήμα για την οικειότητα.

    Ωστόσο, το BDSM ευνοεί και μία άλλη λογική, ότι δεν υποσκάπτουν τη σχέση οι κάποιες αποστάσεις και ο γάμος του Κυρίαρχου ή / και της υποτακτικής, είναι μία κάποια απόσταση.

    Αποκλείεται να υπάρχουν BDSMers που να την θέλουν αυτήν την απόσταση;
     
  7. G_E

    G_E Contributor

    Δε σε αδικώ. Μου ήρθαν στο μυαλό δυο γνωστοί μου. Οι γλοιωδέστεροι όλων. Καθώς πρέπει, τιμητές της οικογένειας, είναι απίστευτο το πόσο χυδαία σου μιλούν για τις (τρίτες) γυναίκες αν σε νομίσουν «σύμμαχο» και τι οχετό κουβαλάνε στο κεφάλι τους. Σκουλήκια.
     
    Last edited: 10 Σεπτεμβρίου 2006
  8. Απάντηση: Παντρεμένος άντρας ...ψάχνει ...

    Αληθεια ποιοι ειναι αυτοι εδω μεσα που εχουν "σκληρη" Bdsm σχεση με την συζυγο τους;
    Ποσοι απο αυτους εχουν παιδια;
    Καλα ολα οταν κρινουμε/βριζουμε τους αλλους εκ του ασφαλους με την λογικη "αμα ημουν εγω παντρεμενος θα...θα..."
     
  9. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Φίλε μου Γρεναδιέρε , αν μιλάς για την κρεβατοκάμαρα ίσως μια οποιαδήποτε εικόνα σεξουαλική θα μπορούσε να φανεί στα μάτια των παιδιών ως κάτι που θα άφηνε μία τραυματική εμπειρία . Φαντάσου ένα παιδάκι που παρακολουθεί μία πεολειχία ενώ μέχρι εκείνη την στιγμή γνώριζε ότι από εκεί ο μπαμπάς κατουράει .
    Αν μιλάς για σημάδια , ακόμα και ένα ρούφηγμα και μερικές μελανιές γίνονται πολλές φορές ορατές από τρίτους .
    Αν μιλάς για στάση ζωής , μάθε ότι ένα παιδί συνδέει αυτό που βλέπει με την ανάλογη συναισθηματική απόχρωση του ατόμου που συμμετέχει . Για παράδειγμα ένα παιδί που βλέπει την μητέρα του να κλαίει , ενώ ο μπαμπάς απόψε λείπει για δουλειές από το σπίτι .
    Αν είσαι καλά με αυτό που κάνεις , το εκπέμπεις και το παιδιά το λαμβάνουν σαν κάτι υγιές και όμορφο...
     
  10. Απάντηση: Παντρεμένος άντρας ...ψάχνει ...

    ΗΛΙΑ ποσα παιδια ξερεις που να σου εχουν περιγραψει την (σκληρη/αμοιβαια αποδεκτη απο εκινους) Bdsm σχεση των γονεων τους και να την εχουν δεχτει καλα;
     
  11. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Re: Απάντηση: Παντρεμένος άντρας ...ψάχνει ...

    Αυτό που δεν κατάλαβα μικρή είναι πως αποφασίζεις τι είναι fake όπως λες και τι είναι real για κάποιο άλλο άνθρωπο. Έτσι λοιπόν σου λέω πως πριν αποφασίσεις να χαρακτηρίσεις κάποιον άνθρωπο καλό είναι να κατανοήσεις τι είναι αυτό που των σπρώχνει σε αυτό.
    Και για αν μιλάμε ανοιχτά ήμουν παντρεμένος και καλός ή κακός δεν έδωσα την σημασία που έπρεπε στο «βίτσιο» μου. Με αποτέλεσμα σύντομα να αρχίσω να παίζω εδώ και εκεί. Δεν είχα το θάρρος να το παραδεχτώ. (Πρόβλημα μου). Πολλές φορές άκουσα subs να με λένε ανεύθυνο για αυτό (αφού είχαν παίξει μαζί μου (Πρόβλημα τους)). Μετά από έναν χρόνο είχα από την μια ενοχές που έπαιζα με κάποιες (Πρόβλημα μου) και από την άλλη δεν ευχαριστιόμουν την ζωή μέσα στο γάμο μου. (επίσης πρόβλημα μου) Η λύση; Αποφάσισα μετά από 1 χρόνο να χωρίσω και να τραβήξω το δρόμο μου. Πρόβλημα μου.
    Ποιο είναι το fake και ποιο το real;
    Και στο κάτω κάτω τι σε κάνει να ψάχνεις το fake και το real σε κάποια κατάσταση που δεν μπορείς να κατανοήσεις.

    Είσαι fake   (αστείο)
     
    Last edited: 10 Σεπτεμβρίου 2006
  12. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Re: Απάντηση: Παντρεμένος άντρας ...ψάχνει ...