Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παρακαλώντας...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 22 Σεπτεμβρίου 2005.

 1. gaby

  gaby Guest

  Παρακαλώντας, ικετεύοντας, εκλιπαρώντας για κάτι που ίσως μέχρι χθες ήταν αυτονόητη πρωτοβουλία των υποτακτικών...

  Μία αισθησιακή έκφραση παράδοσης, αδυναμίας, ερωτικής υποτέλειας. Μία, πιθανά σημαντική, ένδειξη αποδοχής της D/s σχέσης.

  Είχατε (οι υποτακτικοί/ες) αρχικά μεγάλες αναστολές στην έκφραση της υποταγή σας με αυτόν τον τρόπο;

  Από τεχνική άποψη, πώς εξοικειωθήκατε με αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας;
  (Τεχνική άποψη = από το να συνειδητοποιείτε ότι πρέπει/θέλετε να παρακαλέσετε μέχρι να μπορείτε να παρακαλέσετε αβίαστα και με τον τρόπο που εκφράζει ακριβώς τα συναισθήματά σας)

  Σας δίνει απόλαυση το να παρακαλάτε;

  Υπάρχουν κάποιοι λόγοι για τους οποίους το Κυρίαρχο στοιχείο απαιτεί από σας να παρακαλέσετε;

  Ποιά είναι η άποψη και των Κυρίαρχων σε αυτό το θέμα;
   
 2. ludwig

  ludwig Guest

  Aν μας δίνει απόλαυση ? Το ρωτάτε ? Με τρελλαίνει. Η απόλυτη ηδονή, η εκτόξευση στα ύψη από τόσο χαμηλά.... Θυμάμαι τότε, επεφτα στα γόνατα και την παρακαλούσα, την ικέτευα. Εκείνη φάνταζε πελώρια από πάνω μου, με κοιτούσε με ένα μειδίαμα σαρκαστικό, δεν χόρταινε να βλέπει να σέρνομαι και να την ικετεύω. Αυτό ξεκίνησε απλά, τίποτα δεν χαρίζεται μου έλεγε. Ξέρεις να παρακαλάς ? Αυτά δεν έχουν τεχνική. Σου βγαίνει από μέσα σου. Με τρέλαινε να μου αρνείται και να παρακαλάω όλο και πιο πολύ. Μου έκλεινε το τηλέφωνο αν τολμούσα να αντιμιλήσω ή να υψώσω την φωνή μου ή να διαμαρτυρυθώ. Με τρέλαινε να ζητάει να ζηταει κι όλο να ζητάει σαν κακομαθημένο κορίτσι, και στο τέλος με έκανε να παρακαλάω όχι για να πάρω κάτι αλλά για να της δώσω κάτι, για να δεχτεί κάτι. 'Ετρεχα να προλάβω, όλο να προλάβω, να κάνω όσα μπορω όσο γινεται πιο γρήγορα, σε παρακαλώ περίμενέ με της έλεγα, σε παρακαλώ δεν θα αργήσω. Κι ίδρωνα και κοκίνιζα από αγωνία.Θεέ μου, τέτοιες αφέντρες γεννιούνται μια φορα στα 100 χρόνια !! Μμμμμμ... Κάντε το παρακάλι σας ικεσία, κι όταν γονατίζετε η φωνή σας να είναι βαθειά και αληθινή. 'Αλλο ζητιανιά κι άλλο παρακάλι. Το θέλετε πολύ έτσι δεν είναι ? Ε λοιπόν ? Αν το θες πολύ παρακαλάς και ικετεύεις. Δεν είναι παιχνίδι, θα παρακαλέσω μέχρι να νοιώσω εξάντληση γιατί το θέλω τρελλά που στην ψυχή μου είμαι δούλος. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ. Και παρακαλέστε με την καρδιά σας. Οι δυνατοί ακούνε τα παρακάλια, οι πρόστυχοι ποτέ.
   
 3. potty65

  potty65 Regular Member

  Εμένα προσωπικά δεν μου δίνει απόλαυση, με εκνευρίζει. Με κάνει να πιστεύω μετέχω σε μία διαδικασία που της άλλης δεν της λέει τίποτα, δεν της προσφέρει καμία ικανοποίηση. Δεν μ' αρέσει γενικά να παρακαλάω γιατί αισθάνομαι αδύναμος και εξαρτώμενος. Παράλληλα εισπράττω την άρνηση ως εν γένει απόρριψη και αυτό με εκνευρίζει ακόμα περισσότερο.

  Ολα αυτά με ευχαριστούν όταν ξέρω ότι σε τελική ανάλυση έχω εγώ τον έλεγχο, και εξηγούμαι: Οταν στα πλαίσια του "παιχνιδιού" παίρνω ρόλο υποτακτικού, είναι σημαντικό για μένα να ξέρω ότι τα πράγματα γίνονται έτσι επειδή εγώ το επέλεξα, δηλαδή εγώ θέλησα αυτή να είναι dom, κι εγώ sub την δεδομένη στιγμή.
   
 4. paroinia

  paroinia Regular Member

  ως βανίλλα μου έτυχε να παρακαλέσω πολλές φορές. ίσως γιατί πάνω στον ερεθισμό της στιγμής σου διαφεύγει η κοινή διαύγεια και η ορθολογιστική σκέψη που έχεις τις υπόλοιπες ώρες. δεν με ενόχλησε ποτέ, ξέρω ότι το έκανα. αντιθέτως όταν κατά καιρούς μου έριξαν κάποιες σπόντες του τύπου "χαχα μεγάλη απόλαυση να με παρακαλάς να μπω μέσα σου" την έβρισκα ακόμη πιο πολύ. το που θέλω να καταλήξω είναι πως άν σε μένα που είμαι βανίλλα άρεσε η όλη φάση, η τέλος πάντων την αποδέχομαι πλήρως, το θεωρώ απόλυτα λογικό να την επιζητά κάποιος του χώρου.
   
 5. slv_hana

  slv_hana Regular Member

  Εμενα μ'αρεσει παρα πολυ να παρακαλαω στο session ή κατα τη διαρκεια του sex αλλα το βρισκω λιγο εκνευριστικο οταν πχ διψαω πολυ και παρακαλαω για να πιο λιγο νερο!!
   
 6. ludwig

  ludwig Guest

  Mμμμμμμ, μου αρέσει και για νερό και για πιπί και για φαί.....μμμμ, γαβ γαβ, αρφ αρφ, γκρρρρ, χαχαχα.
   
 7. sklavin

  sklavin Guest

  Δεν πίστευα ποτέ και ούτε και τώρα πως το να παρακαλέσω θα μου δώσει απόλαυση , αντίθετα αυτό που θεωρώ εγώ σωστό είναι να μην μου επιτρέπεται να παρακαλέσω .
  ‘’Δέχομαι’’ , αυτός είναι ο ρόλος μου !
   
 8. lagnia

  lagnia New Member

  Για μενα το ποιο ερεθιστικο ειναι να παρακαλω για να με ταπεινωσουν ..,τιμωρησουν..
  η ηδονη του να αισθανεσαι οτι λιωνεις μπροστα Της....
   
 9. Olympos

  Olympos Regular Member

  RE: Παρακαλώντας...

  Δεν πίστευα ποτέ και ούτε και τώρα πως το να παρακαλέσω θα μου δώσει απόλαυση , αντίθετα αυτό που θεωρώ εγώ σωστό είναι να μην μου επιτρέπεται να παρακαλέσω .
  ‘’Δέχομαι’’ , αυτός είναι ο ρόλος μου !

  ???????!!!!!
  "Δέχομαι" ?????
  sklavin, μήπως θα έπρεπε να επανεξετάσεις το "status" σου ??
  Αυτή η λέξη δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο ενός/μιας sub....
   
 10. potty65

  potty65 Regular Member

  Πάντως όπως και να το πάρει κανείς, το πιό ερεθιστικό απ΄όλα είναι να σε παρακαλάνε. Να ξέρεις ότι είσαι καβάλα στο άλογο, και ότι εξαρτάται ολοκληρωτικά από σένα η κατάσταση του άλλου. Οτι με ένα σου λόγο, με ένα σου νεύμα μπορεί να προκαλέσεις στον άλλο τα πιό δυνατά συναισθήματα και συγκινήσεις, ηδονή, πόνο, χαρά, απογοήτευση. Να μην της δίνεις κάτι που διακαώς επιθυμεί και να την φέρνεις σε σημείο να πέφτει στα πόδια σου, κλιμακώνοντας την ηδονή της μέχρι την τελική λύτρωση. Ωραία δεν ακούγονται όλα αυτά?
   
 11. sklavin

  sklavin Guest

  RE: RE: Παρακαλώντας...


  Ισως να εχεις δικιο , ισως και οχι .
  Αναλογα πως το ''ζει'' καποιος !
   
 12. SadalMelik

  SadalMelik Regular Member

  RE: Παρακαλώντας...

  Δεν πίστευα ποτέ και ούτε και τώρα πως το να παρακαλέσω θα μου δώσει απόλαυση , αντίθετα αυτό που θεωρώ εγώ σωστό είναι να μην μου επιτρέπεται να παρακαλέσω .
  ‘’Δέχομαι’’ , αυτός είναι ο ρόλος μου !

  ???????!!!!!
  "Δέχομαι" ?????
  sklavin, μήπως θα έπρεπε να επανεξετάσεις το "status" σου ??
  Αυτή η λέξη δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο ενός/μιας sub....


  Συγνώμη αν γίνομε προκλητικός αλλά Olympos ποιος είσαι που θα πεις εσύ σε κάποιον ποιες λέξεις μπορεί να χρησιμοποιεί κάποιος sub και ποιες όχι? Για να σοβαρευόμαστε σιγά σιγά.